Los-toestel.com

6.7
7.1

Bestellen

5.6

Service

6.7

Prijs

7.3

Levering

55.6%

Zou hier weer kopen

Los-toestel.com

Overweegt u een nieuwe mobiele telefoon te kopen zonder dat u een nieuw abonnement wilt afsluiten? Lees dan hier de reviews over los-toestel.com. Een smartphone kunt u tegenwoordig op veel plaatsen kopen. Er zijn online veel winkels te vinden waar u mobiele telefoons kunt kopen. Los-toestel.com is daar één van en op deze pagina geven wij u meer informatie over dit bedrijf zodat u kunt beslissen of u bij los-toestel.com uw volgende smartphone wilt kopen.

Over Los-toestel.com

Los-toestel.com is een jong bedrijf, opgericht in 2013, dat mobiele telefoons en tablets aanbiedt van diverse merken. Zij verkopen niet alleen nieuwe maar ook gebruikte toestellen. U kunt hier dus ook uw huidige tablet of mobiele telefoon te koop aanbieden. Los-toestel.com biedt er een prijs voor en zal uw gebruikte telefoon of tablet vervolgens proberen door te verkopen. Daarom kunt u op deze website ook oudere types smartphones vinden. Veel mensen hebben geen behoefte aan het nieuwste toestel en betalen liever iets minder voor een mobiele telefoon die al enkele jaren geleden is geïntroduceerd maar die qua specificaties nog prima voldoet. Deze toestellen zijn vaak fors goedkoper dan de nieuwste modellen. En als u zelf een toestel koopt bent u in veel gevallen goedkoper uit dan wanneer u een toestel bij uw abonnement neemt.

Kies de smartphone die bij u past

Voor veel mensen is het niet per se nodig om het nieuwste toestel te hebben als het om smartphones gaat. Niet iedereen zit te wachten op de nieuwste snufjes en de nieuwste apps. Veel mensen gebruiken hun mobiele telefoon om te bellen, sms’en en voor enkele populaire apps zoals Whatsapp, Facebook, Buienradar of de planner voor het openbaar vervoer. Deze apps werken vaak prima op oudere toestellen en daarvoor hoeft u dus niet het nieuwste model in uw bezit te hebben. U kunt ook prima meerdere jaren met een mobiele telefoon doen, deze is bij normaal gebruik echt niet na een jaar al versleten. En dan kunt u prima slagen in de webshop van los-toestel.com. Zij hebben een ruim aanbod en regelmatig acties en sale aanbiedingen waarvan u kunt profiteren.

Kan ik veilig een tweedehands toestel kopen?

Voor alles wat u tweedehands koopt moet u zich realiseren dat het om gebruikte artikelen gaat. Ze vertonen gebruikssporen en functioneren misschien minder goed dan een nieuw product. Zo kan het voorkomen dat de batterij van een tweedehands telefoon sneller leeg is en u deze dus vaker moet opladen. Ook kan het zijn dat u op een tweedehands toestel niet meer de nieuwste software kunt gebruiken, veel oudere toestellen krijgen op een bepaald moment geen update meer van het besturingssysteem waardoor bepaalde apps niet of niet meer volledig te gebruiken zijn. Maar als u een smartphone bij voorbeeld alleen maar voor belle en sms’en gebruikt kunt u met een tweedehands toestel vaak nog wel een tijdje vooruit.

Klachten

Heeft u een product gekocht bij los-toestel.com, dan heeft u op grond van de wet het recht om dit product binnen 14 dagen te retourneren zonder opgaaf van reden. Dit is vastgelegd in de wet kopen op afstand en ieder Nederlands online bedrijf moet zich aan deze regels houden. Zij mogen wel als voorwaarde stellen dat de kosten voor het retour sturen van een product voor uw rekening komen. Als de zichttermijn van 14 dagen voorbij is, heeft u in veel gevallen recht op garantie. Bij nieuwe producten is dit altijd het geval, bij tweedehands artikelen hangt dit af van de voorwaarden die door de webshop worden gesteld. Als u een klacht heeft kunt u deze voorleggen aan los-toestel.com. Dit kan via e-mail of schriftelijk, de gegevens staan vermeld op de website. Bent u niet tevreden over de afhandeling van de klacht? Dan kunt u contact opnemen met de Geschillencommissie Thuiswinkel waarbij los-toestel.com is aangesloten. Zij beoordelen uw klacht en geven een advies over de afhandeling ervan aan beide partijen.

Heeft u een smartphone of tablet gekocht bij los-toestel.com en wilt u uw ervaringen delen met de bezoekers van onze website?

Dan nodigen wij u van harte uit om een beoordeling achter te laten op deze pagina. Hiermee kunt u anderen helpen om te beslissen of ze wel of niet een bestelling bij deze webshop zullen plaatsen.

Hoe denken klanten over Los-toestel.com? Is het goedkoper of juist duurder om een losse telefoon of iPhone te kopen zonder abonnement, nieuw of tweedehands?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Anderen bekeken ook