Goed idee reizen

5.3
5.7

Bestellen

5.1

Service

5.7

Prijs

4.6

Levering

28.6%

Zou hier weer kopen

Goed idee reizen

Lees dit!Wat anderen van dit bedrijf vinden. Goedideereizen.nl is een christelijke reisorganisatie uit Nederland. Het is een bedrijf wat haar sporen in de christelijke reiswereld meer dan verdiend heeft. NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over Goedideereizen.nl, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van Goedideereizen.nl. 

Over Goedideereizen.nl

Goedideereizen.nl is een reisorganisatie welke zich richt op de christelijke gemeenschap in Nederland. Het is een bedrijf wat zich richt op mensen welke 50 jaar en ouder zijn en volgens Goedideereizen.nl te weinig aandacht in de reiswereld krijgt. Het is een bedrijf wat is aangesloten bij de ANVR en ook bij de SGR en het calamiteitenfonds. Voor iedereen een zekerheid dus om hier je reis goed te boeken. 

Reizen voor 50-plussers!

De reizen naar Israël zijn voor alle leeftijden. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om Israël te bezoeken. Het land waar iedereen de bijbel ontdekken kan. 

Diensten van Goedideereizen.nl

Goedideereizen.nl biedt verschillende diensten aan met verschillende vakanties. Het gaat hier onder andere om de volgende reizen:
•    Bijbelse reizen
•    Vaarreizen
•    Busreizen
•    Vliegreizen
•    Alleengaanden
•    Winterzon
•    Actieve reizen
•    Themareizen

Klachten, tips en complimenten over Goedideereizen.nl

Het is natuurlijk goed om te ontdekken hoe een klacht wordt opgelost. Gezien de christelijke achtergrond mogen we verwachten, dat dit goed gaat. Of dit inderdaad ook zo is, is natuurlijk alleen te beantwoorden door de mensen welke een klacht ingediend hebben. 

Zij kunnen het antwoord op deze vraag achterlaten op NederlandReview.

Heb jij ervaring met Goedideereizen.nl? 

Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een goed beeld te krijgen van een bedrijf. Je mening geven om anderen zo te helpen is een van de mogelijkheden. Kies er voor om een review op NederlandReview achter te laten over dit bedrijf. Je krijgt er vast geen spijt van.

 

Lees eerst ervaringen voordat u boekt! Zo kunt u met een gerust hart op reis en weet u zeker dat u hier beter wel, of niet kunt boeken. Lees onafhankelijke ervaringen bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Anderen bekeken ook