NederlandReview

  Ervaringen Hotel Specials

  Zoek je een hotel aanbieder die makkelijk en goedkoop is, Hotel Specials is misschien iets voor jou. Hotel Specials is een hotel aanbieder met vele aanbiedingen voor hotels, daguitjes, en last minute vakanties. Even er tussen uit? Op hotelspecials.nl is dit zo geregeld, zonder poespas.

  Over Hotel Specials

  Hotel Specials is onderdeel van BookerZZZ en heeft onderdelen in verschillende landen, onder andere in:
  - Denemarken
  - Zweden
  - Duitsland
  - Noorwegen

  Er wordt gericht op nabijgelegen landen om zo snel en makkelijk even een nachtje of twee weg van huis te zijn. Hotel Specials heeft als doel om de klant makkelijk en overzichtelijk een hotelkamer te laten boeken. Deze hotel aanbieder richt zich op korte uitjes en geven aan inspirerender en voordeliger te zijn dan concurrenten.
  Hotel Specials heeft ook een zusteronderneming op bungalowspecials.nl. Beide ondernemingen hebben hetzelfde doel voor ogen en dat is goedkope aanbiedingen voor overnachtingen bieden om je even een dagje er uit te laten zijn.  Een voorproefje van één van de hotels bij HotelSpecial: de Hampshire inn - Auberge de Hilver in dit filmpje:

  Diensten

  Zoals aangegeven richt hotelspecials.nl zich op korte uitjes en dus op hotelovernachtingen van hooguit enkele dagen. Dit doen ze door goede prijzen te geven, maar bovenop deze bodemprijzen zijn ook nog eens met grote regelmaat en in grote hoeveelheden extra aanbiedingen te vinden. Via een tabblad op de website krijg je een overzicht te zien van de huidige aanbiedingen.

  Hotel Specials biedt leuke andere acties zoals het zogenaamde Secret Hotels, waarbij je onbekend is welk hotel je nou eigenlijk boekt tot 48 uur voor aankomst. Zo kan je dus aangenaam verrast worden. Uiteraard kies je wel gewoon de stad waar je heen gaat.

  Om je goed te kunnen orienteren heb je inspiratie nodig. Hotel Specials is één van de weinige hotel aanbieders die hier diep op ingaat. Wat zijn goede locaties in welke tijd van het jaar? Welke locatie was je misschien nooit uit jezelf heen gegaan, maar is toch wel erg aantrekkelijk in context? Hotel Specials helpt om je last minute uitje speciaal te maken.

  Naast al dit biedt Hotel Specials ook nog eens een Outlet afdeling, alsof ze een gewone retailwinkel zijn. Op deze Outlet pagina kan je unieke dagdeals vinden om nog goedkoper even weg te kunnen.

  Klachten

  Op de website van Hotel Specials worden vele reviews getoond. Deze zijn echter allemaal positief wat dus doorgestoken kaart is. Toch blijkt dat Hotel Specials veelal positieve reviews krijgt. De acties van het geboekte hotel hebben namelijk niets te maken met het boeken bij Hotel Specials. Zo zijn er bijvoorbeeld onterechte betalingen door een hotel en slechte service voor gehandicapten. Hotel Specials neemt klachten over hotels serieus en geeft bij dergelijke reviews aan dat men even de gegevens naar hen moet sturen zodat ze met zowel hotel als klant een oplossing kunnen zoeken. Prima service dus van Hotel Specials om je een goede ervaring te geven of je mindere ervaring tot een goed einde te brengen. Een enkele negatieve review gaat vaak over overboekingen of dat er iets compleet is misgegaan bij de boeking. Deze dingen gebeuren altijd en de veelal positieve reviews van Hotel Specials voeren toch de boventoon.

  Heb je een soortgelijke of juist hele andere ervaring met Hotel Specials? Vergeet dan niet even een review achter te laten.

  Kortingcodes bij van der valk, kortingen of makkelijk contact met de klantenservice. Wat vindt u? Lees eerst ervaringen bij NederlandReview voordat u een hotel boekt!

  Hotel Specials
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (18)

  3.6
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.8
  Service
  rating
  3.2
  Prijs
  rating
  4.4
  Leveren
  rating
  3.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hotel Specials

  Uw beoordeling

  Waar voor mijn geld bij HotelSpecials.nl

  Hotel geboekt bij HotelSpecials.nl, onder meer vanwege de gunstige prijs. Daarnaast beloven ze dat klanten 'waar voor hun geld' krijgen en dat is zeker het geval. Ik heb niet veel betaald voor een weekendje in Utrecht, maar zat wel in een prima hotel. Ik zou hier zeker nog eens een hotel boeken en kan het anderen ook ten zeerste aanbevelen!

  Door: Josh Bijker30-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Goedkope hotelovernachting.

  Goedkope hotelovernachting. Was een mooi hotel. Wel een beetje afgelegen. Maar mooi en ze waren aardig.
  Boeken gedoe met die website, dat kan beter

  Door: Misja de Korte02-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Weekendje Denemarken

  Goed geregeld, scherpe aanbieding.
  Denemarken zelf was vrij duur, dus goed dat we een aanbieding hadden bij het verblijf

  Door: Annemieke25-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Producten

  We hebben via online een kamer gereserveerd voor oktober,

  Toen we aankwamen krijgen we een formuleer om in te vullen en onder tekennen.

  Kunnen we eerst kamer zien?
  Zijn we naar de kamer gegaan toen de deur open ging zaggen we heel slecht ingerichte kamer met overzicht op onkruiden en rots!

  Nee, we willen graag een betere kamer voor € 150 per nacht.

  De aantword was: we hebben geen andere kamer!
  We zijn besloten naar andere hotel te gaan en in overleeg met hotel specials geen recht op onze geld terug!!!
  Het is toch onmenselijk?

  Beste mensen jullie zijn gewaarschoud niet doen en geen hoofdpijn.

  Door: Ed18-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  3 nachten Hotel Zum Eisenhammer Oberhausen

  Nooit weer 3 hoog met kind en hond geen lift geen brandmelder receptie doet niks hotelspecials reageert op geen enkele mail met foto's wel €200 voor 3 nachten in een krot wat een horror

  Door: Annet 26-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Slechte 1 april grap

  Op 1 april 165 km gereden om er vervolgens achter te komen dat mijn reservering niet in het systeem van het hotel staat door Hotelspecials. Althans niet op de juiste datum. Hotel heeft geen kamers meer.

  Men is op geen enkele wijze bereikbaar. Gooit het op drukte door Corona. Dan neem je verdorrie extra personeel aan.

  Advies aan de hotelbranche. Doe geen zaken meer met Hotelspecials.

  Zodra ze geld hebben ontvangen stopt de service

  Door: Illy10-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  hotel overnachting

  Slechtste communicatie ooit !!!
  Mijn fout per ongeluk een dag te vroeg geboekt en wilde dit verzetten naar een overnachting een dag later.
  Lijkt mij niet zo moeilijk maar wat ik ook mailde kreeg geen reactie , ja pas toen de geboekte nacht al voorbij was !!!!!! Dit bedrijf zegt vanwege de corona de telefoon niet aan te kunnen nemen of te kunnen whatsappen. Wat een belachelijk excuus na een jaar in de corona tijd te zitten. Veel mensen zijn thuis en hebben toch allemaal een telefoon !!!!

  1 keer nooit weer bij dit bedrijf geboekt echt waardeloos

  bestellen en betalen ging uiteraard vlekkenloos

  Door: Robert van der Wal07-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Weekend zee

  Geven foute prijzen weer.nadien maanden wachten om mijn geld terug te zien

  Door: Chris19-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Weekend Parijs

  Door corona ging het niet door en geld is weg. Hotelspecials weigert ook maar iets te doen. Lekker klantvriendelijk, not

  Door: Ella Schaap16-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  reis 2+1 België

  Wij hadden een reis geboekt en geen bevestigingsmail gekregen. Via de website hebben wij meermaals het formulier ingevuld om een bevestigingsmail te krijgen. Hierop hebben wij NOOIT reactie gekregen! Gelukkig hadden we een foto genomen van ons scherm! Wij hebben deze reis moeten annuleren wegens ziekte. De enige manier waarop dit kan is wegens een link in de bevestigingsmail, maar die hebben we dus nooit gekregen! We hebben hun hele website + het internet afgezocht op zoek naar contactgegevens en hen op alle mogelijke manieren proberen te bereiken. Uiteindelijk hebben we rechtstreeks contact opgenomen met de verzekeringsmaatschappij waarmee ze samen werken en alle nodige documenten ingevuld en aan de verzekering bezorgd. Maar zij vragen nu naar het nummer van de polis, die we van hotelspecials nooit gekregen hebben. Na een maand heeft hotelspecials eindelijk gereageerd met de boodschap dat we geen terugbetaling krijgen omdat we niet tijdig geannuleerd hebben. Stel u voor. Bedriegers! We laten dit natuurlijk niet zo en gaan op alle mogelijke manieren klacht indienen. Maar dit vraagt veel tijd en energie. Voor u is het nog niet te laat. Een verwittigd mens is er 2 waard. Niet boeken!!!

  Door: MDB20-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Hotel overnachting

  Klantenservice onbereikbaar, met problemen wordt je aan je lot overgelaten.

  Door: Arno23-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Twee overnachtingen in ibis haarlem

  Hallo zijn net terug van overnachtingen in hotel ibis in haarlem ben er niet over te spreken .ontbijt was slecht parkeren was slecht waar we wel voor betaald hebben ze weten van elkaar niet wat er gebeurd of schrijven het niet op terwijl je het wel door gegeven hebt.gr

  Door: Storm 11-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Weekend Amersfoort Inclusief Diner & Wine

  Wij hadden een mooie deal gekocht via hotelspecials. Echter na het betalen van de 15 euro servicekosten werden we rechtstreeks door het hotel benaderd dat deze deal helemaal niet kon en dat we meer dan het dubbele zouden moeten betalen om deze voorwaarden te kunnen krijgen, anders zouden zij de reservering annuleren omdat ze het weekend voor dit geld niet door zouden laten gaan. Hierop hebben we Hotelspecials benaderd, dat de deal die zij aanboden niet geleverd werd. We zouden een voucher van de 15euro terug krijgen, wat al belachelijk is want ze hebben niets geleverd dus ik verwacht dan gewoon de 15euro terug. Maar zelfs de voucher hebben we nooit ontvangen, na meerdere mails te hebben gestuurd. Beschamend om op deze manier je geld te verdienen. Overal 15euro claimen van mensen maar geen dienst leveren... hoe kan het dat deze site nog in de lucht is??

  Door: Marjolein22-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Twee overnachtingen voor 4 personen hptel

  Eind januari hotel geboekt van 18 tot 20 maart voor 4 pers. in Duitsland. Helaas Corona en hotel was gesloten, de grenzen dicht. Hotelspecials heeft volgens mijn ingewonnen info toch meer verantwoording dan het flauwe antwoord wat wij na weken wachten kregen: tsja, wij hebben contact gehad met het hotel en willen nergens aan mee werken. Hopende u hiermee genoeg geïnformeerd te hebben..... Hoe makkelijk is dit? Ik boek bij jullie en ook al zijn jullie dan tussenpersoon, ik had hogere verwachtingen van jullie als hulplijn. Wij hebben niet gevraagd om geldteruggave en ook geen 100% compensatie in vorm van een voucher. Maar kom in ieder geval met iets en niet zo’n reactie zoals al beschreven.

  Door: Mario van Ratingen15-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Nachtje valkenburg

  Ik heb 100 procent zeker weten geannulleerd en dit stond ook bebestigd na annulering. Toch blijven zij volhouden ban niet. Hun systeem deugd duidelijk niet. En nemen geen enkele eigen verantwoordelijlheid. Prima hoor dan moet de rechter maar bepalen. Ik ben uitgepraat met dit bedrijf. Ik zal dan ook.nooit meer gebruik makrn van hun (falende) diensten

  Door: Krista31-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Hotel Specials een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 18 ervaringen geplaatst over Hotel Specials. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hotel Specials actief?

  Hotel Specials is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings, Daguitjes & Tickets, Vakanties binnen Nederland, Goedkope vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hotel Specials gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.