Mejane.com

7
7.3

Bestellen

6.8

Service

6.7

Prijs

7.1

Levering

70.6%

Zou hier weer kopen

Mejane.com

Wat anderen zeggen over Mejane.com. Mejane.com is een video on demand site. Je kunt het zien als een videotheek (tegenwoordig natuurlijk met dvd’s) waar je terecht kunt om een video te bekijken via het internet. Je kunt de video huren en dan direct op je computer, tablet of laptop bekijken. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is bij Mejane.com. Ontdek ook wat anderen van deze website vinden met deze video on demand dienst. Het is een ware trend geworden om steeds vaker gebruik te maken van bestanden op het internet. Kijk er daarom ook naar en ontdek welke verschillende mogelijkheden er zijn. 
Video on demand is niet iets nieuws in de wereld. Het is echter wel iets wat de laatste jaren steeds meer aan bekendheid heeft gekregen. Het is goed om ook te ontdekken wat video on demand precies is. Een regenachtige zaterdagmiddag of een saaie zondag zijn de juiste dagen om te kiezen om te kijken welke films er allemaal beschikbaar zijn en hoe je hier dus volop van kunt genieten. 

Over Mejane.com

Mejane.com is een onderdeel van Maxx-XS bv. Maxx-XS bv is in 2002 opgericht om mensen te helpen films te bekijken via het internet. Ze maken gebruik van een video on demand systeem om de consument te voorzien van de laatste en beste films. 
Ze bieden een end-to-end service aan waarbij men live streaming doet en ook video streaming. Het zijn services waarbij je op ieder gewenst apparaat kunt kijken naar een film, video of serie.  Om dit te realiseren wordt er volop aandacht besteed aan:

-    de ontwikkeling van betrouwbare producten
-    altijd en constante innovatie
-    een heldere communicatie van de projecten
-    een snelle levering en ook service

Ze werken samen met belangrijke partners, zoals LG, Philips, Panasonic en Samsung.

  

Diensten van Mejane.com

Mejane.com (en dus Maxx-XS bv) maakt gebruik van een stabiel en ook schaalbaar online distributie platform. Hierdoor kunnen video’s en zelfs livestreams op vele verschillende soorten apparaten getoond worden. In een breed scala van verschillende soorten video’s kun je films en series vinden. Denk hierbij aan: Actie,  Animatie, Avontuur, Cabaret, Documentaire, Drama, Familie, Fantasy, Filmhuis, Gratis, Horror, Kinderfilm, Kinderserie, Klassieker, Komedie, Martial Art Misdaad, Mr. Horror, Musical, Muziek, Mysterie, Nederlandstalig, Oorlog, Romantiek, Romantische Komedie, Science Fiction, Series, Series – Zorro, Speelfilm, Sport, Studio 100, Thriller, Tiroler, Urban, VODTV en ook Western.

Tips en Klachten over Mejane.com 

De website Mejane.com kent een aparte pagina als hulp bij problemen. Natuurlijk is er een contact pagina en er is daarnaast ook nog een klantenservice pagina. Het is dus zo dat ze er alles aan doen om je te helpen en om ervoor te zorgen dat je geen klachten hebt. Mocht dit natuurlijk wel zo zijn, dan is het verstandig om dit tijdig en duidelijk kenbaar te maken bij hun.      

Heb jij al eens een video online gehuurd bij Mejane.com? Dan horen we graag je mening. Plaats hieronder een review met een heldere beoordeling om anderen te helpen een goed beeld te krijgen van Mejane.com en hun service. 

 

Ervaringen over films kijken bij Mejane.com. Lees ze bij NederlandReview. Bekijk kortingscodes en bekijk reviews van filmkijkers hier!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (17)

Anderen bekeken ook

close

Mejane.com

Vergelijk reviews en bekijk Mejane.com