Simyo.nl

6.5
6.7

Bestellen

6.5

Service

6.2

Prijs

6.5

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Simyo.nl

Is een mobiele telefoon kopen bij Simyo.nl een goed idee? Andere consumenten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze bij de aanschaf van je sim-only abonnement. Hier vind je alles wat je moet weten over Simyo voordat je met ze in zee gaat.

Over Simyo

Simyo is een bedrijf dat sim-only producten levert voor de mobiele telefoon. Het is onderdeel van KPN en als Simyo consument maak je dus ook gebruik van het KPN netwerk. Simyo is in juli 2015 verkozen tot Beste Mobiele Provider van Nederland. Een betrouwbaar bedrijf dus. Als marketing gebruikt Simyo geen dure campagnes, maar vragen ze volgens eigen zeggen doodgewone Simyo gebruikers om hun mening en ervaringen.

Diensten

Simyo is een mobiele provider voor zowel sim-only abonnementen als sim-only prepaid voor de mobiel. Om dit aantrekkelijk te maken heeft Simyo een aantal aandachtstrekkers, waaronder:
-    Altijd toegang tot je tegoed en verbruik via de app of online
-    Gratis aanpassen van je bundel
-    Vertrouwd en veilig via het KPN netwerk

Bij Simyo kan je maandelijks je abonnement bijstellen, en dan niet alleen naar boven, maar ook naar beneden.
Om het nog aantrekkelijker te maken om klant te worden bij Simyo hebben ze de zogenaamde Vriendendeal. Dit houdt in dat als je een ander aanbrengt bij Simyo, je elk een tientje tegoed krijgt op je sim. Dit gebeurt allemaal via je eigen ‘shop.’

Naast simkaarten levert Simyo ook losse mobiele telefoons, in één oogopslag in de shop blijkt al dat dit vooral om wat oudere modellen gaat. Doordat het wat oudere modellen zijn kan er echter wel gestunt worden met de prijzen. Als je al klant bent bij Simyo kan je extra korting krijgen op een nieuw toestel. Zo betaal je je toestel dus ineens af in plaats van zoals bij vele abonnementen maandelijks extra te betalen om je toestel af te betalen.

Bij simyo geloven ze in de kracht van tevreden bellers. Bent u er ook zo tevreden over of juist niet? Bekijk het filmpje en geef ons uw ervaring met Simyo!
Simyo krijgt erg gemixte beoordelingen. Er zijn vele consumenten ontzettend tevreden, maar daar tegenover staan ontevreden klanten waarbij klaarblijkelijk alles verkeerd gaat. Opvallend is dat Simyo op de eigen site zowel negatieve als positieve beoordelingen heeft staan. Er staan dus niet slechts lovende beoordelingen, maar ook situaties waarbij het mis is gegaan. Simyo is dus niet bang om fouten toe te geven.
Belangrijk probleem is dat er soms onnodig hoge facturen zijn als je perongeluk internet open laat staan bijvoorbeeld. Simyo reageert echter op veel van de slechte reviews persoonlijk om zo tot een betere oplossing te komen. Of die oplossing er altijd komt of is gekomen is natuurlijk wel de vraag. Toch is er veel te lezen dat eventuele hoge kosten buiten de bundel kwijtgescholden wordt of dat er voor die periode alleen een  bundel gerekend word. In dit geval betaal je dus een bundel van een aantal MB.

Mocht je zelf een ervaring hebben met Simyo, goed of slecht, zou het erg gewaardeerd worden als je ook even een review achterlaat zodat toekomstige potentiële consumenten hiermee hun keuze kunnen bepalen.

 

Is simyo betrouwbaar in het buitenland? Zijn ze goedkoop en hoe is de prepaid? Vragen waar klanten van simyo antwoord op geven op basis van hun ervaringen. Lees alle beoordelingen op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (12)

Anderen bekeken ook

close

Simyo.nl

Vergelijk reviews en bekijk Simyo.nl