BBI travel

4
3.6

Bestellen

4

Service

3.6

Prijs

4.9

Levering

44.4%

Zou hier weer kopen

BBI travel

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? BBI travel is een bedrijf wat vakanties aanbiedt. Het kan hier om verre reizen gaan, auto vakanties, stedentrips, wintersport vakanties, all inclusive vakanties, last minut reizen, vliegticket aanbieders, cruises, bus reizen en ook camping vakanties. We weten zeker, dat ook jij een mooie vakantiereis zult vinden op hun site. NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzameld worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over BBI travel, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van BBI travel. 

Over BBI travel

BBI travel is een reisbedrijf welke al sinds 1963 actief is en dus al meer dan 50 jaar ervaring heeft binnen de reiswereld. Een aantal andere kenmerken van BBI travel zijn onder andere:

•    Prima prijs/kwaliteit verhouding
•    Goede (reis)documentatie
•    Pakketreizen voordeel
•    Oog voor continuïteit
•    Thuis op de bestemming
•    Meer dan 50 jaar ervaring
•    IATA geaccrediteerd
•    Betrouwbare partners
•    Persoonlijke dienstverlening
•    Kwaliteit hoog in het vaandel
•    Flexibel
•    Lid ANVR, SGR, Calamiteitenfonds

Ze hebben reizen naar vele verschillende bestemmingen over de hele wereld. Het is een jong en ook dynamisch familiebedrijf met de roots in de jaren vijftig. Het is een reisbureau welke zich in het begin vooral heeft toegelegd op reizen naar Ierland. In 1968 kwam daar Scandinavië bij en later ook IJsland en canada. Het aantal reizigers die een reis via hun boekten is door de jaren sterk gegroeid. Tegenwoordig zijn ze gevestigd in en mooi kantoorpand in Eelde. 

Diensten van bbi travel

BBI travel is een vakantiebureau welke zich vooral richt op de landen Ierland, IJsland, Scandinavië (Zweden, Finland, Noorwegen) en Canada. 

Klachten, complimenten en tips voor en over bbi travel

Ben je ergens net tevrden over bij BBI travel? Dan kun je hier gemakkelijk eenklacht over indienen. Dit kan per mail, per post en ook per telefoon. Er zal gekeken worden naar een goede oplossing. Als er geen oplossing komt en je bent nog steeds ontevreden dan kun je natuurlijk naar een van de overkoepelende organisaties gaan waar BBI travel bij is aangesloten. Een geschillencommissie kan dan uitkomst bieden. 

Graag horen we van je op NederlandReview hoe het allemaal is afgelopen. Laat je nog een review of beoordeling achter op onze site?

Jouw Mening over bbi travel

Pak je kans! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te laten weten wat ook jij vindt van deze organisatie. Op NederlandReview verzamelen we de meningen van mensen over bedrijven. Ook jouw mening telt.


 


Boeken met BBI travel of niet? Lees onafhankelijke ervaringen bij NederlandReview. Zo gaat u voorbereid op Vakantie!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Anderen bekeken ook