Aktiva Tours

Alle reviews

Aktiva Tours

80% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (5)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fietsvakantie Praag- Dresden


  Aktivatours heeft alles perfect geregeld. Koffers altijd op tijd, goede hotels, goede routebeschrijving, het weer zat ook mee.
  Plaatsen waar de hotels waren, was ook altijd wel wat te zien de restaurantjes vlakbij.
  Kortom, geweldige fietsvakantie gehad!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vennbahn fietsvakantie

  Geweldige mooie fietsroute,s. Goede hotels voor overnachtingen.
  Prima service,koffer was niet bij ons hotel aangekomen.
  Aktiva tours gebeld kregen een noodnummer door binnen 1 uur was de koffer terecht.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fietsvakantie Oostenrijk

  Ongevraagd gedumpt bij Kras. Derderangs hotels met slecht eten. Fiets te klein en slecht uitgerust, onrustig programma door buschauffeur die belangrijker bleek dan de reizigers en bepalend was voor aankomst en vertrek tijden. Waardeloze vakantie, klacht loopt na 4 mnd nog. Afrader!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Actieve vakantie in Oostenrijk

  Reis naar Oostenrijk gedaan via Aktiva. Veel gewandeld daar, goede actieve sportieve vakantie.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Op groepsreis geweest met Aktiva Tours

  In het voorjaar van 2016 ben ik op groepsvakantie geweest met Aktiva Tours. Ik ben al een paar jaar weduwe en hou er nog steeds van om er regelmatig op uit te trekken. Verder vind ik het leuk om te fietsen, dus ik heb voor een fietsvakantie gekozen. We zijn van hotel naar hotel gefietst. Ik vond met name de service erg goed, want ze houden rekening met oude mensen. Om de twee dagen was er rust. Ik heb ervan genoten. Volgens jaar ga ik misschien wel weer.

Anderen bekeken ook

La Casita
23 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu
4 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Dagboek reizen
6 reviews

Tussen alle grote reisorganisaties die Nederland rijk is, is daar Dagboekreizen.nl, een kleine en intieme reisorganisatie die schitterende reizen b...

Worldwide Campers
7 reviews

Worldwide Campers: Ervaringen Hou jij van avontuurlijke vakanties en bind jij je op reis niet graag aan één locatie? Wellicht reis j...

Aktiva Tours

Wilt u binnenkort een actieve vakantie ondernemen? Lees hier dan de reviews over Aktiva Tours, een reisorganisatie die wandel- en fietsvakanties organiseert in diverse landen, zowel voor singles als voor stellen en gezinnen. Wanneer u een actieve vakantie boekt weet u zeker dat u veel van de omgeving zult zien. Deze vakanties zijn minder geschikt voor mensen die op vakantie graag willen uitrusten en alleen maar aan het strand of aan het zwembad bij het hotel willen liggen. Maar als u houdt van sportieve wandelingen of fietstochten in een mooie omgeving, dan is een actieve vakantie wellicht iets voor u. U leest op onze website of Aktiva Tours de juiste reisorganisatie voor u is.

Over Aktiva Tours
Aktiva Tours is een reisorganisatie die een breed aanbod aan actieve vakanties aanbiedt in 19 landen in Europa. Het grootste aanbod betreft reizen naar Oostenrijk en Duitsland. Er worden ook reizen door Nederland aangeboden. Het vervoer naar de beginlocatie gebeurt per touringcar of per vliegtuig. Ter plaatse wordt de groep begeleid door een Nederlands sprekende reisleider, die ook mee gaat tijdens de wandelingen of fietstochten om onderweg uitleg te geven en de deelnemers op mooie en interessante zaken te wijzen. Veel reizen zijn op basis van half pension, u verblijft in een hotel waarbij het ontbijt en het diner is inbegrepen. Sommige reizen zijn speciaal voor singles, maar er zijn ook groepsreizen die voor iedereen te boeken zijn. Aktiva Tours biedt ook speciale reizen voor gezinnen met kinderen, maar ook deze reizen hebben een actief c.q. sportief karakter.


Actieve vakanties voor iedereen
Aktiva Tours gelooft in het principe dat je als toerist het meeste ziet van een land of streek als je deze te voet of per fiets doorkruist. Dit komt natuurlijk ook al tot uitdrukking in de naam van de reisorganisatie. Maar er blijft tijdens uw vakantie genoeg tijd over om tot rust te komen en de opgedane indrukken te verwerken. Boekt u bij voorbeeld een wandelreis naar Malta, dan maakt u per dag een wandeling van zo’n 3 tot 4 uur. De rest van de dag kunt u vrij besteden met het bekijken van de omgeving of ontspanning.  Wanneer u alleen reist kunt u er voor kiezen om een eigen kamer in het hotel te hebben of een kamer te delen met een andere reiziger van hetzelfde geslacht. Natuurlijk is deze laatste optie in de meeste gevallen goedkoper. 

Het voordeel van georganiseerde reizen
Het boeken van een georganiseerde reis heeft zeker voordelen. U hoeft zelf geen route uit te stippelen en het vervoer onderweg is geregeld. U ziet vaak meer van een land of streek als u een georganiseerde reis boekt dan wanneer u zelf op pad gaat. De reisorganisatie en de gids weten immers vaak de mooie plaatsen te vinden en zij weten beter wat interessant is om te bezichtigen of te bezoeken in een bepaald land. Daarnaast is het zo dat u tijdens een groepsreis nieuwe mensen ontmoet en voor personen die dit leuk vinden is dit een ideale manier van reizen. Als u liever individueel reist kan dat ook, want Aktiva Tours biedt ook individuele reizen aan. Hierbij wordt alleen de accommodatie geboekt en krijgt u een beschrijving van de reis die u gaat maken. U heeft vervolgens de vrijheid om de reis in een redelijk eigen tempo af te leggen.

Klachten
Reisorganisatie Aktiva Tours is aangesloten bij de ANVR en het Garantiefonds Reizen. Dat wil zeggen dat u een beroep op deze instanties kunt doen als de reis niet is verlopen zoals u had verwacht. Als u een klacht heeft over het vervoer, de reisleiding of de accommodatie, moet u dit als het kan ter plaatse direct kenbaar maken zodat mogelijk een oplossing kan worden geboden. Als dit niet mogelijk is, dan is het zaak om zo snel mogelijk na thuiskomst uw klacht in te dienen bij de reisorganisatie. Zij zijn de eerst aangewezen persoon om uw klacht te beoordelen en indien mogelijk een oplossing te bieden, bij voorbeeld door gedeeltelijke restitutie van de reissom wegens gederfd reisgenot. Als de reisorganisatie geen passende oplossing biedt en u bent niet tevreden over de wijze waarop uw klacht is behandeld, dan kunt u zich wenden tot de ANVR om daar uw klacht neer te leggen. Zij kunnen dan bemiddelen om alsnog een oplossing te regelen die voor beide partijen acceptabel is.

Hoe was uw laatste vakantie met Ativatours?
Heeft u een mooie reis gehad en veel van de omgeving gezien? En hoe was de accommodatie? Wat vond u van de reisleiding? Zou u anderen aanbevelen om een reis te boeken bij Aktiva Tours? Allemaal vragen die wij graag door u beantwoord zien. Dus laat vandaag nog een review achter op NederlandReview voor onze bezoekers.

Lees hier hoe reizigers Aktiva Tours beoordelen! Ze gingen met de touroperator op fietsreis, wandelvakantie of singlereis. Hoe waren de fietsen, de reisleider, de prijs?

}