Beekse Bergen Vakantiepark en Resort

8
8

Bestellen

7.8

Service

7.2

Prijs

9

Levering

90%

Zou hier weer kopen

Beekse Bergen Vakantiepark en Resort

Altijd al naar Afrika gewild, maar is het er om wat voor reden dan ook nooit van gekomen? Dan is er nu een kans voor u! Het mooie is dat u helemaal niet naar Afrika hoeft, maar alleen hoeft af te reizen naar het Brabantse land. In Hilvarenbeek vindt u vakantiepark De Beekse Bergen, waar u een bezoek brengt aan de dieren uit Afrika. U heeft vast wel eens van het attractiepark gehoord. Ruim 1250 dieren zijn in het park te vinden die vrij rondlopen, net als in Afrika. U kunt de dieren niet alleen lopend bekijken, maar u kunt ook op een echte autosafari of bootsafari gaan! Naast dit attractiepark is er ook een vakantiepark, waar u gezellig met uw vrienden of familie vakantie kunt vieren. Bent u ook zo benieuwd naar ervaringen van andere gasten? Lees dan nu verder op NederlandReview!


Over Beekse Bergen-Libéma

Vakantiepark Beekse Bergen zorgt ervoor dat u helemaal in Afrikaanse sferen komt. Er zijn verschillende arrgangementen te boeken. U kunt kiezen uit verschillende vakantiehuizen, zoals een chalet, bungalow of zelfs een groepsbungalow waar u met 16 personen in kan! Als u meer van kamperen houdt dan is dit ook mogelijk in Vakantiepark Beekse Bergen, want u kunt een parkeerplek boeken zodat u zelf uw tentje op kunt zetten. Zelfs wanneer u wel wilt kamperen, maar niet beschikt over een tent is het mogelijk om een tent te huren. En dit hoeft geen gewoon tentje te zijn, maar u kunt zelfs gaan voor de Comfort Plus, een bungalowtent waar u in alle gemakken bent voorzien, zoals bedden een leefruimte en zelfs een douchecabine.Diensten

Vakantiepark Beekse Bergen zorgt ervoor dat u en uw kinderen, andere familieleden of vrienden de tijd van hun leven hebben. Naast het gewone vakantiepark kunt u ook kiezen voor SafariCamp. Dit SafariCamp ligt naast het attractiepark, waardoor u binnen no time in het park bent en tussen de dieren staat. Er is zelfs een pendeltreintje, die u gelijk naar het park brengt. Beekse Bergen zorgt ook voor een attractiepas. Dit zorgt ervoor dat u naar zeven verschillende attracties kunt in de omgeving van het vakantiepark! Na uw verblijf behoudt u deze attractiepas en die is goed voor een korting van wel 25% op die attractieparken. U heeft hiermee ook toegang tot een echt junglezwembad van het vakantiepark tijdens uw verblijf.


Klachten

Klinkt u dit allemaal als muziek in de oren, maar wilt u zeker weten of u uw vakantie bij de Beekse Bergen wilt boeken? Hoe zien de accommodaties eruit? Is het schoon? Hoe is de service die verleend wordt vanuit het vakantiepark? Hoe wordt er met eventuele klachten om gegaan? NederlandReview kan u geen antwoord op deze vragen geven, maar aan de hand van de reviews hopen wij dat u een duidelijk beeld van het park krijgt.
Heeft u ervaring met Vakantiepark Beekse Bergen, schroom dan niet om uw mening nu te delen!


WIlt u weten wat vakantiegangers vonden van Beekse bergen? Lees hier reviews en weet of deze camping u een goede vakantie biedt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (10)

Anderen bekeken ook