NederlandReview

  Ervaringen Dagboek reizen

  Tussen alle grote reisorganisaties die Nederland rijk is, is daar Dagboekreizen.nl, een kleine en intieme reisorganisatie die schitterende reizen biedt die je zult onthouden. Ondanks dat het een kleine en intieme organisatie is, doen ze niet onder aan de grote reisorganisaties op het gebied van professionaliteit. Het hele jaar door reizen medewerkers naar nieuwe bestemmingen om voor jou de meest spraakmakende gebieden uit te kiezen.

  Wat biedt Dagboek Reizen?

  Omdat het leven van mensen tegenwoordig erg druk is, wordt de vraag naar reizen steeds groter. Reizen wordt door Dagboek Reizen gezien als een genotsmiddel om bij te komen. Daarom biedt Dagboek Reizen individuele rondreizen in alle soorten en maten. De reizen die Dagboek Reizen aanbieden zijn door hen zelf ervaren en geselecteerd. Zo hebben zij voor de toekomstige reiziger bijgehouden wat de beste tips and tricks zijn om het optimaal van het land te genieten en zoveel mogelijk dingen mee te maken.

  Wat Dagboek Reizen vooral wil bereiken is voldoening en plezier door op persoonlijk vlak met hun klanten om te gaan. Om deze reizen dan ook zo intiem mogelijk te houden, is besloten om niet meer dan 250 boekingen per jaar aan te nemen. Zo kunnen ze individueel maatwerk bieden, maar wel met hun eigen persoonlijke touch. Door hun pad te volgen kun je dezelfde geweldige ervaring meemaken als de medewerkers van Dagboek Reizen zelf hebben ervaren. Het kan ook zijn dat je juist wilt afwijken van dit pad, ook dat is mogelijk. Daar is de ‘bouwsteenformule’ voor bedacht. Hierdoor kun je zelf invulling geven aan je reis en kun je zelf nieuwe dingen meemaken. Mochten er daarnaast nog eigen wensen zijn, staat Dagboek Reizen klaar om deze te gaan vervullen. Daardoor wordt je een unieke ervaring beloofd. De reizen kunnen je leiden naar: Zuid-Oost Azië, Midden-Amerika, Afrika, Indiaas subcontinent, Zuid-Amerika, Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

  S4 ep17 - Reis Video Dagboek - Vind het paradijs! - LEGO Friends (NL)

  Wat belooft Dagboek Reizen?

  Dagboek Reizen staat klaar om al hun reiskennis te delen zodat jij je eigen reisdagboek kunt vullen. De agenten die aanwezig zijn in de gebieden zijn al jarenlang vrienden van de medewerkers, daardoor ben je in vertrouwde handen en wordt je een unieke ervaring gegarandeerd. De gidsen ter plaatse spreken allemaal Engels en geven je aan het einde van de dag het gevoel dat je een nieuwe vriend hebt gemaakt. Daarnaast zijn de reizen niet in een hokje te stoppen zoals een ‘luxereis’ of juist een ‘basicreis’. Het is een mix van beiden. Er zijn zelfs reizen beschikbaar waarbij je midden in de jungle kampeert.

  Hoe gaat Dagboek Reizen om met vragen en klachten?

  Het is mogelijk om de mensen achter Dagboek Reizen te ontmoeten. Hier kun je alle vragen stellen, maar kun je natuurlijk ook luisteren naar hun unieke ervaringen. Zo begint de voorpret al vroeg. Om de mensen achter Dagboek Reizen te ontmoeten, kun je een formulier invullen zodat er contact met je wordt opgenomen. Het is ook mogelijk dat Dagboek Reizen bij jou langskomt. Hier zitten echter wel kosten aan verbonden. Op de website staat hoe dit in zijn werk gaat.

  Mening over Dagboek Reizen

  Heb je jouw reisdagboek aan kunnen vullen met geweldige verhalen? Of heb je de ervaring van je leven gehad dankzij Dagboek Reizen? Geef dan hier je mening! Zo help je anderen om te kiezen voor hetzelfde gevoel bij het maken van hun unieke, op maat gemaakte dagboekreis.

  Goed idee om te boeken bij dagboekreizen? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen.

  Dagboek reizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  9.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.2
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  8.4
  Leveren
  rating
  9.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Dagboek reizen

  Uw beoordeling

  individuele rondreis Costa Rica

  Media maart met zus en zwager afgereisd naar Costa Rica. Ondanks alarmerende berichten vanuit Nederland en de beperkingen die we ondervonden doordat natuurparken door het Coronavirus al snel dicht gingen en ook de stranden werden afgesloten, waardoor geplande excusies niet door konden gaan, hebben we genoten van dit prachtige land. Grote complimenten voor de begeleiding door Dagboekreizen onder deze moeilijke omstandigheden bij het omboeken van onze terugvlucht.

  Door: Jacqueline Dijkstra14-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  onbekend maar goed

  Ik kwam per abuis op deze site en ben toen gaan zoeken. Wij wilden altijd al een reis maken naar een ver land en kwamen zo in Afrika terecht. Superreis gehad, ik kan niet anders zeggen dat de begeleiding en service top is. Het heeft ons aan niks ontbroken. Ik heb wel JA ingevuld bij nogmaals kopen. Alleen ik weet niet wanneer ik weer geld bij elkaar heb om zo iets te veroorloven. Maar goed, als ik het nog eens doe, dan zou ik zeker hier weer boeken.

  Door: Blije reiziger18-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Reis Ecuador 2018

  Uitstekend georganiseerd. Alles keurig op tijd. Leuke accomodaties. Problemen met kamers hotel Quito. Beklag gedaan ter plekke bij hotel, bij plaatselijk agent, en dagboekreizen.
  Dagboekreizen heeft actie ondernemen en tot onze grote verrassing geld teruggekregen van hotel. Pluim voor Dagboekreizen en plaatselijk agent. Hebben veel vertrouwen een komende reis naar Botswana

  Door: Roodenburg26-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Reis naar Ecuador goed geregeld

  Hele mooie reis naar Ecuador. Absoluut iets wat ik voor de rest van mijn leven ga koesteren.

  Alles zeer goed en uitgebreid verzorgd.

  Ik vond het zelf wel spannend naar zo'n land af te reizen, maar door de organisatie heb ik mij altijd veilig gevoeld.

  Door: Riana07-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Prachtige reis met veel zorg en liefde

  Prachtige website en prachtige reis gemaakt.
  We hebben enorm genoten van de landschappen, de natuur, alles eigenlijk.

  Met veel zorg samengesteld en onderweg voel je je echt goed verzorgd.

  Wij zijn zeer tevreden!

  Door: Familie29-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is Dagboek reizen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Dagboek reizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dagboek reizen actief?

  Dagboek reizen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dagboek reizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.