Sim-stunt.nl

9.8

Bestellen

9.5

Service

9.5

Prijs

9.3

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Sim-stunt.nl

Hoe zouden andere mensen die een abonnement bij Sim-Stunt.nl afgesloten hebben, over dit bedrijf denken? In de onderstaande tekst lees je meer over wat Sim-Stunt doet en wat de ervaringen van anderen met dit bedrijf zijn. Sim-Stunt is een bedrijf dat je helpt om het beste sim-only abonnement te vinden. Voor veel mensen is het een behoorlijke opgave om het juiste abonnement te vinden. Er is immers zoveel mogelijk en alle abonnementen lijken behoorlijk veel op elkaar. Hoe vind je nu een sim-only abonnement dat echt bij je past en waar je de meeste waar voor je geld krijgt?

Over sim-stunt.nl

Sim-Stunt.nl is relatief jonge speler op de markt die haar klanten helpt bij het vinden van het juiste sim only abonnement. Dit bedrijf schrijft over zichzelf dat ze een speciaal systeem hebben ontwikkeld dat direct alle actuele abonnementen en prijzen op hun website plaatst. Zo hebben klanten van dit bedrijf direct inzicht in de verschillende mogelijkheden die er voor hen zijn en kunnen ze de keuze maken voor het beste abonnement.
Uiteindelijk sluit iemand geen contract af met Sim-Stunt zelf. Dit bedrijf moet echt gezien worden als een tussenpersoon die vraag en aanbod bij elkaar brengt. Als iemand via dit bedrijf een abonnement afsluit, dan krijgt het bedrijf daar een kleine vergoeding voor. Deze vergoeding wordt waarschijnlijk voor een gedeelte als winst uitgekeerd, maar het bedrijf zegt zelf dat dit ook voor een gedeelte in de verbetering van de website wordt gestoken.

Diensten van deze sim-only vergelijker

De belangrijkste dienst die door dit bedrijf wordt aangeboden is het vergelijken van Sim-Only abonnementen. We hebben de tool die op de website staat even uitgeprobeerd en we moeten zeggen dat het wel echt heel erg handig werkt. Op de homepage van de website is een ‘filtersysteem’ aangebracht waarmee je op verschillende eigenschappen kunt filteren. Te denken valt bijvoorbeeld aan de hoeveelheid internet die je wilt hebben, het aantal belminuten, de prijs en de looptijd. Daarnaast zijn er nog een aantal andere handige filetrsfilters, zoals het type internet, 3G of 4G, of gewoon de downloadsnelheid die je hebt.
Er zijn wel meer van dergelijke website te vinden, maar het moet gezegd worden dat dit bedrijf een groot aantal verschillende providers in haar overzicht heeft opgenomen. Voor consumenten heeft dit als voordeel dat ze een ruime keuze hebben zo snel de provider kunnen vinden die het sim-only abonnement aanbiedt dat echt bij ze past.

Naast het vergelijken van sim-only abonnementen biedt dit bedrijf de mogelijkheid om ook abonnementen te vergelijken waar je een telefoon bij krijgt (dat bedrag zit dan in de abonnementsprijs verwerkt). In 2014 waren ongeveer de helft van alle mobiele abonnementen sim-only en de andere helft waren abonnementen waar een mobiele telefoon bij zat. Door deze mogelijkheid ook aan te bieden kan dus iedere klant bij dit bedrijf terecht!

Klachten over dit bedrijf

Bij NederlandReview zijn we altijd benieuwd naar de manieren waarop klanten hun klachten kenbaar kunnen maken. De mogelijkheden om een klacht in te dienen bij dit bedrijf zijn echter vrij beperkt. Op de website is een postadres en een e-mailadres te vinden. Dat is in principe vrij mager. Wat wel leuk is, is dat je ook met dit bedrijf kan Skypen, al vragen we ons af of veel mensen van deze mogelijkheid gebruik zullen maken.
Wel is het goed om te beseffen dat je in de praktijk niet zo heel veel met dit bedrijf te maken hebt. Je sluit uiteindelijk een contract met de telecomprovider, dus als je een klacht hebt, dan zal je die daar kenbaar moeten maken.

Als u al klant bent bij dit bedrijf, deel dan uw ervaringen. Zo kunnen toekomstietoekomstige mensen die een sim-only abonnement af willen sluiten een betere keuze maken!


 


Hoe zouden andere mensen die een abonnement bij Sim-Stunt.nl afgesloten hebben, over dit bedrijf denken? Lees meningen, beoordelingen en ervaringen bij NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Geweldig toestel aangeschaft!

Ik heb via Sim-Stunt.nl een Elephone U Pro aangeschaft en ik ben er heel blij mee! De reviews op de website hebben mij ook heel enorm geholpen om een een goede keuze te maken welk toestel geschikt voor mij was. Een echte aanrader!

B

Bayron

22-05-2018

0

Simonly gekocht

Van de week via deze website voor mijn vader een simonly abonnement gekocht. Overzichtelijke website en mijn vader en ik waren er al snel uit welk abonnement het beste bij hem paste.

S

Sander

23-11-2017

0

simkaarten

ik had simkaarten besteld , die waren morgen al bij mij, mooie op tijd en netjes ingepakt. volgende keer wordt weer hier bestellen.

M

murat unuvar

24-06-2017

0

simkaarten

ik had simkaarten besteld en alles mooie op tijd gekregen,netjes ingepakt, is een goeie zaak waar je altijd kunt winkelen

M

murat unuvar

24-06-2017

0

simkaarten

ik had simkaarten besteld en alles mooie op tijd gekregen,netjes ingepakt, is een goeie zaak waar je altijd kunt winkelen

M

murat unuvar

24-06-2017

0

Twijfel over sim-only direct weggenomen

Mijn telefoonabonnement loopt bijna ten einde en ik ben op zoek gegaan naar een sim-only aanbieder. Reden? Omdat ik de prijs van een mobiel abonnement veel te hoog vond. Mijn toestel is na twee jaar nog prima, dus ik vind het overbodig om direct weer een nieuwe aan te schaffen. Er zijn tegenwoordig zoveel aanbieders van sim-only, dat ik niet meer wist waar ik het nou precies moest zoeken. Dankzij sim-stunt.nl is mijn twijfel direct weggenomen. Je kunt op deze website makkelijk een vergelijking maken tussen de verschillende aanbieders, zodat je direct weet waar je aan toe bent. Je krijgt een overzicht van de kosten en de inhoud van je bundel. Hartstikke makkelijk!

K

Karin GW

17-03-2017

0

Scheelt echt heel veel geld!

Voor mij is het echt stukken goedkoper zo'n Sim Only Abonnement. Ik bel of sms niet echt superveel ofzo, word vooral gebeld. Heb wel een mooie iphone, maar die koop ik liever los. Dat kost uiteindelijk veel minder geld allemaal. Bij Simstunt vond ik een hele relaxte deal en afsluiten ging prima allemaal! Prima service ook! Dus ik ben erg tevreden!

A

Annelore de Boer

27-08-2016

0

Eindelijk makkelijk vergelijken

Waar ik dus helemaal simpel van werd is dat ieder sim-only abonnement net weer andere opties heeft. Daar wordt iedereen toch helemaal gestoord van of wat? Het is echt op geen enkele manier normaal te vergelijken!!! Gelukkig kwam ik sim-stunt.nl tegen. Op deze website kon ik makkelijk het sim-only abonnement vinden wat ik nodgi had en nu hoef ik ook niet meer te veel te betalen. Bedankt!

J

Jolanda

11-08-2016

0