Airtransat

Alle reviews

Airtransat

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vliegticket naar Canada verrassend goedkoop

  Mijn familie woont in Canada en ik wilde ze graag eens opzoeken met mijn hele gezin. De prijs voor de vliegtickets hield me echter altijd tegen. Met vier personen vliegen naar Canada is immers niet goedkoop. Bij Airtransat werd ik echter behoorlijk verrast door de prijs van de tickets. Bij de grote luchtvaartmaatschappijen zijn de prijzen voor tickets vele malen hoger, maar hier viel het me echt reuze mee. Het bestellen van de tickets was dan ook erg eenvoudig. De service aan boord van het vliegtuig was top en we hadden ruime zitplekken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Voor minder dan 400 euro naar Toronto

  Voor minder dan 400 euro naar Toronto
  Dat vonden we nergens goedkoper dus we hebben hier geboekt bij Air Transat, al had ik er nog nooit van gehoord.

  Bestellen enzo ging allemaal prima.

Anderen bekeken ook

Aan Zee
11 reviews

Wat is een betere plek voor een vakantiehuis dan aan zee? Vanuit je vakantieverblijf loop je zo de zee in, maak je een strandwandeling en kun je le...

Eliza was here
32 reviews

Wie is deze Eliza en waar is ze dan geweest? Je kunt het je afvragen, maar kun je er ook een goede reis boeken? ‘Waar iedereen rechts afslaa...

Sportiek
7 reviews

Bent u ook benieuwd wat Sportiek voor je kan doen? Sportiek is een bedrijf wat vele verschillende merken dakkoffers en skiboxen te koop aanbiedt. O...

Zoweg
9 reviews

Zoweg.nl Reviews Benieuwd naar wat andere consumenten van Zoweg.nl vinden? Zoweg.nl is een aanbieder van goedkope vakanties en goedkope daguitjes....

Airtransat

Een vlucht boeken of hotels checken als je op vakantie gaat naar Canada? Dan is Airtransat een geweldige keuze als luchtvaartmaatschappij. Wij als NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel.  De consumenten hebben reviews geplaatst over de vliegtuigmaatschappij Airtransat.nl waar je reizen of hotels kunt gaan boeken voor op vakantie in Canada. De reviews gaan o.a. over hoe de klantenservice omgaat met de klanten, of je de beste prijzen krijgt voor je boekingen, je de beste hotels kunt vinden etc. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij via Airtransat zijn/haar reis willen gaan boeken. Wij horen graag uw mening over Airtransat zodat we samen de toekomstige reizigers kunnen helpen.

Over Airtransat
Wat is Airtransat nou? Airtransat is een luchtvaartmaatschappij waar het hoofdkantoor is gevestigd te Montreal in de provincie/staat Quebec in Canada. Airtransat gaat voornamelijk over chartervluchten en lijndiensten die uitgevoerd worden naar circa 60 bestemmingen in 25 landen. Airtransat is eigendom van Transat A.T. 
In het jaar 1986 is Airtransat gesticht door oude leden van Quebecair. Het aller eerste vlucht vond plaatst op 14 november 1987 waar het vliegtuig vloog van Montreal naar Acapulco in Mexico.
In het jaar 2005 had Airtransat 2.500.000 passagiers. Het is nu een van de grootste reisorganisaties in Canada die gespecialiseerd is in het organiseren en verkopen van reizen, hotels en andere pakketten. De reisbureaus zijn gevestigd in Canada en Frankrijk. Hiermee is Airtransat een van de grootste luchtvaartmaatschappijen in Canada. 

Airtransat is een dochteronderneming van Transat A.T Inc. In het jaar 2006 kondigde Airtransat aan dat zij een overeenkomst hadden getekend, het ging namelijk om een bedrag van 20,4 miljoen pond. Via de website www.airtransat.com kunt u dus gemakkelijk boeken voor vluchten naar Canada.
Heeft u als reiziger ooit gevlogen met de Airtransat naar Canada? Hoe was het? We willen er graag meer over weten.

Airtransat diensten
Wat biedt Airtransat voor de reizigers aan? Zoals ik het net aangaf bied Airtransat vluchten aan naar Canada als plekken zoals Montreal, Vancouver, Toronto en Calgary. Airtransat is, zoals het werd aangegeven in vorige stukje, gespecialiseerd in chartervluchten van verschillende Canadese steden naar vakantiebestemmingen. Vooral in de maanden als oktober, november, december, januari en februari vliegen ze voornamelijk van Canada naar het warme zuiden en in de maanden waar het warm is tussen Canada en Europa. Hiermee biedt Airtransat vluchten vanuit Schiphol naar de steden Montreal, Vancouver, Toronto en Calgary. Het is ook mogelijk om via Brussel naar Montreal te gaan van april tot en met oktober. 

Klachten
Heeft u klachten, opmerkingen of vragen? Dan kunt u via de klachtencentrum op de website www.airtransat.com via de contact link een mail sturen of telefonisch contact opleggen met het bedrijf. Het is ook mogelijk om contact op te nemen via de sociale media. 
Heeft u ooit een klacht of een vraag gesteld? Hoe werd u daarop geholpen en verliep het soepel? Graag willen wij er meer over weten!

 

Waarom zou u vliegen met Airtransat? Goedkoop en goed? Lees eerst ervaringen over deze luchtvaartmaatschappij voordat u vliegtickets boekt!

}