NederlandReview

  Ervaringen D-reizen

  Heeft u ooit weleens een reis geboekt via D-reizen? Zo ja, wat voor ervaringen heeft u met deze organisatie. Of in andere woorden wat voor ervaringen hebben andere consumenten met deze organisatie? Wij als NederlandReview verzamelen reviews op onze website van verschillende consumenten die al eerder contact hebben gehad met D-reizen. Ook hebben zij reviews geplaatst over hoe het is om een reis te gaan boeken. Wij zijn een onafhankelijk platform waar consumenten hun meningen / reviews kunnen achterlaten over een bedrijf. Hiermee kunnen de consumenten lezen of het bedrijf in een positief daglicht wordt gestopt of juist in een negatief daglicht. We horen dus graag uw review over D-reizen zodat we de consumenten samen kunnen helpen om te kijken of D-reizen wel een goed reisbureau is.

  Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? D-Reizen is natuurlijk de specialist op het gebied van vakanties. Ze hebben een zeer ruim aanbod. Denk hierbij aan Goedkope vakanties, Zon vakanties, Verre Reizen, Auto Vakanties, Stedentrips, Wintersport Vakanties, All-inclusive Vakanties, Last-Minute Vakanties, Hotel Aanbieders, Vakantiehuis / bungalow, Jongeren Vakanties, Vliegticket Aanbieders, Reisveilingen en Voordeel, Daguitjes, Cruises, Golf Reizen, Bus Reizen enCamping vakanties. Het is goed om de juiste vakantie te boeken bij D-Reizen! Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via D-reizen. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als D-reizen. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen.

  Over D-reizen

  D-reizen is een Nederlandse reisorganisatie met ruim 270 reisbureaus en een hoofdkantoor in Hoofddorp. D-reizen verkoopt vakantiereizen van een groot aantel touroperators in haar Vakantiewinkels en op haar website www.D-reizen.nl

  D-reizen is een bedrijf welke de reiswereld in heel Nederland heeft verandert. Er is zoveel meer keuze opeens. Het lijkt zo’n beetje alsof je door de palmbomen het bos niet meer ziet. Het is echter geweldig om te ontdekken wat er allemaal kan bij hun. Het bedrijf wil je vanaf het begin volop voorpret bieden tot een veilige thuiskomst. Daartussenin zal je natuurlijk een heerlijke vakantie hebben. Ze hebben een groot aanbod en er zijn ook 270 echte reiswinkels waar je jouw reis kunt boeken in ons land. Daar werken meer dan 1100 reisspecialisten om je te helpen. Ook online kun je bij hun een vakantie boeken. Je krijgt een persoonlijke assistent voor je reis welke je vakantiedromen graag laat uitkomen. Je kunt zo volop van je reis genieten. Deze persoon is altijd te bereiken voor je. In de winkel, online, via de chat telefoon en per mail. Zo krij je volop aandacht op maat.
  D-reizen en VakantieXperts zijn in 2014 gefuseerd. Alle reiswinkels zijn onder een groep ondergebracht.
  D-reizen is aangesloten bij de IATA, de SGR en ook de ANVR. Hierdoor weet je zeker dat je een goede vakantie zult krijgen.

  De reiswereld is veranderd. Er zijn veel meer aanbieders. Even leek het erop dat u voordeel had bij zoveel extra keuze. Maar nu blijkt dat u door de palmbomen het bos niet meer ziet. En niet meer zeker weet wat u krijgt.
  Natuurlijk wilt u de voorpret van oriënteren, van het zoeken. Maar verdwalen wilt u niet. Daarom heeft D-reizen de grootste online Vakantiewinkel. D-reizen heeft de grootste keuze. D-reizen heeft 1100 deskundige Reisassistenten die, online en offline, altijd voor u klaar kan staan. Want er wordt begrepen bij D-reizen hoe belangrijk vakantie voor u is. Dus denken ze met u mee en komen ze voor u op.

  LAST MINUTE BATTLE met Stefan & Sean - afl3

  Diensten

  U kunt een reisje boeken bij D-reizen als u met de familie een dagje weg wlt, of gewoon lekker naar het strand. Tijdens het boeken van een vakantie krijgt u eigen Persoonlijke Reisassistent bij D-reizen. Die altijd dichtbij is. Die u graag leert kennen, om uw vakantiedromen waar te kunnen maken. Zodat u vooral kunt genieten van uw vakantie. Ervoor, tijdens en erna.

  Stedentrips Stedentrip Barcelona Stedentrip Londen Stedentrip Parijs Vliegtickets Vliegtickets Bangkok Vliegtickets Istanbul Vliegtickets New York Vakanties Vakantie Curaçao Vakantie Dubai Vakantie Duitsland Zomervakantie 2016 Cruises Disneyland Parijs Meivakantie 2016 Kampeervakanties Last minutes Reisverzekering Vakantiehuizen Verre rondreizen Wintersport Zonvakanties

  Volop keuze dus bij D-reizen!


  Uw Persoonlijke Reisassistent is altijd bereikbaar voor u, via alle mogelijke kanalen. Van chat en social media, tot winkel en telefoon. Zo krijgt u de aandacht die u verdient en de vakantie waar u van droomt voor een acceptabel bedrag. D-reizen helpt u daarbij.

  Klachten

  Ze gaan heel ver met de kwaliteit van hun service- en dienstverlening. En er wordt alles aan gedaan om uw reis optimaal te laten verlopen. Maar soms lopen de zaken helaas anders dan verwacht. Ook dan zijn ze er voor u. D-reizen heeft een uitgebreide klantenservice. Dan kunt u uw ontevredenheid melden bij de receptie en reisleiding. Is er geen vertegenwoordiger op uw vakantiebestemming? Of wordt de klacht volgens u niet naar behoren opgelost? Bel dan vanaf uw vakantiebestemming het noodnummer van de reisorganisatie. Het kan helaas voorkomen dat de accommodatie of de reisleiding niet in staat is een passende oplossing te bieden. Het is noodzakelijk dat u in deze situatie dus een klachtenrapport laat opstellen. Klachten die ter plaatse niet zijn gemeld en waarvoor geen klachtenformulier is ingevuld, worden in Nederland in de meeste gevallen niet in behandeling genomen door de reisorganisatie. En u kan alle tijden contact opnemen met uw Persoonlijke Reisassistent. U kunt ze ook elke dag contacteren tot 22:00

  Heb je een klacht? Dan kun je die gewoon bij hun indienen. Het is dan mogelijk om samen een oplossing te vinden en te krijgen. Wel zo fijn! Toch? Graag horen we van je op NederlandReview hoe het allemaal is afgelopen. Laat je nog een review of beoordeling achter op onze site?

  Jouw Mening over D-reizen

  Wat vind jij van D-Reizen? Is het een goed bedrijf? Ben je al een keer klant bij ze geweest? Of is het tijd, dat je dit gaat worden? Laat een beoordeling achter op onze site om anderen te helpen. Bedankt!

  Leuke vakanties of niet? Heeft u ooit weleens een reis geboekt via D-reizen? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen. Lees ze bij NederlandReview

  D-reizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (41)

  5
  46% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  4.4
  Prijs
  rating
  5.4
  Leveren
  rating
  4.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over D-reizen

  Uw beoordeling

  reis mauritius

  wij hebben een zeer goede ervaring met D reizen in HULST
  eerst hadden we een reis geboekt naar gambia maar hebben omgeboekt naar een andere bestemmimg vanwege
  een opstand in het land
  we hebben met volle overtuiging mauritius gekozen :-)
  een hotel uitgekozen uit een boekje,een paar dagen nadien nog even op internet gekeken uit nieuwschierigheid naar de review over het hotel maar bleek toch niet zo goed te zijn
  na een aantal weken toch maar gevraagd of we mochten omboeken,dit was mogelijk mits omboekingskosten!!
  een dag later belde 1 van de dames van D reizen ons op dat de omboeking volledig kosteloos ging zijn :-)
  leuk om te horen toch ;-)
  wij raden de dames van D reizen hulst van harte aan,zij luisteren naar al onze vragen en beantwoorden deze met veel plezier
  alles op reis was zeer goed verlopen

  Door: joeri05-05-2017
  Yvonne Mank-Ruimschoot08-08-2020

  D reizen is geen beste organisatie. Ik zou in mei vertrekken naar Zuid Spanje. Dat ging niet door in verband met Corona. Dat idee hadden we al. Wel een telefoontje gehad van d reizen dat de reis niet doorging. Op 19 mei kreeg ik pas een email met de annuleringsbevestiging. Op de voucher zit ik nog steeds te wachten. Dat vind ik een schande. We hebben alleen de vlucht betaald. Ik heb bijna geen contact met d reizen. Als dit zo doorgaat. Ook een review geschreven op een andere site. Ik kreeg een telefoonnummer. Ik heb mijn email adres enzovoort doorgestuurd. Ik zit nog te wachten op een reactie. Ik vind het een schande dat alles zolang moet duren. Als we eind augustus nog niets hebben, dan gaan we verdere stappen ondernemen.

  Jan en Marja Beuving26-10-2020

  Wij zijn zeer tevreden, onze Portugal reis was super, en alles goed geregeld door D-reizen Venlo, vooral ivm rolstoel, goed verzorgd door personeel van D-Reizen Venlo vooral Steffie Reinders, volgende keer boeken we weer via D-Reizen Venlo, BEDANKT allemaal.

  Jaap Fritz02-12-2020

  21 mei zouden wij op vakantie gaan.... Door CORONA ging dit niet door, begrijpelijk. Uiterlijk 25 november zouden wij het geld op onze rekening hebben, drama, tot nu toe nog steeds niets!!! Elke keer als je belt wordt de hele boel weer vooruit gepraat, het komt zeker wel, vaste verhalen die ik nu uit mijn hoofd kan.... Maar het geld, nog niets gezien en ik ben bang dat het niet meer komt

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  super geholpen!

  Door een stomme onoplettendheid bleek dat we een vakantie naar Cran Canaria (Parq Cristobal) geboekt hadden. Het was de bedoeling dat we naar Tenerife zouden gaan (ook een Parq Cristobal). Bij telefonische boeking wel duidelijk Tenerife gezegd, maar ja... Ik heb niet goed gecontroleerd.
  Ik kwam erachter nadat we betaald hebben.
  Met schaamrood op de kaken gebeld met reisconsulent Dreizen te Bovenkarspel. Ze heeft me ontzettend goed geholpen en op dezelfde reisdatum een prima alternatief gevonden op Tenerife. Uiteindelijk moest ik 200 euro bijbetalen omdat de andere iets duurder was.
  Superopgelucht was ik, want ik wilde echt niet naar Cran Canaria!!
  Dikke pluim voor Gabriëlle die me geholpen heeft!
  (we zijn een gezin met 2 kinderen)

  Door: J. Baars07-04-2017
  SJaak27-07-2020

  Maarrrrrr wel ff bijbetalen typisch D_ reizen

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  goede service

  Niet meer zo goedkoop als vroeger heb ik het idee of ze hebben meer concurrentie en zijn niet meer altijd de goedkoopSTE
  maar ik vind het wel een goede reisorganisatie, ik heb al meerdere reizen met deze club mogen maken en eigenlijk ben ik altijd goed geholpen en mooie bestemmingen mogen bezoeken.
  Dus ik kies graag voor deze reisorganisatie, betere service dan wat ik bij menig ander bureau heb genoten...

  Door: Esther van Lier14-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Op reis bepalen op aanbiedingen

  Fantastische reis gemaakt met D-Reizen weer.

  Ik wacht altijd de aanbiedingen af en bepaal zo waar we heen gaan.

  Puntje van aandacht is wel dat ze soms wat lastig te bereiken zijn (kan ook aan mij liggen) maar verder is dit gewoon een betrouwbare reisorganisatie.

  Ik boek hier in ieder geval al jaren en altijd fantastische vakanties gehad!

  Door: G. van Ommering25-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Vakantie naar Canarisch eiland

  Nadat onze vakantie geboekt en betaald was, moesten wij opeens nog 375 euro bijbetalen omdat er een miscommunicatie zou zijn met het hotel. Dit hoorden wij 2 dagen na het boeken. Met tegenzin gingen wij hiermee akkoord maar onze vakantie was plots toch niet meer beschikbaar. Vermoedelijk heeft dit iets te maken gehad met de plotse prijsstijgingen in de lockdown (wij hebben net daarvoor geboekt). Op de website zagen wij dat onze vakantie nog wel beschikbaar was, maar voor 3x de prijs die wij betaald hadden. Schandalig!! Onze vakantie is dus gewoon aan iemand anders verkocht die een hogere prijs wilde betalen, ook al hadden wij al geboekt!!

  Er werd niet met ons meegedacht en ons is geen enkel alternatief geboden. Door D-reizen konden wij dit jaar niet meer op vakantie. Heel erg zonde. Ik zou hier zeker nooit boeken; ook al heb je betaald, het is geen enkele garantie dat je er lekker tussenuit kan.

  Door: Fabiënne02-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Reis Fuerteventura

  Zeer slechte ervaring met D-reizen. Bij aankomst bleek dat er geen transfer inbegrepen was. Aangezien we aan de andere kant van het eiland moesten zijn waren wij genoodzaakt om zoal op de heen als terugreis een taxi te nemen. Extra kosten totaal 200 euro!! Tel daarbij de kosten voor het online inchecken en de ruimbagage op en dan kom je tot alsnog een dure trip. Er waren meerdere reizigers die tegen dit probleem aanliepen en op kosten gejaagd zijn. Later bleek dat er inderdaad op de site in kleine letters vermeld stond dat de transfer niet inbegrepen was. Uiteraard kleine letters, zodat je er makkelijk overheen leest. Schande! Wij reizen niet meer met dreizen!!!

  Door: Spanje Fan09-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  wennen aan de service en de aanbiedingen voor reizen

  Van oudsher vlieg ik vaak mee met de reizen van D-reizen, omdat zij altijd al mooie aanbiedingen hebben en hadden.
  tegenwoordig hebben ze veel meer concurrentie, maar toch kies ik vaak nog voor D-reizen, omdat ik de service hier gewoon vertrouw uit eigen hand. Ben al zo vaak mee geweest, dan ga je ook wennen aan de goede services van zo'n reisbureau!

  Door: I. Schipper13-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Reis naar Portugal

  Beste Demi van D-reizen !

  Ik wil je bedanken voor je geduld en de persoonlijke hulp die je gaf vandaag. Geen één vraag was te veel. Wij hadden zelf een foutje gemaakt en toch heb je er alles aan gedaan om het te herstellen!

  5 sterren voor deze dame en de rest van het team !!

  Sofia Jouhri

  Door: Sofia23-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Lastminute naar Spanje

  Gebruik gemaakt van een lastminute naar Spanje deze zomer met zijn tweetjes naar de zon. Alles netjes geregeld en we hadden alsnog een week om in te pakken, dus zo heel lastminute was het eigenlijk niet, maar wel lekker goedkoop.

  Prima hotel, wel een beetje eenzijdig eten, maar een erg mooi zwembad en op loopafstand van het strand.

  Door: Hanneke Klims31-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Wij boeken altijd onze vakantie bij D-reizen

  D-reizen is een gerenommeerde vakantie aanbieder.
  En ze hebben altijd wel een leuke aanbieding.

  Wij zijn vaste klanten, boeken eigenlijk altijd onze vakantie bij D-reizen.

  Boeken kan gemakkelijk online, ze hebben veel te kiezen en als je er niet helemaal uitkomt, dan staan ze je vriendelijk te woord.

  Door: Jacqueline van Houten10-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Pakketreis Sicilie

  Waardeloze communicatie. Er bleek geen transfer te zijn terwijl dit toen we boekten, wel aanwezig zou moeten zijn. Er was niemand bereikbaar van dreigen. We hebben een hotelkamer moeten boeken omdat de locatie met ov niet te bereiken was sAvonds. De volgende dag met het ov en lopen naar de accommodatie, bleek die vanwege te weinig gasten, te sluiten die dag en moesten we naar een ander hotel. Geen enkele info vanuit d reizen ontvangen hierover.

  Door: Gonne Kelder24-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  restitutie

  Ja, waar zal ik beginnen. Ook ik ga mij uitlaten over mijn ongenoegen ( nog zacht uitgedrukt) over d-reizen. De manier waarop je te woord word gestaan door de medewerkers verbaasd mij. Het standaard verhaaltje wat ze inmiddels uit hun hoofd weten krijg je keer op keer te horen. Er wordt niet 1x naar je verhaal geluisterd. Erg jammer want dit is ons verhaal. Wij hadden vorig jaar een mooie zomervakantie in verschiet. Helaas door covid is deze reis tot 3 keer toe geannuleerd. Door een fout van 1 van de medewerkers bij D-reizen.. ( er was toegezegd dat de reis geannuleerd was terwijl dit niet aan de orde was verkeerde informatie doorgegeven …) uiteindelijk de reis wel geannuleerd is door een medewerker waarbij ze het op covid konden gooien prima. Deze medewerker te werkende in Almelo heeft beloofd dat door haar fout en toedoen ons een toezegging te mogen doen in overleg met de manager uiteraard dat wij ons geld zouden terug krijgen. Laat ik voorop stellen dat wij NOOIT akkoord zijn gegaan met een voucher, en dit ook niet aan de orde zou zijn. Ook in ons mailcontact komt het woord voucher niet naar voren. Naar meerdere keren contact te hebben gehad over de uitbetaling ervan, dit zou binnen 90 dagen zijn ( vanaf oktober) hebben wij netjes afgewacht. Helaas de communicatie door de medewerkers vaak lieten afweten hebben wij elke keer uit eigen belang moeten bellen of mailen met de desbetreffende medewerkers in Almelo. Wat wij erg storend vonden waren de wisselende verhalen. Allereerst dat ze bij de uitbetaling waren in Augustus, daarna dat onze restitutie nog niet aangeboden waren bij de administratie dus de 90 dagen gold nog niet. Waarna we nu op het punt zijn beland dat wij opeens een voucher krijgen en deze dus al maanden bestaat zonder enige toestemming van de klant, en dat de voucher toegestuurd gaat worden. Waarbij wij expliciet hebben aangegeven geen voucher te willen en wij zwart op wit hebben staan dat wij een uitbetaling zullen ontvangen.. Ook uit de telefoongesprekken is dit beloofd.. Helaas mag een klacht ook niet wat uitmaken voor de dames in Almelo. Als ik deze schriftelijk wil indienen moet dit via de dames uit Almelo aangeleverd worden en hun zullen dit doorsturen naar de manager. Je kunt je natuurlijk voorstellen dat dit niet opgaat in onze beleving. Wanneer ik een klachtenbrief wil sturen wil ik deze schriftelijk en aangetekend toesturen. Maar niemand kan vertellen waar wij deze brief naartoe kunnen sturen. Graag willen wij alsnog ons geld terug, en nemen wij ook geen genoegen met een voucher. Ik zie ook graag voordat ik juridische stappen onderneem dat er iemand over onze zaak buigt.

  Door: Melissa23-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Geen

  Je wordt gewoon bedonderd op de website. Er wordt geadverteerd met een mooie prijs maar wanneer je de beschikbaarheid bekijkt, wordt de prijs meer dan 2 keer zo hoog. Reden: drukte!

  Beste D-reizen, Laat gewoon zien zo als het is en beflikker je bezoekers niet!

  Door: A22-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Vliegtickets

  D-reizen behandeld klanten schandelijk met de terugbetaling vanwege geannuleerde boekingen door het corona virus.

  Door: Paul van den Dikkenberg22-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Vlieg tickets

  Waardeloze bedrijf met zijn "PROCEDURE"
  Ten koste van zijn klanten.

  Door: Mersiana Remeeus15-11-2020
  Oplichters 17-11-2020

  Oplichters

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Losse ticket

  Ondanks de corona stress enorm goed geholpen en begeleid door de mensen bij D-reizen. Veel contact gehad en alles is super goed geregeld. Ook stoelen vastzetten etc was geen probleem. Uitermate tevreden.

  Door: Schipper wilms06-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Reis Turkije

  Wij zouden in april naar Turkije gaan maar dit is helaas niet doorgegaan vanwege Corona. We zijn akkoord gegaan met een voucher omdat we coulant wilden zijn tegenover de reisbureaus. Helaas is dreizen niet coulant tegenover ons en proberen dus geld van de voucher af te halen omdat ze zogezegd kosten hebben gemaakt. Dit vind ik een schande! Ja de kosten worden niet ingehouden van de voucher als ik voor 31 dec een andere reis zou boeken.............
  Ik boek hier nooit meer!!!!! Oplichters!!!!!

  Door: Van der Werf29-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  City trip

  Wat een waardeloos boeven bedrijf. D-reizen bied ons een voucher aan, waar we in deze moeilijke tijd best accoord mee willen gaan maar :
  1) D reizen haalt wel ff de al betaalde bemiddelings kosten van t voucher-tegoed af.... 50 euro minder.
  2) De voucher moet natuurlijk gebruikt worden bij D-reizen. MAAR.. hij moet ook gebruikt worden bij de oorspronkelijke reisorganisatie EN bij de oorspronkelijke vliegtuigmaatschappij. Daar gaan we niet accoord mee, en daarom willen we ons geld terug.
  3) indien je geen voucher wil, zegt D-reizen, dan kun je dat pas na 6 maanden claimen EN daarna moet je nog 1 jaar wachten op je geld. TOTAAL 1 1/2 jaar EN de bemiddelingskosten steekt D reizen daarbij nog even in eigen zak. Volgens de wettelijke regelgeving moet D-reizen na 6 maanden betalen. Geen 1 1/2 jaar !!!
  4) D-reizen wenst telefonisch geen discussie hierover aan te gaan met ons als klant. Verbinding wordt verbroken.
  5) D-reizen wenst de rechtsbijstand van ons niet telefonisch te woord te staan. Men moet maar een email sturen. Einde gesprek.
  Over 6 maanden staan we bij de rechtbank D-reizen ! Na 30 jaar komt die rechtsbijstandverzekering toch n keer van pas. Jullie verdienen t om falliet te gaan !!

  Door: Rogier24-07-2020
  J. Delft27-07-2020

  Zeer zwakke organisatie, om niet in details te treden zijn we zeer teleurgesteld in deze organisatie.... De consument moet wel begrip hebben voor de operators maar andersom is er totaal geen begrip. Tip; boek direct via internet, kost nog minder ook....

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  een reis

  Een reis geboekt via D-Reizen. Deze reis kon geen doorgang vinden ivm de corona perikelen. We zouden geld terug krijgen. Helaas houdt D-reizen zich niet aan afspraken en verwijzen naar hoofdkantoor die weer verwijst naar winkel enz. enz. Wat een zooitje oplichters is de organisatie D- Reizen. Een paarse krokodil klinkt nog te mooi voor deze firma.

  Door: Vos21-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Pakketreis

  - [ ] Goed nadenken voordat je bij d-reizen boekt. Vorig jaar mijn vakantie geboekt voor aankomende zomer bij d-reizen Waddinxveen. Deze vakantie zou geboekt zijn via anvr voorwaarden staat ook op mijn overeenkomst. Nou blijkt dit niet zo te zijn. En ben ik nu ik wil annuleren 50% kwijt in plaats van 35%. Na veel bellen zegt d-reizen dat dit een samengestelde reis is en dat het aangesloten reisbureau(floow travel) zijn eigen voorwaarden heeft voor samengestelde reizen. Nou staat er in grote letters boven mijn overeenkomst met d-reizen dat dit een pakket reis is, ook staat er nergens op mijn overeenkomst iets over een artikel 9.4 waarin dit zou moeten staan volgens d-reizen. Ik heb niet online geboekt maar ben naar het reisbureau toegegaan omdat ik informatie wilde en zekerheid dat ik de juiste vakantie zou gaan boeken. Ik dacht een juiste vakantie uit te hebben gekozen volgens goede voorwaarden en een goed reisbureau. Dit werd mij door d-reizen ook verteld. Maar nu blijkt dat bedrijven bij d-reizen niet altijd volgens anvr voorwaarden te werk gaan ook al staat dit wel op je overeenkomst. Ik zal nooit meer een reis boeken bij d-reizen en wil het ook iedereen afraden.

  Door: Wouter17-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  FAQ

  Is D-reizen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 41 ervaringen geplaatst over D-reizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 46% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is D-reizen actief?

  D-reizen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Stedentrips, Wintersport en Actief, Hotels, huisjes en campings, Groepsreizen, Luchtvaartmaatschappijen, Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van D-reizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.