Beachmasters

9.1
8.9

Bestellen

9.7

Service

8.6

Prijs

9.1

Levering

85.7%

Zou hier weer kopen

Beachmasters

Als je jong bent dan wil je avontuur en actie. Op vakantie gaan met leeftijdsgenoten is zo’n avontuur. Je zou op vakantie kunnen met Beachmasters Jongerenreizen. maar wat voor een reizen biedt dit vakantiebedrijf nou eigenlijk aan? Zul je echt met leeftijdsgenoten op kunnen trekken die hetzelfde van hun vakantie verlangen als jij? Waar zul je allemaal heen kunnen gaan? Hoe lang zal zo’n busreis erover doen om je naar je bestemming te brengen? Zal het makkelijk zijn om een vakantie voor jongeren te boeken via de website van Beachmasters Jongerenreizen? En hoe zal de klantenservice van Beachmasters Jongerenreizen reageren als er toch iets niet helemaal goed verloopt? Alleen jongeren die al eens met Beachmasters Jongerenreizen op reis zijn geweest kunnen hier iets over vertellen. lees hun reviews om erachter te komen wat deze reisorganisatie voor jongeren nou echt aanbiedt. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien of met Beachmasters Jongerenreizen op reis gaan een goed idee is.


Over Beachmasters Jongerenreizen

Beachmasters Jongerenreizen is een bedrijf dat, zoals de naam al aangeeft, reizen voor jongeren aanbiedt. Je kunt als jongere met ze op reis naar verschillende bestemmingen. Voorbeelden hiervan zijn Bulgarije, Griekenland, Portugal en Spanje. Allemaal zijn het fijne, zonnige oorden waar je heerlijk van de zon, zee en het strand kan genieten. Ga lekker zonnen op het strand of neem een verkoelende duik in het water. Vergeet ook zeker niet je zwemkleding, zonnebrand en zonnebril mee te nemen. Sommige van hun reizen zijn busreizen waar je op roadtrip gaat. Je ziet dan veel van een land omdat je verschillende steden en andere plaatsen aandoet. Een speciale plek is gereserveerd voor de examenreizen van Beachmasters Jongerenreizen. Je kunt wel nagelbijtend thuis zitten in afwachting van de uitslag van dat examen, maar je kunt de spanning er ook op een andere manier uitgooien. Door met Beachmasters Jongerenreizen op een springbreak of examenreis te gaan kun je even je zinnen verzetten en de tijd doden tot die spannende uitslag eindelijk binnen is. Je kunt naar Chersonissos, Lloret de Mar, Albufeira en El Arenal.
Diensten van Beachmasters Jongerenreizen

Je kunt via de website van Beachmasters Jongerenreizeen eenvoudig jouw vakantie boeken. Kies de vertrekdatum, de bestemming en de grootte van het reisgezelschap. Beachmasters Jongerenreizen zal je dan laten zien wat er mogelijk is in die periode. En er is ook nog een Beachmasters Jongerenreizen klantenservice die je kan helpen als er even iets niet helemaal goed lijkt te gaan.


Klachten, Complimenten en Tips voor Beachmasters Jongerenreizen

Ben jij één van die jongeren die wel eens met Beachmasters Jongerenreizen op reis is geweest? Dan willen we alles weten over jouw ervaring met deze reisorganisatie voor jongeren. Hoe makkelijk was het nou echt om een reis voor jou en je vrienden te boeken> Kun je tijdens het uitgaan echt helemaal los? Is die Fuck School Party echt georganiseerd of viel er weinig te beleven? En wat voor een klantenservice biedt Beachmasters Jongerenreizen aan als je ze nodig mocht hebben? Schrijf je eigen Beachmasters Jongerenreizen review en laat ons weten wat jouw mening over dat bedrijf nou eigenlijk is.


Beachmasters is er voor jongeren. Ze bieden reizen aan naar allerlei mooie vakantieoorden waar hun slogan wordt uitgevoerd: als niks moet, kan alles. Beachmasters biedt een keuze uit een groot aanbod aan vakanties door heel Europa.

Wat biedt Beachmasters?

Beachmasters biedt leuke, spannende reizen aan door heel Europa voor jongeren. Ze maken onderscheid in vier categorieën:
-    Jongerenreizen;
-    Examenreizen;
-    Busreizen;
-    Surfreizen.

De jongerenreizen nemen je mee naar landen als Frankrijk, Malta, Kroatië, Italië, Portugal, Turkije, Bulgarije, Griekenland en Spanje. Zo is er voor ieder wat wils. Naast jongerenreizen hebben ze ook specifieke examenreizen. Deze reizen zijn voor de jongeren die liever gaan feesten in plaats van zenuwachtig wachten op de uitslag van de examens. Hierdoor heb je de mogelijkheid om met allemaal andere eindexamenkandidaten lekker te feesten zonder je zorgen te hoeven maken over de resultaten. Bestemmingen waar de stress wordt losgelaten zijn: Chersonissos, Albufeira, Blanes, Lloret de Mar of El Arenal.


Dan zijn er nog de busreizen, voor als je van een road trip houdt. De busreizen zijn super scherp geprijsd, waardoor je geld overhoudt om nog meer leuke dingen te doen tijdens je vakantie. Het leuke van busreizen is dat de vakantie al in Nederland begint.


Als laatste mogelijkheid zijn er nog de surfreizen, voor als surfen jouw favoriete zomersport is. Deze reizen brengen je naar Frankrijk of Spanje, net waar jij heen wilt. Voor deze vakanties hoef je geen surf-expert te zijn, je hoeft niet eens te surfen, als je meer van de zon dan van het water houdt.

Wat belooft Beachmasters?

Beachmasters heeft een gemiddeld cijfer van een 8,8 op Trustpilot ontvangen. Daarnaast bieden ze de beste reisleiding en hebben al meer dan 250.000 jongeren geboekt via Beachmasters. Ook bieden ze eerlijke prijzen; je krijgt inzicht in alle verplichte kosten.

Hoe gaat Beachmasters om met vragen en klachten?

Heb je toch nog vragen, bijvoorbeeld over je boeking? Dan kun je telefonisch of via e-mail contact opnemen met de klantenservice. De Beachmasters klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 22:30 uur. Op zaterdag kun je ze bereiken tussen 09:00 en 22:00 uur en op zondag van 12:00 tot 21:00.


Als je klachten hebt, is het van belang die direct aan de receptie van de accommodatie door te geven. Ook moet de reisleiding op de hoogte worden gesteld. Wanneer er niemand aanwezig is of als jouw klacht niet naar wens wordt opgelost, kun je contact opnemen met het hoofdkantoor van Beachmasters in Nederland. Zo probeert Beachmasters je klacht direct op te lossen. Het heeft natuurlijk geen zin om nog iets aan de klachten te doen als je al thuis bent, maar je kunt ze altijd melden middels het klachtenformulier. Dan krijg je binnen een maand een inhoudelijk reactie.

Mening over Beachmasters

Heb jij een echt goede tijd achter de rug dankzij Beachmasters? Heb jij helemaal geen stress gehad van de examens dankzij jouw examenreis? Geef dan je mening! Zo help je andere jongeren om ook een super vakantie mee te maken!

TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.


Wil je meer weten over de reizen en prijzen van Beachmasters? Goed idee om er te boeken? Lees ervaringen bij NederlandReview zodat u weet waar u aan begint!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Anderen bekeken ook