Center Parcs

Alle reviews

Center Parcs

52% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (54)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ik vind de service zeer slecht.
  Annulering kost je geld ook al annuleer je meer dan vier weken ervoor.
  Als je dan binnen 24 uur terugbelt dat je toch niet hoeft te annuleren zijn ze niet thuis.
  Geen medewerking niks
  Heel jammer ook alleen maar telefonisch te bereiken
  Je voelt je niet gehoord en service heel slecht dus.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Park algemeen les ardennes Viel salmes

  De natuur was heel mooi in de ardennen, de fietsverhuur top ! broodjes service ook, iedere ochtend op tijd aan de deur. Maar we hadden een VIP huisje om speciale reden, maar o wat wat viel dat tegen. Het had best wat achterstallig onderhoud , de vaatwasser gaf regelmatig een stroom schok. Er was geen echte plaza, oke onze eigen fout maar dat hebben we op gelost. Maar zelfs frites ophalen ging niet. Nee het park viel ons erg tegen de natuur was echt geweldig
  Net als de mensen in Vielsalm zelf , heel vriendelijk . Jammer ons feestelijk doel viel in het water💧

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vakantie

  Oplichters

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dagje zwemmen

  Water was koud. Tevens was een gedeelte in het zwembad al lange tijd dicht. Dit werd nergens gecommuniceerd maar er wordt wel bij het kopen van de tickets reclame voor gemaakt. Heb een klacht gemaild waarna ik een reactie kreeg dat ze het uiterst serieus gingen oppaken. Helaas niets meer vernomen....

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  zwembad Aqau Mundo

  Afgelopen zondag wilde wij met onze kinderen gaan zwemen bij Aqua Mundo. Bij aankomst om stipt 10 uur zou het zwembad open gaan. komen we bij de balie, blijkt nu al dat het zwembad vol is er we er niet in mogen. Schandalig, daar rij je dan een uur voor.

  Sochtends nog de website gecheckt en daar stond nergens vermeld dat het druk kan zijn of dat reserveren noodzakelijk is om teleurstelling te voorkomen.

  hierna een klacht ingediend maar ook daar een zeer teleurstellende reactie op gehad dat ik in het vervolg moet reserveren.

  Nou als jullie zo met jullie klanten om gaan beloofd dat wat. ben zeer teleurgesteld.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dagje uit aqua mundo

  Water koud,lucht nog kouder

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankomst was goed en duidelijk.
  Huisje prachtig gelegen aan het water.
  Indeeling huisje klein maar knus en schoon.
  Bedden; matras zijn door gelegen slaapt zeker niet lekker.
  Eten op het park all you can eat 40 euro pp
  Het eten is zeer gewoontjes rodekool veel te zoet patat is koud en de biefstuk smaakt nergens naar voor 40 euro pp mag je toch wel iets meer verwachten .
  Vriendelijkheid van het personeel is goed wij hebben hier een week gezeten niemand die onaardig deed.
  Receptie vriendelijk en goed.
  Voor kinderen is er genoeg te doen.
  Zwembad is fantastisch.
  Het park zelf is schoon wordt goed onderhouden .

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Weekend heijderbos

  Bij aankomt kachel 14 , steenkoud . Buiten was het 1 graden. Het duurde een paar uur voor dat het behaaglijk was in het huisje. Huisje overal spinnenwebben en in de hoeken bij bed vuil.
  Het water van zwembad is steenkoud, kinderen rillen en wij ook. Beleven geen plezier met zwemmen. Het is een subtropisch zwembad, maar niks van te merken. De friet eetgelegenheid , meerdere verkeerde bestellingen gekregen, en was niet te eten zo vies. Droop van het vet. Zonde van het geld. Als temperatuur van zwembad zo blijft ga ik hier niet meer naartoe!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Weekend Heijderbos

  Center Parcs is het parc waar de jaarlijks heengaan. De omgeving is prachtig, de huisjes gezellig, personeel hulpzaam en vriendelijk. Genoeg activiteiten, maar we gaan toch vooral ook heen om het subtropisch zwemparadijs. Dat is nu echter niet meer subtropisch. Ik snap dat de temperatuur wat omlaag moet, maar het is er nu gewoon echt koud! Ik betaal liever 25, 00 extra voor een weekend, zodat we toch kunnen genieten van het zwembad. Voor het eerst overweeg ik volgend jaar ergens anders te boeken

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  subtropisch zwemparadijs

  helaas zijn ze er op aan het bezuinigen baby
  badje heel erg koud waardoor wij niet eens met ons kleintje van 4 maanden konden zwemmen voor het eerst. heel jammer en dan nog durfen zeggen dat het 30 graden is

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  VIP bungalow op Meerdal

  Super mooi verbouwde bungalow. Over de grote lijn schoon, maar onder het bed wonen ook mensen. Was echt vies!

  Vriendelijke medewerkers park. Mooie market dome met prachtige planten en vogels. Wat je absoluut moet zien, is de “Beleef boerderij” gerund door een passievolle jongeman die graag hierover vertelt.

  Wij komen elk jaar een midweek bij Center Parcs…..heerlijke restaurantjes….maar wat er deze afgelopen dagen gebeurde….zakte onze broek letterlijk van af!

  Restaurants zijn niet allemaal meer tegelijk open, en als ze open zijn maar tot 19.30 uur.

  Op Fuego en All you can eat na, hebben wij geen ander restaurant ontdekt die een vlees of vis gerecht serveerden. In kleine letters staat wel VEGA. En laten we dat nou niet willen eten!
  Navraag bij een medewerkster liet ons weten, dat dit vanuit de organisatie moet. Center Parcs wil zoveel mogelijk VEGA op het menu.

  De consument wordt dus VEGA opgedrongen!

  Wij merkten dat het bij Fuego heel druk was, niet raar vonden wij. Je moet als bezoeker van Center Parcs keuze houden wat je wilt eten! Niet dat het gedicteerd wordt!

  Ook de prijzen zijn in 1 jaar al fors gestegen. De medewerkster die ons uitleg gaf, vertelde dat de prijzen verder zouden stijgen de komende weken. Zij gaf aan, soms niet meer hardop en met schaamte het bedrag te noemen dat bezoekers moesten betalen.

  Kortom, mooi verzorgd park. Vriendelijke medewerkers. Maar als je uit eten wilt….of gewoon wat te drinken….neem een goed gevulde portemonnee mee of kook lekker zelf . En anders…..ga eten bij Fuego…Ook niet goedkoop, geen grote porties, maar wel verrukkelijk!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cp. Kempervennen

  Met een voucher van de ing een midweek Centerparcs Kempervennen geboekt.
  Vriendelijk en goed geholpen. Het huisje was mooi gerenoveerd en zag er netjes en schoon uit. Helaas is het suptropisch zwembad een stuk kouder dan anders. Ik had het zelfs in het bubbelbad koud.
  Centerparcs is aan het bezuinigen op de stookkosten. Dit was de enige teleurstelling.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Centerparcs de kempervennen

  Aangekomen op Centerparcs alles is prima tot we naar het zwembad gaan dit heet bij Centerparcs een subtropisch zwembad??? maar dit met alleen maar lauw/koud water wat eerder de jaren dus lekker warm was. Nu ga je minder snel met plezier zwemmen en voor baby’s is dit dus veel te koud. Erg jammer Centerparcs!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Le Lac d’Ailette

  De huisjes op Le Lac d’Ailette zijn vergane glorie, wellicht 10-15 jaar geleden mooi, maar nu niet meer.
  De huisjes hebben een gedateerde keuken, mogen wel weer een verfje hebben, sommige vlonders bij het huisje zijn in matige staat.
  In het plaza waren alle urinoirs in de mannen wc defect. De bar bij de bowling met wat zitjes zijn voorzien van verschrikkelijke led verlichting waardoor je je in een ziekenhuis waant.
  Wij zaten in een 6 persoons huisje met 4 personen, maar dat is ook eigenlijk de max. De foto’s op de website zijn gemaakt met een groothoeklens, want de eigenlijke huiskamer is veel kleiner, de keuken is gedateerd en is aan vervanging toe, net zoals de banken en stoelen. Ook mag de schoonmaak van het huisje wel iets beter gedaan worden, er lag bij ons nog veel rommeltjes en spinrag.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vakantie verblijf

  Bouwput Huttenheugte wat bij boeken niet gemeld is. Horeca beperkt open wat niet gemeld is bij boeken.
  Laatste avond binnen het verblijf overlast van insecten. Komt door een lichtstraat op het dak wat niet goed sloot. Oplossing was een ander verblijf met dezelfde overlast.
  Klacht ingediend en restitutie gevraagd voor de laatste avond omdat we eerder zijn vertrokken.
  Nooit meer Centerparcs. Achterhaald concept met gedateerde parken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cottage

  Echt slecht.
  In één woord, nooit meer center parcs. Ik kan liever buiten slapen dan daar te verblijven. Zeer onhygiënisch. Niet schoongemaakt. Bubbelbad vol met andermans haren. Onder tafels vol met dode beesten. Geen wc papier... wij hadden als extra kinderlinnengoed besteld voor 10 euro, maar die was er ook niet. Geen verzorgingsproducten aanwezig.
  Schoonmaker gekomen, helft schoongemaakt en is weer verdwenen..
  Wanneer we dit gingen aankaarten wilden ze nogmaals een schoonmaker sturen om het "goed" te maken. Letterlijk 2 dagen van de 4 dagen waren kwijt door al deze gedoe. Heb ik 780 euro voor dit moeten betalen? Gingen ze ook nog bedreigen met "als jullie weggaan dan is het jullie keuze". Ze hebben letterlijk schijt aan jou, aan jou kinderen en denken alleen aan geld. Ik wil mijn dochterje die 8 maanden oud is niet ziek maken door hoe onhygiënisch het is.. maarja, dat boeit hun ook niet als je maar geld geeft. Dus alles behalve center parcs. P. S we waren VIP. Ik vraag me nu af hoe de normale boeking zal zijn..
  Klacht ingediend... krijgen we te horen dat wij geen geld terugkrijgen. Als "goedmakertje" willen ze ons 75 euro korting geven op de volgende boeking bij center parcs... is dit een grap of kunnen ze niet zo helder nadenken??

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Jungle dome dagje center parcs

  Geen beschikbaarheid voor een huisje dit paasweekend en daarom dagje jungle dome geboekt. Dat kon via de website maar op het park zelf hebben ze er blijkbaar niet veel mee op. Voordat we in jungledome waren vanaf aankomst op t parc duurde maar liefst 50 minuten!! Duur dagje speelparadijs op deze manier.
  Eerst al een lange rij bij de ingang terwijl we dagrecreatie hadden gekozen, 20 minuten later aan de beurt. Ik heb vooraf met ideal betaald dan konden we zo doorrijden en hoefde we ook geen parkeerkaart meer te boeken. Niets van te merken. Jungle dome los geboekt waren ze erg verbaast over, blijkbaar doet niemand dat maar stond wel als advertentie op de site. Vervolgens konden ze onze reservering niet vinden voor jungledome en werden we verwezen naar de receptie. Daar werden we verkeerd gestuurd qua parkeerplaats, ze dachten dat we gingen zwemmen, dus nog mooie sightseeing gehad voor we op de juiste waren. Uiteindelijk bandjes gekregen bij de balie deze werkte niet bij jngang van jungledome. Nog eens 10 min teruglopen naar de receptie met enorme wachtrij. Onze bandjes nogmaals geupload zodat we erin konden met excuses en bellenblaas voor de kids, maar inmiddels al ver na lunchtijd dus vroeg ik lunchadvies en dat kon goed in jungledone. Daar aangekomen een uur na aankomst bij de entree was er een defecte vitrine en koffiemachine. De lunch was een tosti verder geen keus... zonder cappuccino.
  Speeltuin verder wel erg leuk voor de kids maar helaas kort dagje 17u moet je eruit zijn voor de hotelgasten.
  Zelf waren we absoluut niet meer in vakantiestemming na al die tijd gewacht te hebben erg jammer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  geen

  weekend Zandvoort,

  Zeer vies en uitgeleefd Huisje

  en weinig gerenoveerd,

  Prijs kwaliteit zeer slecht


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Januari 2022

  In januari mijn vakantie ivm ziekte moeten annuleren. Nu van het kastje naar de muur gestuurd worden over de terugbetaling. Sterker, men reageert gewoon niet meer. Zeer klantonvriendelijke organisatie!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Huisje nummer 109

  We zijn op park Kemper vennen geweest.
  Het was een super weekend en het huisje ( vernieuwd ) was prachtig.
  We zijn op diverse parken geweest maar we vonden dit park het mooiste.

  Mvrg,
  Familie bink

Anderen bekeken ook

La Casita
23 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu
4 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Fiets-fun
4 reviews

Leer fiets-fun.nl beter kennen door deze review te lezen. Een goedkope vakantie kun je boeken op fiets-fun.nl. Het is hier mogelijk om een camping ...

Vakantieveluwe.com
12 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Vakantieveluwe? Vakantieveluwe is een website waar u een vakantiehuisje, vakantiewoning, vakantie bunga...

Center Parcs

Center Parcs: Ervaringen
Keurig aangeharkte parken met overal huisjes met dezelfde gordijnen en dezelfde tuinen, vol met spelende kinderen en gelukkige ouders. Is dit jouw paradijs, dan ben je vast bekend met Center Parcs. Het is niet voor niets een van de bekendste ketens voor vakantieparken in Nederland. Maar wat zijn de redenen om te kiezen voor Center Parcs, waarom zijn ze zo bekend? Wat heeft een park van Center Parcs te bieden? Bieden ze alle faciliteiten aan voor een geslaagd weekje of weekendje weg? Ga je hier je droomvakantie beleven? Of word je hier gillend gek? Lees het hier op NederlandReview.

Over
Center Parcs is van oorsprong een Nederlands bedrijf; het werd opgericht in 1968. Tegenwoordig bestaat het uit twee aparte ondernemingen, een Europese tak en een Engelse variant. De Europese tak is de in Nederland opererende onderneming en met 21 vakantieparken kun je er op tal van plaatsen terecht. In Nederland vind je de meeste locaties: Het Heijderbos, De Eemhof, Port Zélande, Park Zandvoort, Het Meedrla, De Huttenheugde, De Kempervennen, Limburgse Peel, Parc Sandur. In België kun je terecht in De Vossemeren en Erperheide; In Duitsland in Bispinger Heide, Park Bostalsee, Park Hochsauerland, Park Eifel en Park Nordseeküste; In Frankrijk in Le Bois aux Daims, Les Trois Forêts, Le Lac d’Ailette, Les Bois-Francs en Les Hauts de Bruyères.

 

Diensten van
De cottages bevinden zich doorgaans midden in de natuur (of nou ja, midden in een vakantiepark in de natuur). Elk huisje heeft onbeperkt toegang tot een tropisch zwemparadijs (Aqua Mundo) en er zijn in alle parken altijd veel activiteiten voor kinderen te vinden, zoals (overdekte) speelparadijzen en speeltuinen. De Market Dome herbergt restaurants, (live) entertainment en winkels, opdat je het park eigenlijk niet meer hoeft te verlaten. En voor wie vies is van opruimen: de eindschoonmaak van de cottages is inbegrepen.

De bungalows van Center Parcs zijn telefonisch te boeken, maar dat kan ook via de website centerparcs.nl. Daar vind je vaak ook allerlei aanbiedingen zoals vroegboekvoordeel, last minutes, aanbiedingen voor 55+-ers of families (20% korting). De betalingen online kunnen veilig via credit card (VISA, MasterCard, American Express), PayPal en iDeal. Voor trouwe gasten zijn er extra voordelen en aanbiedingen in het speciale Friends programma. Zo genieten deze ‘vrienden’ een voorkeursbehandeling en is bijvoorbeeld de reserveringslijn gratis, het inchecken vroeger mogelijk dan voor de gewone klanten, deelname aan twee activiteiten (zoals midgetgolf, bowling, sauna, tennis, badminton, squash) gratis en worden ze bij aankomst verrast met een welkomstgeschenk. Minimaal drie keer in 36 maanden een verblijf bij Center Parcs en je wordt een Friend.

Klachten over
Met vragen, problemen, klachten of opmerkingen kun je terecht bij het Contact Center, dat voor 1 euro per gesprek zeven dagen per week telefonisch bereikbaar is.

Verblijf jij weleens in een Center Parcs of ben je zelfs friend? Laat dan hier je review achter over dit vakantiehuisjespark! 

Heeft u een lekker weekendje weg gehad bij Center Parcs? Of juist een slechte? Schrijf en lees ervaringen op NederlandReview over Center Parcs zodat anderen weten wat ze kunnen verwachten!

}