Ortel

8

Bestellen

10

Service

8

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Ortel

Met Ortel kun je bellen naar binnen- en buitenland voor scherpe tarieven, terwijl je wel het betrouwbare netwerk van KPN gebruikt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen met deze provider? Lees dan verder. Echte mensen delen hun ervaringen met Ortel

Over Ortel


Ortel gelooft dat voordelig bellen eerlijk en duidelijk kan, dus zonder kleine lettertjes en verschillende bundels. Bij Ortel bel je prepaid voordelig naar zowel het binnen- als buitenland. Dus zie je een voordelig tarief? Dan geldt dat niet alleen voor iemand die binnen drie dagen een abonnement afsluit en die volledig voldoet aan allerlei voorwaarden. De aanbiedingen gelden altijd en voor iedereen. Dus voor iedereen gelden dezelfde voordelige lage tarieven. Je vindt de simkaarten van deze provider in belwinkels door Nederland en op de website. Op de website kun je maximaal twee gratis simkaarten bestellen. Doordat de simkaarten naast een normale simkaart, ook de nano-, micro- en nanosimkaart bevatten, zijn ze geschikt voor alle types telefoons en tablets. Je beltegoed opladen kan bij grotere supermarkten, benzinestations, de drogist of het postkantoor. Geen tijd of zin om de deur uit te gaan? Je kunt Ortel beltegoed opwaarderen op hun website.
Service van Ortel


Ortel houdt van eerlijk. Het moet voor jou dus altijd duidelijk zijn hoeveel je betaalt en hoeveel belminuten of data je daarvoor krijgt. De prepaid kaart is makkelijk te gebruiken en je kunt er gelijk mee bellen, sms'en en surfen op internet. Het maakt niet uit of je dit nationaal of internationaal doet, alles tegen hele voordelige tarieven. Als je belt via deze provider maak je gebruik van het netwerk van KPN, dat bekend staat om de hoge betrouwbaarheid en de goede kwaliteit. Ook zijn er acties waardoor jij altijd goedkoper uit bent, zoals bijvoorbeeld altijd dubbel beltegoed, voordelige actie-tarieven die voor iedereen gelden, gratis onderling bellen tussen Ortel-gebruikers en een gratis simkaart waar direct zeven euro beltegoed op staat.

Klachten over Ortel


Heb je een klacht of ben je niet 100% tevreden? Dan kun je altijd gratis contact opnemen met de klantenservice, die jou vriendelijk en zo snel mogelijk verder zal helpen. Ortel denkt met je mee om jouw telecomervaring zo goed mogelijk te laten verlopen. Ook als je een klacht hebt doorgegeven op een recensiesite, is de kans groot dat Ortel via die weg zelf contact met je opneemt om je vraag te beantwoorden of probleem en/of klacht op te lossen. Wil je zelf contact opnemen? De klantenservice is elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur om met je mee te denken. Heb je buiten deze tijden een vraag, klacht of probleem? Dan kun je via de website 24 uur per dag en zeven dagen per week een bericht achter laten.

En wat vind jij?


Ben jij klant bij Ortel? Hoe vind jij het? Waar ben je wel of niet tevreden mee? Mensen zijn nieuwsgierig naar jouw ervaringen, heb je tijd om deze te delen?


Wat zijn de ervaringen van klanten met Ortel Mobile? Hoe is de dekking, de prijs, de service? Lees ervaringen, reviews en beoordelingen van klanten!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Ik ben geen nummer

Al een tijdje ben ik op zoek naar een provider waarbij je gewoon geen gedoe hebt. Ik heb in het verleden lang bij de grotere providers gezeten en ik werd daar gewoon ronduit asociaal behandeld. Rekeningen klopten niet, de klantenservice snapte het niet/kon mij niet helpen en ik was er gewoon helemaal klaar mee. Maar wat moet je dan doen. Je kunt wel zeggen dan ga ik naar een andere provider, maar dat had ik in de afgelopen jaren al enkele keren gedaan, dus dat schiet ook niet op. Toen dacht ik: wat zou er gaan gebeuren als ik niet naar een grote provider zou overstappen, maar naar een wat kleinere? Ik ben overgestapt naar Ortel Mobile en ik moet eerlijk zeggen: dat is me bijzonder goed bevallen. Alleen tijdens het bestellen heb ik tot nu toe contact hoeven zoeken met de klantenservice, maar verder klopt alles gewoon en het netwerk is super. Heel fijn. Ik hoop zeker dat dit zo blijft. Voor nu een vette pluim!

A

Anoniem

04-01-2018

0