NederlandReview

  Ervaringen Lycamobile

  Een nieuwe telefoon of juist een sim-only bestellen via Lycamobile? Lees hier wat hoe andere consumenten het contact met dit bedrijf hebben ervaren. Lycamobile voorziet de consument van prepaid en sim-only.

  Over Lycamobile

  Volgens eigen zeggen is Lycamobile de grootste Mobile Virtual Network Operator. In Nederland zijn ze echter nog niet heel groot, maar wel aan het groeien. Lycamobile specialiseert in het goedkoop van en naar het buitenland bellen. Om hierin goed te voorzien maakt Lycamobile in Nederland gebruik van het KPN netwerk.
  Doel van Lycamobile is om mensen die familie en vrienden in het buitenland hebben zo weer samen te brengen. Door middel van goedkope internationale tarieven probeert Lycamobile hiermee te stunten.

  Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Lycamobile? Lycamobile is een bedrijf waar u terecht kunt voor uw telefoon, mobiel, sim-only en prepaid. Het is een bedrijf welke vooral bekend is geworden om haar goedkope internationale tarieven. In Nederland hebben ze vele klanten. Het is goed om de mening te lezen van de verschillende mensen welke bekend zijn met de diensten van Lycamobile. Op NederlandReview is dat mogelijk. Hier is een platform gemaakt om de meningen van consumenten te delen. Op die manier is het gemakkelijker om op basis van de reviews een oordeel te vellen over een bedrijf, zoals Lycamobile.

  De review over het lycamobile prepaid plan. Goed of niet? Wat vindt u? Laat het ons weten na het bekijken van dit filmpje:

  Diensten

  Bij Lycamobile kan je een gratis sim-kaart aanvragen welke je dan kunt opwaarderen. Een gratis sim-kaart is een unicum onder providers en hiermee hoopt Lycamobile ook te scoren. In principe is deze sim-kaart prepaid, maar daarnaast kun je ook verscheidene bundels bestellen. Zo heb je onder andere:
  - Alles in één bundel voor €30
  - Holland bundel voor €25
  - Mega Data bundel voor €10
  - Onbeperkt bellen en smsen voor €30

  Lycamobile biedt goedkope internationale tarieven die je overigens wel moet activeren door middel van een SMS te sturen. Dit moet elke 30 dagen gebeuren. Dit is natuurlijk enigszins vreemd.
  Als je een sim-only hebt van Lycamobile zonder bundel kan je snel opwaarderen met €5, €10 of €20 per keer. Ook heeft het bedrijf regelmatig leuke aanbiedingen een overzicht van deze aanbiedingen kan je vinden onder het menu item Aanbiedingen op lycamobile.nl.
  Al meer dan 14 miljoen mensen gebruiken de internationale prepaid simkaart voor de telefoon van Lycamobile. Het bedrijf krijgt iedere 2 seconden een nieuwe klant. Het is de missie van Lycamobile om familie en vrienden over de hele wereld met elkaar te verbinden. Lycamobile is de grootste internationale Mobile Virtual Network Operator welke 14 miljoen klanten verbindt met anderen. Lycamobile is actief in 19 landen. Hier bieden ze betaalbare en goedkope plus hoogwaardige telefoniediensten en datadiensten aan. Ook heeft Lycamobile in een groot aantal landen een aantal financiële diensten en reisdiensten. Het gaat hier om Lycamoney en om Lycafly. Lycamobile is in 2006 opgericht en had in 2014 een omzet van 1,5 miljard euro’s. Het is verrassend hoe ze iedere 2 seconden een nieuwe klant krijgen.

  Lycamobile is beschikbaar in vele landen. Het gaat hierbij om Australië, Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Polen, Hong Kong, Portugal, Roemenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

  Lycamobile is een bedrijf welke mensen verbindt met de hulp van datadiensten en telefoniediensten. Ook hebben ze een reisdienst Lycafly en een financiële dienst Lycamoney. Het is een groot bedrijf welke actief is in 19 landen en miljoenen klanten heeft.

  Klachten

  Bent u ergens ontevreden over? Heeft u klachten over Lycamobile? Dan is het belangrijk om uw klachten kenbaar te maken. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn om uw klacht in te dienen. Natuurlijk wordt uw klacht goed verwerkt en mag u een reactie van Lycamobile verwachten. Tevens is het mogelijk om een tip of een compliment te geven aan Lycamobile.

  Lycamobile heeft een aantal reviews op de eigen website staan. Deze zijn echter doorgestoken kaart aangezien het alleen maar positieve berichten zijn. Het feit dat als je meer reviews wilt lezen je klikt op “Voorbeelden” zegt ook genoeg, het zijn voorbeelden van reviews. Of ze echt zijn is dus de vraag. Een kleine zoekactie levert dan ook al gauw een grote hoeveelheid aan klachten op. Deze variëren van aard.

  Grootste klacht van gebruikers van Lycamobile is de belachelijke tarieven en hoe snel het tegoed op is. Alsof het geld wegloopt zonder dat je iets doet. Lycamobile probeert dit open te houden door aan te geven wat je verbruikt hebt na een gesprek, maar vaak is in één oogopslag al te zien dat dit erg hoge bedragen zijn. Een ander probleem is de hoeveelheid SPAM berichtjes die Lycamobile zelf stuurt. Deze berichtjes hebben als doel om andere producten van Lycamobile te verkopen.

  Een groter probleem is dat consumenten problemen hebben met het netwerk. Lycamobile zou gebruik maken van het KPN netwerk, wat een goede dekking geeft over heel Nederland en vaak ook in het buitenland. Toch is het zo dat veel klachten hier betrekking op hebben. Als je dan klaagt per telefoon, waarbij het overigens lang duurt voordat je iemand aan de lijn krijgt, is het ook nog eens zo dat dit vaak gebeurt in gebrekkig Nederlands.
  Als jij ook een ervaring hebt met Lycamobile als mobiele provider en leverancier van sim-only abonnementen wordt het erg op prijs gesteld als je even een review achterlaat.

  Uw mening over Lycamobile

  Bent u een klant of een klant geweest van Lycamobile? Dan is het goed om uw mening achter te laten op NederlandReview. Op die manier kunnen anderen lering trekken uit uw ervaring. Het kunnen positieve ervaringen zijn, maar natuurlijk ook minder positieve ervaringen. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

  Heeft u ervaring met de beltegoed, internet bundel of opwaarderen van uw mobiel? Eerlijke en betrouwbare ervaringen van klanten over lycamobile leest u bij NederlandReview!

  Lycamobile
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (43)

  3.6
  30% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.6
  Service
  rating
  2.8
  Prijs
  rating
  4.4
  Leveren
  rating
  3.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lycamobile

  Uw beoordeling

  XS bundel en beltegoed

  Lastig antwoord te vinden

  Door: Nouazi22-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Lyca prepaid

  Ik ben al 2 jaar klant bij Lyca en ben er vanaf nu klaar mee. Als je een Nederlandse bedrijf belt voor service en ze niet eens normaal Nederlands kunnen kan ik dit de toppunt van schande noemen Lyca doe wat aan je service

  Door: Okan Turan08-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Nederland Bundel XS

  Op de site staat dat je voor 10€ onbeperkt kán bellen en sms'en en je 5G data krijgt voor 30 dagen.....maar dat klopt niet! Ik heb 2 maanden 3031.90mb ontvangen en 2 dagen voor het einde van die 30 dagen kán ik niet meer bellen. De sevice is verschrikkelijk! Niemand spreekt verstaanbaar Nederlands. Ik ben klaar met lycamobile.

  Door: Sandra22-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  prepaid sim

  Most horrible service, most horrible order system, most horrible website, terrible data speed

  Door: Leo Schippers08-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  lycamobile 30 erou budle

  False advertisment. say "superfast data" when in fact they only have GPRS, 0.2 Mbit/S.
  stay away...

  Door: itai14-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  WORST NETWORK AND SERVICE EVER!!!

  Worst service ever, rude operators that curse you and hang up the phone ...that's how they solve any problems...they send you to he'll!
  WORST SERVICE EVER!

  Door: Irina Alecu10-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Lycra bundel onbeperkt bellen

  Bel al jaren met lycra mobiel. Via de opwaarderbundel.
  Sinds twee weken is het onmogelijk deze op te waarderen. Je krijgt een foutmelding, contact met de klantenservice is onmogelijk. Je krijgt een bandje, en verder kom je niet. Vandaag voor de laatste keer geprobeerd. Wij gaan wel een andere provider zoeken. Het is niet alleen bij ons, maar we hebben inmiddels meerdere mensen gesproken met dit zelfde probleem!

  Door: Joyce Guns08-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  12 maanden monthly plan XS

  bovengenoemd aangevraagd, met nummerbehoud, na overgaan van mijn nummer kon ik niet meer bellen, bleek dat lycamobile mijn 12 maanden betaling (120 euro) gewist heeft toen mijn nummer overgezet werd.
  Helpdesk gebeld, met veel moeite iemand kunnen bereiken die wat mij kon uitleggen dat ik dom was om nummerbehoud te kizen(?!)
  Ik kon fluiten naar mijn geld maar ook naar mijn bellen gedurende 12 maanden.
  Ik raad niemand met een verstand aan om bij dit bedrijf iets aan te schaffen.

  Door: Dirk Tiren08-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Prepaid kaart Lyca mobile

  Ontzettend irritant dat ik bij poging tot opwaarderen de melding krijg: foute MMI code. De klantenservice is niet meer te bereiken waardoor bellen dus niet mogelijk is. Dan vind ik het ook vrij bizar dat er op de bon staat dat het beltegoed 1 jaar na aanschaf geldig is terwijl de medewerker van de het tankstation ( verkoper) beweert dat ik te laat ben met opwaarderen. Aankoop datum 03-03-2021 door de vermelding op de bon ging ik er dus vanuit dat de kaart nog 7 mnd geldig was!!?? Ik vind het vreemd dat problemen bij het opwaarderen niet in de avond en in het weekend kunnen worden opgelost! Dit zou een normale service van lyca mobiel zijn geweest. Ik heb gelukkig ook nog een abonnement , naast dit prepaid nummer anders zou ik niet bereikbaar zijn door een fout van de provider, wat niet zo hoort zonder de mogelijkheid tot snel verhelpen van dit probleem. Ik lees ook andere ervaringen van mensen die na activate van hun prepaid kaart een foutmelding kregen waarna het tegoed ineens naar 0 was gegaan. Dit werd niet opgelost door lyca mobiel, ik hoop dus dat ik toch nog gebruik van mijn aankoop kan gaan maken!!

  Door: Evelyne c14-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Nieuwe Sim

  Don’t but to those thiefs,I loose a lot of customers because these thiefs,you may thing that is cheeper and you will get 10 euro when you buy it for 10 euro but they will grab your money as soon as possible when you leave in the border for example.These comany is company of thiefs and idiots who don’t care about your service at all for them the only thing is important is that Dirty money SHAME ON YOU

  Door: Spenc28-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Prepaid

  Keuzesmenus in half gebrekkig nederlands en half vlaams, opgenomen tijdens de rookpauze of zo. Lyca is tegenwoordig een engelse Ltd. zinkend schip

  Door: Ano Niem20-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Lykamobile bundel 10 euro

  Ik heb 10 euro beltegoed online besteelt week geleden ik heb niet gekregen mijn 10 euro is weg geen beltegoed gaat niet om het geld maar de manier dat ze jouw gaan behandeld als jij beld de klantenservice is onmenselijk begrijp niet dat in Nederland dit kan de wet is aan hun kant zo zie ik


  Door: Saido03-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  lyca will steal your money

  worst service ever!! My internet and text messages stop working at random, I have to manually fix the access points and message number center at least once a month. Never even knew those settings existed and it is not easy to do either.

  When you topup it takes hours sometimes days to get the transaction approved. They charge you for customer service so you have to pay even when your top up doesn't work and you have no money that can even go in the account. The payment gateways are broken so it rejects your payment half the time, even IDEAL doesn't work most of the time. The website is slow, the customer service email literally doesn't answer you, sent an email 2 weeks ago and nothing. Lyca is cheap, that its only selling point. Everything else about this service is horrible, just pay more to TMobile. It will be worth it. I've been without service for 3 days bc their payment gateways are broken, finally get it to work and my account doesn't reflect the top up. Then they tell me it will be at least an hour before I can renew my service. I use this phone for work. I HATE lyca mobile more than anything.

  Door: Victoria 14-09-2020
  Xxx28-12-2020

  Bel je de helpdesk, krijg je een of andere Mo die vrijwel geen nederlands spreekt aan de telefoon. Die niet de moeite neemt om je fatsoenlijk aan te horen, je direct in de wacht gezet. Wat een kwalitatief teleurstellend bedrijf.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Holland super bundle

  Worst customer service ever. They told me a system error happened and I have to pay more to reactivate my bundle and they hung up on me .
  Worst company ever

  Door: Muayyad18-07-2020
  Ik betaald 30 euro nu pas 2week helemaal geen internet dat was onbeperkt internet 14-01-2021

  Wat vervelend

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  slechtste klantenservice!

  Langzame levering van simkaart. Maar vooral ernstig slechte en onbeschofte klanten service. Ik heb spijt dat ik van tevoren de reviews niet heb gelezen. Hier kom ik meerdere klanten tegen met dezelfde klachten. Erg onbeschofte mensen bij de klantenservice die zelfs hun stem verheffen tegen een klant, op email wordt niet gereageerd, en als je aan de telefoon zit met de klantenservice vallen ze gerust weg (of hangen op) en claimen dan later dat het jou fout is! Ipv dat ze eens zouden proberen terug bellen.
  Dit bedrijf zou niet mogen bestaan!

  Door: Kelly28-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Holland Bundle S

  It's horrible service! They they stole my money from the balance! And support dosen't help me! Lycamobile is scammers!

  Door: Vladimir24-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  lyca mobile bundel

  Ik had een bundel voor mijn vriendin besteld om eens te testen zo een 10 dagen terug. Simkaart prima snel binnen, activeren van bundel één grote ravage.

  Na 2 dagen proberen klantenservice gebeld. Deze wist het probleem binnen 48 uur op te lossen werd mij verteld. Ik zou daar niks voor hoeven te doen. Na 48 uur nog maar eens gebeld en toen werd mij verteld probeer nog eens met de code te activeren.
  Dit geprobeerd, geen succes. Mijn vriendin belt zelf even op en word geholpen door een man van turkse afkomst die schijnbaar ook in de buurt van Turkije was en vroeg of mijn vriendin daar heen kwam zodat ze af konden spreken.
  Later nogmaals gebeld omdat ook deze man wederom alleen de stappen die op zijn scherm staan kon mededelen maar geen service kon verlenen. Deze man wist haar ook te vertellen dat het binnen 48 uur opgelost zou zijn.

  Kortom mijn ervaring met Lycamobile? Niet professioneel en slechte service!

  Door: J Groen31-01-2020
  Kelly28-05-2020

  Ik heb dezelfde ervaring met het activeren van de bundel! Walgelijke klantenservice daar. Dit zou toch niet moeten kunnen in Nederland.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Bundle XM

  Terrible experience with costumer support!! I have a problem with my bundle code and I can't redeem it. I called twice and after the secomd call they open an incident to solve the problem. After 3 days without any solution I called againd and I kindly asked if he could speak English but he started yeling to me in Dutch and joking with everyone in the room that I was asking to speak in English. I called again 5 mins later and a very rude woman did exactly the same, started yeling in Dutch but this time she hang up the call. If you use Lycamobile pray for don't have problems they will not solve them if you aren't a Dutch speaker.

  Door: Joao22-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Online

  Kan er heleemaal niks mee totzoooiiii

  Door: O14-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Lyca holland xs bundel

  Online besteld, nooit wat gekregen. Krijg ook niemand te pakken van de klantenservice. Ik voel me gewoon opgelicht. Mijn telefoonnummer is bij de klantenservice geblokkeerd volgens mij, want hij gaat niet eens af. Mailtjes worden ook niet beantwoord. Slechtere service heb ik niet meegemaakt.

  Door: S. Erdal08-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Lycamobile een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 43 ervaringen geplaatst over Lycamobile. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 30% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lycamobile actief?

  Lycamobile is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lycamobile gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.