Yourhosting

5.3
5

Bestellen

5.4

Service

5.1

Prijs

5.5

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Yourhosting

Goed of slecht? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Het is een bedrijf actief in de telecom en de hosting. Het is een bedrijf waar je terecht kunt voor tal van verschillende hosting producten. Misschien ken je ze al? En misschien ook niet? Het is goed om te weten wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te weten wat er allemaal kan. Kijk naar de mogelijkheden bij dit mooie bedrijf. Ontdek hoe ook jij goed van de diensten van dit bedrijf gebruik kunt maken. Als je al wel bekend bent met ze dan zien we graag de verschillende meningen en reviews van jou terug op de website NederlandReview.nl. Het is dan mogelijk voor anderen om hier ook gebruik van te maken en om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden om volop te genieten van de reviews. Alvast bedankt! 

Over Yourhosting

Yourhosting is een bedrijf wat sinds 2001 kwaliteit levert op het gebied van webhosting, websites en ook domeinnamen. Met meer dan 449.999 geregistreerde domeinnamen en meer dan 119.999 klanten is het een van de grootste shared webhostingproviders van het land.  Yourhosting onderscheidt zich door een goede bereikbaarheid te hebben, een hoge deskundigheid en hun uitstekende service. In het jaar 2012 en 2013 hebben ze een 8,4 gescoord op het gebied van service. Iets om trots op te zijn natuurlijk.  .


Diensten van Yourhosting 

De core diensten van Yourhosting zijn natuurlijk het leveren van webhosting, websites en domeinnamen. De diensten zijn onder te brengen in een aantal groepen. Het gaat hierbij om:

•    E-mail aanmaken
o    E-mail instellen
o    Webmail
o    Spamfilter
•    Hosting
o    Hosting pakket
o    Webhosting advies
o    Website hosting
o    Joomla! hosting
o    WordPress hosting
•    VPS
o    VPS hosting
o    Unmanaged VPS
o    Managed VPS
o    Cloud VPS
•    Magento hosting
•    Website
o    Eigen website maken
o    Gratis MijnWebsite
o    WordPress installeren
o    Joomla! installeren
•    Website laten maken
Er is van alles mogelijk bij Yourhosting. 

Klachten, tips en complimenten over yourhosting.nl

Yourhosting  heeft een 100 dagen niet goed geld terug garantie. Je kunt je dus rekenen op de volledige service. Je kunt een betrouwbaar team verwachten, volledig bereikbaar, transparante dienstverlening en ook uiterst deskundig. Het is goed om te zien dat Yourhosting het met zo’n sterke garantie onderbouwt. 

Heb jij ervaring met Yourhosting?

Ben jij bekend met dit bedrijf? Laat dan ook een review achter op NederlandReview. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat. 

Lees hier de ervaringen van echte klanten met Yourhosting, professionele provider van webhosting en domeinregistratie. Lees hier of hun prijzen, service en levering goed genoeg zijn om bij te bestellen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (20)

Anderen bekeken ook

close

Yourhosting

Vergelijk reviews en bekijk Yourhosting