AmerikaPLUS

8.1
8

Bestellen

9.5

Service

6.5

Prijs

8.5

Levering

100%

Zou hier weer kopen

AmerikaPLUS

Lees hier, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Succes. 


Over AmerikaPLUS

Deze website maakt deel uit van een serie van sites welke beheerd worden door Aeroglobe international. Het gaat onder andere om Amerikaplus, Alaskaplus, Canadaplus, Costaricaplus en Afrikaplus. Het is een onafhankelijke aanbieder en organisator van verre reizen. Het is een bedrijf wat al meer dan 15 jaar actief is in de Nederlandse reiswereld met een zeer goede kennis van de mogelijkheden op de vakantie ter plekke. Het is een bedrijf wat zorgt voor een goede vlucht, vervoer en ook accommodaties. Alles moet zo gebruiksvriendelijke zijn als mogelijk. Er is een zeer uitgebreid aanbod van mogelijkheden. Voor iedereen is er eigenlijk wel wat wils. Het bedrijf is aangesloten bij de SGR, de ANVR en de Calamiteitenfonds.   De trailer van On the Road, naar de klassieker van Jack Kerouac, perfect voor inspiratie voor jouw Amerika-reis!


Iedere vakantie is een belevenis. Het maakt niet uit of je rust zoekt, ontspanning, zee, zon of juist meer actie en wat avontuur. Het is mogelijk om op de site de juiste arrangementen en accommodaties welke aansluiten op de wensen van de reiziger. Amerikaplus organiseert al meer dan 15 jaar rondreizen op maat naar Amerika.  


Diensten van AmerikaPLUS

Er zijn meerdere soorten reizen waar je voor kunt kiezen bij dit bedrijf. Het gaat om onder andere:
•    Fly drive 
•    Vakanties
•    Autorondreizen
•    Groepsrondreizen


Klachten, tips en complimenten over AmerikaPLUS

Heb je een klacht? Dan is het natuurlijk goed om dit kenbaar te maken. Doordat het bedrijf bij verschillende brancheverenigingen is aangesloten weet je dat je klacht voldoende aandacht krijgt. Anders zou je immers hiernaar toe kunnen gaan om je te beklagen. 


Heb jij ervaring met AmerikaPLUS? 

Wacht niet langer! Geef jouw mening over dit bedrijf op NederlandReview. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een oordeel te geven over een bedrijf. Wacht niet langer! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt. 


Lees hier de ervaringen van klanten die met AmerikaPLUS een rondreis door Amerika hebben gemaakt. Hoe is hun de service, de prijs en de reis zelf bevallen? Is AmerikaPLUS echt dé specialist voor de VS?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Anderen bekeken ook