NederlandReview

  Ervaringen CitizenM Hotels

  Heeft u een hotel nodig waar uw wensen vervuld zullen worden voor een scherpe prijs? Dan bent u bij nl.citizenm.com aan de juiste adres. Heeft u meningen over Citizenm? Zo ja, wat denkt u daar over. Of in andere woorden, wat denken de consumenten over Citizenm? Wij als NederlandReview verzamelen reviews op onze website van verschillende consumenten die al ooit hebben geboekt via Citizenm. Ook hebben zij reviews geplaatst over hoe het is om daar te gaan boeken en of het klopt dat het hotels die Citizenm biedt, wel scherpe prijzen zijn voor de juiste kwaliteiten. Wij zijn een onafhankelijk platform waar consumenten hun meningen / reviews kunnen achterlaten over een bedrijf. Hiermee kunnen de consumenten lezen of het bedrijf in een positief daglicht word gestopt of juist in een negatief daglicht. We horen dus graag uw review over Citizenm zodat we de consumenten samen kunnen helpen met het beslissen van de hotels die zij aanbieden.

  Over CitizenM

  Als verzameling van innovatieve ideeën is Citizenm een hotel gedreven door één wens: betaalbare luxe voor iedereen creëren is dus hun motto.

  Citizenm is namelijk een website waar jij prachtige hotels kunt boeken voor zeer scherpe prijzen. Citizenm begon als observatie, een hotel-ontwikkelingsbedrijf dat de wensen van deze wereld-citizens bestudeert en weerspiegelt. De hotels zijn namelijk gevestigd aan de Schiphol Airport, Amsterdam, Glasgow, London Bankside, New York City Times Square, Paris Charles de Gaulle en Rotterdam.
  Citizenm diensten

  Zoals het er staat kunt u via de website Citizenm hotels boeken waar je de beste hotels zult gaan krijgen volgens hen. De prijzen in Amsterdam Airport variëren. Zo zal je bijvoorbeeld op Amsterdam Schiphol International Airport een betaalbare luxe in de vorm van 355 geweldige hotelkamers vinden dankzij een mix van technologische flair en slim design. De kamers in Schiphol beginnen vanaf € 79,-.

  How citizenM Created New Market Space in the Hotel Industry

  Tevens zal er gratis wifi zijn in de Amsterdamse hotels.

  In Parijs kan je namelijk ook een prachtige hotel gaan boeken met een karakter. U kunt een kamer boeken met een XL king-size bed waar al jouw dromen zullen gaan uitkomen. Ook is er een Vitra design meubilair waar u relaxend kunt kijken naar de LED-tv.

  Er zijn natuurlijk ook faciliteiten bij verschillende steden zoals bij New York Times Square Hotel. Zo kunt u trainen aan uw lichaam bij de gym.

  Citizenm hotels moeten centraal gelegen zijn in een bruisend deel van een wereldstad. In of bij een stadscentrum en/of zakencentrum. Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.
  De meeste hotels hebben tussen de 150 en 350 kamers wat de voorkeursmaat is van een Citizenm hotel.

  Heeft u ooit een hotel geboekt via Citizenm? Hoe was de omgeving en klopt het dat je in een bruisend deel van een wereldstad bent? Graag willen wij er meer over weten.

  Klachten

  Heeft u een opmerking over een hotelkeuze of heeft u een klacht? Dan is het mogelijk om contact op te leggen met Citizenm. Citizenm beschikt over een klantenservice waar u uw vragen kunt stellen via de mail. Ze streven ernaar om uw mail zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Het is ook mogelijk om vragen te stellen via de social media, ze maken namelijk gebruik van Facebook, Twitter, Foursquare, Youtube en Google+

  Goede overnachtingen? En makkelijk boeken? Hoe zijn de kamers? Lees ervaringen van gasten die u voorgingen, zodat u weet dat u wel/of niet goed slaapt bij CitizenM Hotels.

  CitizenM Hotels
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7.6
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  7.6
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over CitizenM Hotels

  Uw beoordeling

  Vaste gast

  Heb je eenmaal een hotel gevonden die bevalt dan kom je terug
  Waar dat kan kies ik tegenwoordig voor citizen M.

  Ik reis veel zakelijk en dan is het goed om een keten te hebben die je vertrouwt.

  Bovendien zitten ze op veel plaatsen waar ik vaak moet zijn, zoals New York. Londen en Rotterdam.

  Door: Mike F.31-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Goede ervaringen met CitizenM Hotels

  Voor mijn werk zit ik geregeld in Londen en Parijs. Omdat ik hier meerdere dagen verblijf, was ik op zoek naar een fijn verblijf. Deze heb ik gevonden in CitizenM Hotels. Hier kan ik heerlijk tot rust komen. Bijkomend voordeel is dat je hier altijd gratis wifi hebt, dus ik kan mijn werk gewoon vanuit hier uitvoeren.

  Door: Jacques le Blanc02-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  je kent de service

  altijd goed om wanneer je op (zaken)reis bent om dan bij een vertrouwd hotel uit te komen.
  zelf slaap ik regelmatig bij citizenM.

  Altijd een goede kamer, altijd goede service.

  Door: K. Peters02-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  eenmaal maar nooit weer

  Erg kleine kamer, ik kreeg claustrofobische gevoelens in de kleine ruimte. Ik ben afgelopen december (2020) in dit hotel geweest en ik wil toch nog even van me af schrijven..

  Zodra ik boven gekomen was met de trap op de 1e verdieping vertelde de host (medewerker) dat ik niet zonder reservering binnen mocht zijn... erg gastvrij (niet dus). Ik had eerst vantevoren moeten boeken. Ik doe zo min mogelijk online...

  Vervolgens werd mij toegebeten dat ik een mondkapje op moest... dit terwijl ik last heb van hyperventilatie. Dit terwijl het verplichten van een mondkapje een oorlogsmisdaad is volgens de Code van Neurenberg (notabene opgezet vanwege Nazi misdaden... hoe pijnlijk...)

  Maar ik wist even niet te reageren hoe.
  Ik heb al een klacht gestuurd naar CitizenM hotel en een reactie van hen ontvangen, deze reactie is in mijn bezit en kan ik aan NEderlandReview tonen.

  Door: Sander Viergever22-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  FAQ

  Is CitizenM Hotels een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over CitizenM Hotels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is CitizenM Hotels actief?

  CitizenM Hotels is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CitizenM Hotels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.