NederlandReview

  Ervaringen Stipte

  Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.nl is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, internet en ook interactieve HD tv. Het is een bedrijf wat stevig aan de weg timmert. Je ziet ze echter nog niet op televisie met dure campagnes. Misschien dat daarom de prijzen wel zo aantrekkelijk zijn. Kies ervoor om de reviews te lezen over Stipte.nl om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van Stipte.nl vindt of van een andere organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt.

  Over stipte.nl

  Stipte.nl is een volledig Nederlands en onafhankelijk bedrijf waar volop medewerkers enthousiast iedere dag aan het werk gaan. Ze bieden televisie en andere communicatiediensten aan. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer, wat je moet kiezen. Stipte.nl helpt je graag. Ze verplaatsen zich graag in de situatie van de klant. Ze richten zich trouwens alleen op consumenten. Hierdoor is het mogelijk om een specifieke doelgroep goed en gemakkelijk te helpen. Iedere klant krijgt een gelijke behandeling en iedere klant wordt graag persoonlijk en goed geholpen. Je krijgt een goede service en goede behandeling.

  Stipte

  Diensten van stipte.nl

  Stipte.nl biedt een verschillend aantal diensten aan. Het gaat hier onder andere om:
  • Alles in 1 pakketten.
  o Interactieve TV
  • Internet
  o Telefonie
  • Family pakketten
  o Digitale TV
  o Internet
  o Telefonie
  • One pakket
  o Internet
  o Telefonie
  • Losse diensten
  o Internet
  o TV
  o Mobiel

  Klachten, tips en complimenten over stipte.nl

  Ben je niet tevreden over iets van Stipte.nl? Dan kun je per post, per mail en per telefoon een klacht indienen bij ze. Er wordt dan een goede uitleg gegeven en waar mogelijk een goede oplossing geboden. Hierna kun je natuurlijk jouw mening over ze geven op NederlandReview

  Heb jij ervaring met stipte.nl?

  Het is goed om anderen te helpen! Als je ervaring hebt met dit bedrijf dan is het goed om je review op NederlandReview achter te laten. Je helpt hiermee vele anderen om een onafhankelijk en goed beeld te krijgen van deze organisatie. Kies ervoor om mensen te helpen!

  Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Of dat kan leest u aan de hand van ervaringen van klanten die u voorgingen! Lees beoordelingen bij NederlandReview

  Stipte
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  5.6
  43% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  5.2
  Prijs
  rating
  5.2
  Leveren
  rating
  5.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Stipte

  Uw beoordeling

  Bezint eer ge begint

  Geen enkel pluspunt te benoemen. Communicatie nihil. Beloofde diensten niet te leveren. Gooien de telefoon erop als antwoord niet aanstaat. Etc. Wel nog 8 maand verplicht blijven , terwijl beloofde diensten niet geleverd kunnen worden. Te erg voor woorden. Ze pressen.

  Door: Dick30-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  doet het prima

  alles doet het bij mij prima en ik vind het fijn dat het een goedkope aanbieder is. ik kijk niet heel veel televisie en daarom vind ik het fijn dat het goedkoop is allemaal

  Door: rine 20-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Trap er niet in!

  Trap er niet in! Op alle vlakken kan ik voorbeelden geven van waar het bij dit bedrijf mis gaat: bovenal is de communicatie abominabel (reacties duren minimaal 48u, zijn veelal onbeschoft, vaak wordt geen antwoord op de vraag gegeven (om vervolgens weer >48u te wachten op respons, in de hoop dat dit de vraag wel beantwoordt) en soms wordt überhaupt niet geantwoord. Daarnaast worden afspraken herhaaldelijk niet nagekomen (bijv. de belofte om dezelfde dag terug te bellen met een oplossing; om vervolgens nooit meer iets et laten horen), zijn er problemen geweest met de facturen (zelfde afname, elke maand een andere rekening), de kwaliteit van (met name de televisie) laat te wensen over en dat geldt ook voor de apparatuur.

  Voordat u Stipte overweegt adviseer ik eerst naar de reacties op bijv. hun Facebook site te kijken; u zult zien dat dit geen incident is.

  Door: J.D.V.18-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  waardeloze ontvangst

  mijn klacht ligt vooral bij de tv
  ik heb n waardeloze ontvangst met veel blokkerige programma's en zenders en als je tv gemist wilt bekijken loopt t beeld om de paar tellen vast
  bericht gehad van de klachtenservice dat ik naar lan2 moet gaan maar dat brengt geen oplossing
  en ik krijg steeds meer zenders die weigeren

  Door: Rieks van Dalen12-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Meer mogelijkheden dan voorheen

  Nadat ik een mooie aanbieding van Stipte voorbij zag komen, heb ik besloten om over te stappen naar deze provider. Grootste reden voor mij was dat er FOX Sports Eredivisie bij in het pakket zat en ik mag graag voetbal kijken. Ook de prijs was redelijk gunstig. Weliswaar betaal ik nu iets meer dan bij mijn vorige aanbieder, maar de mogelijkheden zijn gewoon veel uitgebreider. Zo heb ik nu bijvoorbeeld interactieve tv, supersnel internet en een vaste telefoon. Alles is nu op één plek geregeld, terwijl ik eerder nog twee verschillende contracten had. Voor mij is Stipte dus echt een uitkomst geweest en ik blijf er voorlopig ook nog wel even klant verwacht ik.

  Door: J. Strijder20-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Overstap naar Stipte heeft geen meerwaarde

  Een tijdje terug overgestapt van Ziggo naar Stipte, omdat ik de service van de eerstgenoemde partij spuug en spuugzat was. Het aanbod dat Stipte mij deed, was bijzonder interessant. Mede hierdoor heb ik uiteindelijk besloten om over te stappen. Nu, een paar maanden later, blijkt dat Stipte niet veel anders is dan Ziggo. Het aanbod mag dan misschien wat beter zijn en de prijs wat lager, maar de service laat ook hier te wensen over. Is dit een kwaaltje waar al die aanbieders mee zitten ofzo? Kan iemand mij dat misschien vertellen?

  Door: Stijn W. 30-11-2016
  Carina21-12-2016

  Stipte werkt bij ons helemaal niet. Met name recorder opnamen kunnen op de tv's boven niet laden. Dus niet te bekijken. Ook duurt het regelmatig 15 minuten de tv met programma's aan te krijgen. Meerdere keren geprobeerd daarover te overleggen. Echter Stipte verplaatst zich helemaal niet in de klant. Het is en blijft ons probleem het op te lossen. Op onze kosten zou er een monteur gestuurd kunnen worden. Zij kunnen hun belofte aan diensten niet waarmaken. Wij hebben stipte opgezegd. We hebben nu een voorstel neergelegd om minder tot geen kosten meer te betalen aan stipte. Wij willen niet betalen voor wat we niet geleverd kunnen krijgen. Zou nooit met stipte in zee gaan. Ik adviseer anderen dan ook dat niet te doen omdat je niks terug kan krijgen. Ze denken niet met je mee. Heel slecht bedrijf. Betaal liever wat meer met een goede service.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Zeer tevreden met Stipte

  Onlangs de overstap gemaakt van een grote provider naar Stipte en dat valt mij helemaal niet tegen. Reden voor de overstap: ik was niet tevreden met de gang van zaken bij mijn vorige aanbieder. Het overstappen was makkelijk voor mij en koste niet veel tijd. De mogelijkheden bij Stipte zijn heel groot, waardoor ik iedere dag met veel plezier naar de televisie mag kijken.

  Door: Y. Oguzhan01-04-2016
  monique24-06-2016

  we zijn nu een paar maanden verder bevalt het nog steeds goed?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Stipte een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Stipte. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Stipte actief?

  Stipte is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Alles-in-één-pakketten, Telefoon, TV & Film, Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Stipte gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.