Stedentrips.nl

8.8

Bestellen

8

Service

8.4

Prijs

8.8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Stedentrips.nl

Wat zeggen andere nu eigenlijk over Stedentrips.nl? Stedentrips.nl is een partij welke al een lange tijd op het internet aanwezig is om mensen te helpen bij het maken en plannen van hun stedentrips, last minute reizen, hotel boekingen en andere zaken rondom een (korte) vakantie en trip. Ook worden ze door sommigen in de groep reisveilingen met voordeel geplaatst. Het is goed om de site van Stedentrips.nl te bezoeken en om zo een goed beeld van hun te krijgen. Bekijk de verschillende mogelijkheden om een goede vakantie te krijgen met de hulp van Stedentrips.nl. Lees ook wat anderen van hun zeggen op NederlandReview. U krijgt dan een nog completer beeld van Stedentrips.nl. 

Over Stedentrips.nl

Stedentrips.nl is een website waar u online een stedenvakantie kunt boeken. Het kan een weekendje weg zijn, een midweek, maar natuurlijk ook een langere vakantie. Er zijn meer dan duizend hotels waar u gebruik van kunt maken. Ook zijn er volop vervoersmogelijkheden om gebruik van te maken. Bekijk de site om gebruik te maken van de laatste aanbiedingen en goede tips. 

Een opsomming van de mogelijke reizen bij Stedentrips.nl: 
-    Lekker shoppen 
-    Winter of overwinteren 
-    Onvergetelijke steden! 
-    Vrolijk pasen met Stedentrips.nl... 
-    Stedentrips naar het Goede Leven! 
-    Olympisch Londen... 
-    Najaar in de stad.. 
-    Net dat beetje extra 
-    Brussels Airport 

De top tien bestemmingen op Stedentrips.nl zijn: 

1.  Barcelona 
2.  Londen 
3.  New York 
4.  Berlijn 
5.  Parijs 
6.  Rome 
7.  Lissabon 
8.  Praag 
9.  Wenen 
10.  Istanbul 

Het is ook mogelijk om een reischeque cadeau te geven via Stedentrips.nl. U kunt dan een ander een mooie reis aanbieden welke ze zelf kunnen plannen en maken. 

De diensten van Stedentrips.nl

Stedentrips.nl helpt u bij het boeken van een mooie stedentrip naar tal van steden in de wereld. U kunt een hotel boeken, uw vlucht, treinreis of andere manier van vervoer. Op Stedentrips.nl zult u zien welke geweldige aanbiedingen er allemaal zijn. 

Een klacht over Stedentrips.nl?

Als u ergens niet tevreden over bent dan is het natuurlijk belangrijk dat u dit ook meldt. Op die manier kan Stedentrips.nl uw klacht oplossen of voor een goede uitleg zorgen van de mogelijkheden. Het is fijn voor Stedentrips.nl om er zo voor te kunnen zorgen dat er geen ontevredenheid is bij haar klanten. 

Uw mening over Stedentrips.nl

Heeft u al een keer een reis geboekt bij Stedentrips.nl? Dan is het goed om uw mening over hun achter te laten op NederlandReview. U helpt anderen om zo een goed beeld van hun te krijgen. 


 


Weekendje weg met stedentrips.nl betrouwbaar, goed en goedkoop? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen op NederlandReview! Zo weet u zeker of u hier wel/niet kunt boeken!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Globalpass 7 reizen 14 dagen

Het is uitstekend bevallen om net dit ticket te reizen. Wel meteen vermelden om plaatsen te reserveren, maar voor de buitenlandse reizen kon dat niet online, alleen voor de DB, de andere moest op een station. Verder vraag ik me af hoe het zit met het missen van een aansluiting bij vertraging, is je ticket dan nog geldig en je gereserveerde plaatsen ben je die dan ook kwijt?

R

R.Jonker-Smit

27-06-2023

0

Gewoon goed

Oud en nieuw in Kopenhagen gevierd. Aanbod is overzichtelijk. Boeken gaat snel, is duidelijk. Reacties op vragen komen snel en zijn volledig. Reisdocumenten erg duidelijk. Kortom; gewoon goed. We boeken zeker nog een keer een trip bij Stedentrips.nl!

D

Diana Zegers

06-03-2018

0

Weekendje Barcelona!! Leuke aanbieding!

Als verrassing heb ik mijn vriend meegenomen : weekendje Barcelona!! Had op stedentrips.nl een leuke aanbieding gevonden voor iets van 60 per nacht, mooi prijsje toch? Gewoon meteen geboekt en verrassing!! We hebben erg genoten, hij was heel erg verrast!!

M

Mirjam

10-12-2016

0

tip!

Ze hebben af en toe goede aanbiedingen voor vliegen bijvoorbeeld naar new york. Dan ben je een stuk goedkoper uit, maar check wel goed de aanbiedingen. Je moet goed zoeken!

U

Utrecht

18-01-2016

0

New York was fantastisch!

Wat een geweldige stad, we hebben ons enrom vermaakt in New York. De gebouwen, de mensen, het eten, de drukte. Geboekt via stedentrips.nl, daardoor een goede aanbieding ook nog. We willen nog wel een keer!

V

Vermeulen

25-10-2015

0