Aviodrome

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Aviodrome

Ben je helemaal gek van vliegtuigen? Dan zou je eigenlijk een keer naar Aviodrome moeten gaan. Voor je daar een bezoekje aan brengt wil je alleen misschien wel weten wat nou precies van dit dagje uit kan verwachten. Wat zul je bij Aviodrome bijvoorbeeld allemaal kunnen doen? Zal het leuk zijn voor zowel kinderen als volwassenen? Zul je er wel een hele dag door kunnen brengen of heb je het met een uurtje wel gezien? Zal het makkelijk zijn om een dagje uit te plannen via de website van Aviodrome? En zal de klantenservice van Aviodrome nou wel zo vriendelijk en behulpzaam zijn als er iets mis gaat? Alleen mensen die Aviodrome wel eens hebben bezocht kunnen op deze vragen een eerlijk antwoord geven. Lees hun reviews om een goed beeld van Aviodrome te kunnen krijgen. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen je laten zien wat er nou echt van Aviodrome verwacht kan en mag worden.


Over Aviodrome

Aviodrome is een bedrijf dat dagjes uit aanbiedt. Het is niet echt een soort pretpark maar meer een plek waar je allerlei activiteiten kunt doen die met vliegen en vliegtuigen te maken hebben. Je kunt bijvoorbeeld meer dan 100 vliegtuigen van dichtbij aanschouwen. Het is ook mogelijk om morsecode te leren en hiermee te seinen in de radiokamer. In het 4D filmtheater kun je zelf zien en voelen hoe de luchtvaart nou echt is. Er is een hoop binnen te doen waardoor een dagje naar Aviodrome ook nog leuk is als het onverhoopt regent. Ze bieden plezier voor de hele familie. Iedere dag organiseren ze verschillende gratis rondleidingen waarbij ze je alles vertellen over de vliegtuigen en het vliegen zelf. Ook is er meerdere keren per dag een 4D-film te zien. Je kunt met vrienden en familie naar Aviodrome gaan maar er zijn ook wat zakelijke mogelijkheden en evenementen. Voor kinderen hebben ze ruimte voor schoolreisjes en educatieve trips. En er worden rondvluchten georganiseerd zodat je zelf ook even kunt vliegen. Want alleen vliegtuigen zien en er niet inzitten, dat kan volgens Aviodrome gewoon niet. Ze waarschuwen je wel dat de tijd vliegt bij Aviodrome, dus plan je dagje uit goed zodat je voldoende tijd hebt.
Diensten van Aviodrome

Je kunt via de website van Aviodrome je bezoek plannen. Kijk wel goed naar de openingstijden. In de schoolvakanties zijn ze iedere dag om 10 uur open, maar dat is lang niet altijd het geval. Verder heeft Aviodrome nog een klantenservice die vragen over de locatie, openingstijden of vliegtuigen zelf kan beantwoorden.


Klachten, Complimenten en Tips voor Aviodrome

Heb je zelf wel eens een bezoek gebracht aan Aviodrome? Dan horen wij graag alles over jouw persoonlijke ervaring met dit dagje uit. Hoeveel vliegtuigen heb je bijvoorbeeld van dichtbij kunnen zien? Hoe was zo’n 4D-film nou echt? Was de locatie gemakkelijk te bereiken? En kon de klantenservice van Aviodrome antwoord geven op al je vragen? Schrijf je eigen Aviodrome review en laat ons weten wat jouw mening over dit dagje uit nou precies is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)