Hostingwalk

7.8
8.7

Bestellen

8

Service

6.7

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Hostingwalk

Wilt u meer weten over de ervaringen van anderen met Hostingwalk? Bij NederlandReview krijgen consumenten de gelegenheid om bedrijven te beoordelen en om reviews te schrijven. Wij proberen zo veel mogelijk informatie te verzamelen, zodat u een duidelijker beeld krijgt van de kwaliteit van een bedrijf. Ook willen wij consumenten die al gebruik hebben gemaakt van de service en diensten van Hostingwalk vragen een beoordeling te geven van dit bedrijf en uw ervaringen met ons te delen. Met deze informatie kunnen we elkaar een handje helpen bij het maken van een juiste keuze.

Over Hostingwalk

Hostingwalk voorziet consumenten, volgens hun website, binnen één minuut van een domeinnaam. Een domeinnaam is de naam van een website, die u dus nodig heeft om een website op te zetten. Hostingwalk controleert dus of deze domeinnaam beschikbaar is en wanneer dat het geval is, registreren zij deze domeinnaam voor u. Afhankelijk van de extensie of Top Level Domain (TLD) die u kiest (bijvoorbeeld “.nl”, “.com”, “.amsterdam”) betaalt u een vaste prijs. Voor een extensie als “.amsterdam” betaalt u bijvoorbeeld meer dan voor de extensies “.nl” en “.com”. Hostingwalk bestaat sinds 6 januari 2013. Hostingwalk biedt naast domeinnamen ook andere diensten aan die u nodig hebt bij het maken van een website.


Diensten

Hostingwalk kan u van heel veel diensten voorzien. Deze diensten worden op de website onder drie tabbladen verdeeld, namelijk: Domeinnamen, Hosting Oplossingen en Walkclouds VPS. Onder het tabblad domeinnamen kunt u uw domeinnaam laten registreren. U betaalt hier jaarlijks een vast bedrag voor aan Hostingwalk. In een overzicht kunt u zien welke prijs u betaalt voor welke extensie. Voor bijvoorbeeld de extensie “.nl” betaalt u jaarlijks 4,99 euro en voor de extensie “.com” betaalt u jaarlijks 9,99 euro. De prijs van de registratie van uw domeinnaam is dus afhankelijk van de extensie die u kiest. Hostingwalk geeft u een ruime keuze uit extensies en deze zijn overzichtelijk weergegeven. 

Onder het tabblad “Hosting Oplossingen” vindt u allerlei diensten die u nodig zou kunnen hebben om online te gaan met uw website. Bijvoorbeeld hulp bij webhosting en webdesign. Tevens biedt Hostingwalk u een gratis overstapservice aan, wanneer u uw registratie die u bij een andere aanbieder heeft, wilt overbrengen bij Hostingwalk. Onder het laatste tabblad “Walkclouds VPS” kunt u een Virtual Private Server (VPS) aanschaffen. De prijzen hiervan zijn afhankelijk van het aantal gigabyte (GB) geheugen dat u wenst te ontvangen. Hier vindt u ook meer informatie over de “Operating Systems”, het datacentrum en de “upgrades”. Tot slot kunt u, tegen betaling, ook gebruik maken van de exclusieve hulp die Hostingwalk u biedt bij de diensten die zij verkopen. Daar betaalt u maandelijks 10 euro voor. 

Klachten

Mocht u ontevreden zijn over de service of diensten van Hostingwalk, dan kunt u via de live chat op de website gemakkelijk in contact komen met één van de medewerkers. U vult dan uw naam en emailadres in, u kiest de afdeling (sales of support) die van toepassing is en u kunt vervolgens uw bericht opstellen en deze versturen. Volgens de website is de gratis live chat altijd beschikbaar (24/7). Mocht u liever een email sturen, dan kan dat ook. De website noemt dit een “ticket aanmaken”. U ontvangt dan binnen 24 uur een reactie van één van de medewerkers van Hostingwalk. Wilt u liever direct contact? Dan kunt u de storingsdienst bellen. Dit telefoonnummer vindt u eveneens op de website. Als u het bedrijf liever op een andere manier wilt bereiken, dan bieden zij u daar nog een aantal mogelijkheden voor aan. U kunt bijvoorbeeld via de “Kennisbank”, die u onder “Support” kunt vinden, meer informatie verzamelen over bijvoorbeeld uw vragen of klachten. Ook staan hier vier emailadressen waarnaar u kunt mailen. Hebt u ervaring met de diensten en service van Hostingwalk? Laat het ons dan weten en schrijf een review.

Lees de reviews van echte klanten van Hostingwalk! Hoe beoordelen en ervaren zij de webhosting, domeinnaamregistratie en walkclouds vps? Is het betrouwbaar?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Anderen bekeken ook