NederlandReview

  Ervaringen Center Parcs

  Center Parcs: Ervaringen

  Keurig aangeharkte parken met overal huisjes met dezelfde gordijnen en dezelfde tuinen, vol met spelende kinderen en gelukkige ouders. Is dit jouw paradijs, dan ben je vast bekend met Center Parcs. Het is niet voor niets een van de bekendste ketens voor vakantieparken in Nederland. Maar wat zijn de redenen om te kiezen voor Center Parcs, waarom zijn ze zo bekend? Wat heeft een park van Center Parcs te bieden? Bieden ze alle faciliteiten aan voor een geslaagd weekje of weekendje weg? Ga je hier je droomvakantie beleven? Of word je hier gillend gek? Lees het hier op NederlandReview.

  Een weekendje in Center Parcs, de vlog van Milanknol laat zien hoe het daar echt is!

  Over

  Center Parcs is van oorsprong een Nederlands bedrijf; het werd opgericht in 1968. Tegenwoordig bestaat het uit twee aparte ondernemingen, een Europese tak en een Engelse variant. De Europese tak is de in Nederland opererende onderneming en met 21 vakantieparken kun je er op tal van plaatsen terecht. In Nederland vind je de meeste locaties: Het Heijderbos, De Eemhof, Port Zélande, Park Zandvoort, Het Meedrla, De Huttenheugde, De Kempervennen, Limburgse Peel, Parc Sandur. In België kun je terecht in De Vossemeren en Erperheide; In Duitsland in Bispinger Heide, Park Bostalsee, Park Hochsauerland, Park Eifel en Park Nordseeküste; In Frankrijk in Le Bois aux Daims, Les Trois Forêts, Le Lac d’Ailette, Les Bois-Francs en Les Hauts de Bruyères.

  Diensten van

  De cottages bevinden zich doorgaans midden in de natuur (of nou ja, midden in een vakantiepark in de natuur). Elk huisje heeft onbeperkt toegang tot een tropisch zwemparadijs (Aqua Mundo) en er zijn in alle parken altijd veel activiteiten voor kinderen te vinden, zoals (overdekte) speelparadijzen en speeltuinen. De Market Dome herbergt restaurants, (live) entertainment en winkels, opdat je het park eigenlijk niet meer hoeft te verlaten. En voor wie vies is van opruimen: de eindschoonmaak van de cottages is inbegrepen.

  De bungalows van Center Parcs zijn telefonisch te boeken, maar dat kan ook via de website centerparcs.nl. Daar vind je vaak ook allerlei aanbiedingen zoals vroegboekvoordeel, last minutes, aanbiedingen voor 55+-ers of families (20% korting). De betalingen online kunnen veilig via credit card (VISA, MasterCard, American Express), PayPal en iDeal. Voor trouwe gasten zijn er extra voordelen en aanbiedingen in het speciale Friends programma. Zo genieten deze ‘vrienden’ een voorkeursbehandeling en is bijvoorbeeld de reserveringslijn gratis, het inchecken vroeger mogelijk dan voor de gewone klanten, deelname aan twee activiteiten (zoals midgetgolf, bowling, sauna, tennis, badminton, squash) gratis en worden ze bij aankomst verrast met een welkomstgeschenk. Minimaal drie keer in 36 maanden een verblijf bij Center Parcs en je wordt een Friend.

  Klachten over

  Met vragen, problemen, klachten of opmerkingen kun je terecht bij het Contact Center, dat voor 1 euro per gesprek zeven dagen per week telefonisch bereikbaar is.

  Verblijf jij weleens in een Center Parcs of ben je zelfs friend? Laat dan hier je review achter over dit vakantiehuisjespark!

  Heeft u een lekker weekendje weg gehad bij Center Parcs? Of juist een slechte? Schrijf en lees ervaringen op NederlandReview over Center Parcs zodat anderen weten wat ze kunnen verwachten!

  Center Parcs
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (30)

  4.8
  53% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.2
  Service
  rating
  4.6
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  4.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Center Parcs

  Uw beoordeling

  Met de familie naar een huisje

  Wij zijn met de hele familie naar de CenterParcs geweest. we hadden twee huisjes samen, maar wel grote huisjes.
  Iedereen had het zeer naar de zin.

  Er was een mooi tropisch zwembad, vooral voor de kinderen, maar de ouders vonden het er ook erg leuk hoor!! Het was wel druk in het zwembad.

  Ook hebben we veel gewandeld op en rond het park. De natuur was er erg mooi en hier was het ook rustiger.

  Het was wel iets duurder dan wij eigenlijk gewend zijn, maar daar krijg je dan ook wel erg veel luxe en faciliteiten voor terug.

  Door: H. Petersen28-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Je weet gewoon dat het goed is

  Als je bij Centerparcs boekt weet je gewoon dat het goed is.
  Er is altijd genoeg te doen voor de kinderen en de huisjes zijn altijd comfortabel en netjes. Welk park je ook kiest.
  Misschien is Centerparcs wat duurder dan sommige andere budgetparken maar dat is het waard, want hier weet je tenminste wat je krijgt en dat het altijd goed is.

  Door: Hannah Paans10-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Alles erop en eraan !

  Wij kiezen voor comfort. Welk park van Center Parcs je ook kiest, overal zijn er genoeg speelplekken voor de kinderen, zwemparadijzen, snackbars en wat al niet meer. De natuur is er mooi, de huisjes goed verzorgd. We hebben nooit klachten gehad en komen ieder jaar terug.

  Door: De Familie van Reu30-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  De Huttenheugte

  We zijn met het hele gezin een midweek naar De Huttenheugte geweest. Ons huisje lag dichtbij het parkcentrum, had ik als voorkeursligging aangegeven. Ideaal met kleine kinderen. Animatie was erg leuk. Huisjes waren schoon. Leuke vakantie gehad.

  Door: Familie Son05-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Centerparcs Meerdal

  Wij als familie zijn al jaren friends bij Centerparcs en altijd tevrede over de service en de verschillende parken waar wij door de jaren heen gaan rond 5 december.
  Dit jaar was het het park " Meerdal' bij het online inchecken 1 week voor we gingen zag ik dat er voor 1 huisje geen early check in bij stond(13:00uur), ( Bij het boeken in Mei viel de website er steeds uit en heb ik telefonisch dit met de betreffende medewerkster opgelost althans dat waren haar woorden .) Ik heb opnieuw contact opgenomen met de klantenservice van het Meerdal daar wij niet van dichtbij komen en met 11 personen ( familie) en dus met meerdere auto's komen gevraagd of dit alsnog voor ons opgelost kon worden.
  Helaas waren de woorden van de medewerkster wij vinden het heel vervelend maar wij kunnen niks meer aan de planning doen. U kunt in 1 huisje met zijn alle verblijven en van de andere faciliteiten gebruik maken en het andere huisje is om 16:00 uut voor u gereed.
  Nou ja niet heel erg service gericht de huisjes liggen direct naast elkaar en het lijkt mij qua planning dus niet heel moeilijk voor elkaar te krijgen maar nee het was onmogelijk.
  Wij hadden ons erbij neergelegd en keken uit naar een gezellig sinterklaarweekend met de familie.
  Toen om 16:00 uur het andere huisje ook gereed was wij onze spullen daar naar binnen brachten kwam ons een vreselijke vieze geur van muffe natte hond, Schimmel, rook tegemoet. We werden er misselijk van.
  Bij de receptie konden ze niks voor ons betekenen.
  Na de eerste nacht zijn 2 van onze kinderen zo ziek geworden dat zei in het andere huisje gingen slapen.
  Ik moest dit verhaal echt even kwijt daar Centerparcs niks voor ons wilde betekenen of enige moeite namen voor ons.
  Meerdal nee dat gaat het voor ons niet meer worden!!

  Door: Van der12-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  2 weken vakantie

  Nog nooit zo teleurgesteld in Centerparcs!

  Mijn vrouw en ik hebben in augustus 2020 een huisje gehuurd van Centerparcs voor een periode van 2 weken.
  Aangezien de boekingssom voor ons een hoop geld is, hebben wij het afgelopen jaar hard gespaard om dit te kunnen betalen. Helaas werd mijn vrouw ongeveer een maand voor de aankomstdatum met spoed opgenomen in een ziekenhuis.
  Op advies van de specialist hebben wij de vakantie moeten annuleren. Op de datum waarop onze vakantie had moeten beginnen, is zij overleden.
  Dan denk je dat de annuleringsverzekering de kosten wel zal dekken, maar niets is minder waar!
  De verzekering wilde de boekingsnota zien en daar ik die niet meer had( door een onherstelbare crash van mijn pc), heb ik contact gezocht met Centerparcs. Eerst was het antwoord: dat kunt uzelf vinden op de site van mijn centerparcs.nl.
  Daar kon ik alleen zien, dat we die vakantie geannuleerd hadden. Weer contact gezocht met Centerparcs en na blijven aandringen, kreeg ik te horen dat ze geen kopie van de nota hebben.
  Dat lijkt mij zeer ongeloofwaardig voor een zo'n groot bedrijf.
  Immers de eerste de beste zzp-er moet al boekingsgegevens overleggen bij een accountant, laat staan zo'n bedrijf.
  Ik ben nu dus zowel de vakantie als ook mijn vrouw en als klap,op de vuurpijl ook het volledige boekingsbedrag kwijt!
  Het vertrouwen in Centerparcs ben ik dus volledig kwijt! Graag delen aub

  Door: FC ruigrok04-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Koning onder de vakantieparken

  Voor wie van vakantieparken houdt, dan is centerparks toch de koning? Ze hebben er alles en veel huisjes. Lekker druk ook en veel te doen.

  Door: Mijke Ooms06-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Altijd schoon

  Wij zijn nog nooit teleurgesteld bij CenterParcs. Het is er altijd fris en schoon en de bedden zijn ok. Mooie tuin ook altijd.

  Door: van Wetering08-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Je weet wat je krijgt

  Bij Centerparcs weet je altijd wat je krijgt. Netjes, schoon, opgeruimd in huis. En buiten altijd van alles te doen.

  Door: Van der Leeuw17-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  elke keer tevreden

  Huisjes boeken gaat altijd makkelijk
  de Parken zijn mooi en schoon
  Wij zijn elke keer tevreden

  Door: jannetjevanderdolder25-12-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  weekendje weg

  we ziten nu al een half jaar te wachten om geld terug te krijgen van activiteiten die door corona helaas niet door konden gaan dit geld zou binnen 8 weken terug gestord nadat deze ruim verstreken waren maar eens contact opgenomen en het zou zo snel mogelijk geregeld worden nu dus een half jaar later hebben wij de rechtbijstand ingeschakeld wand nog steeds geen geld terug en ook krijgen we geen contact meer.

  Door: falco24-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Center parcs

  Te triest voor woorden zijn jullie een week voor onze vakantie is in ons gezin de hoodfboeker onverwachts overleden we zijn al 4 maanden bezig om ons geld terug te krijgen hadden annuleer verzekering 40 euro kosten die en de rede van niet terug krijgen is je voldoet niet aan de voorwaarden welke fucking voorwaarden je weet toch niet als iemand onverwachts overlijd hij bij 3 weken na het boeken is overleden anders ga je toch niet boeken en het boze maak me nog dat ze gewoon de telefoon erop gooien terwijl je met ze aan de telefoon zit sorry mij nou ons zien ze nooit meer bij dat klote centerparcs en een annuleer verzekering heeft dus geen zin

  Door: Jansen22-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Huisje geboekt bij Center Parcs

  Verschrikkelijke ervaring, laat ik bij voorbaat iedereen waarschuwen: boek vooral niets bij Center Parcs.

  Center Parcs heeft bij ons zonder enige vorm van communicatie de boeking stiekem gewijzigd naar een minder huisje en daarna geweigerd op alle mogelijk manieren om de boeking te annuleren en het geld terug te geven.
  Kennelijk is jouw boeking en reservering totaal niet van belang, zodra je geld binnen is zetten ze je dus stiekem om naar andere mindere huisjes en heb je gewoon pech. Kun je niet in bad douchen en heb je daarvoor meer betaald? Pech gehad zegt Center Parcs.
  Inmiddels is onze rechtsbijstand er al meer dan 3 maanden mee bezig maar men reageert simpelweg gewoon niet. Een onbeschofter bedrijf dat dit ben ik nog niet tegengekomen.

  Door: Rob van Dijk22-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Boeking centerparcs

  Ik zal nooit meer centerparcs aanraden of wil er zelf nooit meer naartoe!
  Dit omwille vaneen hee slechte dienstverlening en geen klantvriendelijkheid!!!
  2 dagen voor aanvang weekend krijgt onze zoon corona. Hierdoor kunnen we niet vertrekken want we moeten in quarantaine. Ik bel CP En vraag wat er nog mogelijk is voor ons. Een omboeking, voucher. Blijkt dat er niks kan. Zijn ons bedrag volledig kwijt!!! Dit is toch overmacht!!!
  Ik kan er nog niet van over...

  Door: Lore Sterken27-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Vieze oude huisjes

  Zeer vieze en oude huisjes! Schimmel, roest

  Door: Jesper 21-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Midweek bij Villages Nature Centre Parcs

  Voor de zomervakantie hadden wij een midweek geboekt bij Villages Nature in Parijs. Helaas hebben wij onze vakantie moeten annuleren omdat mijn partner en ik beide corona hebben gekregen. Ik had van te voren een annuleringsverzekering afgesloten bij de boeking, gezien je in deze tijdens nooit weet of je vakantie door kan zijn. Door Centre Parcs werden wij doorverwezen naar Europe Assistance (uitbesteding/samenwerkingspartner). Allereerst werden wij onduidelijk en slecht te woord gestaan toen wij belde, meerdere keren hebben wij moeten vragen wat nu de bedoeling was. Toen wij de claim eenmaal hadden ingediend werd onze claim afgewezen, ondanks een bewijs van mijn huisarts dat ik corona heb gekregen. Er moest een speciaal formulier worden ingevuld door de huisarts, iets dat lang niet alle huisartsen bereid zijn om te doen. Omdat mijn huisarts met mij meeleefde en zo vriendelijk was deze toch in te vullen kon ik opnieuw de claim indienen. Nu ruim drie weken later heb ik hier nog steeds niks over teruggehoord. Als ik probeer te bellen naar de organisatie duurt het lang voordat ik iemand aan de telefoon krijg. Eenmaal met iemand in gesprek krijg ik te horen dat het nu druk is en dat er geen indicatie gegeven kan worden hoelang ik nog moet wachten. Ik vind dit heel bijzonder als er in eerste instantie wordt aangegeven dat het tussen de 5 en 10 werkdagen zal duren. Jammer als je vakantie niet door kan gaan en je lang ziek op bed ligt van een ziekte die overal voorkomt dat een verzekeringsmaatschappij het je zo moeilijk maakt om je geld terug te geven.

  Door: Jona Muilenburg10-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Midweek de huttenheugte

  Gisteren terug gekomen van de huttenheugte
  Wat was het slecht.
  Oud muf schimmel muggen dood en levend vies
  Extra betaald voor viswater bij het huisje maar dat was ook niet het geval!

  Door: Bart de jong21-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Kempervennen Centerparcs

  Verschrikkelijk Personeel!! Ze behandelen je als een voetveeg, geen begrip en service. Dit noemt zich VAKANTIE park. Ik heb dit nog nooit meegemaakt in de 20 jaar dat ik in de reisbranche werk en beoordelingen geef.
  Daarna melding gemaakt bij klantenservice en zij zijn net zo onvriendelijk, wuiven het af met een Sorry. NEE NOOIT MEER!!!!
  En als ik u was , zeker niet naar toe gaan want u heeft geen vakantie en bent veel geld kwijt bij Centerparks

  Door: Gwen Manders11-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  CenterParcs vakantie met verzekering

  Ik heb een boeking met een volledig bescherming verzekering gemaakt. Moest annuleren vanwege schoonmoeder onverwachte ziekte. Claim werd zonder gegeven reden en zonder persoonlijk contact geweigerd. Een groot teleurstelling.

  Door: Ofrit10-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Week Centerparcs Kempervennen

  Plus:
  1. Ligging van het huisje was prima. Mooi rustig in het bos.
  2. Ruim park
  Min:
  1. Huisje; was erg vies bij aankomst; veel stof/ dode incecten, spinnewebben, stank. Kapote pannen, veel beschadigingen in het huisje
  2. Service; wordt weinig tot niets met de klachten gedaan. Aangegeven dat het een zooitje was en er werd gezegd dat er nieuwe pannen werden bezorgd... nooit gezien
  3. Gastvrijheid van personeel erg wisselend.

  Voor ons was dit park eenmalig

  Door: Marc23-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  FAQ

  Is Center Parcs een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 30 ervaringen geplaatst over Center Parcs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 53% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Center Parcs actief?

  Center Parcs is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Center Parcs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.