NederlandReview

  Ervaringen T Mobile

  Wat vinden anderen van T-Mobile? Natuurlijk zijn er volop mensen welke bekend zijn met T-Mobile. Het is niet alleen in Nederland, maar eigenlijk wereldwijd een zeer grote speler op de markt van mobiele telefonie abonnementen en smartphones. Waarschijnlijk heb jij of een van je vrienden of familieleden ook een abonnement bij T-Mobile.

  Ben (de goedkoper aanbieder van sim-only-abonnementen) is trouwens ook een onderdeel van T-Mobile. Er zijn volop verschillende mogelijkheden om een goede deal te krijgen op de website. Een mooie smartphone of tablet in combinatie met een abonnement op maat is natuurlijk iets wat je gewoon nodig hebt vandaag de dag. Bij T-mobile kun je natuurlijk een abonnement kiezen wat bij je past met het juiste aantal belminuten, tekstberichten en dataverkeer.

  Heb jij een goede of slechte ervaring meet T-Mobile? Dan is het goed om je beoordeling over T-mobile met ons te delen op NederlandReview.

  Over T-Mobile

  T-Mobile is een bedrijf welke mobiele communicatie aanbiedt voor zakelijke gebruikers en ook voor consumenten. T-Mobile heeft bijna 4 miljoen klanten in Nederland en is een onderdeel van Deutsche Telecom. Dit is een van de grootste aanbieders van mobiele communicatie in de wereld. Ze zijn toonaangevend op de markt van mobiel internet. Enkele kerngegevens van T-Mobile:

  Het hoofdkantoor zit in Den-Haag Het call en service center in Arnhem Er zijn 113 winkels in Nederland Ze hebben 2 Samsung partnerstores T-mobile heeft 3,9 miljoen klanten Er werken 1500 FTE De omzet was in 2014: € 1,5 miljard De EBITDA was in 2014: € 630 miljoen

  Wist u dat er een heuse t-mobile (flash) dance is? Zie hem in dit filmpje!

  De diensten van T-Mobile

  T-Mobile zorgt ervoor dat mensen elkaar kunnen bellen op de smartphone of meet een andere manier van mobiele communicatie. T-Mobile biedt hiervoor tal van verschillende abonnementen aan waarbij je zelf je internetbundel en belbundel kunt bepalen. Het abonnement is af te sluiten in combinatie met een smartphone.
  Het is goed om te weten dat alle belminuten in heel Europa gebruikt kunnen worden. Enkele abonnementen van T-Mobile zijn:

  - Stel samen
  - Sim Only
  - PrePaid
  - Internet

  Klachten of tips over T-Mobile

  Natuurlijk kan het voorkomen dat er eens iets misgaat. Het is dan natuurlijk belangrijk om goed geholpen te worden. Mocht dit niet zo zijn, dan kun je het beste een lacht indienen. T-Mobile heeft een uitgebreide klantenservice. Ze zorgen er continu voor om deze klantenservice nog beter te maken.
  Een klacht kun je indienen via de website, door een mail te sturen of een brief per post. Natuurlijk kun je ook bellen.

  Wat vind jij van T-Mobile?

  Ben jij ook een klant of een klant geweest van T-Mobile? Laat dan op onze website je mening achter over het bedrijf. Op die manier kunnen we een goed beeld krijgen van hoe T-mobile te werk gaat. Anderen kunnen ook kijken of een abonnement afsluiten bij T-Mobile slim is. Hoe nauwkeuriger je bent in het geven van je beoordeling, hoe meer anderen hier baat bij kunnen hebben.

  Makkelijk opwaarderen? Goed bereik (en goedkoop) in het buitenland? Lees ervaringen van consumenten over T-Mobile bij NederlandReview!

  T Mobile
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (49)

  4.8
  47% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.2
  Service
  rating
  4.2
  Prijs
  rating
  5.2
  Leveren
  rating
  4.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over T Mobile

  Uw beoordeling

  Samsung galaxy S21

  Probleem wat vele met mij hadden, Google en many apps crashte bij het openen, ik heb net mijn abonnement verlengt want dat kon (en miss ben ik te zwart, wit en te kortdoordebocht) maar als je een nieuw model koopt en er zijn al bugs vóór de release datum dan is dat vind ik op z'n zachts gezegd apart. Google starte niet op, bel je de k-service en die zeggen ja maar de play-store is momenteel overbelast want vele wille Android webview update waar ik opzich in kan komen.. nadat ik thuis kwam die dag en avond nog steeds geen update mogelijk maar s'nachts zag ik dat er dus wel was geüpdatet. Maar 1 dag later, ik doe altijd vij instellingen dan toestelonderhoud een beetje de zooi checken en indien nodig optimaliseren, 2 dingen die veel accu vraten, telegraaf app en bing app. Enige optie was verwijderen van die 2! Accu loopt ook nu sneller leeg en opladen duurde bvb eerst bij 54% nog 47 minuten en nu bij 82% nog bijna een half uur! Punt is dat ik hem toch zwaar overweeg um terug te sturen, want zulke problemen al zo snel zit ik niet op te wachten. If het nu de schuld is van t-mobile of vanuit Google voor Android systems dat maakt mij niet meer uit.. zelfde als eerste indruk is bepalend nou de toon is wel gezet ja dit gebeuren... ik snap het best maar ik zit hier niet op te wachten... hoe kan het zijn dat een nieuwe telefoon al een review krijgt en een advies om hem up te daten mbt sommige verkochte exemplaren waarbij een accu probleem kan zijn. Bij mij was dat echter niet zo maar nu heb ik dit probleem
  Verders ben ik niet tegen t-mobile, ben er best tevreden over tot zover...

  Door: Ronny S26-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Samsung s8 met internet bel/sms

  Ik was erg tevreden over de service van T Mobile. Dat is bij andere providers ver te zoeken. Ik heb veel problemen met 4g gehad omdat ik in een gebied woon waar weinig tmobile masten zijn. Ondanks dat kreeg ik altijd korting en mocht ook per direct mijn contract zonder kosten ontbinden en deden geen seconden moeilijk. De laatste maand voordat ik het contract ging ontbinden hoefde ik die hele maand geen internet en bel kosten te betalen. Ik was erg tevreden en zijn behulpzaam en zoeken echt naar een oplossing! Helaas had geen 4g verbinding met tmobile.. Wel als ik in andere steden was

  Door: Ms21-02-2020
  e.b. nijhof31-03-2020

  Verlenging van een contract onduidelijk en omslachtig. Alle gegevens zijn al bekend maar moeten opnieuw worden opgegeven.

  Ep05-06-2020

  Wat een drama bij t mobile overgegaan van tele 2 maar alleen maar ellende.krijg nu bubbele rekeningen .klanten service is zo slecht die kunnen ze wel opheffen .maakt niet uit wanneer je belt altijd maar wachten en wachten ,als je dan iemand aan de lijn krijgt doen ze niks voor je of de lijn word verbroken .dit is zo slecht bedrijf waardeloos nooit een abbonementen of iets kopen .ik staat ook weer zo snel mogelijk over .je bent gewaarschuwd

  Louiza Cornelissen05-07-2020

  We krijgen zo een mooie kop telefoon maar helaas moet aparte computer hebben mail adressen enz dit word gestuurd nu door mijn vriendin om veiligheidsredenen heb ik dat niet bij t mobile zaken konden ze me niet helpen moet het maar uitzoeken dag koptelefoon ter waarde 250 euro hierna nooit meer t mobile r.klous

  mwosknrptj27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Thaxan11-12-2020

  Een dikke ellende !!! Vijf weken zonder Internet, 3 monteurs en 2 KPN en 7 verschillende aansluitdatums. De een verwijst naar de ander. Helpdesk T-mobile kent alleen maar "hebben een ticket aangemaakt en kunnen U een voucher sturen voor onbeperkt Internet. Zeer triest.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  mobiele telefoonabonnement (al jaren)

  nou ik ben wél tevreden met T-mobile. Ik zit al jaren met mijn mobiele telefoonabonnement bij ze, ben ooit nog overgestapt van Orange, nou dat was echt verschrikkelijk. Ben toen naar zo'n winkel van T-mobile gegaan en die hebben mij toen in een wip overgezet en ik ging toen meteen minder betalen en kreeg ook nog een welkomstcadeau. Prima toch! Mijn telefoon heeft altijd gewoon prima bereik en de rekeningen kloppen ook. Dus ik ben helemaal tevreden. Ik hoor vaak horrorverhalen over andere providers, maar zelf ben ik prima tevreden en stap dus ook niet zomaar over naar een ander.

  Door: K. Hoijtink12-12-2019
  rccauacwbm27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Galaxy S9 plus ab. verlengen

  Schrik wel van sommige reviews. Verleng net mijn abb omdat ik eigenlijk geen klachten heb. Lees over andere providers berichten van onterechte torenhoge nota's waar ik hier geen last van heb.
  Bereik kan hier en daar beter en jammer dat uit de bundel niet voor Zwitserland geldt.
  Ik kocht en kreeg met de Galaxy S9 een mooie mobiel en een betaalbaar abb in vergelijking met andere providers.
  Bedenk dat goedkoop vaak duurkoop is en dat is zeker ook bij de mobiele telefonie zo. Het wordt nooit een 10 maar dat hoeft ook niet. Kijk over twee jaar wel weer.

  Door: Herman Meijer22-07-2019
  rwpmdljcbb27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Unlimited internet Data

  Unlimited = 8gb per day. If you want more you have to open Tmobile app to get just another 2gb, and you have to do this EVERY SINGLE TIME you run out of mb BUT you have to wait and waste 80% of your actual data to get another 2gb.
  The BIG problem is this: If you run out of mbs YOU CAN NOT ENTER IN YOUR TMOBILE PROFILE in the app to get more Gbs because the app does not charge.
  This is the first time that unlimited Gb = 8Gb...

  PS: Phone line coverage is just ridiculous, you get lack of connection all the time while you still having 4G or 5G. (lag)

  Run from Tmobile, is just not worth.

  Door: Dario12-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Levering van een nieuwe iPhone

  I ordered a new iPhone from T mobile and they use AMP Groep to deliver and pay. I really want to know how T Mobile can justify using a Company that tels people at 22h00 at night a 2 hour time slot the next day. Do you really think people plan and organise their day at 22h00 the night before? That is TOTALLY NOT CLIENT FRIENDLY and you pay for it. It is in fact simply to suit AMP's Goepr agenda. I would suggest T-Mobile insists the Company gets time slots from people that they will be at home and have a program that best deals with that so a client knows at least 24-48 hours before, to be able to plan their day and delivery. The so-called problem of :een pin storing" seems to happen too frequently. T-Mobile and AMP Groep need to find a suitable alternative should that occur. I had organised and cancelled a number of obligations at 22h30 last night to be able to meet theirr time slot only to be phoned during the allocated time slot to be told there was a pin storing and nothing else they could do. Eventually the caller said they would put me in a time slot from 12h30-18h00 and I would receive a narrower slot at 22h00+ tonight. I have read the shameful reviews and the good ones on Trustpilot. I also have read their replies to some of the complaints. I am not sure whether it is an unwillingness in Management and a lack of professionalism by the drivers or a combination of both. Whatever it is I would think T-mobile should discontinue using AMP Groep company due to the number of complaints which they say they take seriously, but somehow keep recurring.

  Door: Carl Koenig30-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  eigenlijk best tevreden over tmobile

  ik snap niet waarom iedereen zo negatief is over tmobile ik ben eigenlijk best tevreden heb altijd bereik en ik vind ze niet onaardig als ik ze soms bel ze zijn niet zo heel erg goedkoop ok maar volgens mij zijn zo ook niet de duurste ofzo

  Door: nina27-11-2015
  ltlmabalni27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Geleerd van hun fouten?

  In de jaren dat ik lid ben, heb ik T-Mobile zien veranderen. Misschien bang voor Youp geworden? Ik bel niet vaak met de klantenservice, maar wordt daar altijd wel goed geholpen (al duurt het wel vaak lang). En mijn bereik is altijd goed.

  Door: Elvire29-09-2015
  munnhykofl27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Tevreden met T-Mobile

  Ik ben eigenlijk best tevreden met T-Mobile. De rekeningen kloppen wel en ik heb altijd wel bereik. Vind het niet goedkoop alleen, maar wil graag een groot en betrouwbaar netwerk, daar betaal je voor...

  Door: Bram Lovink28-03-2017
  hqpghacyxq27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Beoordeling

  Bereik : goed
  Kosten: prima. Volgens mij niet duurder dan andere providers, ook niet echt goedkoper?
  Klantenservice: hoef ik nooit te bellen
  Abonnement afsluiten ging makkelijk.

  Door: Tobias Franssen15-10-2016
  vjhwysuema27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  s21

  do not use this service

  Door: myor17-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Gsm

  Hallo,ik heb een abbo met seniorentelefoon bij jullie afgesloten,dit voor mijn moeder,nu is mijn moeder stervend ziek en vraagt ze alleen naar haar telefoon,nu heeft ze ook nog de pech dat telefoon het niet meer doet.Zodoende belde ik met tmobile heerlen wat te doen,verkoper zei kom maar langs dan repareren wij ter plaatsen anders krijgt u zolang leen toestel.2dagen later naar de shop maar toen werd ik toch onvriendelijk behandeld zeg!!!dat kan niet leen toestel en als u hem heeft laten vallen zijn de kosten voor u etcetcTotaal geen medeleven,ik kreeg geen leen toestel bekijk het maar,we zijn al jaren trouwe klant met hele gezin,maar ik ben nog nooit zo slecht behandeld als bij u in de winkel,we hadden wat meer begrip verwacht,verkoper was zeer onvriendelijk en had totaal geen medeleven en begrip voor de situatie.Schandalig hoe ik behandeld ben,vroeg alleen voor tijdelijke oplossing voor een doodzieke vrouw die naar haar telefoon vraagt die kapot is en er is niks mee gebeurd niet gevallen of gestoten geen water niks

  Door: Theunissen 13-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  slechte service

  Al een half jaar problemen met met mobiel bellen. Een nieuwe telefoon van 200 euro gekocht, probleem nog steeds. Tijdens het bellen stopt het telefoongesprek, veel ruis in de gesprekken, woorden vallen weg. T-mobile medewerkers schrijven geen logs in het systeem. Disinformatie die niet kloppen worden mij verteld. Nog steeds geen oplossing, nog niet eens compensatie. Ik vind het te lang duren anders ga ik naar een andere provider, dit is echt super slecht.

  Door: w ge28-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  zakelijk vast internet afsluiten

  Wij zitten thuis bij T-Mobile en hebben daar eigenlijk nooit problemen. Dus wij dachten we nemen ook T-Mobile zakelijk vast internet.

  Tijdens het afsluiten had er al een belletje moeten gaan rinkelen. Het afsluiten kon alleen doordat we telefonisch teruggebeld zouden worden. Keer op keer gebeurde dit niet. Eindelijk teruggebeld en alles aangesloten. Dit duurde ongeveer 1 week omdat er iemand langs moest komen om de lijn te controleren.

  Nu al anderhalve week geen internet. En je raadt het al. We worden teruggebeld door de afdeling die hierover gaat. Als je naar T-Mobile zakelijk belt word om de haverklap de verbinding verbroken. Zit af en toe hun mailbox vol.

  Echt nooit afsluiten! Als je service wilt ga dan niet naar T-Mobile!

  Door: Graham12-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  T-mobile wifi verschrikkelijk

  STOP!! Wat je ook doet, wordt geen klant bij T-mobile.

  Verschrikkelijke wifi in huis! Volgens de klantenservice is wifi enkel een service waar ze bij klachten niets aan doen.. Omdat ze zogenaamd enkel service verlenen op internet met kabel kan je in het jaar 2021 niets met hun service. Hoe moet ik internetten met een internetkabel op mijn Iphone?? Na een jaar te schipperen met dit probleem besluiten we maar over te stappen naar een ander aangezien het T-mobile niet lukt om het probleem te verhelpen.

  Belachelijk en we betalen voor niets.

  Door: Iza24-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  HOME INTERNET

  This company has been a real life nightmare for me and my partner. We have an issue with them since last SEPTEMBER. 9 MONTHS of phone calls, e-mails and absolutely draining our mental health and it has not yet been resolved. They sent us the wrong modem and then the right one and since then have been charging us for both subscriptions and month payment. We had to call at least 20 times untill they reimbursed 650 euros for the "old" cubscription and now they are sending letters threatening us to send a debt collector and giving us higher and higher fines. After the last attempt to solve the situation they still want us to pay for the subscription of a service WE NEVER HAD. If I could back in time and talk to my self I'd scream DO NOT HIRE THIS COMPANY!!!!!! Absolutely horrible and inefficient customer service and will cost you so much stress and possibly tears too. Untill now, after almost a year later and they are still trying to charge us for a modem and subscription WE NEVER USED!! DO NOT CHOSE T-MOBILE!

  Door: Dieiny Crestani10-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  klant voordeel

  Normaal prima dienst, we maken gebruik van klantvoordeel, verhuizen we en hebben we de adres gewijzigd krijgen we niet meer automatisch klantvoordeel, gebeld ervoor krijg je te horen "helaas pindakaas" verhaal :)
  zodra de contracten zijn afgelopen zijn we weg bij hun.

  Door: Chris26-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Alles in 1

  Alles beloven en dan ook niets nakomen. Of het tv computer of vast bellen of aanbiedingen zijn niets komen ze na. Zal blij zijn als ik er af ben. Heb ook niets goed te melden over dit soort bedrijven ,bah en 1 ster is veel te veel

  Door: Hans14-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  t-mobile unlimited abonnement  Naar Duitsland bellen is niet toegestaan voor mij met unlimited abonnement. Deblokkeren kost 115 euro.

  Ik vind dit waardeloos, volgens de helpdesk moet ik 115 aftikken en dan worden buitenland nummers gedeblokkeerd en ook servicenummers.

  Dus 3 maanden kan ik niet veel. Ik mag wel de hoofdprijs aftikken voor dat abonnement, maar gebruiken ho maar.

  Internet is ook zeer matig van kwaliteit. Bellen in het centrum gaat het, maar in het buitengebied 0 bereik.

  Spijt als haren op mijn hoofd dat ik t-mobile abonnement heb afgesloten.

  Ik heb mijn mobiele abonnement al opgezegd en t-mobile thuis gaat er ook uit.

  Door: Gerard26-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  T mobile thuis

  Vanaf de dag dat wij overgestapt zijn naar T-Mobile thuis, internet en tv, elke week (soms meerdere malen per week) storing gehad. Zoveel spijt dat we zijn overgestapt naar dit waardeloze bedrijf.

  Door: Ilona24-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is T Mobile een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 49 ervaringen geplaatst over T Mobile. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 47% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is T Mobile actief?

  T Mobile is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van T Mobile gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.