NederlandReview

  Ervaringen GoBrazil

  Lees ook, wat anderen over dit bedrijf zeggen. NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen zijn. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming. Lees hier echter eerst meer over het bedrijf zelf.

  Over GoBrazil

  Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam aan de Singel in een mooi grachtenpand. Er wordt gewerkt met een enthousiast en gedreven team van mensen welke zeer betrokken zijn bij het reizen. Het bedrijf is erop gebrand om een reis samen te stellen welke goed past bij de individuele eisen van de klant. Flexibiliteit en een persoonlijke service zijn dan belangrijk. Alle medewerkers assisteert de klanten om een reis samen te stellen welke geheel naar wens is. Het is dus maatwerk. Dat was het in het verleden en dat blijft het in de toekomst.
  Het bedrijf biedt vliegtickets aan, fly & drives, startpakketten en ook complete pakketreizen naar Brazilië. Het bedrijf maakt gebruik van twee boekingskanalen. Er is een direct online verkoopkanaal via de website. Daarnaast werken ze samen met meerdere reisbureaus. De internetsite biedt alle mogelijkheden om jezelf goed te informeren en om een mooie vakantie te boeken. Alle reizen kunnen op de website trouwens ook helemaal naar wens per persoon afgestemd worden. Iets wat natuurlijk wel fijn en prettig is.


  GoBrazil maakt gebruik van twee boekingskanalen, direct online op de vernieuwde website en via diverse reisbureaus. De internetsite is van alle gemakken voorzien. Zo kan hier informatie opgezocht worden over de bestemmingen, de accommodaties en mogelijke excursies. Tevens kunnen alle reizen die aangeboden worden op de website aangepast worden aan de individuele wensen, daarnaast is er de mogelijkheid eigen vakantiewensen aan te geven via e-mail of telefoon en zij maken de reis op maat. Door de mogelijkheid om op de internetsite online te boeken, is de klant niet meer afhankelijk van de openingstijden van de reisagent.
  Het personeel van Gobrazil gaat trouwens ook regelmatig ter plekke controleren of de accomodaties voldoen aan alle eisen. Hierdoor weten ze zeker, dat ze de kwaliteit leveren welke ze willen leveren.

  Brazilian Music DJ Mix by JaBig

  Diensten van GoBrazil

  Het bedrijf heeft een ruim diensten pakket. Denk hierbij aan onder andere:
  • Last Minute Brazilië
  • Vliegtickets Brazilië
  Rondreizen Brazilië
  • Strandvakanties Brazilië
  • Vakantiehuizen Brazilië

  Klachten, tips en complimenten over GoBrazil

  Het bedrijf is aangesloten bij de SGR onder nummer 3302 en bij de ANVR onder nummer 03929. Wanneer je een klacht hebt kun je die eerst bij het bedrijf indienen. Kom je er samen niet uit dan kun je het probleem ook nog voorleggen bij deze twee partijen. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om zo verzekerd te zijn van een goede reis.

  Heb jij ervaring met GoBrazil?

  Is dit een goed of een slecht bedrijf? Deel je mening op NederlandReview en laat ons weten wat je van dit bedrijf vindt. We horen graag wat jouw mening is over hun. Deel je review op deze site.

  Op vakantie naar Brazilë? Lees dan eerst de ervaringen van klanten van GoBrazil, vakantiespecialist voor reizen naar Brazilië, incl. strandvakanties en vliegtickets!

  GoBrazil
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over GoBrazil

  Uw beoordeling

  Zomervakantie geboekt naar Brazilië

  Een week of zes geleden onze zomervakantie geboekt bij GoBrazil. Het was al jaren onze droom om eens naar dit Zuid-Amerikaanse land te gaan en nu komt het er eindelijk van. Via een collega van mijn man hadden wij gehoord over GoBrazil. Nadat we op de website hadden gekeken, waren we direct overtuigd. Hier moesten we onze vakantie naar Brazilië boeken. Het boeken ging echt heel erg makkelijk. Het scheelde dat we niet het gehele bedrag in een keer moesten betalen, want het was een aanzienlijke som. Nu maar hopen dat het ook de vakantie wordt waar we van dromen. Daar gaan we voor het gemak maar wel vanuit;)

  Door: Astrid van H. 07-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  vakatie Brazilië

  Wij hebben zojuist onze vakantie naar Brazilië geboekt via GO Brazil.
  Bestelproces gaat makkelijk en er is genoeg keuze.
  Het is niet goedkoop, maar het is ook een uitgebreide reis die wij wilden.

  Door: h.k.27-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Prima verblijf in Brazilië met GoBrazil

  Afgelopen zomer voor een aantal weken op vakantie geweest naar Brazilië. De Olympische Spelen gaven voor mij de doorslag om eindelijk eens op vakantie te gaan naar dit Zuid-Amerikaanse land. Via een vriend van mij kreeg ik te horen dat ik eens bij GoBrazil moest kijken naar een vakantie. Hier heb ik uiteindelijk een hotel geboekt en het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik ging er niet met al te hoge verwachtingen heen, maar het was een bijzonder luxe verblijf. Ik kan iedereen dan ook aanbevelen om een vakantie naar brazilië te boeken bij GoBrazil.

  Door: Jaap Winters11-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is GoBrazil een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over GoBrazil. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is GoBrazil actief?

  GoBrazil is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Stedentrips, Luchtvaartmaatschappijen, Hotels, huisjes en campings, Goedkope vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van GoBrazil gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.