Doenkado

6

Bestellen

2

Service

2

Prijs

8

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Doenkado

Je hebt er wel eens wat over gehoord, maar je wilt er graag meer over weten. Laat je daarom via de reviews van ervaringen van eerdere consumenten adviseren of Doenkado iets voor jou is. Wat is de mening van de gever en de beoordeling van de krijger? Of heb je er zelf net een opzitten en wil je graag een recensie schrijven? Ook dan ben je hier aan het goede adres.

Materialisme is uit, levenservaringen zijn in

Was het eerst nog wie de dikste bak had en het grootste huis, tegenwoordig is dit verschoven naar wie het verste weg gereisd is en de leukste dingen doet. Maar je hoeft echt niet naar de andere kant van de wereld te reizen, om mooie memories te maken. Ook dicht bij huis of gewoon in Nederland en België zijn genoeg avontuurlijke te doen waar je met een glimlach aan terug kunt denken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan paintball, rijden met een quad, karten, flyboarden voor het stoere type. Of bevers speuren, een puzzelfietstocht, kanovaren, naar een hunebedcentrum, lasergamen, klimmen of mountainbiken met de kinderen. Als ze nog heel klein zijn, is een bakkersmuseum, speeltuin of trampoline paradijs juist weer heel leuk. De Biesbosch en de Veluwe over met een gids, is ontzettend leerzaam voor de natuurliefhebber die wel van een natuurtocht houden. Doe er een cursus natuurfotografie bij, en de herinneringen kunnen na afloop ingelijst worden. En suppen is gewoon hip.

Uitje, herinneringen voor altijd

Een trend die hieruit voortvloeit, is dat mensen steeds vaker een leuk uitje, activiteit of iets dergelijk cadeau doen aan mensen, in plaats van fysieke cadeaus. Dit kan op verschillende manieren. Een manier is v6ia een giftcard. Dan kan de gelukkige krijger deze inwisselen wanneer het hem of haar het beste uitkomt. Je kunt gaan voor een enkele activiteit, maar er zijn ook mogelijkheden om er overnachtingen bij te doen. Wat dacht je van je ouders voor hun trouwdag een rondvaart en diner geven in de stad waar ze elkaar hebben leren kennen? Of juist een romantische picknick aan de kust. Dat neefje dat gek is van Jurrasic Park en reptielen, zal weer dolgelukkig zijn met een bezoek aan een reptielenhuis.Doenkado

Dit is een site waar je iemand een elektronische cadeaubon kunt geven voor een activiteit op allerlei locaties door heel Nederland en België. Er is de keuze uit de Adventurecard, Kids & Teens, Nature’s Gift en de Nationale Vrijetijds Cheque. Het aanbod staat verder ingedeeld op budget, thema en locatie. Je kunt hier terecht om iemand zowel particulier als zakelijk met een belevenis te verrassen. Door het invullen van de cadeaucode van de e-Card, kan de jarige direct zien wat het leuke-dingen-doen-kado inhoudt.

Reviews van opgedane ervaringen

Leuk om te geven? Fijn om te krijgen? Wie het weet mag het zeggen, want wij willen alles weten. Deel daarom hier gerust jouw mening door middel van het schrijven van een recensie of beoordeling. Daarmee help je de geïnteresseerden weer die na jou komen bij het kiezen van een cadeau.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Tickets dierenpark

Ik heb tickets gekocht voor wildlands. Ik wil ze verzilveren en moet vervolgens nog weer geld bijleggen. Dan had ik net zo goed op de site zelf kaartjes kunnen kopen. Erg slecht! Je denkt met korting de kaarten te bemachtigen en moet vervolgens nog weer geld bijleggen. Vervolgens probeer ik doenkado te bellen, maar ze nemen na meerdere pogingen nog niet op.

S

Simone

04-01-2023

0