NederlandReview

  Ervaringen Phoneshop

  Wat anderen van de Phoneshop.nl zeggen. Ben jij het met hun eens? Lees op NederlandReview beoordelingen van bedrijven. Hieronder zit natuurlijk ook Phoneshop.nl. Phoneshop.nl is een online winkel voor mobiele telefonie abonnementen en smartphones. Je kunt er zakelijke abonnementen afsluiten en ook abonnementen voor een particulier.

  Heb jij een ervaring met Phoneshop.nl? Dan zien we jouw reactie graag terug op NederlandReview. Een beoordeling kan voor een ander zeer waardevol zijn.

  Over Phoneshop.nl

  De Phoneshop.nl is een online winkel waar je terecht kun om een van de nieuwste smartphones aan te schaffen. Ook kun je er een abonnement afsluiten bij alle grote telecomproviders. Hierdoor is het mogelijk om dus goed bereikbaar te zijn en te blijven. Natuurlijk kun je dit in alle stijl doen! Een nieuwe smartphone kopen of een abonnement voor je mobiele telefoon afsluiten was nog nooit zo gemakkelijk als bij Phoneshop.nl.  Zelf je scherm vervangen van (bijvoorbeeld) je samsung galaxy S3? Dat kan! Kijk in dit filmpje hoe!

  Diensten Phoneshop.nl

  Phoneshop.nl verkoopt verschillende smartphones. Deze kun je in combinatie met een mobiel abonnement afsluiten. Hieronder hebben we een aantal van de verschillende smartphones opgesomd, welke je kunt aanschaffen bij Phoneshop.nl. Het gaat om de volgende mobiele telefoons:
  • Apple
  o Apple iPhone 6
  o Apple iPhone 6 Plus
  o Apple iPhone 5c
  • Samsung
  o Samsung Galaxy S6 Edge G925F
  o Samsung Galaxy S5 mini G800F
  o Samsung Galaxy S6 G920F
  • Nokia
  o Nokia Lumia 635
  o Nokia Lumia 735
  o Nokia Lumia 830
  • Sony
  o Sony Xperia Z3 Compact
  o Sony Xperia Z3
  o Sony Xperia Z3+
  • Huawei
  o Huawei Ascend P7
  o Huawei Ascend P8 16GB
  o Huawei Ascend P8 Lite
  • HTC
  o HTC One M9 Plus
  o HTC One M9
  o HTC One M8
  • LG
  o LG G3 D855 4G/LTE 16GB
  o LG G3s D722 4G/LTE
  o LG G4c H525N
  • Motorola
  o Motorola Nexus 6
  o Motorola New Moto G 8GB Dual Sim
  o Motorola New Moto X 16GB

  Naast de verschillende telefoons (hierboven is slechts een greep uit het assortiment weergegeven) is het ook mogelijk om een mobiele telefonie abonnement af te sluiten.

  Klachten, tips en complimenten over Phoneshop.nl

  Het is voor Phoneshop.nl van groot belang, dat ze alleen maar tevreden klanten hebben. Hierom werken ze continu aan een nog betere dienstverlening. Mocht er iets niet goed zijn gegaan dan is het belangrijk om hier een klacht over in te dienen bij Phoneshop.nl. Doe dit altijd met het ordernummer bij de hand. Hierdoor kun je sneller het probleem duidelijk maken. Natuurlijk zal Phoneshop.nl er alles aan doen om het probleem zo snel als mogelijk op te lossen. Een klacht kun je schriftelijk of per mail indienen bij Phoneshop.nl.

  Jouw mening over Phoneshop.nl

  Ben jij een klant of klant geweest van de Phoneshop.nl? Dan zien we op NederlandReview graag je beoordeling terug. NederlandReview verzamelt alle goede en slechte reviews van bedrijven om ze op haar site te publiceren. Hierdoor ontstaat er een overzicht van meningen en kan een bezoeker snel zien of het wel of niet verstandig is om een bestelling bij bijvoorbeeld Phoneshop.nl te plaatsen.

  Onafhankelijke ervaringen over de phoneshop. Mobiele telefoon, abonnementen, smartphones...zijn ze goedkoop, goed en betrouwbaar? Lees ervaringen en weet waar u koopt.

  Phoneshop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  8
  71% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  7.4
  Prijs
  rating
  9.2
  Leveren
  rating
  7.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Phoneshop

  Uw beoordeling

  Bad Repair Service

  I sent my Google Pixel phone more than a month ago to be repaired and I still did not receive any time estimation when I should expect to receive it back. I think it’s unacceptable and I am completely disappointed of your service!

  Door: Elena03-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Duurt lang!!

  Waarom duurt mijn bestelling zo lang?? Op deze manier koop ik er nooit meer!

  Door: Tanisha25-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Goeie winkel

  Ze verkopen goeie assie

  Door: Joe13-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Snel en goed

  Ik heb op zaterdag 02/01/2016 via de site van phoneshop een Iphone 5c refurbished besteld. Kreeg snel een bevestiging en de levering vond op dinsdag plaats. Prima verpakt en de Iphone werkt perfect!

  Door: Wiebe Bloemhof08-01-2016
  Wiebe Bloemhof08-01-2016

  Dit moest het maximale aantal sterren hebben!!!

  Admin NederlandReview08-01-2016

  Scoring aangepast.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Goedkoopste aanbieder

  Ik heb via beslist gezocht naar de htc one M9 en de phoneshop kwam hier het goedkoopst uit. Dus ik gekeken bij de phoneshop en bleek deze onder de prijs verkocht te worden dat op beslist stond aangegeven. Hoe kan dat?? Ik snap dit niet. Dus ik heb hem uiteindelijk gewoon bij de phoneshop gekocht. Wel zo snel.

  Door: Hans de B.23-12-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Gevonden!

  Ik kon nergens op internet een duo sim vinden voor mijn samsung S5. Echt superittitant. Ik heb hem uiteindelijk gevonden bij de phoneshop en was de volgende dag in huis. Super!

  Door: Noeska23-12-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Samsung S6 is het goedkoopst!

  Net een samsung S6 abonnement bij phoneshop afgesloten. Echt heeeeelemaal blij mee! Even internet afgezocht en ik kwam bij phoneshop op 36 euro per maand inclusief toestel wat nergens anders ik goedkoper kon vinden. Doen dus!

  Door: Siebers18-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is Phoneshop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Phoneshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 71% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Phoneshop actief?

  Phoneshop is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Phoneshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.