Online.nl

4.5

Bestellen

3

Service

4.3

Prijs

3.4

Levering

33%

Zou hier weer kopen

Online.nl

Ben jij bekend met Online.nl (eerder Euronet en Wanadoor geheten)? Lees de laatste ervaringen en beoordelingen over Online.nl op NederlandReview.  Online.nl is een bedrijf welke internetverbindingen aanbiedt voor vele bedrijven en particulieren. Ook kun je een televisie signaal en telefonie (vaste telefoon) via hun krijgen. Natuurlijk kennen ze ook een alles in een abonnement waarvan je gebruik kunt maken. Tal van snelheden om te downloaden en andere opties waaruit je kunt kiezen. 

Over Online.nl

Een van de handleidingen van een voorganger van Online.nl gaaf al aan, dat ze verwachten dat internet zich tot het communicatiemiddel van de toekomst zal ontwikkelen. Het was toen 1994! Euronet was het bedrijf wat als eerste internet aanbood in Nederland. Later is dit bedrijf opgegaan in Online.nl. Naast internet wordt er ook (interactieve) televisie en goedkoop bellen aangeboden. Het is belangrijk voor Online.nl om veel plezier voor minder geld aan te bieden. 

Online.nl: Betrouwbaar, betaalbaar en innovatief? Het is voor Online.nl belangrijk om een betaalbaar, betrouwbaar en innovatief product te krijgen. Dit kan op het gebied van bellen, televisie of internet zijn. Zo bieden ze interactieve televisie aan op alle mogelijke toestellen. Ook kun je snel internetten bij ze en volop bellen. Communiceren is belangrijk!   

De diensten van Online.nl

Online.nl biedt verschillende diensten aan. Hieronder hebben we ze voor je opgesomd. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen en producten bij hun. Het gaat om de volgende producten:

•    Internet, Bellen & TV 
•    Internet & TV 
•    Internet & Bellen 
•    Internet 

Je kunt ze aanvullen met de volgende extra’s: 
•    Extra TV's 
•    HBO 
•    FOX Sports 
•    Video on Demand 
•    TV op vakantie 
•    Telefonie
Online.nl is altijd op zoek naar mogelijkheden om hun diensten nog interessanter en mooier te maken. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk ook op de website van Online.nl hoe uitgebreid hun diensten en producten zijn. 

Klachten of tips over Online.nl

Natuurlijk wil Online.nl alleen maar tevreden klanten. Het is daarom ook mogelijk om contact op te nemen met Online.nl. Je kunt je klachten via de post, per email of telefonisch indienen. Misschien is er iets misgegaan of ben je ergens erg ontevreden over? Dan kun je dat dus kenbaar maken. Je mag verwachten dat er een goede oplossing geboden wordt. 

Wat vind jij van Online.nl? 

Graag zien we jouw reactie tegemoet over Online.nl op NederlandReview. Op die manier is het nog gemakkelijker voor anderen om een goed beeld te krijgen van Online.nl. Ervaringen, reviews en beoordelingen zijn van harte welkom. Natuurlijk zien we graag positieve reacties verschijnen op NederlandReview. De minder mooie berichten en klachten zijn echter ook van harte welkom. 


Slecht beeld, internet opzeggen? Of juist heel goed en goedkoop en wilt u een abonnement afsluiten? Lees eerst ervaringen op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (94)

Internet bundel

Een bestelling gedaan, op de dag van levering (14 dagen na bestelling), niks gehoord waarna ik zelf online.nl ben gaan bellen. Er blijkt iets fout te zijn gegaan in de back office wat betekent dat ik een antwoord krijg over maximaal 5 werkdagen wat ze eraan gaan doen. Overigens is de klantservice ook slecht. Besteed iets meer geld aan je internet! Dat scheelt veel gedoe, neem hier geeen internet!

V

Vasco

25-10-2023

0

Internet en tv

Op hun website staat 'Zit ik een tijdje zonder internet? Nee. Met onze Overstapservice zorgen wij ervoor dat dit niet gebeurt. We geven je huidige aanbieder pas een seintje om het abonnement te stoppen als via ons alles werkt.'. Maar gisteren overgestapt, ze hebben KPN al 's ochtends laten stoppen terwijl hun modem vervolgens géén internetverbinding krijgt. Klantenservice zegt dat het later op de dag kan zijn (dus daar breken ze al hun belofte). Wij afwachten. Volgende ochtend nóg geen internet+tv. Klantenservice zegt dat het aan de wijkcentrale ligt, dat de collega dit gisterenochtend al had kunnen zien en er een monteur naar moet kijken. Maar die kan pas worden ingepland OVER VIER DAGEN. Dus ze verwachten dat ik NOG VIER EXTRA DAGEN zonder internet+tv blijf zitten. Ze bieden geen enkele andere oplossing, zelfs nadat ik al hun afdelingen heb gesproken. Bizar slechte club, ABSOLUUT VERMIJDEN!

J

J.V.

07-07-2023

0

Internet en tv

Levering is super maar de werking ho maar en klantenservice komt steeds met hetzelfde ondanks dat dat allemaal gedaan is. Ben nu iets meer dan een jaar bezig met tv gemist, opnames terug kijken en sinds kort hapert de radio veel te vaak en wil je van radio naar tv dan valt het hele kastje weer uit en komt dat blauw/rood lampje en het opstart scherm. Al nieuwe apparatuur opgestuurd gekregen maar het probleem blijft. Vraag je hoe het zit met een vergoeding doen ze alsof hun neus bloed terwijl toen werd gezegd als het probleem is opgelost gaan we daar naar kijken, dus niet. Misschien houden ze liever het probleem dan een vergoeding te geven.

C

Chantal Simons

20-04-2022

0

Internet en tv

Vreselijk bedrijf. Klantenservice belabberd slecht. Ze promoten met een cashback actie, vervolgens verzinnen zij verschillende smoesjes om de cashback niet te voldoen en nu geven zij aan dat het een aantal weken gaat duren. Internet kwaliteit is net zo slecht als de Klantenservice. Ik geef duidelijk aan dat ik een klacht wil indienen, gezien er tegenstrijdigheden beweringen vanuit verschillende Klantenservicemedewerkers zijn omtrent de uitbetaling van de cashback. Klantenservice geeft aan dat ik geen klacht kan indienen. Hoe is het mogelijk? Internet valt geregeld uit, wekenlang storing gehad en geen Internet gehad (Klantenservice gaat dit ontkennen, terwijl ik wekenlang zonder Internet en tv zit). Online.nl hanteer misleidende reclame (cashback), terwijl dit geen cashback is. Tip sluit geeen contract met online.nl zijn stelletje oplichters met slechte service.

M

Maya

16-02-2022

0

mijn online en email een grote bagger troep

kan al weken niet meer inloggen niet in mijn email en niet op mijn onlinie echt een pleuris troep , elke keer zeggen jullie dat ik een niuewe code moet stuuren dan blokkeeren jullie de email echt een kanker zooitje los dit op zorg dat jullie voor jezelf alles op een rijtj heb zitten en dan zijn jullie WEEER niet berijkbaar damn wat een pleuris zooitje bij jullie

P

Peter van den Berg

02-01-2022

0

Internet

Mooie aanbieding gekregen van Breedbandwinkel.nl, echter daarna is het een en al drama bij Online.nl. Slechte service, loze beloftes dat het opgelost gaat worden maar in de praktijk komt er niets van waar. Veelal storingen, waardoor dagen geen internet, maar compensatie ho maar.

N

Nanda

16-10-2021

0

Internet met interactieve tv

Als het beeld er is gaat het goed. Maar elie keer als je de tv aanzet moet je 5 minuten wachten omdat er iets geïnstalleerd moet worden. Begin mei is mijn jaar voorbij en ben ik weg bij Online. Ik raad het iedereen af Canal digitaal is waardeloos.

H

Huub van Loon

06-10-2021

0

Tv en internet

Super slechte service. 1 jarig contract gehad. Internet en 5v belabberd geen dag dat het beeld van de tv stil staat. Meerdere malen contact gehad maar medewerkers zijn totaal niet klantvriendelijk. Bij opzeggen abonnement een maand extra betalen omdat zij het de 4e geleverd hebben en met hele maanden werken dus zij leveren laat en wij moeten maar extra betalen voor iets wat we niet krijgen...

T

Timmerman

28-09-2021

0

Internet abonement voor 1 jaar, zij hebben hier 15 maanden van gemaakt oplichters

9201063. Oplichters, personeel doet niets voor je. Niemand belt terug. Ik ben overgestapt op 30- juni, alles is geregeld en contract is overgenomen door Budget. Bevestigingen ontvangen van Online over beïndiging van het contract en stop datum. Modem retour gestuurd 7- juli. Nu blijkt dat ze 3 maanden afgeschreven hebben juli augustus september terwijl contract is gestopt. Diverse keren gebeld en gemail, nooit reactie terug over de mails gekregen. En bij bellen wordt je van kastje naar muur gestuurd. Aangegeven dat contract is gestopt en dat ze 3 maanden nog steeds geld afschrijven onterecht. Ze gaven aan dat het niet zo was dat contract door ging tot september. Na bewijzen te vinden en steeds telefonisch elek keer een ander aan de lijn te hebben gehad, weer niet opgelost. Mensen daar studenten nemen telefoon aan, maken in ticket tussen 3 tot 5 dagen wordt gezecht maar nog steeds krijg je geen bericht of contact door de verantwoorde afdeling. Ze stelen mijn geld en vervolgens krijg ge geen contact met iemand van de administratie. Abonnement was voor 1 jaar juni 2020 tot juni 2021. Afgesproken eerste 6 maanden internet maand 19 euro. Het werd zonder bericht verhoogd met eerste 6 maanden 21 euro daarna laatste 6 maanden van 34 werd 6 maanden 36 per maand. dus 24 euro meer opgelicht dan afgesproken. Laatste afschrijving zou zijn juni. Nu hebben ze juli augustus september ook afgescheven met verhoogt bedrag 37.50 niet te geloven. 1 jaar abonnement is ineens 15 maanden nog nooit gehoord in Nederland.☺☺☺ Na contact met bank te hebebn en de medewerkers daar die niets voor je doen 2 betalingen via bank gestorneerd teruggeboekt. Blijft nog 1 over . Daarover weer mininmaal 20 x over gebeld inmiddels alles stuudjes en medewerkers gesproken die allen de functie hebben om telefoon op te nemen verder niets, geen klacht geen beloftes stuur de klanten weer van kastje naar muurtje. Ik loop al bijna 4 maanden achter de fijt aan dat abonement is gesptop en mijn geld terug wil. Krijg ik een sms op 9-sep dat er een bedrag van 37.50 gestort wordt en nu vandaag 28 weer 3 weken voorbij krijg niets. Na contact vandaag weer niets betaalt en niemand doet wat voor mij. Kut bedrijf oplichters ik zal overal klachten indienen en tevens met bewijzen van mijn kant rechtsbijstand inschakelen met aanvraag voor schadevergoeding voor elke keer bellen rente per dag na afschrijving geld en niet terugbetalen per 30 juni. Mensen wees allert voor dit bedrijf zijn oplichters je krijgt met niemand contact. Geef mijn geld terug.

K

K.Ardic

28-09-2021

0

Normale abonnement

5 maanden slecht internet verbinding via Wi-Fi. Kabel in ons huis was geen oplossing. Aangezien je dan de muren moet frezen en daarna weer stukken. Kregen na 5 maanden na hoop geklaag een versterker en 3 nieuwe kastjes voor het internet. 5 maanden aan het lijntje gehouden. Na 5 maanden wilde ik weg bij online.nl omdat hun niet willen helpen. Pas toen ik het wilde beëindigen kwamen hun met moeite in actie. Monteur is geweest maar volgens mij had hij net zoveel verstand van als het kantoorpersoneel. En die versterker en 3 kastjes voor ontvangst van het internet. Uiteindelijk mochten wij het abonnement opzeggen. Nu zit ik ben terug bij ziggo en geen enkel problemen meer. Betaal wel meer per maand maar heb nu wat hun aanbieden en was bij online niet zo. En nu nog maand verder is het abonnement nog niet geregeld dat het is opgezegd. Slechte service ze beloven veel maar doen vrij weinig. En nemen niks serieus!

L

Leendert

14-09-2021

0

internet en tv met vast bellen

Na bijna 3 jaar dan toch de knoop doorgehakt en overgestapt naar een andere provider, de reden dat wij het zo lang volhielden bij Online.nl is de prijs. Wat voor ons de laatste druppel was, een telefoon rekening waar op de specificatie een nummer stond in China welk gebeld was voor ruim 1 uur. Hierover contact opgenomen met Online.nl en het antwoord is, als u fraude vermoed contact opnemen met de politie Online.nl doet hier niets mee.... Dat was het laatste puntje dat ons deed besluiten over te stappen maar daarmee zijn de problemen met Online.nl nog niet van de baan... sterker nog nu begint het echte gevecht pas.. De overstap is succesvol zegt T-mobile per 27-8-2021 bent u klant bij ons... Online.nl stuurt een rekening voor september (door mij niet betaald) , ik heb de machtiging ingetrokken en Online.nl geblokkeerd bij mijn bank. Vervolgens een retour doos aangevraagt in de chat met Online en netjes ontvangen... De geleende aparatuur netjes verpakt terug gestuurd en ja hoor wij krijgen netjes berricht dat de apparatuur is ontvangen, Echter volgens de administratie loopt mijn contract nog en word er niets met de retour gezonden apparatuur gedaan.... Weer contact met Online via de chat, Nee hoor zegt ene Mark, uw contract is per 27-8-2021 beeindigd en de aparatuur is retour ontvangen gemeld. Mooi dan zijn we nu dus klaar?.... nou nee dus want Mark voegd nog even toe dat de laatste 2 facturen (Juli en Augustus) niet zijn betaald en er staat een bedrag open van 111.50 lol... ok dat kan dus niet Online heeft die bedragen zelf van mijn rekening afgeschreven en daar is dus bewijs van word zo moe van deze provider.... Mensen als je besluit om op basis van de prijs toch in zee te gaan met Online.nl zorg dan dat alles via e-mail of de chatbox met Online gebeurd dan heb je namelijk altijd de mogelijkheid om alles te kunnen weerleggen.. voor ons ONLINE .nl NEVER AGAIN

M

martin de Ridder

02-09-2021

0

abonnement

In Mei 2020 opgezegd en elke maand wordt er nog 65 euro van mijn bank rekening afgehaald....meerdere malen gebeld en hieruit blijkt dat er helemaal niets bekend is...ik vraag me af welke Koekebakkers hier aan het werk zijn maar ik ga NOOIT meer in zee met online.nl, nogmaals een WAARDELOOS bedrijf met mensen aan het werk...kinderen van 3 hebben nog meer verstand..

O

Olsman

02-09-2021

0

Solcon allen in 1

Was al jaren een zeer tevreden klant bij KPN. Alles werkte daar naar behoren. Omdat wij in het buitengebied wonen en wij een traag internet zouden hebben werd er glasvezel aangelegd. Ons werd aangeraden om met onze tijd mee te gaan en ook naar glasvezel te gaan. Solcon leek daarbij de meest logische provider. De aanleg was een ramp en werd 1,5 jaar later pas afgerond. Helaas werden ook de beschadigingen van de graafwerkzaamheden niet hersteld, ondanks meerdere beloftes. De monteur installeerde de glasvezelkabel en ik deed de rest. Makkie, alles werkte. Maar al snel bleek er toch wel behoorlijk wat storing te zijn in het beeld van de TV of hij stopte helemaal. Ook viel het internet tegelmatig uit en was de snelheid niet sneller dan ik gewend was bij KPN. De helpdesk gaf aan dat de geleverde snelheid 200/200 goed was maar dat onze computers de snelheid niet aankonden. Ondanks dat het nieuwe apparatuur is klopte dit. Een zoektocht naar de juiste apparatuur strande, alleen de game computer van mijn zoon kon de snelheid aan. Omdat de storingen aanhielden weer advies gevraagd aan de helpdesk. Nu bleek mijn Devolo apparatuur weer niet te voldoen en mijn splitter was van het verkeerde merk. Overgegaan naar de goede apparatuur( ter waarde van €350). Het bleek inderdaad een tijdje goed te gaan maar nu krijg ik weer de zelfde storingen en ben ik het zat. Wij waren zeer tevreden over de KPN mogelijkheden op de TV. Bij Solcon is het echt een ramp. Bij veel zenders kan je niet opnemen, of terugkijken, of doorspoelen. Veel zenders zie je ook niet op de app of kan je helemaal niet opnemen. Spotify is niet meer gratis, Enzovoort. Ik ben dus zeer teleurgesteld en ga zodra mijn contract opgezegd kan worden weer terug naar KPN. Helaas kan dit nu nog niet omdat zij nog geen glasvezel leveren op ons adres en ik wel de aansluitkosten betaald heb.

D

D van der Linden

01-09-2021

0

Adsl internet

Helaas vast aan een jaarabonnement van online.nl. Ik heb werkelijk nog nooit zo’n traag internet gehad thuis. Modems door het hele huis helpen niet en we moeten constant handmatig naar een andere modem schakelen. Het gratis internet op onze vakantie adres was een stuk beter. Verschillende keren de klantenservice gebeld, maar het ligt niet aan de internetsnelheid volgens online.nl. Dit NOOIT weer. Wij vieren heeft op de dag dat dit contract eindigt.

C

Carin

13-08-2021

0

Internet en TV

Ze zouden de overstap serbive regelen. Oude provider sluit me een week eerder af en ze weigeren om eerder het abbonement om te zetten. Internet deed het al maar TV inlog gegevens willen ze gewoon niet geven terwijl hun de fout maken. Waardeloos.

P

Peter Bijleveld

11-08-2021

0

Online.nl internet en TV

Zorg dat je nooit met dit bedrijf in zee gaat. Ik ben een startende op de woningmarkt en online.nl is mijn eerste internet provider. Na het afsluiten van het pakket heb ik een domme fout gemaakt om alleen voor de Canal digital app te kiezen. Na het zien van deze fout heb ik direct contact met ze opgenomen. Ik stelde voor om extra te betalen zodat ik een tv kastje kon krijgen. Dit was beslist niet mogelijk en ze konden niks voor me doen. Ik gaf ze aan dat ik een potentiële vaste klant van ze kon worden omdat ik hun tarieven wel erg aantrekkelijk vond. Ook hier gaven ze niks om en moest ik een jaar lang als ontevreden klant de blaren uitzitten. Een jaar later neem ik contact met ze op om mijn pakket op te zeggen. De vrouw van de klantenservice had hier naar mijn idee niet echt zin in. Er werd 2x opgehangen voordat ik een fatsoenlijk gesprek kon starten. In dit gesprek hoorde ik mevrouw een aantal keer diep zuchten. Er werden nog wat aanbiedingen naar me hoofd toe geworpen nadat ik aangaf dat ik mijn pakket wou opzeggen ( nu was het opeens wel mogelijk) Na enige moeite ''denk'' ik dat mijn pakket is opgezegd. En ik zeg hierbij ''denk'' omdat ik nooit enige bevestiging hierover heb ontvangen. Online.nl is een verwaarloosde dochteronderneming van KPN. Aan KPN de tip om meer te werken aan de klantenservice en de klantvriendelijkheid. Ook zou het fijn zijn dat jullie wat flexibeler zijn naar beginnende klanten toe.

J

Jesse

09-08-2021

0

Internet en tv abonnement

Na 4 dagen zonder internet nu al 4 dagen iedere dag het genot dat het internet meerdere keren wegvalt. Was ik maar nooit overgestapt naar deze organisatie.

H

H Sterken

03-08-2021

0

Internet+TV Online.nl

Pluspunten: Géén! Minpunten: Traag, slecht, uitvallend internet. Hulpvaardigheid beneden peil. Er wordt meerdere malen een monteur gestuurd. Eerste keer duurde het 1 week voordat hij kwam tweede keer 10 dagen en last but not least voor de derde keer duurde het twee en een halve week. Dit alles zonder enig resultaat. Sterker nog, na het plaatsen van een andere router is het wifi signaal helaas nog slechter geworden. Overigens geen wonder dat je zo lang op een monteur moet wachten want zij hebben vele klachten te verwerken. Nu overgestapt!

A

Anna Verlinde

30-07-2021

0

Alles in 1

Sinds 1 week aangesloten. Spijt als haren op mijn hoofd. Al 2 keer geen beeld en geen geluid. Netflix en Disney werken niet meer blijft constant laden. Duurt een halve minuut voordat je op de volgende zender terecht komt bij het zappen.

R

R.Tak

22-07-2021

0

alles in 1 van online

pluspunt:snel gelevert minpunten:voor de rest alles klote. zelf de klanteservice doet geen enkele moeite om je te helpen

R

remco kaslander

20-07-2021

0