NederlandReview

  Ervaringen itZbcause

  Bent u opzoek naar elegante, unieke design en van italiaanse leer gemaakte telefoonhoesjes of tablethoezen? Al deze producten worden ambachtelijk zelf gemaakt en zijn van top kwaliteit. Kom gerust langs op www.itzbcause.nl, u zult versteld zijn!

  Zoekt u een site waar u verschillende soorten hoesjes kunt vinden, waarbij ook gelet wordt aan de kwaliteit van de producten die worden verkocht?

  Als u al eerder een artikel of product hebt gekocht van dit bedrijf, heeft u hier een mening over en wat heeft u ervaart? Wat hebben andere consumenten ervaart en wat zijn hun meningen?

  Wij van NederlandReview verzamelen verschillende reviews van onafhankelijke en échte consumenten en stellen deze beschikbaar op onze website. Wij zijn een onafhankelijk platform waar consumenten die al eerder ergens bij een bepaald bedrijf een aankoop of boeking hebben verricht, dit delen met consumenten die hier weinig van afweten of die bij een bepaald bedrijf van plan zijn producten of artikelen etc. te kopen.

  Zo zijn wij samen in staat om consumenten die over een bedrijf weinig weten toch nog een inschatting kunnen doen van hoe het bedrijf te werk gaat en of u de juiste keuze maakt om bij een bepaald bedrijf uw aankoop te verrichten. Bovendien zorgen wij er samen voor dat deze consumenten dan een indicatie krijgen en ook zien hoe het bedrijf omgaat met haar klanten en of de functionaliteit van het bedrijf ook daadwerkelijk goed is.

  Over itZbcause

  De online webshop itZbcause is een bedrijf dat zich focust op het verkopen van verschillende soorten telefoonshoesjes en nog meer. Elk product dat hieruit verkocht wordt, wordt met de hand eerst gemaakt en later bijgewerkt. Dit zorgt voor een top kwaliteit die u bijna nergens anders kunt vinden. Dit geeft u zekerheid van de producten die u koopt.

  De artikelen zijn modern en erg uniek, deze kunt u niet zo gauw ergens anders vinden. Voor zowel de vrouw als de man kan hier iets leuks vinden dat bij hun past. Dit bedrijf biedt een brede assortiment aan hoesjes, waardoor u genoeg keuze heeft. Kwaliteit staan bovenop en wordt ook altijd geleverd. Bovendien is de levering binnen nl geheel gratis, en wordt, indien voor 15:00 uur besteld, de volgende dag geleverd. Dit bedrijf biedt veilige betaalmethodes en geeft u daarbij ook nog eens de keuze voor een internationale shipping. Dit maakt het mogelijk om overal uw aankoop te kunnen voltooien.

  Zalmleren telefoonhoesje van itZbcause.nl

  Diensten

  Dit bedrijf biedt zoals gezegd een brede assortiment van verschillende soorten telefoonhoesjes, tablethoezen van hoogwaardig leer en armbanden van italiaanse design. Deze zijn allemaal uniek en modern. Zo wordt er écht leer gebruikt voor de hoesjes. Deze hebben naar keuze verschillende designs en prints waardoor u uw favoriet kunt uitzoeken.Wanneer u bijvoorbeeld een type telefoon aanklikt, kunt u van dit type telefoon de hoesjes vinden. Elk hoesjes heeft in het kort een beschrijving, waarbij u ook een video kunt bekijken.
  De armbanden die worden aangeboden zijn voor zowel mannen als vrouwen, en zijn uiteraard ook van stevig gemaakt. De gekochte producten en artikelen kunnen terug gestuurd worde, mits dit voor de bedenktijd gebeurd.

  Klachten


  Voor eventuele vragen of klachten kunt u altijd terecht bij de uitstekende klantenservice. U kunt altijd een mail sturen die zo snel mogelijk wordt beantwoordt. Telefoongesprekken zijn ook mogelijk, het nummer staat beschreven op de website.

  Heeft u in het verleden een klacht ingediend, klacht gehad of een vraag gesteld aan dit bedrijf? Graag zouden wij hier meer over willen weten zodat wij samen toekomstige consumenten kunnen helpen met het maken van de juiste keuze.

  De meningen van duizenden Nederlanders op een rijtje. Zo weet u waar u aan begint voordat u een telefoonhoesje gaat kopen bij ItZbecause!

  itZbcause
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  7.6
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  9.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over itZbcause

  Uw beoordeling

  Super mooi telefoonhoesje

  Ik ben ontzettend blij met mijn iPhone 7 hoesje. Het is mijn 2de itZbcause hoesje en de vorige zit er nog steeds goed uit, maar ik was toe aan een nieuwe telefoon. Het is natuurlijk een ontzettend leuke extra dat de hoesjes in Nederland worden gemaakt. Daardoor iets duurder, maar dan heb je wel wat bijzonders.

  Door: Bastiaan17-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Mooie en degelijke telefoonhoesjes

  In de tijd dat ik een smartphone heb, heb ik denk ik al wel tien hoesjes versleten. De meeste hoesjes waren goedkoop en dat was ook wel terug te zien aan de kwaliteit. Na een tijdje brak er bijvoorbeeld weer iets af, waardoor mijn telefoon er constant uitviel. Na een tijdje zoeken op het internet werd ik via een forum getipt over itZbcause. Nooit eerder van gehoord, maar er werd verteld dat deze hoesjes mooi en degelijk waren. Schrok eerst wel wat van de prijs, maar toch maar een hoesje besteld. Nu, enkele maanden later, heb ik nog steeds hetzelfde hoesje. De kwaliteit is echt bijzonder goed en daar betaal ik dan graag wat extra geld voor.

  Door: Berty van Portengen22-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Eindelijk eens een hoesje van goede kwaliteit

  Telefoonhoesjes kocht ik voorheen altijd in China of in de uitverkoop in Nederland. Had nooit zin om hier geld aan te besteden, maar om de zoveel maanden was het hoesje dan ook weer kapot. Op een gegeven moment was ik er echt helemaal klaar mee en heb ik besloten om een hoesje te kopen bij itZbcause. Dit kende ik via mijn zus, zij bestelt hier wel vaker wat. Ik schrok wel van de prijs, maar de kwaliteit van het hoesje maakt veel goed. Heb het hoesje nu al een half jaar en er is nog helemaal geen schade te zien.

  Door: Reinder Wals30-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Mooie hoesjes!

  Zelf houd ik eigenlijk niet zo van een hoesje om mijn telefoon. Ik bedoel, je geeft heel veel geld uit voor een mooie telefoon en dan ga je er vervolgens een hoesje omheen stoppen. (Mijn motto was eigenlijk: hoesjes zijn voor poesjes). Gevolg was wel dat ik ieder jaar ongeveer een nieuwe telefoon nodig had. Daarom heb ik toch maar een telefoonhoesje bij itZbcause gekocht. Eindelijk eens hoesjes van goede kwalitiet, niet die troep uit China!

  Door: Reinardo09-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is itZbcause een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over itZbcause. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is itZbcause actief?

  itZbcause is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van itZbcause gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.