Mijndomein

4.3
5.1

Bestellen

3.8

Service

4.2

Prijs

4.2

Levering

44.4%

Zou hier weer kopen

Mijndomein

Wil jij een eigen website beginnen maar weet je niet hoe? Heb je een domeinnaam in gedachten en wil je deze laten registreren voor iemand anders er met je idee vandoor gaat? Bij Mijndomein kan dit. Lees dan eerst hier bij NederlandReview de reviews van anderen die je voorgingen.

Over Mijndomein

Mijndomein bestaat sinds 2003 en noemt zichzelf dé domeinnaamspecialist van Nederland. Zij willen je helpen om online je ambities waar te maken en je ideeën vorm te geven. Dit doen zij door webhosting aan te bieden, domeinnamen voor je te registreren en door e-mail en pakketten aan te bieden waar jij zelf mee aan de slag kunt. Mijndomein maakt het graag zo simpel mogelijk voor je. Zodat jij onafhankelijk zelf iets moois kunt creëeren in je eigen online omgeving. De producten die Mijndomein te bieden heeft bevatten precies dat wat jij nodig hebt om er goed mee uit de voeten te kunnen. De prijzen bij hen worden altijd weergegeven inclusief btw. Zo kom je niet voor een onaangename verrassing te staan. In 2015 introduceerden ze een nieuwe Nederlandse regionale extensie: puntFRL (.frl). Frl staat voor Friesland. Ook  hadden zij een belangrijk aandeel in de introductie van dotAmsterdam (.amsterdam). Naast Mijn domein doen zij nog andere dingen, zij bieden namelijk sinds 2010 privé autolease aan onder de naam Mijndomeinauto. Mijndomeinauto koopt deze auto's niet alleen met kredieten via de banken, maar ook met crowdfunding via Mijndomein obligatie.


Een webshop beginnen - commercial van Mijndomein

Diensten

U kunt de volgende producten bij hen afnemen:

  • Domeinnaam: Je kunt een domeinnaam registreren met de keuze uit meer dan 100 verschillende domeinextensies.
  • E-mail: Wanneer je e-mail wilt versturen vanuit je eigen domeinnaam kun je het e-mailpakket aanschaffen. Dan krijg je een virusscanner, een spamfilter en webmail. Je kunt onbeperkt e-mailadressen aanmaken en je mailbox krijgt 1 GB schijfruimte.
  • Webhosting: Met webhosting van Mijndomein krijg je voldoende schijfruimte en kun je zelf een domeinnaamkiezen. Dit is bij de prijs inbegrepen, evenals een compleet e-mailpakket.
  • Webhosting Plus: Het meest complete hostingpakket met meer ruimte, functies en gemak. Je hebt een eigen databaseserver en webserver. Joomla, WordPress en Drupal worden automatisch geïnstalleerd met de klik/klaar functie. Voor extra beveiliging kun je dit aanvullen met een SSL certificaat.
  • Websitemaker: Met de Drag & Drop editor zet je simpel je website in elkaar. Alle moderne templates zijn all responsive. De websites worden standaard zoekmachinevriendelijk ontwikkeld. In het pakket zit ook een domeinnaam en een e-mailpakket.
  • Webwinkel: De modernste webwinkel software. Na aanschaf staat je webwinkel direct voor je klaar. Je kunt hem bouwen zoals jij wilt, daarbij kun je vele sjablonen gebruiken, je kunt onbeperkt producten in de webwinkel zetten, en koppelt deze eenvoudig aan betaal- en bezorgdiensten.

Dit zijn de meest belangrijke diensten die Mijndomein aanbied. Daarnaast kun je bij hen ook terecht voor: Voorregistratie, Mijndomein auto lease en Mijndomein obligaties.

Klachten

Wanneer je ergens zelf niet uit komt, vragen of klachten hebt, kun je eerst kijken bij de veel gestelde vragen en antwoorden. Staat het daar niet bij, dan kun je ze volgen op Twitter, Facebook en YouTube. Mocht je een specifieke vraag of klacht hebben dan kun je contact met ze opnemen door het contactformulier op de site in te vullen.

Schrijf jouw review op!

Heb jij je eigen domeinnaam geregistreerd bij Mijndomein? Verzorgen ze ook jouw webhosting of hebben ze een site voor je gebouwd in Wordpress? Laat dan hier je review over dit bedrijf en zijn diensten achter, zodat anderen weten of zij een goede partij zijn om mee in zee te gaan.

Lees de ervaringen van echte klanten met Mijndomein. Hoe beoordelen zij de webhosting en domeinnaamregistratie van dit bedrijf?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Anderen bekeken ook

close

Mijndomein

Vergelijk reviews en bekijk Mijndomein