NederlandReview

  Ervaringen La Porta Vacanze

  Wat?? Het is goed om dit te lezen! Ontdek alles over dit bedrijf. La Porta Vacanze is erop gericht om goedkope vakanties aan te bieden. Ze hebben een mooi aanbod met vakantiehuisjes, vakantie bungalows en nog veel meer. Voor een vakantiehuisje of bungalow moet je dus bij hun zijn. Het is heerlijk om de verschillende mogelijkheden te bekijken en om zo een goede vakantie te boeken. Als je hun nog niet kent dan is het goed om deze pagina te lezen en ook de reviews welke er over hun bekend zijn. Je kunt ze allemaal lezen op NederlandReview. Het is mooi om de verschillende meningen en ervaringen van anderen te lezen op dit platform. Wanneer je al wel bekend bent met La Porta Vacanze dan is het natuurlijk goed om ook jouw mening en review achter te laten. Het is hierdoor voor anderen gemakkelijker om snel een goed beeld te krijgen van dit bedrijf.

  Over La Porta Vacanze

  Dit bedrijf is een bemiddelaar voor het verhuren van appartementen, villa’s, vakantiehuizen en landhuizen in de regio Sicilië, Latium, Umbrië en Toscane. De Noord Italiaanse meren horen sinds kort ook bij het geheel. Het personeel en de eigenaren van La Porta Vacanze verblijven ook regelmatig in deze vakantiewoningen. Hierdoor is het mogelijk voor ze om de ervaringen goed over te brengen en om de kwaliteit van de woningen natuurlijk goed te kunnen controleren. Er is een goed persoonlijk contact met de eigenaren, de omschrijvingen zijn nauwkeurig en er zijn tevens volop foto’s. Het is hierdoor mogelijk om de wensen van de vakantiegangers goed aan te laten sluiten met wat je daadwerkelijk gaat krijgen. Ook wordt er veel relevante informatie gegeven rondom wat er allemaal te zien is in de regio.

  Het is natuurlijk verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Hiervoor kunt u terecht bij de Europeesche verekeringen.


  Voor je naar Italië op vakantie gaat, eerst even de geschiedenis induiken! Zie hier bijvoorbeeld een flashy BBC-documentaire over hoe de Romeinse gladiatoren leefden.

  Diensten van La Porta Vacanze

  La Porta Vacanze is een bedrijf welke vakantiehuizen, landhuizen, vakantie villa’s en bungalows aanbiedt op haar website. La Porta Vacanze richt zich op het aanbieden van Italiaanse vakantiehuizen welke voldoen aan hoge eisen! Er is een uiteenlopend aanbod van boerderijen op het platteland tot mooie historische landgoederen en moderne appartementen.
  Ze zijn actief in de volgende regio’s
  • Vakantie Toscane
  • Vakantie Umbrië
  • Vakantie Sicilië
  • Vakantie Noord Italië/Italiaanse meren
  • Vakantie Lazio

  Er zijn meer dan 250 vakantiehuizen, appartementen en villa’s in Italië waar je uit kunt kiezen. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan.

  Klachten, tips en complimenten over La Porta Vacanze

  Natuurlijk kan er iets misgaan. Het is dan goed om dit direct te melden. Het is dan mogelijk voor La Porta Vacanze om naar een passende oplossing te zoeken. Mocht je er niet samen uitkomen dan kun je natuurlijk naar het SGR gaan om daar je melding te maken.
  Heb je een compliment? Dan zijn die natuurlijk ook welkom.
  Beide kun je per mail, telefoon en per post inzenden.

  Heb jij ervaring met La Porta Vacanze?

  Een oordeel, een mening? Wat vinden anderen van een bedrijf? Wat vinden anderen van dit bedrijf? Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om te zien hoe ook jij een ander kunt helpen door jouw mening te delen over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij een ander graag helpt met jouw mening over dit bedrijf. Het kan allemaal op NederlandReview.

  Lees hier ervaringen van echte klanten met La Porta Vacanze, waar je luxe en betaalbare vakantiehuizen in Italië kunt boeken, bijv. voor Toscane, Rome, Venetië, Florence, het Gardameer, Umbrië of Sicilië.

  La Porta Vacanze
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  8.2
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over La Porta Vacanze

  Uw beoordeling

  Heerlijke vakantie in villa Italië

  Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in een prachtige villa van La Porta Vacanze. De omgeving in het Italiaanse was werkelijk adembenemend. We hebben veel gewandeld in de omgeving en pittoreske dorpjes bezocht. We vonden de Italianen allemaal zeer vriendelijk. Wat een prachtig land, met mooie mensen en heerlijk eten.

  De villa was ook zeer goed verzorgd, schoon en netjes ingericht.

  Dit willen wij zeker nog wel een keer doen, Italië is een erg mooi land om van te genieten!

  Door: Lidewij16-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Appartement in Toscane

  Prachtig appartement gehuurd in Toscane. Alles prima geregeld, mooi schoon en prachtige omgeving.
  Ik ben zeer tevreden!

  Door: Elize 11-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Luxe vakantiehuis in Italië, maar te rustig

  Wanneer je en vakantie boekt bij La Porta Vancanze kom je in een prachtig huis terecht, daar zijn wij wel achter gekomen. Alles was tot in de puntjes geregeld en er zat zelfs een zwembad bij. Ideaal voor de kinderen, want zij hebben zich uitstekend vermaakt tijdens de vakantie. Toch zou ik hier niet snel nog een keer een vakantie boeken. Het huis lag redelijk afgelegen, waardoor je niet of nauwelijks contact hebt met andere mensen. Je ben helemaal op jezelf aangewezen en dat vind ik op vakantie nooit zo prettig. Het lag absoluut niet aan La Porta Vacanze, want zij hadden alles goed voor elkaar.

  Door: Kim Pudding01-12-2016
  Rob Schönberger27-12-2016

  Antwoord La Porta Vacanze: het is natuurlijk jammer dat voor u het huis te afgelegen heeft gelegen. Al kan je niet op detail inzoomen, toch is op de site af te leiden hoe de villa is gelegen ten opzichte van de omgeving. Er staan ongeveer 200 accommodaties op de site van la Porta Vacanze en daarbij ook accommodaties die niet afgelegen liggen. Heeft u specifieke wensen over de ligging, dan kunt u het beste voor u boekt contact opnemen via email: rob@laportavacanze.com of telefonisch 0031 (06)13624005.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is La Porta Vacanze een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over La Porta Vacanze. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is La Porta Vacanze actief?

  La Porta Vacanze is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van La Porta Vacanze gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.