NederlandReview

  Ervaringen BBI travel

  Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? BBI travel is een bedrijf wat vakanties aanbiedt. Het kan hier om verre reizen gaan, auto vakanties, stedentrips, wintersport vakanties, all inclusive vakanties, last minut reizen, vliegticket aanbieders, cruises, bus reizen en ook camping vakanties. We weten zeker, dat ook jij een mooie vakantiereis zult vinden op hun site. NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzameld worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over BBI travel, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van BBI travel.

  Over BBI travel

  BBI travel is een reisbedrijf welke al sinds 1963 actief is en dus al meer dan 50 jaar ervaring heeft binnen de reiswereld. Een aantal andere kenmerken van BBI travel zijn onder andere:

  • Prima prijs/kwaliteit verhouding
  • Goede (reis)documentatie
  • Pakketreizen voordeel
  • Oog voor continuïteit
  • Thuis op de bestemming
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • IATA geaccrediteerd
  • Betrouwbare partners
  • Persoonlijke dienstverlening
  • Kwaliteit hoog in het vaandel
  • Flexibel
  • Lid ANVR, SGR, Calamiteitenfonds

  Ze hebben reizen naar vele verschillende bestemmingen over de hele wereld. Het is een jong en ook dynamisch familiebedrijf met de roots in de jaren vijftig. Het is een reisbureau welke zich in het begin vooral heeft toegelegd op reizen naar Ierland. In 1968 kwam daar Scandinavië bij en later ook IJsland en canada. Het aantal reizigers die een reis via hun boekten is door de jaren sterk gegroeid. Tegenwoordig zijn ze gevestigd in en mooi kantoorpand in Eelde.

  Lapland/Finland Winter Saariselkä met BBI Travel

  Diensten van bbi travel

  BBI travel is een vakantiebureau welke zich vooral richt op de landen Ierland, IJsland, Scandinavië (Zweden, Finland, Noorwegen) en Canada.

  Klachten, complimenten en tips voor en over bbi travel

  Ben je ergens net tevrden over bij BBI travel? Dan kun je hier gemakkelijk eenklacht over indienen. Dit kan per mail, per post en ook per telefoon. Er zal gekeken worden naar een goede oplossing. Als er geen oplossing komt en je bent nog steeds ontevreden dan kun je natuurlijk naar een van de overkoepelende organisaties gaan waar BBI travel bij is aangesloten. Een geschillencommissie kan dan uitkomst bieden.

  Graag horen we van je op NederlandReview hoe het allemaal is afgelopen. Laat je nog een review of beoordeling achter op onze site?

  Jouw Mening over bbi travel

  Pak je kans! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te laten weten wat ook jij vindt van deze organisatie. Op NederlandReview verzamelen we de meningen van mensen over bedrijven. Ook jouw mening telt.

  Boeken met BBI travel of niet? Lees onafhankelijke ervaringen bij NederlandReview. Zo gaat u voorbereid op Vakantie!

  BBI travel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  5
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.4
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  6.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BBI travel

  Uw beoordeling

  Geweldige vakantie in de natuur gehad

  Ik ben een groot fenomeen van bijzondere natuurverschijnselen, waaronder het Noorderlicht. Dit had ik nog nooit gezien, maar stond al wel heel lang op m'n lijstje. Heb samen met een goede kennis een reis naar het noorden geboekt bij BBI Travel. Hier worden echt de meest schitterende vakanties aangeboden. We hebben een pakketreis geboekt, waardoor we met een gids op zoek gingen naar het Noorderlicht. Hier heb ik zeker geen spijt van gehad en ik kan het echt aanraden. De gids had hele goede kennis en vertelde ons allerlei dingen die we nog niet wisten (en we wisten er al best veel van). Het is vast niet de laatste keer dat ik een avontuurlijke vakantie bij BBI Travel geboekt heb.

  Door: Paul Post29-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Avontuurlijke vakantie beleefd in het Noorden

  Eind vorig jaar op vakantie geweest met BBI Travel naar IJsland en dit was echt onze meest avontuurlijke vakantie tot nu toe. Wij gaan eigenlijk altijd op avontuurlijke vakanties, maar nooit eerder was het zo'n succes als dit keer. We hebben echt onwijs veel gezien en heel veel dingen gedaan. Wat is IJsland een prachtig land. Wij hadden van tevoren niet gedacht dat er zoveel te zien zou zijn. BBI Travel had alles heel erg goed geregeld en de excursies zijn echt de moeite waard. Mijn man en ik zijn nu alweer plannen aan het maken voor onze volgende vakantie en dit gaat waarschijnlijk Canada worden.

  Door: Jetty Prak21-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Reis IJsland

  Reis niet goed doordacht, meerdere excursies gingen niet door zonder aan ons te melden omdat ze in het weekend gesloten zijn. Stonden dus voor niks op de locatie te wachten. Absoluut niet mee willen denken of enige vorm van coulance.

  Door: Henk24-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Camperhuur Ierland

  Absoluut geen transparante informatie betreft annuleren met de ANVR voorwaarden, blijk je camperhuur te hebben en vervolgens wordt dit nergens vermeld.

  Via mail contact eerst gehad voor informatie over annuleren wordt dit ook niet vermeld, bij vervolg mail ook weer niet.
  Vervolgens krijgen wij de annuleringsnota en nemen gelijk contact op dat deze niet klopt.
  Hier nog druk mee bezig en nog geen 24 uur later wordt voor onze vertrekdatum vermeld dat je een tegoedvoucher kan krijgen voor je betaalde reissom.
  Nee hier hebben wij geen recht meer op omdat wij al geannuleerd hebben!

  Totaal niet met de klant mee willen denken en geen 1% blijk van coulance.
  Nee wij zijn ons geld kwijt.

  Deze klant zijn jullie dus absoluut kwijt!!!!

  Door: Kooij21-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Vliegreis en cruise Hurtigruten Bergen - Kirkenes

  De fjorden zijn ongelooflijk mooi en veelzijdig en je raakt niet uitgekeken. Het eten was echt top aan boord van de Polarlys. Maar onze hut was afschuwelijk: op dek 3 boven de motoren (van ieder 5700 PK) en het ergste is dat we uitgeput raakten (met name mijn man i.v.m. zijn specifieke gezondheidspunt wat ik aangaf voor de boeking). Dus konden we zeer ten dele naar de lezingen en mijn man ging weinig van boord om de dorpjes/stadjes te bezoeken omdat hij geen energie had. 24 stops tijdens de nacht met het geluid alsof je naast een vliegtuig slaapt ! En... BBI Travel en Hurtigruten doen nergens wat op uit; ze liegen zelfs ! Personeel aan boord was verbijsterd over onze hut gezien onze situatie ...

  Door: J. Bruggink06-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Fantastische vakantie gehad in Scandinavië dankzij BBI Travel

  Mijn vrouw en ik zijn grote fans van Scandinavië en zijn er dan ook al geregeld op vakantie geweest. Wij zijn geen mensen die de zon op zoeken, maar willen echt iets zien. En dat kun je zeker in Scandinavië. We hebben onze vakantie geboekt bij BBI Travel. De reis had volgens mij wel iets goedkoper gekund, maar we hebben heel erg veel gezien. Ik ga dan ook niet klagen.

  Door: Mr. Schrijver07-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is BBI travel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over BBI travel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BBI travel actief?

  BBI travel is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere reizen, Stedentrips, Wintersport en Actief, Hotels, huisjes en campings, Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BBI travel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.