Floow Travel

5.5

Bestellen

6

Service

7

Prijs

6

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Floow Travel

Lees de ervaringen van reizigers die bij Floow Travel een reis hebben geboekt. Zo boekt u altijd goed voorbereid een vliegvakantie. Een zonvakantie boeken, is iets om naar uit te kijken. U heeft hiervoor gespaard en het enige wat u wilt is genieten van de all inclusive vakantie of het verblijf op de camping. Het zou jammer zijn als de zonvakantie naar Spanje niet aan uw verwachtingen voldoet. Wanneer u een autovakantie heeft gereserveerd, wilt u na een lange autoreis comfortabel kunnen genieten van de accommodatie en niet voor onverwachtse verrassingen komen te staan. Lees hier alle reviews over Floow Travel en ga goed voorbereid op reis. 


Over Floow Travel

Floow Travel is een reisorganisatie die sinds 2006 reizen aanbiedt. Het is opgericht uit onvrede over het starre productaanbod  op de Nederlandse markt. De vakantieganger werd beperkt in het reisaanbod en er was weinig ruimte tot flexibiliteit. Bij Floow Travel richten ze zich juist op flexibele reizen, zodat de vakantieganger reizen kan combineren. Het team van Floow Travel bestaat uit ervaren medewerkers uit de reisbranche. Zij weten als geen ander wat de reiziger verwacht van een reis. In Turkije, Malta en aan de Spaanse Costa’s is er altijd reisleiding ter plaatse.
Diensten

Floow Travel heeft een overzichtelijke website waarmee u met de Floow finder eenvoudig op zoek kunt gaan naar een passend reisaanbod. U kunt hier terecht voor verschillende vliegvakanties, autovakanties, last minutes, all inclusive reizen, stedenreizen en campingvakanties. U kunt ook handig zoeken op vakanties tot een maximaal budget van 250 euro per persoon. Floow Travel is een specialist op het gebied van reizen combineren. U heeft hier de mogelijkheid om een zonvakantie Turkije te combineren met een stedenreis Istanbul. Een stedenreis Barcelona kan prima afgewisseld worden met een camping vakantie Spanje. U kunt dus eindeloos variëren met het reisaanbod van Floow Travel. Nieuwsgierig geworden? Lees de ervaringen van andere reizigers.


Klachten

Mocht u onverhoopt problemen ondervinden met de accommodatie dan is het natuurlijk belangrijk om snel aan de bel te trekken. U wilt tijdens de vakantie vooral genieten en zo min mogelijk energie besteden aan negatieve zaken. Wanneer u op zonvakantie bent in Turkije, Malta en de Spaanse Costa’s dan kunt u direct contact opnemen met de reisleiding ter plaatse. Voor alle andere bestemmingen dient u eerst de accommodatiehouder aan te spreken. Er is daar immers geen reisleiding ter plaatse aanwezig. Mocht u er niet uitkomen met de accommodatiehouder dan kunt u 24 uur per dag contact opnemen met Floow Travel.


Zij zullen dan zelf contact leggen met de accommodatiehouder om op deze manier een passende oplossing te vinden. Mocht uw klacht ter plaatse niet naar wens zijn opgelost dan is het mogelijk om binnen twee maanden na afloop van de reis een klacht in te dienen bij Floow Travel. U kunt de klachtenprocedure terug lezen bij de algemene informatie op hun website. Een klacht kunt u schriftelijk of per e-mail indienen. Uiterlijk na één maand na ontvangst van de klacht ontvangt u een reactie.


SGR en Calamiteitenfonds

Floow Travel is aangesloten bij de SGR, Stichting Garantie Reisgelden, en het Calamiteitenfonds. Als u een reis boekt is het belangrijk om hiernaar te kijken. Wanneer Floow Travel onverhoopt failliet zou gaan dan weet u zeker dat u de betaalde reissom niet kwijt bent. Het Calamiteitenfonds vergoedt de reissom of een gedeelte hiervan in het geval van calamiteiten. Denk hierbij aan natuurrampen.


Ga goed voorbereid op reis en lees de ervaringen van andere reizigers die geboekt hebben bij Floow Travel. Laat zelf ook een review achter van uw eigen ervaringen met Floow Travel om zo andere reizigers op weg te kunnen helpen.


Lees de beoordelingen van reizigers die hun vakantie boekten bij Floow Travel. Krijg je hier echt een goede aanbieding, vroegboekkorting, last minute deal?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Nooit meer!

Normaal schrijf ik nooit reviews over reisorganisaties o.i.d. maar voor Floow travel maak ik graag een uitzondering. Al is het maar om anderen te behoeden voor misschien wel gevaarlijke situaties. U zult namelijk geen ondersteuning van Floow travel ontvangen op uw vakantie. Deze zomer een reis geboekt met Floow travel naar Spanje. Eenmaal aangekomen op het vliegveld in Spanje troffen wij geen transfer naar ons hotel aan. Op zich geen heel groot probleem, het leek ons logisch om even naar Floow travel te bellen wat er aan de hand is. Floow travel bleek echter op zowel het reguliere nummer als het noodnummer (!) niet te bereiken. Ook hebben we het hele vliegveld afgezocht naar iemand die Floow travel kon vertegenwoordigen. Ook op het vliegveld hebben we niemand gevonden en was Floow travel niet eens bekend! Dit is een zeer kwalijke zaak. Wat als er echt iets aan de hand was? Er zou bijvoorbeeld maar een ouder echtpaar, die niet weten hoe e.e.a. werkt, vaststaan op een vliegveld... Uiteindelijk natuurlijk gewoon een taxi gepakt naar ons hotel. Bonnetje gevraagd. Dat geld krijgen we natuurlijk gewoon terug bij aankomst in Nederland, dachten we... na enkele weken op en neer te mailen met Floow travel nog steeds ons geld niet terug. Echt te belachelijk voor woorden. Ze verwijzen continue naar de voorwaarden, hun eigen rechten enz. Ik zou zeggen, al is het maar voor de veiligheid (noodnummer niet bereikbaar!), boek nóóit via Floow travel.

T

Thomas

07-09-2017

0forum

Goede organisatie

Juist als je even voorbij de acties kijkt (want die zijn vaak last minute en best crap plekken) dan kom je goedekope dingen tegen. Wij hebben tegen een behoorlijk goede prijs in vier jahreszeiten in salzburgerland een week gezeten. GOede reisbescheiden, allemaal duidelijk en eindelijk een reisorganisatie die je ook een beetje helpt als je een vraag hebt (en niet van het kastje naar de muur stuurt zoals we hebben meegemaakt bij oad en tui. Ik geef ze overal een 8 en geen 10, want het was wel goed, maar het kan altijd beter ;-)

S

Saar

05-02-2017

0forum

Genoten van de Spaanse zon

lekker genoten in Spanje met Floow en nu helaas weer terug in het koude Nederland. Maar wel met een mooi kleurtje!

T

Tifanny Breuken

10-12-2016

0forum

Goedkope vliegvakanties bij Floow Travel

Floow Travel biedt bijzonder goedkope vliegvakanties aan. Samen met een vriendin ben ik voor heel weinig geld in oktober naar Mallorca geweest. Natuurlijk is het buiten het hoogseizoen om en is het een stuk goedkoper, maar elders was het aanbod niet zo goedkoop. Er zit ook wel een kanttekening aan, want het verblijf was niet al te goed. Hier had ik wel wat meer van verwacht. Gelukkig waren we hier overdag niet veel omdat het mooi weer was.

T

Thea Riemers

24-11-2016

0forum