NederlandReview

  Ervaringen Interhome

  Wat anderen over Interhome zeggen. Iedereen houdt ervan om op vakantie te gaan. Sommige mensen gaan graag naar een hotel of resort. Anderen zijn liever actief en gaan kamperen. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Natuurlijk kun je ook een vakantiehuisje boeken en met de auto of op een andere manier hiernaar toe reizen. Het is mooi om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Op Internhome is het mogelijk om een keuze te maken uit meer dan 30.000 appartementen. Je kunt ze online boeken waardoor het nog gemakkelijker is om een goede keuze te maken. Ontdek ook de service van dit mooie bedrijf. Als je al een ervaring hebt met Interhome dan zien we je beoordeling van hun graag op onze website terug. En als je een vakantiehuisje wilt boeken via hun dan zien we de beoordeling op NederlandReview graag terug wanneer je terug bent van vakantie.

  Over Interhome

  Op Interhome tref je een aanbod aan van vakantiewoningen. Interhome is een bemiddelaar van vakantiehuizen. Je kunt kiezen uit meer dan 33.000 vakantiehuisjes welke in 31 landen te huur zijn. Je kunt gemakkelijk een villa met zwembad vinden, een chalet of een appartement welke bij je past. De service is een compleet pakket van het boeken, de sleuteloverdracht en ook de laatste schoonmaak. De huizen zijn op kwaliteit ingedeeld op basis van de Zwitserse sterrenclassificatie.
  Er is een 24 uurs callcenter waar je gebruik van kunt maken. Het callcenter is zeven dagen per week te bereiken. De gasten van een vakantiewoning worden ter plekke door een sleutelhouder, partner of medewerker van Interhome ontvangen en krijgen de service welke ze verachten. Een lokale aanwezigheid van zo’n persoon betekent direct dat de gast ook alle informatie uit de omgeving kan krijgen. Zo kan een plaatselijk evenement onder de aandacht gebracht worden of uitgelegd waar je de beter pistes kunt vinden. Een sterk pluspunt dus!
  Interhome is in 1965 opgericht en is al vele decennia succesvol actief in de huizenverhuur. Interhome is de grootste aanbieder van gecontroleerde vakantiehuizen en appartementen wereldwijd. Je kunt er uitstekend terecht voor een stedentrip of een reisje naar een bungalowpark. Interhome is eigendom van Hotelplan Holding AG in Zwitserland. Je mag dus Zwitserse kwaliteit verwachten.

  Wil jij weten hoe interhome te werk gaat en wat voor vakantiehuisjes ze hebben? Bekijk dan dit filmpje!

  De diensten van Interhome

  Interhome biedt vakantiewoningen aan op basis van een sterrenclassificatiesysteem. Hiermee kun je dus vertrouwd een accommodatie boeken welke aansluit op je verwachtingen. Je weet eigenlijk precies wat je mag verwachten.

  Voor vakantiewoning eigenaars helpen ze om een huurder te vinden en voor vakantiegangers vinden ze een vakantiewoning. Een uitstekende combinatie.

  Klachten of tips over Interhome

  Op de klantenservice pagina van Interhome tref je de algemene voorwaarden aan en het privacybeleid. Ook is er informatie over de reisverzekering van Allianz. Daarnaast is er nog een veel gestelde vragen overzicht.
  Er is geen directe pagina waar je een klacht in kunt dienen.. Het slimste is het natuurlijk om direct ter plekke een klacht in te dienen bij de lokale medewerkers. Als je er dan niet uitkomt dan kun je een klacht indienen bij het hoofdkantoor.

  Wat vind jij van Interhome?

  Heb jij al eens een vakantie geboekt bij Interhome? Dan zien we graag jouw reactie op NederlandReview terug. Op die manier is het mogelijk voor anderen om een goed beeld van Interhome te krijgen.

  Spanje, kroatie, ibiza of Zwitserland? Waar u ook huurt, lees eerst ervaringen van consumenten die u voorgingen over de huisjes van interhome! Makkelijk boeken? Betrouwbaar? Lees het bij NederlandReview

  Interhome
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  6
  57% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  5.8
  Prijs
  rating
  5.8
  Leveren
  rating
  6.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Interhome

  Uw beoordeling

  ja hoor! vakantiehuisje gevonden

  ja hoor hele leuke website om een vakantiehuisje te boeken!

  wij hadden gekozen voor het goedkoopste huisje dat we konden vinden want wij geven niet zo veel om luxe dingetjes we willen gewoon op vakantie!!

  boeken ging makkelijk en ik vond het echt niet duur.

  huisje was basic maar dat wilden we ook en alles deed het gewoon en het was ook schoon!

  Door: marissa26-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Prima huisjes

  Je kan hier met een gerust hart boeken. Afgelopen februari gebruik gemaakt van de diensten van interhome en we denken er komende zomer ook weer gebruik van te maken.

  Door: Anoniem29-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Garibaldi appartement in Milaan

  Prima verblijf gehad hier. Schoon, netjes, goed bereikbaar.

  Door: Janssen10-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Costa Brava vakantiehuis

  Wij waren tevreden. Het huisje was basic, maar wel goed. Op zich van alle gemakken voorzien, maar niet erg luxe. En het duurde wel vrij lang voordat het water in de douche warm was, dat was een beetje lastig. Het strand was niet naast het huisje, maar ongeveer een halfuurtje lopen langs een vrij drukke weg. Mooie omgeving.

  Door: G. van Riet12-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Appartement in Rosas

  Wat een enorme boevenbende.
  Interhome beloofd van alles. We zouden ons geld terug krijgen omdat het appartement in Rosas (Spanje) onbewoonbaar was i.v.m. schimmel ect.. Maar we hebben nu nog steeds geen geld. Iedere keer krijg je een heel net vrouwtje aan de lijn die constant het excuus aanbiedt, maar degene die je er een zooitje van maakt die krijg je niet te spreken en mailt alleen maar loze beloftes. Angsthazen.

  Door: Joep08-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Appartementencomplex

  Ik snap echt niet dat er mensen zijn die Interhome een goede review geven. Het zijn gewoon ongeïnteresseerde boeven die alleen aan geld denken.
  Wij boekten een complex via hun site maar bij aankomst bleek het complex van ellende uit elkaar te vallen. Volgens interhome was dat niet waar en deed het in ieder geval geen afbreuk aan ons vakantieplezier. Wij gaven aan dat de foto’s niet (meer) representatief zijn voor het complex en dat wij ons geld retour wilde voor de nachten die wij hier niet meer wilde blijven. Totaal geen begrip of medeleven en pas na flinke druk van ons en een touroperator kregen we te horen dat de eigenaresse geld wilde terugstorten omdat ze het zo weg voor ons vond. Vanuit interhome geen reactiesnelheid of bereidheid tot restitutie.

  Door: Vakantievreugde07-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Mwa..

  Alles was ok. Leuk huisje maar ook niet meer dan dat.

  Door: John H.18-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is Interhome een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Interhome. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 57% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Interhome actief?

  Interhome is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings, Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Interhome gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.