Fiets-fun

8.6
9.5

Bestellen

8

Service

7.5

Prijs

9.5

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Fiets-fun

Leer fiets-fun.nl beter kennen door deze review te lezen. Een goedkope vakantie kun je boeken op fiets-fun.nl. Het is hier mogelijk om een camping reis te boeken. Natuurlijk is hier ook je fiets van harte welkom. Je kunt er dan volop van genieten wanneer je weg bent om nog steeds een eindje te kunnen fietsen. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over fiets-fun.nl kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Succes. 

Over fiets-fun.nl

Fiets-fun.nl is er al sinds 1996 en het is een organisatie waar men volop fiets vakanties kan boeken. Het begon met een paar tenten en enkele locaties in de achterhoek. Nu zijn er veel meer bijgekomen. De mooiste routes in Nederland hebben dit concept ook omarmd. Zelfs in Denemarken, Spanje, Zwitserland, Italië en ook in Zweden kun je genieten van dit concept. Er waren volop mensen welke graag ontsnappen van de drukte. De locaties zijn allemaal geschikt voor kinderen trouwens. In het jaar 2010 zijn er ook hotel fietsreizen georganiseerd. Het is zo, dat veel website bezoekers hier om vroegen bij fiets-fun.nl.  Het is een klein bedrijf wat hier bewust voor heeft gekozen. Klein en compact om de mensen goed te kunnen helpen. Zeven dagen per week zijn ze bereikbaar van 9 uur in de ochtend tot 10 uur in de avond. Het is heerlijk om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. 

Diensten van fiets-fun.nl

Fiets-fun.nl zorgt voor fiets vakanties in Nederland, Denemarken, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Italië. Het is mogelijk om zo van een camping naar een andere camping te reizen en te genieten van hoogwaardige tenten. De fietsvakanties zijn geschikt voor jong en ook voor oud. Het is dus ideaal wanneer je met je kinderen op pad wilt gaan en wilt genieten van een mooie fietsvakantie. 

Ook is het mogelijk om een huisje te boeken. Het gaat dan om de fietsen en huisje fietsarrangementen welke je in Denemarken en ook in Frankrijk kunt boeken. 

Sinds kort zijn er in  België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië ook fiets en hotel reizen. Je verblijft dan in een heerlijke luxe hotel. Vanuit hier kun je dan naar verschillende fietsroutes gaan welke voor je zijn uitgestippeld.    

Klachten, tips en complimenten over fiets-fun.nl

Ben je ergens ontevreden over? Meldt dit dan bij fiets-fun.nl. Het is goed om je klachten kenbaar te maken om zo hun diensten beter te maken. Een klacht hoeft natuurlijk niet met volop drama te komen. Het is simpelweg belangrijk om het netjes op te laten lossen. 

Heb jij ervaringen bij fiets-fun.nl

Een oordeel, een mening? Wat vinden anderen van fiets-fun.nl? Wat vinden anderen van fiets-fun.nl? Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om te zien hoe ook jij een ander kunt helpen door jouw mening te delen over fiets-fun.nl. We weten zeker, dat ook jij een ander graag helpt met jouw mening over dit bedrijf. Het kan allemaal op NederlandReview. 

 

Leer fiets-fun.nl beter kennen door deze review te lezen. Zodat u weet of u er wel, of niet moet kopen. Lees duizenden ervaringen bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Anderen bekeken ook