NederlandReview

  Ervaringen GSMwijzer

  Is bestellen bij GSMwijzer een goed idee? Andere consumenten geven je hier graag feedback over. GSMwijzer.nl is één van de vele online webshops voor mobiele telefonie. Ze leveren zowel prepaid als sim-only abonnementen met en zonder nieuw GSM toestel.

  Over GSMwijzer

  Volgens eigen zeggen moet je bij GSMwijzer.nl zijn voor voordeling en makkelijk afsluiten van een nieuw abonnement of voor de aanschaf van een nieuwe telefoon. Daarnaast kan je ook je huidige abonnement voor je mobiele telefoon verlengen bij GSMwijzer. Je kan dan net als in de fysieke winkel een nieuwe telefoon erbij kiezen of juist je huidige telefoon houden en zo een goedkoper abonnement krijgen.

  Een timeshift video; gemaakt met één van de producten bij gsmwijzer. Bekijk hier het filmpje:

  Diensten

  GSMwijzer.nl is een overzichtelijke website waar je snel uitkomt bij wat je zoekt voor je mobiel. Of je nu op zoek bent naar sim-only of prepaid, of als je op zoek bent naar een zakelijke aansluiting. Bovenaan de website kom je makkelijk bij het desbetreffende gedeelte van de website. Hierbij kan je kiezen uit:
  - Telefoons
  - Abonnementen
  - SIM only
  - Contractverlenging
  - Accessoires
  - Zakelijk
  Ook voor de aanschaf van een losse mobiele telefoon kan je dus terecht bij GSMwijzer. Als je kiest voor Contractverlenging krijg je ook meteen een overzichtelijke FAQ te zien waarbij je precies kan zien vanaf wanneer je bij welke provider een contractverlenging kan aanvragen of als je juist wilt overstappen. GSMwijzer biedt accessoires voor alle mogelijke telefoons, zowel voor Apple als voor android merken als Samsung en LG bijvoorbeeld.

  Als je naar de tab zakelijk gaat word je doorgestuurd naar GSMwijzerzakelijk.nl waar je onmiddelijk alle zaken voor een zakelijk mobiel abonnement kunt regelen.

  Klachten

  Zoals bij alle websites staat ook bij GSMwijzer.nl het correct afhandelen van klachten ‘hoog in het vaandel’, maar is dit ook zo? Om contact op te nemen met GSMwijzer aangaande een klacht wordt je verwezen naar het standaard informatie e-mailadres. Je komt hiermee dus gewoon op de grote hoop, want een gericht klantenservice adres is er niet. Schriftelijk een klacht indienen is ook een optie. GSMwijzer heeft als doel om binnen een week te reageren op je klacht of suggestie, of deze nu gaat over de aanschaf van een mobiel of over de behandeling van jou als klant maakt in dit geval niet uit.

  Er zijn vrij veel uiteenlopende klachten over GSMwijzer bekend. Een belangrijke hiervan is dat de toestellen uit het buitenland worden gehaald waar mogelijke productiefouten erg groot zijn. Een defecte telefoon is dus een probleem wat relatief veel voorkomt. Landelijke klachtensites geven aan dat klachten niet openlijk in behandeling worden genomen door GSMwijzer en wijzen GSMwijzer.nl hier ook op. Oplossingen van problemen worden nergens aangedragen door GSMwijzer. Het hoog in het vaandel hebben van juist afhandelen van klachten is dus zeker niet waar. De enkele klacht die wel afgehandeld is zijn juist afgehandeld, maar wel met lange looptijd.

  Heb jij zelf een ervaring met GSMwijzer.nl en wil je die graag delen? Vergeet dan niet even een review achter te laten.

  Heeft u ervaringen met garantie, retouneren of een kortingscode? Zijn ze betrouwbaar en goedkoop? Lees ervaringen of beoordeel GSMwijzer.nl zelf op NederlandReview!

  GSMwijzer
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over GSMwijzer

  Uw beoordeling

  Makkelijk prijzen telefoons vergelijken

  Bij mijn vorige telefoon betaalde ik behoorlijk wat geld voor mijn abonnement en ik wilde bij het afsluiten van een nieuw abonnement toch wat minder gaan betalen. Heb onder andere gekeken naar diverse Sim Only-aanbieders, maar hier niet gevonden wat ik zocht. Wilde namelijk niet veel geld neertellen voor het toestel. Toen ik echter op GSM-wijzer.nl terechtkwam, was mijn keuze snel gemaakt. Je kunt hier namelijk heel makkelijk en snel verschillende abonnementen met elkaar vergelijken. Dit kan geheel kosteloos. Je krijgt een helder overzicht, waardoor het niet moeilijk is om een goedkoop abonnement te vinden. Erg content met deze website.

  Door: Esther Westra29-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  ik zoek een goedkope iphone

  Wel handig dat je hier kunt zien wat dezelfde telefoon bij andere telecombedrijven kost.
  hET scheelt soms best wel veel euro's per maand!
  Maar niet altijd dat je ook een echt GOEDKOPE vind. Ik wil eigenlijk de nieuwe iPhone maar dan heel goedkoop...

  Door: Henk Meulenbroek16-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Prijzen vergelijken

  Heel handig om prijzen te vergelijken en dan heb je altijd de beste deal!

  Door: lisette26-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  nieuwe iphone 6

  goede deal geregeld met de nieuwe iphone 6 bij gsmwijzer

  Door: alex19-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is GSMwijzer een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over GSMwijzer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is GSMwijzer actief?

  GSMwijzer is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van GSMwijzer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.