Costa RicaPLUS

Alle reviews

Costa RicaPLUS

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Team specialisten nodig voor een verre reis

  Heel prettig om als je op zo'n verre reis gaat naar zo'n vreemd land dat je dan een team van specialisten hebt die met je meedenken hoe je dat het beste kunt aanpakken.

  Zonder hen had ik het waarschijnlijk niet aangedurfd, ook al kijk ik al tijden uit om de prachtige natuur van Costa Rica te bekijken. Ik ben een groot vogelliefhebber ook.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Droomvakantie gehad in Costa Rica

  Al lange tijd leek het me fantastisch om een rondreis te maken door Costa Rica. Afgelopen jaar eindelijk de knoop doorgehakt. Vakantie geboekt bij Costa RicaPLUS en dit is zeer goed bevallen. Ik durf deze vakantie echt te omschrijven als mijn droomvakantie en weet niet of dit nog te overtreffen is. Er worden standaard rondreizen aangeboden, maar je kunt ook zelf je eigen reis samenstellen. Wij hebben gekozen voor een standaard reis. Dit was al behoorlijk duur, maar een reis op maat was voor ons niet betaalbaar. Maar ja, ook nu hebben we heel veel mooie plekjes van dit prachtige land gezien.

Anderen bekeken ook

La Casita
23 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu
4 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Dagboek reizen
6 reviews

Tussen alle grote reisorganisaties die Nederland rijk is, is daar Dagboekreizen.nl, een kleine en intieme reisorganisatie die schitterende reizen b...

Worldwide Campers
7 reviews

Worldwide Campers: Ervaringen Hou jij van avontuurlijke vakanties en bind jij je op reis niet graag aan één locatie? Wellicht reis j...

Costa RicaPLUS

Weet  jij wat anderen zeggen over dit bedrijf? Je zou eens moeten lezen en zien wat ze vertellen. Op onze site hebben we al de meningen en beoordelingen voor jou verzameld. Het is goed om de kansen te pakken en om de vruchten te plukken van deze beoordelingen. Het kost je niets en je kunt er je voordeel mee doen. Het is mogelijk om zaken op de juiste manier aan te pakken. Doe er dus je voordeel mee.  

Over Costa RicaPLUS
Een van de specialisten naar het geweldige land Costa Rica is natuurlijk Costa RicaPLUS. Het is een reisbureau welke een specialist is voor dit land. Ze hebben al vele honderden mensen, zo niet duizenden mensen, geholpen om een geweldige vakantie te hebben in dit land. Het is een land waar je heerlijk kunt ontspannen, kunt genieten van de zon en zoveel meer. Het is een tropische bestemming. Natuurlijk is het slim om goed gebruik te maken van hun kennis en ervaring. Ze zijn vooral een specialist in groepsreizen naar deze zonnige bestemming. Er is echter nog veel meer. Het is namelijk zo, dat er ook veel andere zaken zijn. Kijk naar de mogelijkheden en informeer naar de opties om zo een mooie vakantie te kunnen beleven. Iets waar we allemaal wel van kunnen genieten. 

 

Diensten van Costa RicaPLUS
Ze hebben een ruim pakket van diensten welke ze aanbieden wanneer je naar Costa Rica op vakantie wilt gaan. Het is een geweldig land. Auto vakanties, fly and drive, groepsreizen en andere vakanties kun je allemaal boeken via hun. Het is een bedrijf welke vele mogelijkheden biedt. Hun ruime ervaring en kennis zorgen ervoor, dat iedere vakantie onvergetelijk wordt. Ook jij zal genieten van de geweldige tijd in dit mooie land. Wacht niet langer en boek je droomvakantie gewoon. 

Klachten, complimenten en tips voor jou over Costa RicaPLUS
Een klacht kan altijd voorkomen. Het is mogelijk, dat er een keer iets misgaat. Het is natuurlijk vervelend. Wanneer een bedrijf het echter op een top manier weet op te lossen is er niets aan de hand. Ook dit bedrijf weet hoe belangrijk het is om klachten serieus te nemen. Ze hebben een sterke afdeling om alle problemen op te lossen en te verhelpen. Als er dus iets mis is, dan moet je zeker wat van je laten horen. Je krijgt er zeker geen spijt van. Ook een compliment wordt uiteraard zeer gewaardeerd door hun organisatie. 

Wat zijn jouw ervaringen over Costa RicaPLUS?
Weet welke verschillende kansen er allemaal zijn om jouw stem te laten horen. We geven je graag een podium om jouw mening op te delen. Het is heerlijk om zo te starten en om anderen te verrassen met wat jij vindt en denkt. Het is op die manier mogelijk om een geweldige bijdrage te leveren aan deze site. Ook help je er vele andere mensen mee op het internet en mogelijk zelfs in jouw eigen kennissenkring. Gewoon doen dus! Jouw mening delen is goud waard!

Overweeg je een reis naar Costa Rica? Lees hier of je dat met Costa RicaPLUS moet doen. Waar voor je geld en een fantastische vakantie? Of valt het tegen?

}