NederlandReview

  Ervaringen Carazur

  Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over carazur.nl. Bij Carazur.nl kun je een vakantie boeken (een goedkope vakantie). Er is volop ruimte voor zon vakanties, vakantiehuizen en vakantie bungalows. Het is ook mogelijk om een luxe stacaravan of bungalowtent te huren op de campings. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over carazur.nl. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met carazur.nl is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken.

  Over carazur.nl

  Carazur.nl maakt het mogelijk om met het hele gezin comfortabel en betaalbaar te kamperen in het mooie Frankrijk. Heerlijke zon en ook heerlijk eten in Frankrijk. Lol hebben, genieten van het zwembad, van het strand en je gezin. Het is allemaal mogelijk bij Carazur.nl. Ze maken het mogelijk om een vakantie betaalbaar en goed te maken en om zo te genieten van een zorgeloze vakantie. In het voorseizoen en ook in het naseizoen is het volop genieten. Het kamperen gebeurt trouwens in een luxe stacaravan of een ruime bungalowtent. Het is helemaal af te stemmen op het budget. Het is goed om te zien hoe je volop op de Carazur.nl camping kunt genieten. Het leven is nooit mooier geweest op vakantie!

  Deze kinderen hadden allemaal pech op vakantie

  Diensten van carazur.nl

  Carazur.nl maakt het mogelijk om te kamperen in Zuid Frankrijk in een mooie sta caravan of een heerlijke ruime bungalowtent. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is en hoe ook jij hier van kunt genieten. Boek ook jij, jouw vakantie hier? Je krijgt er zeker geen spijt van. Schrijf je anders in voor hun nieuwsbrief.

  Klachten, tips en complimenten over carazur.nl

  Carazur.nl is aangesloten bij het Garantiefonds reizen SGR. Hierdoor is het altijd mogelijk om daar een klacht over hun in te dienen. Natuurlijk is het belangrijk om eerst je klacht kenbaar te maken aan Carazur.nl om het door hun op te laten lossen. Als dit niet lukt, dan kun je het opspelen en de klacht bij de SGR indienen.
  Laat op NederlandReview even achter wat je van de service van Carazur.nl vindt?

  Heb jij ervaringen bij carazur.nl

  Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

  Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over carazur.nl. Bij Carazur.nl kun je een vakantie boeken (een goedkope vakantie). Lees ze op NederlandReview

  Carazur
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  7.4
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  8.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Carazur

  Uw beoordeling

  Al 19 jaar trouwe klant

  Al vanaf mijn 1e geboortejaar ga ik (bijna) ieder jaar naar Frankrijk en is de caravan gehuurd via Carazur.
  De klantvriendelijkheid, de passie van de medewerkers en het enthousiasme nodigt uit om keer op keer terug te blijven komen. Ik ben nu 8 jaar niet meer gegaan, maar over een aantal weken mogen we eindelijk weer!

  Door: van Dartel15-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Kamperen in Zuid-Frankrijk

  Sinds jaar en dag gaan wij met ons gezin naar het Zuiden van Frankrijk in de zomervakanties. Hier kampeerden wij voorheen altijd in onze eigen tent. Dit jaar gaan we ook weer die kant op, maar de tent laten we lekker thuis. Een paar jaar geleden ontdekten wij Carazur en dit was voor ons de ideale oplossing. Met vier kinderen is het al heel wat om met de auto naar Zuid-Frankrijk te rijden en laat staan dat je ook nog allerlei materialen voor je tent mee moet slepen. Zo heb je wel heel erg weinig ruimte voor de overige bagage. Bij Carazur boek je gewoon een stacaravan of bungalowtent en je kunt je eigen tentje lekker thuis laten. Ideaal!

  Door: Karin Wijnands07-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Geweldige vakantie gehad dankzij Carazur

  Afgelopen zomer lang gezocht naar een goede camping aan de Côte d'Azur. Na een lange zoektocht van een paar maanden kwamen we uit eindelijk uit bij Carazur. Een heerlijke vakantie gehad in Frankrijk met veel zon. Het boeken was bovendien echt een makkie.

  Door: Pronk28-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is Carazur een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Carazur. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Carazur actief?

  Carazur is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Carazur gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.