NederlandReview

  Ervaringen Goparcs

  Leer dit bedrijf beter kennen door deze review te lezen. Goparcs.nl vakantie is een bedrijf wat zich richt op het verzorgen van onvergetelijke vakanties. Je kunt er vakantiehuizen boeken en ook last minute reizen. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over Goparcs.nl. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als Goparcs.nl. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review Goparcs.nl.

  Over goparcs.nl

  Goparcs.nl zag een gat in de markt! Ze zagen dat er een grote behoefte was van eigenaren van vakantie villa’s om deze te kunnen verhuren via een professionele organisatie. Ze maken het mogelijk en zorgen ervoor dat je de woning kunt verhuren en ook hier volop zelf van kunt genieten. Je kunt je eigen huisje gewoon gebruiken en daarnaast goed verhuren voor wat extra geld. Het voordeel is dat het een belegging wordt. Goparcs.nl heeft volop locaties om dit goed aan te pakken. Kies voor een vakantiewoning waarbij de verhuur volledig voor je gedaan wordt. Het wordt zo een zorgeloze investering. Je kunt zelf bepalen wanneer je vakantiewoning geboekt kan worden en wanneer je er zelf wilt zijn.

  Het beheer van de woning gebeurt door TodoToday. Het is een organisatie welke dit uitstekend kan doen. Ze zorgen voor een goede bezettingsgraad.

  Partners van Goparcs.nl zijn:
  • Novasol
  • The Dutchen
  • Aan Zee
  • Tui-groep ( Neckerman, Arke etc)
  • Belvilla
  • Happyhome
  • Casamundo
  • Homeaway
  Kortom uw vakantiehuis wordt gevonden!!

  "The Hangover Party" @Go!Parc am 24.03.

  Diensten van goparcs.nl

  GoParcs heeft verschillende parken. Het gaat hier om:
  • Golf en Villaresort Harderwold
  • Onze Franse parken:
  o Hameau des Claudins
  o Strandresort Schier
  o Golf de Gascogne
  o Harbour Village Vinkeveen

  Klachten, complimenten en tips voor en over goparcs.nl

  Ben je ontevreden over Goparcs.nl? Dan is het goed om je opmerkingen of klachten bij hun achter te laten. Het is dan mogelijk om een goede uitleg te krijgen en ook een goede afwikkeling van de klacht. Vervolgens kun je jouw mening over Goparcs.nl op NederlandReview met anderen delen.

  Jouw Mening over goparcs.nl

  Kies ervoor om een bedrijf te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. NederlandReview faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken.

  Leer dit bedrijf beter kennen door deze review te lezen. Handig voor als u voorbereid op reis wilt gaan. Boeken of niet? Lees ervaringen en leer wat anderen ervan vonden!

  Goparcs
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  6.6
  57% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.8
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  6.2
  Leveren
  rating
  6.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Goparcs

  Uw beoordeling

  Appartement Schiermonnikoog

  Wat een verschrikking. Bij aankomst bleek appartement dubbel geboekt. Verhuurder Alexandra van Manen van Go Parcs bleef onbereikbaar ondanks 30+ telefoontjes op meerdere telefoonnummers waardoor we als gezin met jonge kinderen volledig in de kou werden gezet. Het eiland was volledig volgeboekt en de VVV kon ons niet helpen. Go Parcs heeft ons niet geholpen en nooit telefonisch contact opgenomen of terug gebeld. We zijn door hen via de mail afgescheept met een vergoeding voor de overnachtingen op een slaapzaal. Aan compensatie voor ontstaan leed werd geen enkel gehoor gegeven.

  Door: Stefan Kastanja25-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Verblijf geannuleerd

  Via website beschikbaar verblijf geboekt en volledig betaald. Daarna door goparcs per uiterst korte mail geannuleerd wegens "toch geen accommodatie beschikbaar". Geen alternatief geboden.
  Telefonisch niet bereikbaar. Geen reactie op mijn mail of ingesproken voicemail.
  Enige pluspunt is dat bedrag snel terug gestort is.

  Door: RvV12-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Super

  Heerlijke vakantie gehad op Schiermonnikoog, koningskaars, goede service gehad vooraf met het kiezen van een appartement, en volgend jaar komen we zekers weer :)

  Door: Astrid08-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Super vakantie

  Top geregeld, goede service. We hadden een probleem halverwege de vakantie wegens een ongeval, maar de opvang door Go Parcs was meer dan goed.
  We hebben alweer geboekt voor volgend jaar!!!

  Door: Herma Wilders16-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  bezoeker

  Zeer mooi huisje, alleen niet goed schoon opgeleverd. Gastvrijheid was ook ver te zoeken, tevens zeer veel problemen ondervonden met het terug krijgen van de borg.

  Door: maarten16-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Top

  Prima service! We komen vaker!!

  Door: Ans04-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Centje extra met huisje verhoren

  Klein centje extra verdienen gaat wel makkelijk zo
  Het kost wel wat ook, beettje veel vinden we, maar anders verdienen we helemaal niks.
  We gaan toch te weinig zelf naar ons vakantiehuisje, wegens te weinig tijd.
  Zo genieten er meer mensen van.

  Door: Frank14-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Goparcs een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Goparcs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 57% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Goparcs actief?

  Goparcs is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings, Goedkope vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Goparcs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.