Cheaptickets.nl

Alle reviews

Cheaptickets.nl

35% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (65)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tickets Amsterdam-Glasgow.

  Ik heb op 17nov22 4 tickets geboekt, totaal € 691. Toen ik verzonden had merkte ik dat ik de heenreis een dag te laat had geboekt. Heb geprobeerd contact op te nemen maar enige optie was chatbot met antwoord: wijziging kost € 518. Heb nog twee e-mails gestuurd met uitleg, maar antwoord was: zie chatbot en een geautomatiseerde e-mail met zelfde antwoord. Kon op geen enkele wijze persoonlijk contact krijgen.
  Formeel was standpunt fm voorwaarden, maar enige klantvriendelijkheid zou toch fijn zijn geweest!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vlucht tickets

  Cheap tickets uitstekend, ik heb zo veel tickets gebookt en nooit een probleem gehad

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Premium economy ticket met Eva Air

  Zoeken en boeken gaat goed bij cheaptickets.nl maar o wee als er een probleem is! Ik heb, als vaste klant, in mei 2 premium economy tickets geboekt naar Bangkok ( CHNL 21427351 en CHNL 21427433) met Eva Air bij cheaptickets.nl Toen ik begin september op de site van Eva Air mijn vlucht ging checken en stoelen ging reserveren, kon ik geen stoelen reserveren in de premium economy class. Eva Air had namelijk in juli de vlucht veranderd en vliegt nu met een ander vliegtuig die geen premium economy heeft. Dus moesten we economy vliegen terwijl we voor premium hebben betaald. Cheaptickets.nl heeft hiervan geen melding gemaakt, weigert tevens het prijsverschil terug te betalen en verwijst ons hiervoor naar Eva Air. Eva Air verwijst ons weer naar cheaptickets aangezien zij de tussenpersoon zijn en zij verantwoordelijk zijn voor terugbetaling.
  Gemaild met Cheaptickets en in de mails heb ik minstens van 15 verschillende (Indiase) personen een antwoord gehad op mijn eerste mail. Ze zouden proberen om mijn ticket opnieuw te boeken in de premium economy. Dat was onmogelijk want het betreffende vliegtuig heeft geen premium meer hetgeen ik ze ook meerdere keren heb gemeld! De klantenservice van cheaptickets is werkelijk zo onvoorstelbaar slecht en dan druk ik me netjes uit. Ik heb ze op het laatst gesmeekt om mij niet meer te mailen na ongeveer 40 e-mails met dezelfde inhoud te hebben ontvangen.
  Anyways, we moesten het accepteren en zouden dus economy vliegen en namen het maar voor lief dat we geen geld terug kregen. Later zouden we wel een Claim indienen middels onze rechtsbijstand. Op de site van Eva Air de stoelen gereserveerd en verder zo gelaten.
  Anderhalve week voor vertrek nog even mijn vlucht gecheckt bij Eva Air. Mijn vlucht was niet te vinden! This flight is no longer active, stond er. Cheaptickets weer gemaild, geen antwoord dus via de chat contact gemaakt.
  Wat bleek? Zonder mij in te lichten, had cheaptickets mijn vlucht gecanceld omdat ze geen nieuw premium economy voor mij konden boeken en dat zonder mij hiervan in te lichten. Dit terwijl ik meerdere keren in de mails heb aangegeven dat ik mijn boeking niet wilde cancelen! Had ik een week later op Schiphol gestaan, had ik dus onverricht ter zake weer naar huis gekund want er was voor mij geen ticket geboekt! Dit geloof je toch niet?
  Gevraagd of Cheaptickets mij alsnog opnieuw kon boeken. Dat kon niet, ook niet desnoods in de business class. De reden hiervoor is dat vlak voor vertrek de tickets veel duurder zijn en cheaptickets gaat echt de klanten niet tegemoet komen!
  Omdat ze ongevraagd mijn ticket hadden gecanceld hoefde ik voor mijn ticket geen annuleringskosten te betalen. Het ticket van mijn medereiziger was niet gecanceld en dat moest dus ook gebeuren omdat hij niet alleen gaat reizen en mij laat thuis zitten. En geloof het of niet, dit kost mij nog eens €100 om de vlucht te cancelen!! Hoe durven ze na alle ellende die ze hebben veroorzaakt! Tevens gaat het 2 maanden duren eer we ons geld terugkrijgen want dat is nl afhankelijk van de airline zo beweert cheaptickets.
  Bericht cheaptickets in ABN...
  'Hier is een update over je terugbetaling.
  Je verzoek is ingediend bij de airline.
  Nadat het verzoek tot terugbetaling is ingediend bij de vliegmaatschappij, verwerkt de vliegmaatschappij het verzoek en initieren ze het overmaken.
  Hoelang gaat de terug betaling duren?
  Het duurt ongeveer 8-10 weken voordat de ariline het geld naar over teruboekt.'

  Samengevat: De klantenservice bij cheaptickets bestaat uit buitenlanders die emails beantwoorden met standaard berichten. Ze lezen niet eens de emailgeschiedenis van eerdere emails die wel in hun antwoord staat. De klantenservice is zo slecht dat je het geen klantenservice mag noemen. Toen al lang bekend was dat de vliegmaatschappij geen premium economy meer vliegt, waren deze tickets nog gewoon te boeken bij cheaptickets. Ze verkopen tickets die niet eens bestaan in de hoop door deze oplichting te kunnen verdienen. Bij cheaptickets staat slechts één ding hoog in het vaandel en dat is de klant op te lichten!
  De schade voor ons is groot aangezien onze vakantie niet meer door kan gaan. We gaan kijken of we succes kunnen hebben bij een eventuele rechtszaak.
  Hopelijk hebben lezers wat aan deze review en boeken rechtstreeks bij de maatschappij. Dat scheelt heel veel geld en ellende!


  Antwoord van CheapTickets.nl

  Beste Dirk,
  Bedankt voor je beoordeling.​
  Het is spijtig om te horen dat je deze uiterst onprettige ervaring hebt gehad. Omdat schemawijzigingen altijd afkomstig zijn vanuit de maatschappij, kunnen wij je geen compensatie bieden wanneer de maatschappij een vlucht omboekt of annuleert. Daar de maatschappij je had omgeboekt naar een vlucht zonder premium economy class, gingen wij na of de maatschappij je weer kon omboeken naar een vlucht die wel premium economy class had. Daar de maatschappij je niets anders kon bieden en jij niet akkoord ging met de geboekte economy class zonder een compensatie, konden wij je alleen nog een restitutie bieden voor de tickets.​
  Mocht je toch nog vragen hebben over je boeking of verdere wensen, kan je ons uiteraard contacteren via onze Messenger.​
  Met vriendelijke groet,​
  TaniaCheapTickets Klantenservice

  Zie het antwoord en hoe men de zaak verdraait! Ongevraagd is mijn ticket gecanceld terwijl ik aan heb gegeven dat niet te willen. Ik was wel akkoord gegaan met de downgrade maar wilde het teveel betaalde terug. Ze liegen alsof het gedrukt staat! En dan nog €100 moeten betalen voor het cancelen van een ticket ook. Hopelijk ziet iedereen in dat je hun site slechts moet gebruiken als zoekmachine en bij de airline je ticket boeken. • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Plain tickets

  I had a terrible experience today with CheapTickets.nl's customer service.

  I booked a flight from JHB to AMS for my mother and her friend.
  When trying to check in at the airport in Johannesburg, they realised that they did not have a transit visa for their layover in Heathrow.
  They were not aware that they needed a transit visa.

  I immediately reached out to CheapTickets customer service.
  It was 16:00 and their flight's departure was at 19:20.
  CheapTickets bot (by the way the only way to get in contact with CheapTickets put me in contact with an employee (EmployeeX).
  EmployeeX asked how he could assist in either amending the flight, or cancelling the flight for a more suitable layover destination/direct flight.
  EmployeeX initially responded to my messages. But after telling me they'll see what they can do, I was ignored for two hours (after following up more than once from him).
  I did not get a response from him again. But the chat remained active.

  This cost me A LOT of time. After the 2 hours I ended the chat and reached out CheapTickets customer service again.

  I was put in contact with EmployeeXX.
  EmployeeXX also said she'll help me. And that she'll have a look at my ticket.
  After 15 minutes, I again didn't hear back from EmployeeXX.

  The 3rd time, I was put into contact with EmployeeXX again.
  This time she said she directed the request to your specialised team. She informed me that they'll get back to me in 12 to 24 hours. .

  I reached out to CheapTickets team in time for the tickets to be amended/Changed.
  But I was ignored twice by your employees.

  It has been 4 days later now, I continually tried to get in contact with the employees of CheapTickets but their customer service is TERRIBLE!

  I would not recommend CheapTickets at all!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vliegtickets voor mij en mijn partner.

  Deze site is prima om te kijken welke vlucht je het beste kan boeken, om ze vervolgens bij de vliegmaatschappij zelf te boeken.

  Vliegmaatschappijen kunnen je namelijk niet meer direct helpen als je via een reisbureau boekt. Cheaptickets bied nagenoeg geen service en is slecht bereikbaar. Cheaptickets heeft geen telefoonnummer waarmee je de klantenservice kan bereiken, een onbruikbare chatrobot op de website, en chats via Facebook duren eeuwig. Als je dan iemand aan de andere kant van de chat treft, krijg je te maken met mensen die niet verder kijken als hun neus lang is.

  Ik probeerde een persoon in een groep om te boeken. Deze moest namelijk wegens privé omstandigheden twee dagen later vliegen. Dit is een optie die op de site wordt aangeboden en op basis van de boekingsvoorwaarden mogelijk zou moeten zijn.

  Lang verhaal kort, ik werd van het kastje naar de muur gestuurd en kreeg alleen maar te horen dat 'het systeem deze optie niet heeft'. Nadat ik op aanwijzing van Cheaptickets bij KLM mijn boeking heb laten splitsen, konden ze al helemaal niks meer voor mij doen. Men verschuilde ze zich achter het feit dat ik de boeking zelf heb laten splitsen. Dat dit op hun instructies is gebeurd werd niet op ingegaan.

  KLM gaf duidelijk te kennen dat Cheaptickets de wijziging kan en moet maken. Indien hun systemen dit niet aankunnen, hebben ze een eigen support bij KLM om wijzigingen alsnog te realiseren. Hier wordt alleen geen gebruik van gemaakt.

  Na een hele dag chatten en bellen, heb ik bij godsgratie een booker van cheaptickets zover kunnen krijgen dat hij een mailtje stuurde aan KLM met het verzoek mij direct moesten helpen zonder hun tussenkomst. Hierna was het zo omgeboekt bij KLM zelf.

  Hoewel het uiteindelijk is gelukt heeft cheaptickets.nl mij de vakantievreugde aardig ontnomen en niet anders als ergens en irritatie opgeleverd. Ik raad iedereen af om tickets te boeken via cheaptickets.nl.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Refund

  Via cheaptickets 4 tickets naar Valencia geboekt. Prima. Alleen Transavia annuleerde deze vlucht. Transavia stortte de kosten terug naar cheaptickets. Nadat wij contact kregen met Transavia begrepen wij dat cheaptickets al ruim een maand over ons geld beschikte. Via Messenger contact gehad (niet ideaal) en belofte dat het verwerkt was. Weer drie weken later nog niets. Niet boeken bij cheaptickets, want ze zijn niet te bereiken. Kies gewoon voor paar tientjes meer een vliegmaatschappij.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vlucht

  Moeilijk om vriendelijk en oprecht te vertellen wat er is gebeurd.... Cheaptickets annuleert terugvlucht zomaar. Een gewaarschuwd man is er twee waard.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vliegtickets

  KOOP NOOIT BIJ CHEAPTICKETS.NL WAARDELOOS BEDRIJF

  Als het fout gaat bij Cheaptickets.nl krijg je een waardeloze service bij Messenger die erin getraind zijn om jou als klant het bos in te sturen. Slechte communicatie, bieden geen oplossingen als er problemen zijn en reageren nergens meer op. NIET BOEKEN BIJ CHEAPTICKETS.NL

  Klopt, Transavia heeft een vlucht geannuleerd en dit bedrag aan Cheaptickets terug gestort, dit was op 11/03/2022.
  Nu 17 weken verder heb ik nog steeds niets ontvangen. Elke keer een rot smoes. Ik heb het doorgestuurd naar de financiële afdeling, we gaan het nazien, nee het geld is nog niet binnen terwijl tot 3x toe heeft bevestigd. Boeve bende is het….

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vliegtickets naar Alicante

  Boek NOOIT via Cheaptickets!!! Alles gaat prima tot dat;...Je moet cancellen om wat voor reden dan ook!
  Dan zijn ze niet thuis!!!!!! Dan is het een low Cost ticket en kun je dus niet aan kloppen.
  Gebruik Cheaptickets dus lekker als zoekmachine en ga vervolgens naar de vliegmaatschappij om daar te boeken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ticket Bolivia

  Niet aan te raden, zeker niet als je een 'gecompliceerde ticket' wilt. Bij het verzetten van de datum van mijn terugvlucht waren medewerkers slecht bereikbaar en kwamen allemaal uit lage lonenlanden. In 4 dagen tijd kreeg ik 4 verschillende boodschappen. Dag 1: Er is geen connectie met de computer van de betreffende vliegmaatschappij. Dag 2: Datum verzetten gaat niet omdat alle beschikbare tickets gereserveerd zijn voor andere potentiële kopers. Dag 3: Datum verzetten gaat niet omdat de tijd verstreken is. Dag 4: Datum verzetten kan kosten bijna 400 euro. (En dat terwijl CheapTickets in de voorwaarden had staan dat zij de standaard kosten voor omboeken op zich zouden nemen). Laatste keer; dag CheapTickets!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  retour Amsterdam-London

  Onze vlucht was op 18 februari 2022 geannuleerd ivm de storm. Easyjet stortte direct de plaatsreserveringskosten terug. De boeking via Cheaptickets.nl is nog steeds niet teruggestort. Ondanks vele contacten met servicedesk en formele aangetekend klachtbrief. Hoe moeilijk kan het zijn voor Cheaptickets om even contact op te nemen met Easyjet voor afstemming mbt refund? Te moeilijk want er moet een niet reagerend specilized team aan te pas komen volgens hun info. Volgende keer beter direct bij Easyjet boeken!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tickets 2021

  In april 2021 kochten wij tickets van Curaçao naar Nederland bij cheaptickets .nl Deze waren goedkoop en bestemd voor onze vakantie naar Nederland eind augustus dat jaar . De tickets werden niet geleverd door wat achteraf bleek een technische fout van dit bedrijf .Doordat er al een camper in Nederland klaarstond konden wij de reis niet annuleren dus voor dubbel de prijs twee nieuwe tickets geboekt en een klacht naar Cheaptickets gestuurd met verzoek tot terug betaling . De fout lag bij hun werd toegegeven en binnen 7 werkdagen zou het geld terug gestort worden . Echter tot op heden , inmiddels 4 weken verder is nog 0 euro terug gestort .Voor ons de laatste keer om bij dit bedrijf vlieg tickets te bestellen niet alleen slechte service maar ook niet goed bereikbaar en niet betrouwbaar.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 vliegtickets

  Zeer slecht bereikbaar, geen informatie ontvangen over annuleren, werden aan de kant geschoven en dat we het maar bij de verzekering moesten uitzoeken. Nooit meer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vliegticket

  Bought a ticket, tried to change it, they coundn't find me a ticket near my orginal ticket so me and the person in the live support came to a agreement to refund most of the money I paid for the ticket.

  This would take 10 workdays, almost 2 months later I have only received a a very small amount of the money back.

  The support is very hard to reach and I would not recommend this website in the slightest to avoid problems in the near future.

  They have a lot of service issues to fix and improve.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Annulerings verzekering

  Ik moest mijn tickets annuleren in verband met Covid ziekte en ik heb wel annulerings verzekering betaald tijdens het boeken maarb nu customer service reageert niet op mijn emails... Vreselijk.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vliegtickets

  Dit is geen review van de bestemming, maar van Cheaptickets.nl. Zuid-Afrika is fantastisch, daarom gaan we ook vaker terug, maar Cheaptickets zijn oplichters op eenzame hoogte boven de rest. Bij elke handeling wordt je genaaid. Bedragen worden aan de achterkant aangedikt met allerlei vage, onverdiende kosten. Vluchtschema dusdanig aangepast dat we maar liefst 26 uur onderweg zullen zijn. Je krijgt een email met een button om te bevestigen. Klik daar vooral niet op! Want dan is het al zo ver. Je wordt niet doorgelinked naar een pagina met mogelijkheden of zo. Accepteren of slikken - daar moet je het mee doen. Geen andere opties, onmogelijk te bereiken, behalve chatbot. Vluchtschema aanpassen volgens "handige" button? Nu alleen op basis van offerte. Ik houd mijn hart vast. Wat een huftersbende. NOOIT MEER

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tickets to china

  Book a ticket from Cheap ticket, but airline was cancelled, and airline told me that agent can pay me back the money, but NO phone call except chat, chat was very slow and told me that I should claimed from airline, which I they can't do anything for me, I realised I was cheated, please don't booked any ticket from Cheapticket!! Untrusted

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 vliegtickets naar schotland, in 2020, nogsteeds geen geld terug

  Er wordt tegen je gelogen door de “klantenservice” wanneer je nog €430,- terug krijgt. Vlucht met KLM gecanceld door Cheaptickets door corona. Gelijk een restitutie aangevraagd en aangeven niet akkoord te gaan met vouchers of omboekingen. Geen gehoor, vervolgens wordt het alsnog omgeboekt en die vlucht wordt weer door ze gecanceld. Vlucht is dus 2 keer gecanceld en ik heb nogsteeds recht op geld terug. Na 1,5 jaar wachten neem ik contact op met de klantenservice en ze verzinnen de ene leugen na de ander en zeggen dat ze “niks voor me kunnen doen”. Ze zeggen dat wanneer het is omgeboekt je geen geld terug kan krijgen (terwijl wij daar niet akkoord mee zijn gegaan) en ze zeggen dat wij vervolgens niet naar de 2e vlucht gegaan zijn en door KLM genoteerd zijn als “no show”. Daarvoor met KLM gebeld en zij zeggen dat de vlucht inderdaad 2x gecanceld is en wij nogsteeds recht hebben om restitutie van het reisbureau waarmee het is geboekt, dus Cheaptickets. Vervolgens liegen ze daar ook weer om en zeggen ze dat zodra het is omgeboekt, KLM het geld van de boeking heeft en niet zij.

  Ik heb nog nooit zo iets belachelijks meegemaakt en ben diep teleurgesteld. Ik raad het iedereen af hier ooit nog vliegtickets te kopen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  CHNL-17494563 ticket

  Op 12 January een ticket gekocht en wegens corona gecancelled en inmiddels 18 maanden later hoor ik nogsteeds geen piep en wordt er ook geen aanstalte gemaakt om MIJN GELD terug te storten. Het feit dat ik wekelijks mail zonder reactie en nogsteeds reclame mail ontvang van hun is absoluut mind boggling!!! DOE NOOOOOIITTT, I repeat NOOIT, ZAKEN MET CheapTickets! STELLETJE OPLICHTERS

Anderen bekeken ook

La Casita
23 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu
4 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Fiets-fun
4 reviews

Leer fiets-fun.nl beter kennen door deze review te lezen. Een goedkope vakantie kun je boeken op fiets-fun.nl. Het is hier mogelijk om een camping ...

Vakantieveluwe.com
12 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Vakantieveluwe? Vakantieveluwe is een website waar u een vakantiehuisje, vakantiewoning, vakantie bunga...

Cheaptickets.nl

Wat vinden Nederlanders van Cheaptickets.nl? Lekker goedkoop op vakantie, maar geen idee waar u moet beginnen. Cheaptickets.nl kan een hele handige manier voor u zijn om prijzen en mogelijkheden van verschillende vluchten en airlines met elkaar te vergelijken. Hier op NederlandReview kunt u ervaringen van andere mensen vinden, zodat u zeker weet dat u met een betrouwbare site te maken hebt.

Over Cheaptickets.nl
Cheaptickets bied goedkope vakanties aan die je heel makkelijk met elkaar kunt vergelijken. Dit varieert van een zonvakantie tot een verre reis of een autovakantie. Voer uw vertrekpunt, uw aankomst bestemming en uw reisdata in en met één druk op de knop komt er een overzicht op uw scherm met alle mogelijke reizen. Cheaptickets.nl vergelijkt de vluchten van alle vliegtuigmaatschappijen, waardoor zo snel de goedkoopste vlucht kan worden weergegeven. De vlucht kan worden geselecteerd naar aanleiding van uw wensen. U hoeft alleen maar te kiezen voor de snelste vlucht, de goedkoopste vlucht, de beste vliegtuigmaatschappij of het ticket met de kortste reistijd. 


Diensten
Cheaptickets.nl geeft in één overzicht weer wat de beschikbare vluchten zijn van verschillende vliegticket aanbieders. U kunt snel en gemakkelijk via iDeal betalen, waarna u na vijf minuten uw ticket in uw mail hebt ontvangen. Naast de vliegtickets kunt u ook een hotel bijboeken bij verschillende hotelaanbieders, of zelfs een auto huren. U hoeft dit niet allemaal los te boeken, maar u kunt ook kiezen voor een pakket-deal. Cheaptickets.nl biedt ook last-minute vluchten aan, waardoor u vaak een nog lagere prijs heeft en snel in het vliegtuig kan zitten op weg naar de zon. Het zoeken naar een vlucht en het boeken van een ticket kan binnen enkele minuten gedaan zijn. Uw ticket boekt u al in vijf stappen, namelijk 1: Het invoeren van uw vluchtgegevens, 2: het kiezen van het voordeligste ticket, 3: Het invoeren van uw persoonlijke gegevens, 4: het betalen van uw ticket en tenslotte stap 5: u ontvangt een bevestiging van uw geboekte reis.

Klachten
Cheaptickets.nl beweert dat de medewerkers graag openstaan voor vragen of extra wensen van de klanten. Wilt u bijvoorbeeld extra beenruimte, heeft u een verkeerde naam ingevuld bij het boeken of wilt u uw vlucht wijzigen, dan staat de klantenservice voor u klaar. U kunt ze bereiken per telefoon of per e-mail. Op de website is vermeld dat er ook gebruik gemaakt kan worden van een chat-functie met een medewerker als u geen zin/tijd heeft om te bellen, maar er staat nergens vermeld waar deze functie te vinden is. Vliegtickets zijn niet goedkoop, daarom wilt u zeker weten dat u de laagste prijs heeft en u uw tickets boekt bij een betrouwbare site. Wij van NederlandReview hebben geen ervaring met Cheaptickets.nl, dus we weten niet hoe u behandeld wordt als klant. Deel daarom nu uw verhaal, mening, klacht  of compliment over Cheaptickets.nl, zodat de rest van Nederland weet waar ze mee te maken kunnen krijgen als ze gaan voor de goedkoopste zonvakantie of andere reis!
 TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

Zijn goedkope tickets echt zo goedkoop of koop je een kat in de zak? Lees reis-ervaringen van consumenten en weet waar u aan begint

}