Trans IP

Alle reviews

Trans IP

71% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (17)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  webmail

  NIET DOEN!!
  Dit is GEEN betrouwbare partij. Ik heb onterecht een incassobureau en zelfs een deurwaarder achter me aan gekregen terwijl ik al jaren niet meer gebruik maak van hun diensten. Nooit op de hoogte gebracht van een betalingsachterstand op diensten die ik niet afnam om vervolgens een deurwaarder op me af te sturen, ronduit schandalig!!! Ik raad dan ook iedereen aan ABSOLUUT NIET MET DEZE PARTIJ TE WERKEN!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Domein

  Ik heb een x aantal domeinen hij transip net als mijn vrouw echter ben ik zwaar ontevreden over deze hosting. Ze blokkeren zonder te waarschuwen de webshop van mijn vrouw vanwege hoge load crawling etc. Dit gebeurt dan ook in het weekend. Nu hebben wij een ICTer op de zaak zitten en die wil dit oplossen voor ons. Vervolgens kunnen we (omdat de boel geblokkeerd is) niet in de ftp. Lekker bezig, lekker klantvriendelijk en professioneel. Zo ga je dus wel klanten missen mijn vrouw en ik en dan praten we over een stuk of 10 domeinnamen en 2 actieve hosting pakketen gaan op zoek naar een andere host.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Domain registratie

  Vreselijk bedrijf! Als je diensten wilt opzeggen maken ze het je onmogelijk. Geen telefoonnummer om ze te bellen. Wil je klacht melden moet je account hebben. Annuleren kan niet via email want ze kunnen je niet verifiëren MAAR ze kunnen wel 10 facturen en 10 aanmaningen sturen per email terwijl je aangeeft dat je niet wilt verlengen. Nooit hier aanmelden, een maal klant kom je nooit meer van ze af. Echt vreselijke ervaring met ze gehad.

  Ik zit midden in deze ellende! Ik kan niet in m'n account, communicatie loopt bagger en ze weigeren me telefonisch te hulp te staan. Ik ga denk ik over op juridische stappen.

  Mag ik vragen hoe u er vanaf bent gekomen?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  domeinnamen registreren

  Handige website en je hebt hier echt snel een domeinnaam geregistreerd. Tenzij die natuurlijk al bezet is, dat is soms best irritant, maar ja niet zoveel aan te doen, behalve veel geld betalen...
  Registratie trouwens ook goedkoop altijd hier, nice!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hosting & Domein

  Tot nu toe ben ik ontzettend tevreden met transip. Een zeer gebruiksvriendelijke website, snelle service en snelle hosting.

  Alleen jammer dat ik mijn e-mail niet kan onthouden in de webmail voor het inloggen :-)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Domeinnaam

  Vreselijk bedrijf dat incasso bureaus achter je aan stuurt.
  Je kan NIET communiceren via telefoon. Geen telf. Nummer beschikbaar.
  Je kan Niet Communiceren via email.
  Wanneer je iets opzegt doen ze alsof hun neus bloed en blijven ze aanmaningen sturen.
  De prijs is spotgoedkoop, maar daar zit een reden achter.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goedkoop en duidelijk

  meerdere websites lopen via transip

  ze zijn goedkoop en het is duidelijk. goede service en snelle kwaliteit

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Absurde kosten

  Terwijl er voldoende op de rekening staat maken zij een fout bij een automatische incasso. In het hele telebankieren geen melding te vinden van TRans-IP. Er is geen rekening gezonden, geen herinnering, geen meldig dat er zogezegd een incasso niet gelukt is maar wel een factuur zonder verder omschrijving met aanmaningskosten 25 euro. Het betreft een domeinregistratie van enkele euro's dus los van het feit dat het onrechtmatig is, is het bedrag werkelijk in geen enkele verhouding. Bel je op krijg je alleen een grote mond en het verzoek het via de mail te doen. Waar bel je dan voor? Lang verhaal kort te maken; zij maken een fout en als klant moet jij ervoor opdraaien, In plaats van excuses krijg je een factuur en grote mond. We hebben bedrijfsmatig honderden domeinnamen maar aan deze zit net een van onze webshops dus een beetje lullig om daar ruzie over te moeten maken en dat weten zij ook.... oplichting is het woord wat me te binnen schiet. Trans IP , ver weg van blijven! Ik heb dit nog nooit bij een ander bedrijf meegemaakt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gewoon de beste

  Gewoon de beste in deze markt, duidelijk

  Ik neem aan dat jij daar werkt. Het is echt helemaal niks daar. Yourhosting, hostnet, godaddy het zijn er maar enkele die 10 x beter zijn.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede service

  Goed bedrijf
  Wij hebben hier meerdere domeinnamen staan en alles gaat naar wens.
  Goede service.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  De Allersnelste, vooral met SSD

  De allersnelste wat betreft webhosting. Supersnel met SSD schrijven.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Duur maar veruit de beste

  Ze zijn duurder dan concurrenten zoals One.com, maar voor een webdeveloper als ik wel de beste gewoon. Service is goed en als er iets fout gaat, dan helpen ze meteen naar volledige tevredenheid.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Te duur

  Website is handig in het gebruik, maar om echt iets af te sluiten heb ik meer service en een betere prijs nodig.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ff checken

  SOms heb ik een gekke domeinnaam in mn hoofd en dan check ik ff op transip.nl of die al bezet is. Gaat supersnel en handig. Heb daardoor wel een beetje veel domeinnamen geregistreerd nu haha oeps. Maar goed zo duur is dat niet.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Top

  Prima bedrijf. Voor een snelle VPS vragen ze relatief weinig en als er problemen zijn lossen ze dat snel op! Het registreren van een domein of aanvragen van een service verwerken ze zo goed als direct, kan meteen aan de slag.
  Ik blijf er vaste klant voor mijn projecten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niet de goedkoopste, wel duurkoop

  Domeinnaam is 3,99 en ik weet plekken waar dat goedkoper kan. Maar klantenservice bij hosting is echt een stuk beter dan bij andere. Tickets zijn zo gemaakt en beantwoord en dat is best handig als je zelf aan het werk bent aan websites ed en dan weer snel door kan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  domeinnaam geregistreerd

  Ik heb een domeinnaam geregistreerd. Makkelijk en simpel. Geen problemen.

Anderen bekeken ook

Ortel
1 reviews

Met Ortel kun je bellen naar binnen- en buitenland voor scherpe tarieven, terwijl je wel het betrouwbare netwerk van KPN gebruikt. Nieuwsgierig naa...

Yourhosting
16 reviews

Goed of slecht? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Het is een bedrijf actief in de telecom en de hosting. Het is een bedrijf waar je terecht kunt ...

Argeweb
13 reviews

Wow! Lees het ook! Ervaringen van Argeweb.nl? Argeweb.nl is een van de top tien internetdienstverleners van ons land volgens Management Team. Ook i...

Mijndomein
8 reviews

Wil jij een eigen website beginnen maar weet je niet hoe? Heb je een domeinnaam in gedachten en wil je deze laten registreren voor iemand anders er...

Trans IP

Wat vinden de klanten die aan je voorafgingen van TransIP? Hierover valt meer te lezen in de reviews van andere Nederlanders die eerder al gebruik maakten van de diensten en service van Transip. NederlandReview is onafhankelijk en vraagt enkel en alleen je mening over een bedrijf of dienst. Het is prettig om de ervaringen van anderen te lezen over diensten en services. Wanneer je een domeinnaam wilt laten registreren is het van belang dat je de juiste host kiest. Wie wil nou niet een mooi plekje op het internet, waarbij hij/zij op de juiste manier ondersteund wordt door de host? Het afhandelen van de aankoop van een domeinnaam is net zo belangrijk als de afhandeling van een vraag of klacht.

Over Transip
Transip is in 2003 ontstaan vanuit de gedachte dat alles altijd beter kan. Door te blijven innoveren en continu onze producten en diensten te verbeteren zijn we uitgegroeid tot de grootste van Nederland. Transip is een jong en innovatief bedrijf. Ontstaan in 2003 en opgebouwd door jonge mensen. Transip is er op gericht om producten en diensten door innovatie continu te verbeteren. Transip heeft inmiddels al meer dan 150.000 klanten. Hieruit blijkt dat veel mensen Transip kiezen voor de hosting van hun internet website. 

Diensten
Transip biedt een scala aan diensten aan. Als eerste is de website er op gericht om je te begeleiden door de opties die er zijn. Onder de knop “alle producten”, vind je de basisproducten die zij aanbieden maar ook domein en webhosting tools. Pakketten staan duidelijk opgesteld. Met de prijzen op transparante wijze vermeld. De website op zich is al een service. Bestellen is eenvoudig. Alles is maandelijks opzegbaar er is een online ticketsysteem en er kan zowel gebruik worden gemaakt van automatische incasso als Ideal. Het werken met Transip als host is eenvoudig en duidelijk. Plug en play. Oftewel, je kunt na aanschaf direct aan de slag. Naast het registreren van je domeinnaam is er ook nog de mogelijkheid om naast een .nl extensie, tevens een .cool, .tips of zelfs een .guru extensie te kiezen. De prijzen liggen laag en de opties zijn oneindig. Ook heb je nog de mogelijkheid om te e-mailen vanaf je domeinnaam. De prijzen liggen wederom laag en daarnaast wordt je e-mail adres zelfs beschermd tegen virussen en spam. 
Klachten
Ook bij klachten en vragen kunt je gemakkelijk terecht op de website van Transip. Frequent gestelde vragen worden op de website reeds beantwoord onder het kopje FAQ. Staat je antwoord er niet bij dan kun je bij de zoekterm op zoek naar een antwoord op je vraag of een oplossing voor uw probleem. Tevens is er een forum waaruit je veel informatie kunt halen. Echter wanneer je er dan nog steeds niet uitkomt, staat Transip telefonisch voor je klaar. Ook kun je Transip per e-mail contacten. Duidelijk en overzichtelijk. Het internet is altijd open. Transip dus ook. Iedereen is beschikbaar als er iets moet gebeuren. Bugs, exploits en security updates worden als eerste gespot en natuurlijk opgelost. Laat je  ook even weten wat je van Transip vindt? Een ander zal dit ten zeerste waarderen. 

Aan het overwegen om een domeinregistratie te doen bij Trans-IP? Maar hoe goed is de webmail en zijn er kortingen? Lees meningen van alleNederlanders!

}