Chalet.nl

8

Bestellen

8.5

Service

7.5

Prijs

8.5

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Chalet.nl

Chalet.nl is een zelfstandige aanbieder van chalets en appartementen voor 2 tot wel 50 personen! De chalets zijn te huur in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Het ruime aanbod aan chalets en appartementen zorgt ervoor dat u de juiste plek kunt vinden voor uw wintersportvakantie.

Diensten van Chalet.nl

De chalets, appartementen en vakantiehuisjes die aangeboden worden door Chalet.nl hebben een totaal van 2402 accomodaties. Met 1368 accomodaties in Frankrijk, 682 accomodaties in Oostenrijk, 210 accomodaties in Zwitserland en 142 accomodaties in Italië zit er voor iedereen wat tussen. Met de online Zoek-en-Boekpagina kunt u direct een chalet, appartement of vakantiehuisje wat u heeft gevonden boeken. Chalet.nl heeft de Zoover Award voor zowel de beste aanbieder als populairste aanbieder van wintersportvakanties gewonnen, wat betekent dat u hoe dan ook waar voor u geld krijgt en een leuke wintersportvakantie tegemoet gaat.

Wintersport aanbiedingen

Dankzij het grote aanbod aan appartementen, chalets en vakantiehuisjes kunt u op de aanbiedingenpagina zoeken naar een leuke wintersportvakantie, die ook nog eens goed is voor u portemonnee. U hoeft alleen maar in te toetsen waar u naar op zoek bent en u vindt de scherpste aanbiedingen.
Last-minute vakanties
Heeft u op het laatste moment toch nog besloten dat u graag in een wit landschap wilt zijn? Dan is er de mogelijkheid tot last-minute vakanties in een vakantiehuisje in een skigebied naar keuze.
Weet u niet helemaal wat u wilt, maar wilt u wel op wintersport?
Als u er nog niet uit bent hoe u graag op wintersport zou willen gaan, maar u wilt wel graag de sneeuw opzoeken, kunt u bij Chalet.nl goed terecht. Via de website kunt u uw wensen invullen.

U vult het volgende in:
-    Bestemming;
-    Verblijfsduur;
-    Met hoeveel personen u wilt gaan (u kunt met z’n tweeën, maar ook met een hele groep van 50 man);
-    Het aantal slaapkamers dat u beschikbaar zou willen hebben;
-    Budgetindicatie en;
-    Overige wensen.


Wanneer u dit heeft ingevuld, ontvangt u van maandag tot zaterdag binnen 24 uur een aantal passende adviezen van Chalet.nl. Is de chalet helaas volgeboekt, dan worden u een aantal mogelijke alternatieven aangeboden. Zijn er daarvoor wijzigingen of extra informatie nodig, dan wordt dit kosteloos door Chalet.nl verzorgd.

Als u vragen of klachten heeft

Kwaliteit vindt Chalet.nl erg belangrijk. Ze proberen een zo goed mogelijk advies uit te brengen. Heeft u dan toch nog vragen of zelfs klachten? Dan kunt u terecht bij de contactpagina waar een contactformulier te vinden is. Op deze manier wordt u er contact met u opgenomen. U kunt ook een email sturen.


Daarnaast is er de mogelijkheid om een chat te starten. Hiermee kunt u digitaal terecht met al uw vragen en krijgt u snel antwoord. Ook zijn ze telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur. Als dit niet uitkomt in verband met een drukke baan of studie, kunt u op zaterdag terecht van 10:00 tot 17:30 uur.

Ervaring met Chalet.nl?

Heeft u ervaring met Chalet.nl en heeft u een goede wintersportvakantie gevonden? Laat het anderen weten! Geef aan wat u ervan vond zodat andere mensen ook een goede wintersportvakantie, last-minutevakantie of vakantiehuisje in een skigebied kunnen vinden.


Is chalet.nl betrouwbaar? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen bij chalet.nl en weet dat u op reis gaat naar goede huisjes!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

skivakantie met grote groep

Met een aanzienlijke groep zijn wij van de winter wezen skiën en we hebben het vooral geboekt via chalet.nl Het blijft natuurlijk altijd niet erg goedkoop, maar het huisje was ruim en mooi ingericht. We hebben een leuke vakantie gehad met zn allen en daar gaat het om.

L

Lodewijk H.

14-02-2017

0

Chaletje geboekt

Chaletje geboekt voor met de Kerst. Nog niet geweest dus het kopje "levering". heb ik maar een beetje gegokt op basis van wat ik verwacht

H

Hanne

08-12-2016

0

Wintersportvakantie geboekt

Veel keuze en mooie wintersportlocaties Online geboekt en ging prima allemaal Het is een nette website en de klantenservice was goed.

K

Karin

29-08-2016

0

Goedkoop

Leuke huisjes EN goedkoop. Beter dan een complete reis boeken bij een touroperator als je gewoon met de auto erheen rijdt. Stuk goedkoper en goed verzorgd zo!

H

Hayet

18-01-2016

0