Goparcs

Alle reviews

Goparcs

57% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Appartement Schiermonnikoog

  Wat een verschrikking. Bij aankomst bleek appartement dubbel geboekt. Verhuurder Alexandra van Manen van Go Parcs bleef onbereikbaar ondanks 30+ telefoontjes op meerdere telefoonnummers waardoor we als gezin met jonge kinderen volledig in de kou werden gezet. Het eiland was volledig volgeboekt en de VVV kon ons niet helpen. Go Parcs heeft ons niet geholpen en nooit telefonisch contact opgenomen of terug gebeld. We zijn door hen via de mail afgescheept met een vergoeding voor de overnachtingen op een slaapzaal. Aan compensatie voor ontstaan leed werd geen enkel gehoor gegeven.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verblijf geannuleerd

  Via website beschikbaar verblijf geboekt en volledig betaald. Daarna door goparcs per uiterst korte mail geannuleerd wegens "toch geen accommodatie beschikbaar". Geen alternatief geboden.
  Telefonisch niet bereikbaar. Geen reactie op mijn mail of ingesproken voicemail.
  Enige pluspunt is dat bedrag snel terug gestort is.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Super

  Heerlijke vakantie gehad op Schiermonnikoog, koningskaars, goede service gehad vooraf met het kiezen van een appartement, en volgend jaar komen we zekers weer :)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Super vakantie

  Top geregeld, goede service. We hadden een probleem halverwege de vakantie wegens een ongeval, maar de opvang door Go Parcs was meer dan goed.
  We hebben alweer geboekt voor volgend jaar!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  bezoeker

  Zeer mooi huisje, alleen niet goed schoon opgeleverd. Gastvrijheid was ook ver te zoeken, tevens zeer veel problemen ondervonden met het terug krijgen van de borg.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Top

  Prima service! We komen vaker!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Centje extra met huisje verhoren

  Klein centje extra verdienen gaat wel makkelijk zo
  Het kost wel wat ook, beettje veel vinden we, maar anders verdienen we helemaal niks.
  We gaan toch te weinig zelf naar ons vakantiehuisje, wegens te weinig tijd.
  Zo genieten er meer mensen van.

Anderen bekeken ook

Vakantieveluwe.com
12 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Vakantieveluwe? Vakantieveluwe is een website waar u een vakantiehuisje, vakantiewoning, vakantie bunga...

Landgoed Ruwinkel
9 reviews

Wanneer je er even lekker tussenuit wilt in eigen land, dan kun je natuurlijk kiezen voor de grote bekende ketens die er zijn. Maar je kunt ook een...

sailing2gether
2 reviews

Heerlijk zeilen over het IJsselmeer, maar geen ervaring? Denkt u erover om zelf een zeilboot aan te schaffen, maar wilt u het eerst eens uitprobere...

Interhome
7 reviews

Wat anderen over Interhome zeggen. Iedereen houdt ervan om op vakantie te gaan. Sommige mensen gaan graag naar een hotel of resort. Anderen zijn li...

Goparcs

Leer dit bedrijf beter kennen door deze review te lezen. Goparcs.nl vakantie is een bedrijf wat zich richt op het verzorgen van onvergetelijke vakanties. Je kunt er vakantiehuizen boeken en ook last minute reizen. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over Goparcs.nl. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als Goparcs.nl. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review Goparcs.nl.  

Over goparcs.nl
Goparcs.nl zag een gat in de markt! Ze zagen dat er een grote behoefte was van eigenaren van vakantie villa’s om deze te kunnen verhuren via een professionele organisatie. Ze maken het mogelijk en zorgen ervoor dat je de woning kunt verhuren en ook hier volop zelf van kunt genieten. Je kunt je eigen huisje gewoon gebruiken en daarnaast goed verhuren voor wat extra geld. Het voordeel is dat het een belegging wordt. Goparcs.nl heeft volop locaties om dit goed aan te pakken. Kies voor een vakantiewoning waarbij de verhuur volledig voor je gedaan wordt. Het wordt zo een zorgeloze investering. Je kunt zelf bepalen wanneer je vakantiewoning geboekt kan worden en wanneer je er zelf wilt zijn. 

Het beheer van de woning gebeurt door TodoToday. Het is een organisatie welke dit uitstekend kan doen. Ze zorgen voor een goede bezettingsgraad. 

Partners van Goparcs.nl zijn: 
•    Novasol
•    The Dutchen
•    Aan Zee
•    Tui-groep ( Neckerman, Arke etc)
•    Belvilla
•    Happyhome
•    Casamundo
•    Homeaway
Kortom uw vakantiehuis wordt gevonden!!

Diensten van goparcs.nl
GoParcs heeft verschillende parken. Het gaat hier om: 
•    Golf en Villaresort Harderwold
•    Onze Franse parken:
o    Hameau des Claudins
o    Strandresort Schier
o    Golf de Gascogne
o    Harbour Village Vinkeveen

Klachten, complimenten en tips voor en over goparcs.nl
Ben je ontevreden over Goparcs.nl? Dan is het goed om je opmerkingen of klachten bij hun achter te laten. Het is dan mogelijk om een goede uitleg te krijgen en ook een goede afwikkeling van de klacht. Vervolgens kun je jouw mening over Goparcs.nl  op NederlandReview met anderen delen. 

Jouw Mening over goparcs.nl
Kies ervoor om een bedrijf te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. NederlandReview faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken. 

 

Leer dit bedrijf beter kennen door deze review te lezen. Handig voor als u voorbereid op reis wilt gaan. Boeken of niet? Lees ervaringen en leer wat anderen ervan vonden!

}