D-reizen

Alle reviews

D-reizen

36% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (67)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Green paradish beach hotel

  Afgelopen donderdag zijn mijn vriend en ik teruggekomen van een vakantie in Konakli, Turkije. Door de omstandigheden in het eerste hotel waren we genoodzaakt om naar een ander hotel te vertrekken.

  Bij aankomst was onze kamer niet klaar en kregen we een andere kamer, prima dachten wij het is voor 1 nacht. In de kamer was de airconditioning kapot en ik opende een handdoek waar een grote oranje vlek op zat. Dit heb ik bij de receptie aangegeven: de airco werd gefixed, een nieuwe handdoek kregen we niet.

  De volgende dag kregen we een nieuwe kamer, naar ons idee bij binnenkomst een enorme upgrade! Het was een van de houten huisjes bij het strand, welke als laatst zijn gebouwd.
  Wat was er niet goed:
  - de wc stond los (mijn vriend viel bijna van de wc af)
  - als je loopte in het huis was het enorm gehorig
  - de deur naar het balkon kan wel op slot, maar er zat een kier van 5 cm waardoor deze niet geluidsdicht kon zijn en dat snachts enorm veel overlast veroorzaakte.
  - Bedden waar geen enkel mens op kan slapen (maar goed dat kan je niet van te voren weten en misschien vinden Turkse mensen deze bedden wel heerlijk!)

  Op de 2e dag leerde we gelijk 4 andere Nederlanders kennen die er al even zaten en die gaven aan dat het kwa eten en drinken slecht geregeld was.
  Wat was er niet:
  - geen enkele cocktail te bekennen zoals aangegeven op de website
  - op onze laatste dag was er pas wijn (wit/rood)
  - elke dag was een paar uur de gin/wodka/bier op
  - de tijden van het lopend buffet kloppen van geen kant
  - Eten is echt zo vet als bakker, bij een hamburger druipt er zwart vet e.d. vanaf. En daarnaast werden de eettijden ook niet gehanteerd. Ik kwam smiddags om 15.00 uur aan voor de lunch(die tot 16.00 is) en alles was al opgeruimd en het restaurant was gesloten.
  - We zijn 1 x bij het diner geweest (om 20.00) te laat! het eten is dan alweer koud en grotendeels op. Het geen was we hebben gegeten (patat/pasta) was niet om te eten.
  Hierdoor zijn wij op 2 dagen na elke avond uit eten geweest, dan kregen we in ieder geval fatsoenlijk voedsel!

  Voor ons was het een beetje meten met 2 maten. we hebben er zelf voor gekozen om een 3* hotel uit te kiezen, alleen als dan alles wat er was belooft(volgens de website) er dan niet is, op deze manier kunnen we niet genieten van onze vakantie.

  Op dag 4 of 5 gaat het mis. De wifi klapt er voor de zoveelste keer uit, het eten is voor de zoveelste keer ondermaats, het bier was die dag 5 uur lang op (alle andere dranken waren er al niet) en toen vonden we het genoeg.

  Van de groep die we leerden kennen ging 1 vrouw met mij mee naar de receptie, we gingen ons beklacht doen. Het enige wat de receptiemanager zei, was dat er problemen waren met de fabrieken.....heel turkije heeft alcohol, behalve ons hotel....!

  De genoederen liepen erg hoog op! Meneer zei dat we in het winkeltje bier konden kopen, hij begreep volgens mij niet zo goed wat all inclusief betekende, want voor hem was het dood normaal. Vervolgens kreeg ik naar mijn hoofd dat wanneer we toch alleen maar wilde drinken, hij ons hier niet wilde hebben en dat schoot bij mij in het verkeerde keelgat. Het liep zo hoog op dat meneer een glas bij de receptie kapot sloeg en spullen naar de vrouw ging gooien die bij mij was. Wij zijn uiteraard weggelopen en hebben direct de reisleiding gebeld. We hebben de situatie uitgelegd en aangegeven dat we hier geen dag langer gaan blijven. Dit is geen manier hoe een hotel met zijn gasten hoort om te gaan.

  Daarna hoorde ik dat het hotel de handhaving had gebeld, deze kwam aan met 6 man in een busje. De vrouw waarmee ik was, was al in de kamer van de hotelmanager gaan zitten, toen ik aankwam zat zij daar alleen met 5 mannen, die geen woord Engels spreken. De man van de receptie sprak wel Engels en gaf aan dat wij hem beledigd hadden en spullen naar hem hadden gegooid (dit was dus juist andersom!) Uiteindelijk van er een Nederlandse man bij ons zitten en die vroeg of ze de camarabeelden niet konden bekijken die bij de receptie hangen en toen werd het opeens stil. Opeens waren daar geen camera's en opeens mochten we weg. Tussendoor hadden wij ook de reisleiding gebeld en gevraagd of hij kon komen ivm de uit de hand gelopen situatie, maar hij kon pas de volgende ochtend langs komen. (dit gebeurde smiddags rond 16.00 uur).

  Na dit alles heb ik de reisleiding weer gebeld en gezegd dat we uiterlijk morgen een andere hotel moesten hebben, onze vakantie was compleet verziekt door alle comotie die was ontstaan. De volgende dag kregen we te horen dat hij een ander hotel voor ons had, waar wij die dag daarna in konden gaan. Hier moesten we alleen wel 305,- voor bij betalen!

  Om op dat moment toch nog te kunnen genieten van onze vakantie hebben we de keus gemaakt om dit te doen. We gingen naar Hotel Club Maribell en wat was het daar een verademing!
  - bij de receptie zat een vriendelijke persoon die je wilde helpen
  - bij de bar was alles op orde en stond ook iemand die wist wat hij moest doen
  - Het eten was eetbaar
  - De bedden waren een verademing, daar voelden we geen veren in!
  - De schoommaaksters kwamen elke dag langs en brachten schone handdoeken
  (we hadden gehoopt dit vanaf dat 1 van onze vakantie te hebben!)

  Al met al een belachelijke ervaring in Turkije, in green paradish beach hotel, maar het einde was gelukkig zoals de hele vakantie hoorde te zijn!

  Wij hebben in totaal zon 10/12 Nederlanders gesproken in het hotel(geboekt via verschillende organisaties) en zij zijn allemaal naar de receptie geweest en hebben allemaal dezelfde klachten over dit hotel.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pakketreis

  Reis naar Zakynthos.
  Hotel geboekt en betaald. Daarna bericht dat hotel niet beschikbaar is. Andere opties aangeboden.
  Betaald voor transfer vliegveld Zakynthos naar hotel. Geen vervoer aanwezig.
  Taxi genomen.
  Mail hierover gestuurd. Geen excuus maar wel een voucher voor terugreis met foutieve datum, 1 maand later. Geen reactie op mail hierover. Gebeld, zou reactie per mail krijgen, niks ontvangen. Zeer slechte service, onbereikbaar, en slordig.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vakantie alanya

  Ander hotel dan op website.
  Op website fotos van heel mooi hotel alaiye met allerlei extras .
  Wij kregen echter hotel met totaal niets aan faciliteiten.
  Met veel moeite schandalige 100 euro terug gekregen.Nooit geen Dreizen meer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  reis naar Kaapverdië

  Zo bizar slecht! Zeer onvriendelijk, onkundig en het neigt zelfs naar oplichting. Je zult er maar instinken en je vakantie aan je neus voorbij zien gaan.


  4 1/2 dag voor vertrek de reisbescheiden ontvangen voor de geboekte reis naar Kaapverdië. Een dag voor vertrek de hele ochtend geprobeerd op de TUI fly app online in te checken. Steeds een melding 'systeemfout' en 'probeer het later nog eens'. Eindelijk rond 14.30 uur gelukt om toegang tot de app te krijgen. Alle gegevens ingevuld en mijn internationale coronapas geüpload. Kan ik niet verder omdat de coronapas niet geldig zou zijn. Maar even bellen dan met D-reizen.
  Krijg ik een medewerkster aan de telefoon die kennelijk nog nooit van Kaapverdië had gehoord, maar wel alles wist van de coronapas en mij kon vertellen dat je 3 prikken moet hebben voor een internationale coronapas. 1x Jansen en 1x booster is niet voldoende. U moet 2x Jansen hebben. Als ik zeg dat dat volstrekt onjuist is, zegt ze dat wat zij zegt juist is maar dat ze even zal overleggen wat nu.
  Na bijna 10 minuten in de wacht gestaan te hebben hoor ik haar zeggen: "Ik heb het gecheckt en overlegd met TUI en ik raad u zeer aan niet naar Schiphol te komen. U wordt namelijk niet toegelaten op de vlucht. 1) Uw coronapas is niet geldig en 2) zie ik dat u de TSA niet 5 dagen voor de vlucht aan TUI heeft gestuurd en 3) u heeft een gezondheidsverklaring nodig. U had dit kunnen weten want wij hebben u daarover reeds vele malen geïnformeerd..... Geïnformeerd? Ik heb NB 1 e-mail ontvangen, 4 1/2 dag voor vertrek en nergens staat dat een TSA 5 dagen voor vertrek verplicht is. Dat zou ook wel heel bijzonder zijn, een TSA kun je gewoon on arrival bij de douane bemachtigen en betalen. Dat hoeft nooit vooraf.
  Ze herhaalde dat ik niet zou worden toegelaten tot de vlucht, ook niet op Schiphol. En voegde daaraan toe dat ik nu nog kon annuleren en dan zou ik nu nog € 274 terug krijgen. De volgende dag niets meer. Toen ik zei dat we nog wel eens zouden zien of ik niet toegelaten zou worden antwoordde ze dat ze ook al met TUI had overlegd over een eventuele klacht of claim en dat dit geen enkele zin zou hebben want het was mijn eigen verantwoordelijkheid te voldoen aan de benodigde reisdocumenten en hun voorwaarden en die waren duidelijk. "U kunt en mag niet mee"

  Voor de zekerheid en evidence toch maar even snel nog voor 17.00 uur met de GDD/RIVM, het ministerie BZ en een andere reisorganisatie die reizen naar Kaapverdië aanbiedt gebeld: coronapas gewoon geldig en toereikend voor Kaapverdië, TSA kan gewoon (en gaat meestal juist) on arrival en gezondheidsverklaring wordt al een hele tijd niet meer door Kaapverdië gevraagd/vereist en als dat wel nodig zou zijn, dan worden die formulieren in het vliegtuig uitgereikt of kan dat op plaats van bestemming worden ingevuld.

  Vol vertrouwen en in vakantiestemming, maar toch wel enigszins balend dat we nu met de drukte op Schiphol in de rij moesten staan om in te checken omdat de weg online was afgesneden, konden we gaan inchecken. "Mevrouw uw coronapas is niet geldig, u moet 3 prikken hebben gehad en uw medereiziger heeft een herstelbewijs en dat geldt niet. Ik kan u beiden niet inchecken." Krijg nou wat! Ik weiger te vertrekken van de balie en eerst nadat de grondsteward 2 andere collega's had geraadpleegd worden wij toegelaten en krijgen we onze instapkaarten. Geen excuses of zo, maar ach...

  En ja, op Kaapverdië aangekomen niks gezondheidsverklaring, niks gedoe met coronapas en TSA gewoon bij douane geregeld.

  We hebben een heerlijke tijd op Kaapverdië gehad en ik hoop dat een ander die dit meemaakt niet hapt en de reis annuleert. Voor mij/ons never en nooit meer D-reizen en TUI.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reis naar mexico

  Na vroeger altijd goede ervaringen te hebben gehad met dreizen, is het nu voor het eerst een dure slechte grap geweest.
  Last minute een mooie all in vakantie geboekt naar mexico met, zoals de website aangaf, een jacuzzi op de kamer! Wat een luxe en een voorpret!

  Totdat ze een extra tussenstop tijdens de vliegreis hadden gestopt, in Amerika, waar wij niet mochten landen en 2 tussenlandingen tijdens 1 vlucht had ik lichamelijk sowieso niet getrokken dus ik wilde annuleren of wijzigen.
  De klantenservice wilde niets doen.
  We hebben nieuwe tickets moeten kopen en het hotel rechtstreeks 5 dagen moeten bijboeken. Ook hebben we hierdoor geen gebruik gemaakt van de transfers en ook dit zelf geregeld.

  Na Rechtsbijstand erop te hebben gezet wilde dreizen alleen de heenreis tickets vergoeden. Geen transfer of hotel kosten. En over de jacuzzi op de kamer die er niet bleek te zijn is nooit op ingegaan.

  Heel jammer dit. het heeft mij 1500 euro extra gekost en dit is een hoop geld. Ik boek nooit meer bij dreizen en raad het iedereen af

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Stedentrip Wenen

  Wat een bizarre ervaring! Rampzalige reis maar een perfect hotel!
  Allereerst vergeet D- reizen ons het reserveringsnummer door te geven. Toch maar op reis gegaan . Gestuurd naar een louche en onverantwoord parkeerbedrijven aan de andere kant van de stad. (Charleroi) 55 euro pp bijbetalen om toch aan boord te komen..
  Vervolgens in een vreemd vliegtuig( Laura air!?!) geplaatst zonder enige melding vooraf.
  Het hotel in Wenen was helemaal Top! Maar op klachten achteraf over de bijbetaling wordt alleen gereageerd met onbenullige tegenvragen,: wat was uw reserveringsnummer? NOOIT MEER D-reizen! Wachten tot ze weer failliet gaan!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pakketreis gekocht, bagage niet aangekomen.

  D-reizen is zeer slecht bereikbaar, telefonisch nauwelijks bereikbaar of je moet 1,5 tot 2 uur in de wacht willen staan. Wij hebben een claim ingediend maar d-reizen reageert niet op E-mails of een aangetekende brief. Zeer teleurstellend, was onder de vorige eigenaar veel beter.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pakketreis

  Online een reis geboekt, vlogen met Vueling maar lukte niet om ruim bagage bij te boeken.
  Reisbureau gebeld na talloze pogingen de klantenservice te service te bereiken daar werd mij verteld dat ze geen idee hadden hoe dit moest .
  Dus toch de klantenservice weer gebeld na 1,5 uur eindelijk iemand gesproken.
  Bij aankomst op Schiphol bleken wij overboekt.
  2 pers kamer geboekt die bij aankomst het formaat bezemkast had met twijfelaar bed.
  Transfer bij geboekt die wij zelf moesten bellen voor tijden (taxi had goedkoper geweest)
  Geen reisleiding ter plaatse dus alles zelf verder geregeld
  Al vanaf ons vakantie adres een mail gestuurd met ons ongenoegen en nu 5 weken na onze mail een antwoord krijgen die totaal niet aansluit op onze op- en aanmerkingen.
  Geen D reizen meer voor ons

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vakantie reis met vliegtickets

  Erg slecht geregeld ik heb akkoord gegeven om te vliegen via dusseldorf heen en terug boeken ze ons zonder te overleggen naar köln terug ook nog via een maatschappij waarmee ik niet wilde vliegen ik boek hier noooit meer

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pakketreis

  Belachelijk slechte service. Op het moment dat te terugvlucht welke onderdeel is van je geboekte pakketreis, eist D reizen een extra betaling voor het boeken van een vervangende vlucht. Redelijk krom als ik een pakketreis boek. Dat de nieuwe vlucht duurder is, is toch echt het bedrijfsrisico van D reizen. Mijn tip, boek dezelfde reis goedkoper via bv Corendon. Voor ons nooit meer een reis via D reizen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  stedentrip

  Ik heb een simpele vraag, maar zowel telefonisch als via de mail is het niet mogelijk contact te krijgen. Mail wordt niet beantwoord. Ik heb 2 keer ruim twee uur in de wacht gestaan, waarbij de verbinding werd verbroken toen ik de tweede in de rij was. Terwijl ik dit schrijf sta ik weer ruim anderhalf uur in de wacht. Er waren toen ik belde 15 mensen voor me. Ik sta nu al 20 minuten op nummer drie. Al die tijd zit ik naar het zelfde stompzinnige muziekje te luisteren.
  Ik heb spijt dat ik bij D-reizen heb geboekt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vliegreis

  contact met de klantenservice gaat er nooit komen, zodra je belt krijg je te horen dat je af moet wachten of wordt de verbinding verbroken. Later hoor je dat er 60 (!!) wachtenden in de rij voor je zijn, na 1,5 uur wachten wordt de verbinding verbroken......hoe kan dit?! 1 ster service wordt niet eens gehaald zo.....

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  reis boeken

  Gisteren een reis voor 8 dagen geboekt en betaald boeking moest nog gecheckt worden vanmorgen een mail dat de prijs niet meer geldig was en er 140 euro bij betaald moest worden echt geen steil.
  Vervolgens via Suntip de zelfde reis geboekt zelfde dag en vliegtijd en tot mijn verbazing nog eens 220 euro goedkoper.
  Wat een afzetterij
  Trouwens via het keuzemenu kom je ook jiet verder via de telefoon en via het reisbureau ook niet die helpen je dan niet als je viamonlin heb geboekt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Stedentrip

  D-reizen de slechtste reisorganisatie die ik ken. Denk je een simple stedentrip te boeken op een dinsdagavond en vervolgens krijg je een e-mail dat de boeking nog gecheckt moet worden door de reisorganisatie. Nu zijn we 6 dagen verder en heb ik nog steeds niks van ze gehoord.

  Afgelopen vrijdag dacht ik even telefonisch contact met hun op te nemen. Dit heeft geleidt tot 1 uur in de wacht te hebben gestaan totdat ik iemand van D-reizen aan de telefoon kreeg. Ik kreeg het antwoord: U moet het even afwachten. Vandaag was ik het zat en wilde ik meer duidelijkheid. Ik belde nogmaals naar D-reizen en deze keer stond ik 1:30 uur in de wachtrij. De vrouw die ik aan de telefoon had, vertelde mij dat ik het af moest wachten, hier was ik het niet mee eens. Nadat zij overleg had gepleegd met een collega zou ik vandaag voor 17.30 uur te horen krijgen of mijn reis door zou gaan of niet. Ik vroeg de vrouw nogmaals of het zeker was of ik wel wat ging horen vandaag. De vrouw verzekerde mij dat ik echt wat zou horen vandaag voor 17.30 uur. Het is inmiddels al een tijdje 17.30 uur geweest en heb nog steeds niets gehoord.

  Ik ben nog nooit zo slecht behandeld door een reisorganisatie. Naast het feit dat ze vreselijk slecht bereikbaar zijn, maken zij ook valse beloftes.. Echt schandalig.

  Een aanrader is dus daarom ook, boek nooit via D-reizen!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vakantie Sicilie

  Boeking wordt pas dagen later bevestigd. In boekingsoverzicht ontbreken de gegevens om bagage bij te boeken cq. in te checken.
  E-mail wordt niet beantwoordt. Telefonische bereikbaarheid een regelrechte ramp.
  Wachttijd minimaal 45 minuten en tussen 26-31 en 43 wachtenden voor je.
  Uiteindelijk de codes gekregen. Ik had beter zelf een vlucht, hotel en huurauto geboekt, had veel veel minder tijd en ergernis gekost.
  Service zoals vroeger bij D-reizen is compleet verdwenen, ik boek niet meer bij D-reizen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vakantie Turkije

  Als je goedkoper wil dan bij andere reisbureaus, tenminste dat was bij ons het geval, moest ik ook accepteren dat er op bepaalde zaken bezuinigd wordt.
  Lange wachtrijen voor contactlijn bij online boeking (3 uur in de wacht met 101 wachtende voor mij) en de persoon die ik vervolgens aan de lijn kreeg was volgens mij ook wel toe aan een andere baan, want die moest waarschijnlijk de gehele dag de tekortkomingen van haar werkgever aanhoren.
  Met de transfer van het vliegveld Antalya naar Lara die bijgeboekt was kwam niets terecht en hebben we na 2 uur wachten zelf maar een taxi genomen.
  Vervolgens ben ik met het reisbureau gaan bellen in Meppel om te vragen hoe het met de transfer voor de terugreis zou gaan, maar met een zucht en een steun werd mij medegedeeld dat ik daar zelf maar even achteraan moest gaan bellen bij de desbetreffende taximaatschappij, want die verantwoordelijkheid lag toch echt bij mijzelf . In dit geval duimpje omhoog voor de Turkse gastvrijheid en kwam dit toch goed, maar niet door D-reizen.
  Weet je wat het is mensen van D-reizen, die geen zin hebben in gezeur en gezever van mensen die van hun spaarzame centen een reis bij jullie boeken , stop ermee en ga iets doen wat wel leuk is en wat betreft voor de directie van D-reizen: Doe wat er van je gevraagd wordt en voed je bedrijf op, i.p.v. alléén maar in die geldpot te graaien, want er zijn mensen een jaar hard moeten werken, of wel langer, voor een onbezorgde vakantie.
  O ja, hier nog een tip voor de mensen die toch iets goedkoper uit willen zijn met een degelijk service: Boek je vakantie via een Duits reisbureau.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vakantie Griekenland

  NOOIT boeken bij D-reizen!
  Slechtste service ooit!
  Je staat letterlijk 4 uur in de wacht en dan zeggen ze je terug te bellen, wat ze vervolgens nooit doen.

  Inmiddels is de reisverzekering ook voorbij en zit mijn zusje nog steeds zonder oplossing.

  Echt zo’n ontzettend slechte organisatie dit !

  Moeder is een maand geleden overleden. Gebeld om moeder van de boeking af te halen en de ticket van mijn neefje op de heenreis ook te annuleren. Er gebeurd gewoon niks en je word ook niet teruggebeld.
  Op het vliegveld werd er ook nog gevraagd waar onze moeder was.
  Super confronterend! Dit had voorkomen kunnen worden als D-reizen een normale klantenservice heeft.
  In plaats daarvan laten ze mensen in de stront zakken en sta je uren in de wacht om vervolgens geen hulp te krijgen.
  Terwijl we gewoon nog geld van ze krijgen.

  Ik zou me kapot schamen als ik jullie was.!
  Bedankt voor alle stress de afgelopen periode en nog steeds!
  Vandaag ookal 3 uur in de wacht aan het staan en pas 14e in de wachtrij.

  Noooooooooit boeken hier !!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  All in pakketreis

  Voor mij geen D-reizen meer! Ik had een pakketreis geboekt waarbij ik zelf de transfer bij moest boeken. Oké, dat zou kunnen natuurlijk. Netjes gedaan. Vervolgens krijg je op je boekingsbevestiging dat ik geen bagage bij geboekt heb. (Ik kreeg daar ook geen optie of mogelijkheid toe bij het boeken). Ik heb vervolgens een mail gestuurd of ik nu wel of geen bagage erbij had zitten, daar moet ik tot op de dag van vandaag nog antwoordt op krijgen. Dan ga je naar een vestiging van D-reizen een krijg je de wind van voren waarom ik überhaupt op internet geboekt heb en niet bij hun in de zaak. Daar weg gegaan zonder een duidelijk antwoord en dan ga je bellen. 2uur in de wacht is normaal. Uiteindelijk kregen we 3 dagen vtv onze reisbescheiden. Bleek dat ik zelf naar de site vd luchtvaartmaatschappij moest gaan met een nummer waarvan ik niet wist dat ik dat moet gebruiken om bagage bij te boeken. Dat nummer blijkt ontzettend belangrijk te zijn want dat heb je ook nodig voor je stoelreservering en inchecken! Nooit gecommuniceerd met ons. Als je dan aankomt op bestemming staat er geen transfer klaar voor je (ook geboekt via D-reizen) en kun je een of ander turks nummer bellen in de hoop dat ze je verstaan. Dan kom je in het hotel, je checkt in en krijgt daar een briefje in de handen geduwd van de receptie met een Turkse naam en Turks telefoonnummer. Dat blijkt mijn reisleiding te zijn. Geen bijeenkomst of even hallo ik ben..... van D-reizen. Kon dus ook geen excursies boeken via mijn reisleiding want die was er niet! Hetzelfde riedeltje op de terugreis waar je ook overal zelf de contacten moet leggen en af moet spreken met je transfer enz. Dan vraag ik mijzelf af waarom ik via een reisbureau boek en administratiekosten moet betalen als uiteindelijk ik alles zelf moet regelen en uit moet printen. Zo slecht als nu met D-reizen heb ik het nog nooit gehad en dan vooral qua communicatie!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pakketreis

  Een vakantie geboekt 6 dagen geleden. We hebben geboekt, de volledige vakantie betaald en vervolgens kregen we een mail dat de reservering goed doorlopen is. Ze hebben geen bevestiging dat de vakantie definitief is geboekt. Ondertussen staan wij met de rug tegen de muur, want wij kunnen er niet onderuit.

  De klantenservice is bijzonder slecht bereikbaar. Al 2 keer 2,5 uur in de wacht gestaan, om vervolgens een standaard tekst te horen met dat ze er druk mee bezig zijn. Over een week is de vakantie al gepland, maar we weten nog niets eens of deze doorgaat!!

  Leuk dat ze wat goedkoper zijn, maar misschien de reizen toch wat duurder maken en personeel aannemen. Dit was onze eerste, maar ook laatste keer met D-reizen. Volgende keer gaan we gewoon weer lekker met Tui, daar weten ze wel hoe ze met hun klanten om moeten gaan!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reis Mallorca

  NIET BOEKEN ViA D REIZEN!!!

  Vorige week een reis geboekt en betaald. Een mail gekregen dat de reis niet meteen doorgezet kon worden naar de reisorganisatie. Vertrek is al over een week en nog geen idee of de vakantie door gaat. Telefonisch niet te bereiken (45 minuten wachttijd) op mail wordt niet gereageerd!!

  Wat toevallig. Wij hebben precies hetzelfde. Vliegen ook over een week naar Mallorca, maar weten ook nog steeds niks.

Anderen bekeken ook

La Casita
23 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu
4 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Fiets-fun
4 reviews

Leer fiets-fun.nl beter kennen door deze review te lezen. Een goedkope vakantie kun je boeken op fiets-fun.nl. Het is hier mogelijk om een camping ...

Vakantieveluwe.com
12 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Vakantieveluwe? Vakantieveluwe is een website waar u een vakantiehuisje, vakantiewoning, vakantie bunga...

D-reizen

Heeft u ooit weleens een reis geboekt via D-reizen? Zo ja, wat voor ervaringen heeft u met deze organisatie. Of in andere woorden wat voor ervaringen hebben andere consumenten met deze organisatie? Wij als NederlandReview verzamelen reviews op onze website van verschillende consumenten die al eerder contact hebben gehad met D-reizen. Ook hebben zij reviews geplaatst over hoe het is om een reis te gaan boeken. Wij zijn een onafhankelijk platform waar consumenten hun meningen / reviews kunnen achterlaten over een bedrijf. Hiermee kunnen de consumenten lezen of het bedrijf in een positief daglicht wordt gestopt of juist in een negatief daglicht. We horen dus graag uw review over D-reizen zodat we de consumenten samen kunnen helpen om te kijken of D-reizen wel een goed reisbureau is.

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? D-Reizen is natuurlijk de specialist op het gebied van vakanties. Ze hebben een zeer ruim aanbod. Denk hierbij aan Goedkope vakanties, Zon vakanties, Verre Reizen, Auto Vakanties, Stedentrips, Wintersport Vakanties, All-inclusive Vakanties, Last-Minute Vakanties, Hotel Aanbieders, Vakantiehuis / bungalow, Jongeren Vakanties, Vliegticket Aanbieders, Reisveilingen en Voordeel, Daguitjes, Cruises, Golf Reizen, Bus Reizen enCamping vakanties. Het is goed om de juiste vakantie te boeken bij D-Reizen! Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via D-reizen. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als D-reizen. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen. 

Over D-reizen
D-reizen is een Nederlandse reisorganisatie met ruim 270 reisbureaus en een hoofdkantoor in Hoofddorp. D-reizen verkoopt vakantiereizen van een groot aantel touroperators in haar Vakantiewinkels en op haar website www.D-reizen.nl

D-reizen is een bedrijf welke de reiswereld in heel Nederland heeft verandert. Er is zoveel meer keuze opeens. Het lijkt zo’n beetje alsof je door de palmbomen het bos niet meer ziet. Het is echter geweldig om te ontdekken wat er allemaal kan bij hun. Het bedrijf wil je vanaf het begin volop voorpret bieden tot een veilige thuiskomst. Daartussenin zal je natuurlijk een heerlijke vakantie hebben. Ze hebben een groot aanbod en er zijn ook 270 echte reiswinkels waar je jouw reis kunt boeken in ons land. Daar werken meer dan 1100 reisspecialisten om je te helpen. Ook online kun je bij hun een vakantie boeken. Je krijgt een persoonlijke assistent voor je reis welke je vakantiedromen graag laat uitkomen. Je kunt zo volop van je reis genieten. Deze persoon is altijd te bereiken voor je. In de winkel, online, via de chat telefoon en per mail. Zo krij je volop aandacht op maat.
D-reizen en VakantieXperts zijn in 2014 gefuseerd. Alle reiswinkels zijn onder een groep ondergebracht. 
D-reizen is aangesloten bij de IATA, de SGR en ook de ANVR. Hierdoor weet je zeker dat je een goede vakantie zult krijgen.  

De reiswereld is veranderd. Er zijn veel meer aanbieders. Even leek het erop dat u voordeel had bij zoveel extra keuze. Maar nu blijkt dat u door de palmbomen het bos niet meer ziet. En niet meer zeker weet wat u krijgt.
Natuurlijk wilt u de voorpret van oriënteren, van het zoeken. Maar verdwalen wilt u niet. Daarom heeft D-reizen de grootste online Vakantiewinkel. D-reizen heeft de grootste keuze. D-reizen heeft 1100 deskundige Reisassistenten die, online en offline, altijd voor u klaar kan staan. Want er wordt begrepen bij D-reizen hoe belangrijk vakantie voor u is. Dus denken ze met u mee en komen ze voor u op.

Diensten
U kunt een reisje boeken bij D-reizen als u met de familie een dagje weg wlt, of gewoon lekker naar het strand. Tijdens het boeken van een vakantie krijgt u eigen Persoonlijke Reisassistent bij D-reizen. Die altijd dichtbij is. Die u graag leert kennen, om uw vakantiedromen waar te kunnen maken. Zodat u vooral kunt genieten van uw vakantie. Ervoor, tijdens en erna.
 

Stedentrips Stedentrip Barcelona Stedentrip Londen Stedentrip Parijs Vliegtickets Vliegtickets Bangkok Vliegtickets Istanbul Vliegtickets New York Vakanties Vakantie Curaçao Vakantie Dubai Vakantie Duitsland Zomervakantie 2016 Cruises Disneyland Parijs Meivakantie 2016 Kampeervakanties Last minutes Reisverzekering Vakantiehuizen Verre rondreizen Wintersport Zonvakanties

Volop keuze dus bij D-reizen!


Uw Persoonlijke Reisassistent is altijd bereikbaar voor u, via alle mogelijke kanalen. Van chat en social media, tot winkel en telefoon. Zo krijgt u de aandacht die u verdient en de vakantie waar u van droomt voor een acceptabel bedrag. D-reizen helpt u daarbij.

Klachten
Ze gaan heel ver met de kwaliteit van hun service- en dienstverlening. En er wordt alles aan gedaan om uw reis optimaal te laten verlopen. Maar soms lopen de zaken helaas anders dan verwacht. Ook dan zijn ze er voor u. D-reizen heeft een uitgebreide klantenservice. Dan kunt u uw ontevredenheid melden bij de receptie en reisleiding. Is er geen vertegenwoordiger op uw vakantiebestemming? Of wordt de klacht volgens u niet naar behoren opgelost? Bel dan vanaf uw vakantiebestemming het noodnummer van de reisorganisatie. Het kan helaas voorkomen dat de accommodatie of de reisleiding niet in staat is een passende oplossing te bieden. Het is noodzakelijk dat u in deze situatie dus een klachtenrapport laat opstellen. Klachten die ter plaatse niet zijn gemeld en waarvoor geen klachtenformulier is ingevuld, worden in Nederland in de meeste gevallen niet in behandeling genomen door de reisorganisatie. En u kan alle tijden contact opnemen met uw Persoonlijke Reisassistent. U kunt ze ook elke dag contacteren tot 22:00

Heb je een klacht? Dan kun je die gewoon bij hun indienen. Het is dan mogelijk om samen een oplossing te vinden en te krijgen. Wel zo fijn! Toch? Graag horen we van je op NederlandReview hoe het allemaal is afgelopen. Laat je nog een review of beoordeling achter op onze site?

Jouw Mening over D-reizen

Wat vind jij van D-Reizen? Is het een goed bedrijf? Ben je al een keer klant bij ze geweest? Of is het tijd, dat je dit gaat worden? Laat een beoordeling achter op onze site om anderen te helpen. Bedankt!   

Leuke vakanties of niet? Heeft u ooit weleens een reis geboekt via D-reizen? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen. Lees ze bij NederlandReview

}