The Phone House

7.6

Bestellen

10

Service

9.2

Prijs

8.4

Levering

90%

Zou hier weer kopen

The Phone House

The Phone House Ervaringen: Ontdek Wat Klanten Zeggen

The Phone House, bekend om zijn charmante reclames en uitgebreide assortiment, roept warme gevoelens op bij veel mensen. Maar wat biedt dit bedrijf echt? Voordat je een langdurige verbintenis aangaat, is het belangrijk om te weten wat anderen zeggen over hun ervaringen met The Phone House.


Over The Phone House

Bij The Phone House vind je een uitgebreid scala aan telefoons, van eenvoudige prepaid modellen tot de nieuwste Apple iPhones. Ze bieden ook diverse providers aan, waaronder KPN, Vodafone, en T-Mobile, evenals Sim Only-abonnementen en losse telefoons zoals Samsung Galaxy en HTC One. Daarnaast biedt The Phone House alles-in-1-pakketten aan voor telefonie, internet en televisie.


Diensten van The Phone House

Met 150 winkels door het hele land biedt The Phone House deskundig advies over telefoons en abonnementen. Je kunt hier ook oude abonnementen overzetten naar nieuwe providers met gratis nummerbehoud. Op hun website vind je actuele aanbiedingen, inclusief sim only deals en telefoonacties. Daarnaast bieden ze services zoals inruil van oude telefoons, leentoestellen, telefoonhulp, en de Geek Squad voor technische ondersteuning.


Klachten over The Phone House

The Phone House is goed bereikbaar via de website, telefonisch en via social media. Maar voor problemen is het vaak handig om langs te gaan bij een van hun winkels, waar ze ter plekke veel kunnen oplossen. Deel Je Ervaring
Ben je klant bij The Phone House? Deel je ervaring en laat een review achter. Lees ook de ervaringen van andere consumenten op NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (10)

goede service beperkt assortiment

Goede service, maar jammer van het beperkte assortiment. Vroeger hadden ze veel meer om niet te zeggen alles, nu ben ik toch regelmatig genoodzaakt elders te gaan kijken, ook al koop ik liever bij de phone House

J

J. Bruin

29-06-2017

0

Online+ service

Online kun je niet zoveel kiezen als vroeger in de winkels. Maar als je vindt wat je zoekt heb je hier de beste deal en de beste service.

N

Nanda Veldkamp

31-12-2016

0

Vertrouwde winkel, goede service

Het blijft een prettige winkel met keurig en vriendelijk personeel. Ik moet zeggen dat het aanbod wel eens beter is geweest, maar dat heeft vast te maken met de concurrentie en prijsoorlogen. Maar ik blijf een vaste klant. Ik controleer eerst altijd even wat Phonehouse te bieden heeft en sluit het liefst hier een abonnement voor een nieuwe telefoon af. Je hoort altijd nare spookverhalen over telecomaanbieders en dan blijf je dus graag bij jou oude vertrouwde winkel. Voor mij is dat Phonehouse

L

Laurie Akkerman

05-12-2016

0

Nog altijd bij de Phonehouse

Blij dat de PhoneHouse nog altijd bestaat! Vroeger kocht ik echt ál mijn nieuwe telefoons altijd bij de PhoneHouse. Altijd aardig daar en bovendien laagste prijs garantie, dat heeft mij een keer bijna 100 euro extra korting gescheeld, toen ik erachter kwam dat mijn nieuwe telefoon bij een andere winkel veel goedkoper was en de PhoneHouse ook nog eens 10% EXTRA KORTING over het verschil berekende. Tegenwoordig koop ik alles telkens gewoon online, maar nog steeds kom ik dan vaak terug bij de Phonehouse. De aanbiedingen zijn daar volgens mij nog altijd scherper dan bij concurrenten, of er nog steeds laagste prijs garantie is, dat weet ik niet, maar meestal heb ik toch geen zin om overal te vergelijken. Waarom moeilijk doen als het toch wel goedkoper is bij de PhoneHouse?

B

Bessie

08-10-2016

0

iphone gekocht goede aanbieding

Leuke winkel met goede aanbiedingen Ik heb er mijn nieuwe iPhone gekocht, die was hier goedkoper dan bij de Mediamarkt en snel geleverd.

M

M.d

26-08-2016

0

nog altijd aardig daar

Ze zijn niet meer altijd de goedkoopste zoals vroeger maar het aardige personeel is er nog altijd en het is een goede winkel.

K

Karin81

19-01-2016

0

geen kleptelefoontjes meer!

jammer dat ze geen kleptelefoontjes meer hebben alleen nog smartphones en die wil ik niet. ze waren wel zo vriendelijk me door te verwijzen naar de mediamarkt maar daar vind ik het zo groot

E

EVermeeren

10-10-2015

0

Laagsteprijsgarantie plus tien procent extra korting!

Had een telefoon op het oog die ik het liefste bij de Phone House wilde kopen want daar zijn ze altijd zo aardig. Maar bij de Media Markt was hij echt veel goedkoper.Scheelde meer dan veertig euro!! Terug bij de Phone House schrokken ze daar van en gingen ze meteen met de Media Markt bellen en toen bleek dat het klopte, kreeg ik dezelfde telefoon bij de Phone House voor zelfs nog tien procent minder mee! Superrelaxed want ik wilde niet naar de Media Markt haha.

C

Christina

04-10-2015

0

Beperkte keus, maar wel aardig

Vind het een sympathiekere winkel dan veel anderen. Maar de keuze in de winkels is vaak wel erg beperkt. Vooral als je geen smartphone wil. Weet niet hoe dat online is, daar hebben ze misschien meer, maar ik bestel geen telefoons online.

G

George

04-10-2015

0

Goede mensen

Heb al mijn telefoons bij de Phone House gekocht en raad iedereen aan hetzelfde te doen. Ze zijn daar zo aardig en behulpzaam! Ook de website is heel handig, daar kun je ook telefoons kopen en abonnementen afsluiten. Heb nu een Sony met een Sim Only-abonnement, op aanraden van The Phone House. En dat bevalt goed, lekker goedkoop ook.

T

T.

29-09-2015

0