NederlandReview

  Ervaringen Hoteldeal

  Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie vakanties en hotel aanbiedingen. Iedere keer is het weer heerlijk om te ontdekken welke mooie deals er allemaal zijn voor dit bedrijf. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt.

  Over Hoteldeal

  Hoteldeal is een bedrijf wat iedere dag naar de beste hotel arrangementen speurt. Ze worden ook gevonden! Op de leukste plekken tref je de mooiste hotels aan. Hoteldeal heeft de beste deal al voor je onderhandeld. Je krijgt een scherpe prijs en vaak ook nog wat extra’s, zoals een diner of drankje. Het zijn vaak kortlopende acties. Via de mail kun je op de hoogte blijven van de acties van Hoteldeal. Ook via Facebook en Twitter kun je op de hoogte blijven. De nieuwsbrief frequentie is trouwens in te stellen bij Hoteldeal.

  Hoteldeal is in Apeldoorn gevestigd.
  Hoteldeal Nederland B.V.
  Prins Willem Alexanderlaan 320
  7311 SZ Apeldoorn

  20 Tips & Hacks For Getting The Best Deal On Hotel Rooms

  Diensten van Hoteldeal

  Hoteldeal zoekt de beste hoteldeals voor haar klanten. Het is mogelijk om zo een leuke deal te krijgen bij een mooi hotel. Ideaal voor een korte vakantie, een weekendje weg of gewoon omdat de deal zo goed is.

  Klachten, tips en complimenten over Hoteldeal

  Heb je een klacht? Dan moet je die natuurlijk indienen bij Hoteldeal. Het kan per mail, per post en ook per telefoon. Natuurlijk goed om zo je hart te luchten en om hier een antwoord op te krijgen. Ontdek wat de oplossing wordt.

  Heb jij ervaring met Hoteldeal?

  Pak je kans! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te laten weten wat ook jij vindt van deze organisatie. Op NederlandReview verzamelen we de meningen van mensen over bedrijven. Ook jouw mening telt.

  Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Zijn ze goed of niet? Lees beoordelingen van consumenten die u voorgingen op NederlandReview

  Hoteldeal
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

  6
  55% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.4
  Service
  rating
  4.6
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  6.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hoteldeal

  Uw beoordeling

  superreis Marokko

  Voor erg weinig geld een fantastische reis gehad naar Marrakesh-Marokko.
  Alles was goed georganiseerd. Vluchten Ryanair verliepen prima, de transfers van en naar het hotel waren goed geregeld. Het prachtige authentieke hotel Riad Shaloma lag gunstig binnen de Medina en de kamers waren ruim, goede bedden en het ontbijt was prima. Het avondeten was steeds weer een verrassing maar voor ons goed. Wel misten we de mogelijkheid om koude drankjes bij te bestellen, we moesten het doen met een fles lauw mineraalwater wat je snel zat wordt.
  Het personeel was zeer vriendelijk en in alles behulpzaam. De excursie naar de Ourika Vallei hebben we ingeruild voor een dagtocht naar de spectaculaire watervallen van Ouzoud. Een prachtige dagtrip met boottocht. Aanrader! Omdat we de andere dagtocht niet deden behoefden we hier maar de helft van de normale prijs van € 30 te betalen. Geweldig was ook de 3-daagse woestijntocht die inbegrepen was. Een lange reis waarbij veel te zien was. De kamelentocht van 1,5 uur is wel lang en de slaapgelegenheid primitief maar met zonsop- en ondergang erbij een prachtige ervaring!
  Al met al een superfijne reis waar je van de ene verbazing in de andere valt over de Marokkaanse rijke cultuur en natuur! Wel dien je in Marrakesh zeer bedacht te zijn op mensen die je op slinkse wijze steeds geld uit de zak willen kloppen door taxichauffeurs en pseudo-gidsen, begeleiders e.d. Bereidt je dus goed voor en wees steeds op je hoede voor mensen die je al te vriendelijk toespreken en willen helpen......
  Momenteel is deze fantastische reis voor een extreem lage prijs te boeken!

  Door: Arnold Visser14-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  hulp bij vergissing

  Boeking gedaan (voor de zoveelste keer) en per abuis niet de voornaam opgegeven die op paspoort staat maar roepnaam. Omdat we niet begrepen hadden dat de gegevens gelijk voor vliegticket waren en in hun bestand automatisch onze roepnamen ""popuppen". Kregen dus tickets van Ryanair met foute naam en Hoteldeal (bij wie we dus eigenlijk geboekt hadden) gaf op geen enkele manier thuis bij het omboeken. Proberen het nu rechtstreeks maar die kleine wijziging kost 2 keer zoveel als de hele ticket, terwijl wij denken dat een telefoontje van een grote klant heel anders zou worden gezien. Hele slechte service dus! En het blijft ook vreemd: zij hebben de ticket geboekt!

  Door: Ine Van Der Velde18-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Goedkope tripjes!

  Een van die websites waar je leuke dealtjes kunt vinden
  Ik vergelijk altijd meerdere sites en kies dan daaruit, maar dat is best wel eens Hoteldeal!
  Had bijvoorbeeld een keer een paar dagen Drenthe gedaan en dat was iets van 80 euro en alles ging gewoon prima. Hotel was niet heel luxe maar wel netjes en het ontbijt goed.

  En het bestellen is heel makkelijk, dat telt voor mij ook mee.

  Door: Paultje17-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  heerlijk weekendje weg

  wij zijn met zijn tweetjes een heerlijk weekendje naar de Veluwe geweest in een mooi hotel, vonden wij. er was ook een sauna en we hebben heerlijk gedineerd. het was een goede aanbieding, we waren minder dan 100 euro kwijt met zijn tweeën en het was allemaal erg luxe. Alles was prima geregeld bij ons

  Door: Ineke en Marcel22-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  1 Juli 2010

  Erg weinig keuze op de kaart. Enorm lang moeten wachten op het eten, en het viel erg tegen. Kamers enorm verouderd

  Door: Valentijn 03-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Reis lanzarote

  Het hotel was vol en daardoor werden wij in een zogenaamd vergelijkbaar hotel geplaatst. Echter niets is minder waar. Voor de wifi moest nu betaald worden. De kamer bestond uit een samengeraapt zooitje. Er was slechts één fatsoenlijke stoel. Daarnaast werden handdoeken sporadisch vervangen en ws-papier was op de bon.
  Bij hoteldeal kun je beter niet akkoord gaan met een verplaatsing naar een ander hotel bij overboeking.

  Door: hans31-03-2020
  hans31-03-2020

  Ik zie een fout in mijn commentaar. NOOIT meer kopen bij deze firma

  hans31-03-2020

  Op geen enkele manier wordt tegemoet gekomen aan onze bezwaren. Zie de beoordeling met titel FRAUDE. Ook hier is er sprake van. Boek bij deze boevenbende NOOIT!!

  Annet 02-07-2020

  Ik had een hotel geboekt maar kreeg een maand geleden een mail van Hoteldeal dat de boeking niet door ging< ze boden mij een ander hotel aan ik ben hier mee akkoord gegaan. Een week voor vertrek nog niets van hun vernomen heel vreemd. Ik heb toen zelf maar met het hotel contact opgenomen en die hadden geen boeking voor mijn staan. Gelukkig was het hotel erg behulpzaam en hebben zij alles voor mij geregeld. De service bij hoteldeal is zo slecht, ik boek hier nooit meer.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Boeking achteraf geannuleerd

  Boeking gemaakt bij Van der Valk hotel. Word ik een week voor aankomst gebeld dat de reservering niet kon doorgaan wegens een overboeking. Waardeloze service.

  Door: den Breede03-10-2017
  Hans31-03-2020

  Zeer herkenbaar. Zie hierboven (Lanzarote)

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  fraude

  Autoverhuur bedrijf in Sicilie accepteerde geen geldige mastercard bij het afhalen van auto,waardoor extra kosten verrekend werden,onmiddellijk te betalen.Hoteldeal mee ingeschakeld maar de bal word teruggekaatst waardoor ikzelf moet trachten mijn(onnodig teveel betaalde) geld terug te krijgen

  Door: borgers andre14-06-2017
  Hans31-03-2020

  Mee eens, Hoteldeal is onbetrouwbaar en onbekwaam bij het oplossen van problemen. Boek hier NOOIT!! Als je een probleem hebt is Hoteldeal het tweede probleem.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Waardeloos

  Probeerde een weekendje weg te boeken bij hoteldeal.nl. Ik kreeg echter aan het eind van het boekingsproces nadat ik alles had ingevuld de melding dat gecontroleerd moest worden of er wel beschikbaarheid was. Beetje raar dat er iets wordt aangeboden dat er eigenlijk niet is.

  Door: Banus16-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Leuke hotels maar wel prijzig

  Op de website van Hoteldeal worden veel hotelovernachtingen aangeboden, maar ik vind het nog lang niet altijd goeie deals. Er zijn af en toe wel leuke aanbiedingen bij voor weinig geld, maar in veel gevallen is elders op het internet een goedkopere optie te vinden. Zo kwam ik in mijn zoektocht naar een hotel in Maastricht ook uit bij Hoteldeal, maar na even verder zoeken zat ik in hetzelfde hotel voor minder geld. Er kunnen dus zeker wel leuke aanbiedingen tussen zitten, maar ik adviseer om ook verder te kijken dan alleen deze website. De kans dat je elders minder betaalt is immers aanwezig.

  Door: gast21-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Goedkope optie voor een nachtje weg

  Hotelovernachtingen zijn over het algemeen vrij prijzig, maar dat is niet het geval bij Hoteldeal. Hier heb zit je voor een redelijk prijsje in een goed hotel. Voordat ik uiteindelijk bij deze website terechtkwam, heb ik wel een aantal andere sites bekeken, maar nergens was het zo goedkoop als hier. Natuurlijk verschilt de prijs per regio waar je naartoe gaat, maar hier vond ik verreweg de goedkoopste aanbieding. De bestelling was zo geplaatst en het hotel waarin we zaten was ook dik in orde. Ik ga deze website vast en zeker in de gaten houden en kan anderen ook adviseren om eens een kijkje te nemen.

  Door: Klaas Hermans30-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is Hoteldeal een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 11 ervaringen geplaatst over Hoteldeal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 55% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hoteldeal actief?

  Hoteldeal is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Stedentrips, Hotels, huisjes en campings, Daguitjes & Tickets, Vakanties binnen Nederland, Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hoteldeal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.