Tele2 (heet nu odido)

4.4
4.7

Bestellen

3.8

Service

4.9

Prijs

4.1

Levering

41.9%

Zou hier weer kopen

Tele2 (heet nu odido)

Ongekend? Goed? Slecht? Ontdek op NederlandReview wat anderen van Odido vinden. Odido is een bedrijf welke al vele jaren in ons land actief is. Ze zijn gestart met het aanbieden van goedkoper bellen via speciale codes op je huistelefoon. Tegenwoordig kunnen we ons dat niet meer voorstellen. Het is goed om te weten dat Tele2 is doorgegroeid naar een volwaardig telecombedrijf. Een bedrijf waar men vele verschillende diensten rondom telefonie, televisie en internet kan aanbiedt. Natuurlijk mogen we ook de mobiele abonnementen voor de smartphones en mobiele telefoons niet vergeten. Tele2 is een uitstekend bedrijf waar je terecht kunt voor meerdere zaken. 

Heb jij ervaring met Odido en wil je jouw mening over hun graag delen? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet op NederlandReview. Hierdoor kunnen we nog meer mensen helpen om een goed en eerlijk beeld te krijgen van een bedrijf. 

Over Odido

Ruim twintig jaren geleden is Odido begonnen aan een missie. Een missie om de bestaande telecom giganten te lijf te gaan. Het is met succes gelukt! Er zijn tal van bestaande regels open gebroken en verandert. Odido is een aanwinst geweest voor Nederland en de telecomwereld. Het is mogelijk geworden om goedkoper te bellen. 
Tegenwoordig zijn ze zoveel meer en bieden ze mobiele telefonie aan,  internetdiensten en televisie aan. Het is mooi om te zien hoe Odido zich verder heeft ontwikkeld.

Nog steeds vinden ze het belangrijk om midden in de maatschappij te staan. Ze zijn een maatschappelijk verantwoord bedrijf waar maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staat. Wederom zijn ze toe te juichen door een goed voorbeeld te geven voor zoveel anderen. 

Ook zijn ze nog steeds bezig en actief om de telecommarkt en mobiele telefonie plus internetdiensten goedkoper en beter te maken. Als het makkelijker kan dan zet Odido zich daar graag voor in. Het is goed om te ontdekken hoe Odido nog steeds een innovator wil zijn. Ze willen graag de beste telecomaanbieder van het land worden.  De diensten van Odido

De diensten zijn op te splitsen in mobiele telefonie en diensten voor thuis. Hieronder hebben we een overzicht voor je gemaakt van de diensten van Odido:
•    Mobiel
o    Mobiel abonnement 
o    Mobiele telefoons 
o    Mobiel internet 
o    Sim only 


•    Thuis
o    Internet, Bellen & TV 
o    Internet & Bellen 
o    Internet & TV 
o    Internet

Klachten of tips over Odido

Op een van de pagina’s van de website van Odido zien we drie woorden achter elkaar staan: service, service, service. Het is een nobel streven natuurlijk om volop service te leveren. We vertrouwen dat Odido zich hier ook volop voor inzet. Ze bouwen de beste mobiele netwerken en ook glasvezelnetwerken voor hun zakelijke en particuliere klanten. Natuurlijk zit de concurrentie ook niet stil. Ze willen zich daarom onderscheiden door meer service te bieden. 

Graag horen we van jou of ze dit ook echt doen. Het is daarom goed om je mening over Odido op NederlandReview achter te laten. 

Wat vind jij van Odido ?

NederlandReview is opgericht om over tal van bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is goed om daarom ook jouw oordeel en mening van Odido op NederlandReview te delen. Vind je Odido  een goed, minder goed of zelfs slecht bedrijf? Had je een onprettige of juist geweldige ervaring met de klantenservice? Laat je mening en bericht achter op NederlandReview.

Ongekend? Goed? Slecht? Ontdek op NederlandReview wat anderen van Odido vinden. Lees ervaringen van televisiekijkers die u voorgingen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (43)

Anderen bekeken ook

close

Tele2 (heet nu odido)

Vergelijk reviews en bekijk Tele2 (heet nu odido)