Zonzoo

3.6
4.3

Bestellen

3.6

Service

3.1

Prijs

3.4

Levering

21.4%

Zou hier weer kopen

Zonzoo

Wat vind jij van Zonzoo.nl? Als je een nieuw abonnement kiest dan krijg je er vaak ook weer een nieuwe smartphone bij. De oude telefoons komen ergens onder in een la te liggen en voor je het weet liggen ze er jaren. Je gebruikt ze nooit en ze worden nog minder waard. Het is daarom slim om te kijken naar een manier om de oude telefoon te verkopen. Je helpt hiermee je portemonnee een beetje en ook het milieu. De oude telefoon wordt immers opnieuw gebruikt en anders gerecycled. Je kunt zelf de telefoon verkopen door hem aan vrienden en vrienden aan te bieden. Ook kun je de oude telefoon op het internet zetten. Daarnaast kun je hem ook snel en gemakkelijk verkopen aan Zonzoo.nl. Zonzoo.nl is een bedrijf welke gebruikt telefoons opkoopt om ze zo een nieuw leven te geven. Een goed initiatief!

Over Zonzoo.nl

In het jaar 2001 is Zonzoo.nl in Engeland opgericht. Tegenwoordig zijn ze actief in 9 landen. Sinds 2011 zijn ze een onderdeel geworden van Greenwire Worldwide Ltd. Zij zijn een specialist en marktleider in het innemen en het verwerken van elektronische consumentenproducten. De levensduur van producten worden door Zonzoo.nl verlengd. Iets wat natuurlijk een goede zaak is. Een duurzame bedrijfsvoering is natuurlijk van belang om zo een bijdrage te leveren aan de sociale en ook de ecologisch projecten van Zonzoo.nl. 


De diensten van Zonzoo.nl

Het is slim om je telefoon te laten recyclen. Je helpt niet alleen het milieu, maar ook je portemonnee. Zonzoo.nl is ervan overtuigd dat een ongewilde telefoon niet op een afvalplaats mag komen waar het een potentieel en groot gevaar voor het milieu kan zijn. Zonzoo.nl helpt om de telefoons op een verantwoorde manier te verwerken of te hergebruiken. 

Je kunt bij Zonzoo.nl terecht voor de: 
•    Verkoop iPhone telefoons en smartphones
•    Verkoop iPod 
•    Verkoop BlackBerry telefoons en smartphones
•    Verkoop Nokia telefoons en smartphones
•    Verkoop LG telefoons en smartphones
•    Verkoop HTC telefoons en smartphones
•    Verkoop Samsung telefoons en smartphones
•    Verkoop Sony Ericsson telefoons en smartphones
•    Verkoop iPhone 3G telefoons en smartphones
•    Verkoop iPhone 3GS telefoons en smartphones
•    Verkoop iPhone 4 telefoons en smartphones
•    Verkoop iPhone 4S telefoons en smartphones
•    Verkoop iPod Touch

Klachten of tips over Zonzoo.nl

Natuurlijk kan er een keer iets mis gaan. Het is dan verstandig om een klacht in te dienen. Op die manier kan de klacht opgelost worden.  Je kunt dan weer volop genieten van Zonzoo.nl. Tenminste als het probleem netjes opgelost wordt. Waar we natuurlijk van uit gaan. 

Wat vind jij van Zonzoo.nl?

Heb jij wel eens een mobiele telefoon, smartphone of tablet verkocht aan Zonzoo.nl? Dan zouden we het erg waarderen als je jouw mening op NederlandReview wilt achterlaten. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Weet dat je zo vele andere zult helpen om een goede beslissing te kunnen nemen over de verkoop van hun mobiele telefoon aan Zonzoo.nl en zo het milieu een handje helpen. 

Klacht over de telefoon, contact zoeken of toch maar bij de mediamarkt kopen? Wat u ook doet, lees eerst onafhankelijke ervaringen op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (14)

Anderen bekeken ook