One.com

8.4

Bestellen

6.8

Service

7.6

Prijs

8.4

Levering

80%

Zou hier weer kopen

One.com

Waarom zou ik kopen bij one.com. Dit vragen meerdere consumenten zich dagelijks af. One.com is een website die een programma aanbiedt waarmee je zelf je eigen website kan maken. Er zijn meerdere websites die dit soort diensten verlenen. Dus waarom zou je dan kiezen voor one.com? Wat maakt One.com beter dan andere aanbieders? Wil je weten wat ervaringen van anderen zijn met One.com hosting? Lees dan verder.

Over One.com

One.com is een aanbieder van verschillende diensten op het gebied van webhosting. Het bedrijf is gestart in 2002 in Denemarken door Jacob Jensen. Inmiddels behoort het bedrijf tot één van de meest toonaangevende ondernemingen op het gebied van verkoop van webhost diensten en de bemiddeling van domeinnamen in Europa. Met 1.000.000 klanten in 149 landen en meer dan 270 medewerkers kan het bedrijf zeker succesvol genoemd worden. Daarnaast heeft One.com verschillende prijzen gewonnen waarvoor er veeleisende tests doorstaan moesten worden. Het bedrijf heeft als doel het aanbieden van een flexibel product wat vriendelijk is in gebruik. Dit voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers. Het bedrijf heeft verschillende kantoren. Naast Denemarken is One.com te vinden in Dubai, Duitsland, Engeland en Nederland. Omdat het bedrijf zoveel klanten heeft van verschillende nationaliteiten kunnen ze inmiddels hulp bieden in tien verschillende talen. Elke maand worden er meer dan 90.000 vragen beantwoord. 


 


Diensten 

One.com biedt een pakket met 15 GB aan hosting. Je krijgt een programma waardoor je niet hoeft te coderen. Je hoeft dus niet aan de slag met software die in bezit zijn van een lange gebruiksaanwijzing of een studie coderen gevolgd te hebben. Deze web editor is geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik. Je website heeft dankzij One.com zelfs de ruimte om een online fotoalbum te plaatsen. Zo kan de gehele familie genieten van de gemaakte vakantie foto’s. Je kan gebruik maken van Wordpress, hebt de mogelijkheid tot onbeperkt dataverkeer en een onbeperkt aantal e-mail adressen. Het e-mail account heeft een virus- en spamfilter. Dankzij deze filters kunt u zorgeloos deelnemen aan het e-mail verkeer. De spamfilter kan zelfs op meerdere manieren ingesteld worden zodat je zelf kan bepalen hoe ‘zwaar’ de inbox van je e-mail gefilterd wordt. Daarnaast krijg je je eigen domein. Hieraan zitten verschillende tarieven verbonden. Dit heeft ermee te maken of je bijvoorbeeld een .nl domein wil hebben of een .com domein. One.com belooft een niet goed, geld terug garantie. 


Klachten 

Klachten over One.com kunnen gemeld worden via de website. Het telefoonnummer en e-mail adres is gemakkelijk te vinden onderaan de pagina. Wel wordt er vermeld op de website dat ze geen telefonische ondersteuning bieden. Dit omdat de kosten van een telefonische service dan zo hoog worden dat het product ook in prijs omhoog zou moeten gaan. Daarom kiest one.com ervoor om te bezuinigen op personeel in plaats van bezuinigen op technisch materiaal. Een keuze die goed te begrijpen is. Om toch contact op te kunnen nemen is er de mogelijkheid tot een live-chat. Dit kan dag- en nacht. Heb jij ervaringen met One.com en zou je die graag willen delen? Laat het ons weten. 


Onafhankelijke ervaringen over one.com. Domeinnaam, webhosting of hosting? Lees ervaringen van consumenten die u hun beoordelingen vertellen op NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Slechte service

Ik heb probleem met plotseling niet goed werken mailaccount zonder dat iets veranderd is. Daarbij verdwijnen mails van de server. De enige oplossing die one.com geeft dat mijn instellingen verkeerd staat. Op mijn vraag waarom mails verdwiijnen en zonder enige aanleiding mailaccount niet meer goed werkt geven ze geen antwoord. Het antwoord die zij geven, mijn instellingen staat verkeerd. Vreemd al jaren werkt het goed nu niet dan ligt het aan de instellingen. Als je geen problemen hebt is het prima provider. Hoewel ik kan geen nieuwe fotogallery aanmaken bij Gallery omdat ze betaalde nieuwe fotogallery One Photo hebben. Ik heb destijds grotere abonnement gekocht. Voor niks dus.

B

Bonar Pardede

09-03-2018

0

Goede backoffice

Beste platform waar ik tot op heden mee heb gewerkt. Easy backoffice om te gebruiken, vooral voor developpers.

J

Juan

29-06-2016

0

Ja, maar alleen voor kleine websites

Je betaalt bij one.com niet veel voor je hosting. Dan kan je ook niet al te veel verwachten. Het hangt er maar erg van af wat je precies nodig hebt. Als je een kleine pagina in de lucht moet houden, weinig bezoekers verwacht en gewoon een website moet hebben. Prima. Ga er echter niet al te veel complexe systemen aan ophangen, want dat wordt niets. Verder is het wel leuk dat je bij deze webhosting provider standaard SSL krijgt. Goedkope webhosting in combinatie met SSL wordt steeds belangrijker en is in sommige gevallen zelfs al verplicht. Dat staat ze goed!

M

Marcel van Duijn

19-02-2016

0

Goedkoop uit amerika

Hosting helemaal in Amerika. Is dat wel ok? Of gaat dan de boel langzamer? Ik kende ze niet maar wel lekker goedkoop nu domeinnaampjes registreren.

A

Alexander Mees

31-01-2016

0

1,82 per maand

Rare bedragen. Klinkt voordelig, maar valt een beetje tegen. Waren ze vroeger niet veel goedkoper?

H

Hannes

08-10-2015

0