Lebara

4.3
4.9

Bestellen

3.5

Service

4.8

Prijs

4.2

Levering

24.1%

Zou hier weer kopen

Lebara

Als telecomaanbieder biedt Lebara al sinds 2004 goedkope, internationale mobiele service aan in Nederland. Begin 2010 had Lebara al 2,5 miljoen telecomklanten in Nederland, Denemarken, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Duitsland. Ze bieden op maat gemaakte telecomoplossingen met een innovatieve inkijk.

Diensten van Lebara

Via de overzichtelijke webwinkel is het mogelijk om een SIM-prepaidkaart aan te schaffen, maar ook is het zelfs mogelijk om naast een SIM-prepaidkaart ook direct een telefoon te kopen. Lebara beschikt over de populairste merken als Apple iPhone, Samsung, Huawei en Acer. Zo is er voor elk budget en elke persoonlijke voorkeur iets te vinden. Een greep uit het assortiment:

-    Apple iPhone 5S Grey;
-    Acer Liquid Z220;
-    Samsung Galaxy;
-    Samsung Galaxy J5;
-    Samsung Galaxy S5 mini;
-    Huawei Y6 Scale;
-    Huawei Ascend P8.

Opwaarderen via de website

Ook kunt u direct via de website uw beltegoed opwaarderen. Dit gaat via uw e-mailadres waarop u direct een afschrift ontvangt.

Overstappen naar Lebara?

Overstappen van uw huidige telecomaanbieder naar Lebara is gemakkelijk en snel te regelen via de website.

Wat belooft Lebara hun klanten?

Lebara biedt mobiele SIM-prepaidkaarten met de behoefte van de internationale gemeenschap in het oog gehouden. Hierbij leggen zij vooral de focus op arbeidsimmigranten. Zij beloven daarom dan ook:
-    Zeer lage tarieven op al hun SIM-kaarten;
-    Directe verbindingen zowel binnen Nederland als naar het buitenland;
-    Netwerken van hoge kwaliteit, zodat u altijd en overal kunt bellen;
-    Betrouwbare service, zodat al uw vragen beantwoord kunnen worden.

Ook beloven zij dat er geen:
-    Toegangscodes zullen zijn;
-    Verborgen kosten zullen komen;
-    Verloren minuten zullen zijn.

Hoe gaat Lebara om met vragen en/of klachten?

Lebara beschikt over een pagina met daarop de meest gestelde vragen en de antwoorden op die vragen. Mocht uw vraag hier niet tussen staan, dan kunt u terecht bij de klantenservice. Deze kunt u 24 uur per dag een e-mail sturen met al uw vragen over uw telefoon, sim-only abonnement of prepaid-tegoed. Een snellere manier om contact op te nemen is in te loggen op de Lebara-chat. Hiermee kunt u direct vragen stellen en kunt u ook snel antwoord verwachten. Daarnaast is het mogelijk om contact met de klantenservice op te nemen tijdens kantoortijden van maandag tot en met vrijdag.

Heeft u liever persoonlijke hulp bij uw vragen? Dan kunt u langsgaan bij een van de Lebara-winkels door heel Nederland. De dichtstbijzijnste kunt u opzoeken via de pagina van de klantenservice. Daar is een knop te vinden waarmee u direct kunt zoeken naar een winkel bij u in de buurt, zodat u daar geholpen kunt worden met al uw vragen of klachten.

Ervaring met Lebara? Laat het anderen weten!

Als u ervaring heeft met Lebara, kunt u dat anderen laten weten! Wat vond u vooral prettig en wat viel u vooral op? Laat het anderen weten zodat zij ook een goed abbonement bij Lebara af kunnen sluiten en gemakkelijk met het buitenland kunnen bellen tegen een laag tarief.

Internationaal bellen met de sim-kaart van Lebara een goed idee? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen op NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (29)

Anderen bekeken ook

close

Lebara

Vergelijk reviews en bekijk Lebara