Dagboek reizen

Alle reviews

Dagboek reizen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (6)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  maatwerkreis naar Egypte

  Alles was prima geregeld door Dagboekreizen. Voor een fractie meer dan een gewone groepsreis krijg je alles op maat zoals je het zelf wilt en met privé vervoer en gids. Helemaal top. Maar 1x dat het niet 100% goed ging en dat was makkelijk zelf opgelost.
  De trein van Caïro is echt een leuke belevenis en de toiletten zijn verrassend schoon. De Nijlcruise en Karnak waren hoogtepunten.
  Dankjewel Hans en collega's!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  individuele rondreis Costa Rica

  Media maart met zus en zwager afgereisd naar Costa Rica. Ondanks alarmerende berichten vanuit Nederland en de beperkingen die we ondervonden doordat natuurparken door het Coronavirus al snel dicht gingen en ook de stranden werden afgesloten, waardoor geplande excusies niet door konden gaan, hebben we genoten van dit prachtige land. Grote complimenten voor de begeleiding door Dagboekreizen onder deze moeilijke omstandigheden bij het omboeken van onze terugvlucht.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reis Ecuador 2018

  Uitstekend georganiseerd. Alles keurig op tijd. Leuke accomodaties. Problemen met kamers hotel Quito. Beklag gedaan ter plekke bij hotel, bij plaatselijk agent, en dagboekreizen.
  Dagboekreizen heeft actie ondernemen en tot onze grote verrassing geld teruggekregen van hotel. Pluim voor Dagboekreizen en plaatselijk agent. Hebben veel vertrouwen een komende reis naar Botswana

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reis naar Ecuador goed geregeld

  Hele mooie reis naar Ecuador. Absoluut iets wat ik voor de rest van mijn leven ga koesteren.

  Alles zeer goed en uitgebreid verzorgd.

  Ik vond het zelf wel spannend naar zo'n land af te reizen, maar door de organisatie heb ik mij altijd veilig gevoeld.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prachtige reis met veel zorg en liefde

  Prachtige website en prachtige reis gemaakt.
  We hebben enorm genoten van de landschappen, de natuur, alles eigenlijk.

  Met veel zorg samengesteld en onderweg voel je je echt goed verzorgd.

  Wij zijn zeer tevreden!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  onbekend maar goed

  Ik kwam per abuis op deze site en ben toen gaan zoeken. Wij wilden altijd al een reis maken naar een ver land en kwamen zo in Afrika terecht. Superreis gehad, ik kan niet anders zeggen dat de begeleiding en service top is. Het heeft ons aan niks ontbroken. Ik heb wel JA ingevuld bij nogmaals kopen. Alleen ik weet niet wanneer ik weer geld bij elkaar heb om zo iets te veroorloven. Maar goed, als ik het nog eens doe, dan zou ik zeker hier weer boeken.

Anderen bekeken ook

La Casita
23 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu
4 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

La Taha Vakantiehuizen
3 reviews

Bent u op zoek naar beoordelingen van vakantiehuizen aanbieder La Taha? Zoekt u het aller fijnste vakantiehuis van Spanje? Grote kans dat u het gez...

Worldwide Campers
7 reviews

Worldwide Campers: Ervaringen Hou jij van avontuurlijke vakanties en bind jij je op reis niet graag aan één locatie? Wellicht reis j...

Dagboek reizen

Tussen alle grote reisorganisaties die Nederland rijk is, is daar Dagboekreizen.nl, een kleine en intieme reisorganisatie die schitterende reizen biedt die je zult onthouden. Ondanks dat het een kleine en intieme organisatie is, doen ze niet onder aan de grote reisorganisaties op het gebied van professionaliteit. Het hele jaar door reizen medewerkers naar nieuwe bestemmingen om voor jou de meest spraakmakende gebieden uit te kiezen.

Wat biedt Dagboek Reizen?
Omdat het leven van mensen tegenwoordig erg druk is, wordt de vraag naar reizen steeds groter. Reizen wordt door Dagboek Reizen gezien als een genotsmiddel om bij te komen. Daarom biedt Dagboek Reizen individuele rondreizen in alle soorten en maten. De reizen die Dagboek Reizen aanbieden zijn door hen zelf ervaren en geselecteerd. Zo hebben zij voor de toekomstige reiziger bijgehouden wat de beste tips and tricks zijn om het optimaal van het land te genieten en zoveel mogelijk dingen mee te maken.

Wat Dagboek Reizen vooral wil bereiken is voldoening en plezier door op persoonlijk vlak met hun klanten om te gaan. Om deze reizen dan ook zo intiem mogelijk te houden, is besloten om niet meer dan 250 boekingen per jaar aan te nemen. Zo kunnen ze individueel maatwerk bieden, maar wel met hun eigen persoonlijke touch. Door hun pad te volgen kun je dezelfde geweldige ervaring meemaken als de medewerkers van Dagboek Reizen zelf hebben ervaren. Het kan ook zijn dat je juist wilt afwijken van dit pad, ook dat is mogelijk. Daar is de ‘bouwsteenformule’ voor bedacht. Hierdoor kun je zelf invulling geven aan je reis en kun je zelf nieuwe dingen meemaken. Mochten er daarnaast nog eigen wensen zijn, staat Dagboek Reizen klaar om deze te gaan vervullen. Daardoor wordt je een unieke ervaring beloofd. De reizen kunnen je leiden naar: Zuid-Oost Azië, Midden-Amerika, Afrika, Indiaas subcontinent, Zuid-Amerika, Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

Wat belooft Dagboek Reizen?
Dagboek Reizen staat klaar om al hun reiskennis te delen zodat jij je eigen reisdagboek kunt vullen. De agenten die aanwezig zijn in de gebieden zijn al jarenlang vrienden van de medewerkers, daardoor ben je in vertrouwde handen en wordt je een unieke ervaring gegarandeerd. De gidsen ter plaatse spreken allemaal Engels en geven je aan het einde van de dag het gevoel dat je een nieuwe vriend hebt gemaakt. Daarnaast zijn de reizen niet in een hokje te stoppen zoals een ‘luxereis’ of juist een ‘basicreis’. Het is een mix van beiden. Er zijn zelfs reizen beschikbaar waarbij je midden in de jungle kampeert.

Hoe gaat Dagboek Reizen om met vragen en klachten?
Het is mogelijk om de mensen achter Dagboek Reizen te ontmoeten. Hier kun je alle vragen stellen, maar kun je natuurlijk ook luisteren naar hun unieke ervaringen. Zo begint de voorpret al vroeg. Om de mensen achter Dagboek Reizen te ontmoeten, kun je een formulier invullen zodat er contact met je wordt opgenomen. Het is ook mogelijk dat Dagboek Reizen bij jou langskomt. Hier zitten echter wel kosten aan verbonden. Op de website staat hoe dit in zijn werk gaat.

Mening over Dagboek Reizen
Heb je jouw reisdagboek aan kunnen vullen met geweldige verhalen? Of heb je de ervaring van je leven gehad dankzij Dagboek Reizen? Geef dan hier je mening! Zo help je anderen om te kiezen voor hetzelfde gevoel bij het maken van hun unieke, op maat gemaakte dagboekreis.

Goed idee om te boeken bij dagboekreizen? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen.

}