Hotels.com

4.7

Bestellen

3.2

Service

4.4

Prijs

3.6

Levering

34.6%

Zou hier weer kopen

Hotels.com

Lees wat anderen zeggen over Hotels.com op NederlandReview. NederlandReview verzamelt reviews, beoordelingen en tips over tal van bedrijven. Meningen van mensen welke anderen helpen om een goed beeld van een bedrijf te krijgen. Ook voor de site Hotels.com waar u stedentrips kunt plannen, last minute vakanties kunt boeken, kunt genieten van een goedkope vakantie en natuurlijk vele verschillende hotels kunt boeken is het mogelijk om volop te genieten van een mooie en overzichtelijke website.  

Over Hotels.com

Hotels.com maakt het mogelijk om online gemakkelijk, snel en ook goedkoop uw hotelkamer te boeken. Er zijn maar liefst 257.000 hotels welke samenwerken met Hotels.com in 200 landen. Het is goed om te weten dat er ook een Hotels.com reward programma is waarmee iedere 11e overnachting gratis is. Ook kunt u een stedentrip boeken op de site van Hotels.com. Het maakt niet uit of het om een populaire bestemming gaat als New York, London, Parijs of Milaan. Het mogen ook de minder bekende plekken zijn. Natuurlijk kunt u ook altijd een last minute vakantie boeken naar een warm strand of een andere exotische bestemming. Het is heerlijk om te zien dat zowel de zakelijke reiziger als de particulier welke op vakantie gaat Hotels.com weet te vinden. Er zijn volop selectiecriteria in te geven en u zult al snel ontdekken of u ergens een gratis ontbijt krijgt, hoe de dienstverlening is en welk budget u nodig heeft voor een degelijke overnachting. Misschien vindt u een fitness ruimte of zwembad belangrijk? Let hier dan op bij uw zoektocht op Hotels.com. Hotels.com is onderdeel van Expedia. Expedia staat aan de Nasdaq beurs in New York genoteerd. Het hoofdkantoor van Expedia in de Verenigde Staten, Dallas in de staat Texas. Er zijn ook tal van kantoren in heel Europa. 

Diensten van hotels.com

Hotels.com helpt particulieren en ook de zakelijke reiziger om een goed hotel te kunnen boeken in 200 verschillende landen en bij 257.000 verschillende hotels. Het is heerlijk om te zien hoe ze kunnen helpen om een goede overnachting plek te vinden. Daarnaast kan Hotels.com u ook helpen bij het plannen van een stedentrip. Een last minute vakantie is trouwens ook in een handomdraai geboekt bij Hotels.com.

Klachten, tips en complimenten over en voor hotels.com

Heeft u een klacht over Hotels.com? Dan kunt u op de website de knop klantenservice aanklikken. Hiermee kunt u een goed beeld krijgen hoe u een klacht kunt indienen. Een grote beursgenoteerde organisatie als Experia (het moederbedrijf van Hotels.com) zal natuurlijk zorgen voor een correcte afwikkeling van uw klacht. 
Voor een compliment of tip kunt u natuurlijk dezelfde kanalen gebruiken. 

Uw mening over hotels.com

Heeft u de website Hotels.com al een keer gebruikt? Dan zouden wij het waarderen wanneer u uw oordeel en mening op NederlandReview achterlaat. Op die manier is het voor andere gebruikers mogelijk om sneller een goed beeld te krijgen van Hotels.com. Ook kunnen ze sneller beslissen of ze gebruik willen maken van de website van Hotels.com of niet. 


 


Wel eens op vakantiegeweest of geboekt via hotels.com? Zijn ze betrouwbaar, goed en hebben ze veel kortingen? Lees alle ervaringen op NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (52)

Hotel geboekt in Duitsland

Hotel geboekt in Duitsland, direct het volledige bedrag overgemaakt naar Hotel.com, helaas is de boeking niet doorgekomen bij Hotel.com maar wel afgeschreven van mijn rekening. nu al 3x gebeld wanneer mijn geld wordt retour geboekt, je krijgt als antwoord dat het wel 2 weken kan duren voor het geld wordt teruggestort, allemaal heel erg vreemd, ik als klant heb niets fout gedaan maar kan wel wachten op de centen!! Dit kan echt niet!!

J

Johan van Ree

17-10-2023

0

Hotelreservatie

Ik ben al jaren trouwe klant bij hotels.com. Over het algemeen heel tevreden van. Voor mijn laatste trip naar budapest heb ik een hotel geboekt waarmee rewards konden verdiend worden. Na de boeking merkte ik meteen dat ik weldegelijk mails kreeg van hotels.com over mijn boeking maar dat ik het niet op mijn account kon bekijken. Ik heb daarvoor gebeld en ze zeiden dat dit geen probleem vormde dat ze zagen dat het gelinkt was met mijn account. Ze verzekerde me dat een maand later de rewards er zouden bijstaan. Dit was niet het geval dus belde ik terug. Had ik een man aan de lijn die zei dat mijn boeking is gemaakt met een guestaccount niet mijn origineel account ook al krijg ik er wel mails van. Blijkbaar kan ik dus naar mijn rewards fluiten. Voor jarenlang trouwe klant te zijn had ik verwacht dat hij tenminste wel eens de moeite zou doen om ons toch (al is het dan op de minder conventionele manier) de rewards te bezorgen. Maar hij wou er zelf niet over nadenken om het eens te overleggen met een andere collega of supervisor. Ik ben zeer teleurgesteld.

06-07-2023

1

Hotelovernachting Fletcher Kamperland

Onlangs een verblijf van 2 nachten geboekt voor 395,- euro. Na aankomst direct gemeld dat kamer 127 veel te warm was om uberhaupt te slapen. Hier was niets aan te doen, er waren geen andere kamers beschikbaar. Na een lange slapeloze nacht nogmaals beklag gedaan en er was niets mogelijk. Er werdt dus niet naar mij geluisterd als gast en ik werd niet serieus gehoord. Pas na een zeer onvriendelijk en onbeleefd telefonisch gesprek van mijn man was er opeens wel een andere kamer beschikbaar. Bij het uitchecken nogmaals gemeld dat de eerste nacht totaal waardeloos was, echter weinig tot geen reactie. Nogmaals heeft mijn man telefonisch contant opgenomen en deze keer was het zo mogelijk nog onvriendelijker en was de hotel manager niet beschikbaar voor enig commentaar en moesten we het doen met de beslissing dat er niets aan te doen was, er stond in de boeking immers niet dat er een airco aanwezig zou zijn. Echter voor 395,- voor 2 nachten mag je toch aannemen dat een enigszins normale temperatuur aannemelijk is. Kortom, kamer 127 is veel te warm, het personeel wimpelt gasten met een klacht af, er wordt niet naar mij geluisterd aan de balie, pas na een telefonisch gesprek door mijn man is er iets mogelijk. Echt een hotel om heerlijk tot rust te komen ;-(

L

Loes Joosten

25-06-2023

0

Hotelkamer geboekt

ABSOLUUT NIET BOEKEN HIER!!!!!!!!!!! Als ik onder de 1 kon geven had ik dat gedaan. Ik heb gereserveerd en betaald maar kan mijn hotelkamer niet binnen, want ze willen geen bevestiging sturen dus ik kan het niet aantonen. Ik heb ze gebeld en een uur lang gesproken, maar ze willen niet meedenken aan een oplossing. Ze willen niks compenseren. Klant onvriendelijk en willen je totaal niet tegemoet komen. Ik krijg mijn geld ook niet terug. Nu moet ik bij het hotel opnieuw reserveren en uit mijn eigen zak betalen. Dus een tip aan jullie, zijn oplichters boek hier niet!

G

Gulsena Dereci

29-05-2023

0

Hotel overnachting

Hotel geboekt via hotels.com, hotel bleek overboekt. Hotels.com heeft dit netjes opgelost een hotel gezocht in de buurt en het verschil betaald. Zeer vakkundig opgelost.

M

Manon smit

18-04-2023

0

wellness weekendje ardennen

geboekt bij hotel.com, la buissoniere Belgie, daar aangekomen genoemde spa faciliteiten niet beschikbaar, had ik van tevoren moeten boeken werd mij verteld. Dit was vooraf niet verteld/gevraagd. Ben weggegaan, na woordenwisseling heb een heerlijk weekend elders gehad. bij telefonische klacht hotel.com, Nee ze betalen niets terug, dit was wel toegezegd, wij kunnen niets voor u doen. Na zeer lang telefoongesprek, meer dan 30 minuten bieden ze een voucher van wel 30 euro, wow, alsof ik daar nog eens zou willen boeken.

P

paul van den Hurk

30-03-2023

0

boekingsbevestiging

Na het boeken via de site van Hotels.com geen bevestiging per mail ontvangen. Daardoor ook geen reisnummer, waarmee je op de site de boeking terug zou kunnen vinden. Geprobeerd te bellen met het bedrijf. Krijg dan een bandje van Expedia te horen, maar daarna sluit het systeem zichzelf af. Waardeloos dus

E

Ernst

13-01-2023

0

Klanten service

Ik vind Hotel.com opzich een goede site en ik boek ook vaak via hun mijn hotels. Het loyaliteits programma is zeker de moeite waard. Echter, als er ook maar iets aan de hand is, dan ben je de sjaak, want de klanten service is totaal niet aanwezig. Het begint al bij "neem contact met ons op". Als je daar op klikt, moet je vervolgens aangeven waar je contact over wilt hebben, om vervolgens, welke optie je ook kiest, het zelfde telefoon nummer te zien. Waar slaat dat op. En ok, stel je hebt een vraag over hun loyaliteits programma. Dat had ik. Er waren bonus nachten nog vergrendeld en ik wilde weten wanneer die vergrendeling er nu eens af ging, zodat ik ze kon gebruiken om een boeking te doen. Dus ik kies de optie die gaat over hun awards programma. Vervolgens moet ik mijn telefoon nummer intoetsen, en noemen ze op dat ik 3 reserveringen heb. Verder geen kans om de vraag te stellen die ik wilde stellen. Echt, nog nooit zo'n slechte klanten service gezien. Je kunt ze ook niet mailen als de via de telefoon niet verder komt. Dus, gaat alles goed? Dan is Hotels.com prima. Gaat er iets fout? Vergeet het dan maar. Wil je zekerheid (belangrijk voor bijv. een familie vakantie) en eventuele assistentie mocht er toch een probleem zich voordoen, ga dan naar Booking.com. Daar kun je tenminste met echte mensen praten die ook nog eens je van dienst zijn en zaken oplossen. Zij bellen het hotel en zij bellen jou terug. Perfecte service!

J

Joop

25-11-2022

0

Klantendienst to-taal onbekwaam met zero service

Wegens een bug in het systeem, kon/kan ik mijn e-mailadres niet wijzigen op de hotels.com website.... (het oude e-mailadres is gelinkt aan m'n vorige werkgever, - ik reisde veel voor die job-, dus logisch dat dit adres niet meer gebruikt kan worden) Helpdesk & Customer Services houden de boot af en willen niet helpen, naar eigen zeggen omwille van de privacywet... Dit resulteerde in 2 aparte accounts, waarbij de reesds opgebouwde rewardspunten uiteraard NIET kunnen worden samengevoegd... Hotels.com verdient de Nr 1 award voor NON SERVICE & bedriegen... Diensten zijn zo onbereikbaar mogelijk en draaien de regels steeds in eigen voordeel... Ik maak nu heel veel ANTI RECLAME

K

Katrien

20-10-2022

0

Hotel geboekt

Hotel boeken gong vlot maar wanneer er zich een pribleem voordoet zijn ze ronduit n8et te bereiken . Na een hele middag allerlei nummer geprobeerd toch iemand aan de lijn die uiteindelijk NIETS voor ons kn doen .gewoon belachelijk. Hotels ter plaatse willen helpen maar hotels com.weigert . NOOIT MEER

F

Flore rombaut

09-09-2022

0

HOTELS.com

Hotel geboekt met kleine kinderen bij hotels.com. Na 5000 km rijden bij aankomst geen reservering bekend. Echter ook na email bevestigd dat garantie op reservering was, deze aantoonden kon deze hotel medewerkers niets voor mij doen hotel was vol. Legde uit dat ik had betaald maar hotel was vol!!!! Hotels.com doet dit vaker. Email bevestiging met garantie zegt dus niks en ook het geld ben jr kwijt. Hele omliggende gebied niks te vinden betreft hotel. Noooooit meer en écht je bent gewaarschuwd

O

Oulad Si Omar

10-08-2022

0

Wijziging hotelboeking niet mogelijk

Door overmacht zijn vrienden gedwongen de reservering voor een hotel 1 week te verplaatsen. Het Hotel dat geboekt is, Holtday Inn, wil wel medewerking verlenen maar een en ander moet wel via hotels.com worden gewijzigd. Hotels.com verleent totaal geen medewerking en geeft ook aan dat terugbetaling (of een gedeelte) niet mogelijk is. Er is betaald maar daarna is de service verdwenen. Ik ontkom er niet aan om dit opluchting te noemen.

J

Jan Smalbil

26-07-2022

0

Appartement overnachtingen Wintersport - Frankrijk.

Hotel Booking not found; no help with Annulment Booking was not found at hotel; mails to hotel via site not answered; Only via tel# get in contact, no confirmation via mail possible; Finally found somewhere on the web (not their site) some emails addresses to which they did respond; Upon travel I to cancel because of illness (hotel already paid), I asked them to assist to help get a Cancellation or No-Show confirmation of the hotel for my annulment insurance. Their answer we will not help, your problem to get it from the hotel. Never again a booking via Hotels.com. It was accidentally made by me. I thought I had booked via booking.com so I didn't check their ratings. After they couldn't find my booking I did do the check and did see very bad ratings, no wonder.

P

Paul

09-03-2022

0

€1750 ?

Oplichters. Zeggen dat ze geld terug hebben gestort, is niet waar. Moet contact opnemen met mijn bank maar hoe kan mijn bank nou een niet betaalde betaling zien?

T

Thijmen

26-02-2022

1

Hotel in parijs

Boeking van 714 euro geannuleerd wegens covid. Hotel dat ik boekte mailt me zelf dat het gesloten zal zijn en ik volledige terugbetaling krijg zonder kosten. Hotels.com weigert deze terugbetaling. Dieven zijn het.

P

Philip Keuleers

24-01-2022

0

2 nachten appartement Ijsland

Wij hadden 2 nachten een appartement geboekt in Reykjavik, IJsland voor augustus 2021. Eind juni kwam er een wijziging van de vliegmaatschappij waardoor wij genoodzaakt waren de reservering te annuleren. Geen probleem want we konden tot eind juli 2021 gratis annuleren. Boeking geannuleerd op 1 juli 2021. Tot op heden nog steeds geen geld terug gekregen van de boeking. Het bedrag + een extra €64 voor schoonmaakkosten (!!!!) is totaal €299. We zijn nooit bij dit appartement geweest en moeten vervolgens ook nog schoonmaakkosten betalen!! De afgelopen maanden ontelbaar vaak gebeld en gemaild hierover. Medewerkers zeggen dat het bedrag al terug geboekt is, gooien zelfs de telefoon erop als je zegt dat dat niet waar is en uiteindelijk krijgen we de opdracht om het zelf maar met de eigenaar van het appartement te regelen. Deze reageert nergens op en is niet bereikbaar. Hotels.com handelt met louche bedrijven, geeft je creditcard gegevens aan deze bedrijven en als er dan geld terug geboekt moet worden, moet je het zelf maar regelen, want zij kunnen geen geld terug geven. Er is bij dit bedrijf geld genoeg om grote reclames in te kopen bij de voetbalwedstrijden, maar om geld terug te geven aan klanten is er niet bij. Niet boeken dus, dit bedrijf neemt wel je geld maar komen afspraken absoluut niet na.

P

Petra

25-12-2021

0

Hotel

Onderweg een hotel geboekt in Frankrijk om te overnachten. Hotel.com betaald en bevestiging ontvangen. Bij aankomst hotel hadden ze geen reservering ontvangen en ook geen kamer beschikbaar .Uiteindelijk s avonds laat zelf een hotel gevonden en de volgende dag gebeld met hotel.com. gesproken met Joyce. Ze was erg begripvol en vertelde dat het bedrag binnen 10 werkdagen teruggestort zou worden. Na een maand nog geld ontvangen dus weer gebeld. Na meerdere keren in de wacht te hebben gestaan uiteindelijk een Engels sprekende medewerker gesproken. En nog mn geld niet terug...hotel.com moet t geld van t hotel terug ontvangen voordat ik betaald kan worden., en dat terwijl ik hotel .com betaald hebt..voel me bestolen!

B

Bakema

10-09-2021

0

Hotel boeking

Het zijn oplichting praktijken want ze hier doen Hotel geboekt en betaald ,blijkt dat het hotel is overboekt Nu probeer ik kontakt te krijgen maar dat is niet makkelijk , zodra je word door verbonden verbreekt de verbinding Dus ze willen wel geld ontvangen maar geld terug geven is niet mogelijk Ik zou zeggen nooit meer hotel.com

J

Jan

30-08-2021

0

Oplichters

Via Hotel.com een hotelkamer geboekt en betaald in Italie. Kregen antwoord van het hotel dat deze al vol was en dat wij hotel.com maar moesten bellen om te cancellen. Wij werden drie keer in de wacht gezet waarbij de operator nooit meer terug kwam. Dit koste uiteindelijk 65 euro aan telefoonkosten. Het geld van de hotelkamer krijgen wij ook niet terug. Op klachten reageert men niet. Dus dik 140 euro over de balk voor niet. Echt vreselijk slechte service. Het zijn gewoon oplichters door je tegen 1 europ per minuut langdurig in de wacht te zetten en geld niet terug te booken wat ze zelf fout gedaan hebben.

L

Lennart Broekhof

12-08-2021

0

Hotelkamer

Bij aankomst in hotel geen boek8ng bekend. Ik had wel een reservering. Nooit meer via hotels.com boeken. Het hotel heeft wel een andere accomodatie gezocht maar dit was niet wat ik geboekt had en verpestte mijn vakantie aangezien ik in een andere plaats zat dan waar ik wilde zitten. Hotels.com niet meer bereikbaar.

J

Janssen

12-08-2021

0