GSMLoket

Alle reviews

GSMLoket

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (16)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verkoop gsm

  Als je levert wat ze vragen dan krijg je wat ze beloven. Snel en goed afgewerkt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Galaxy s10 128 mb.

  Zit er in eens een barst in de lens van het fototoestel.
  Onzin. Dit zijn oplichters. Krijg maar de helft van de werkelijke waarde.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Oplichting!

  Pas op
  Pas op! Dit bedrijf heette voorheen ‘Mobiele-Telefoonwinkel’ berucht om hun oplichterspraktijken. Na hun faillissement zijn ze opnieuw begonnen onder de naam ‘Gsmloket’.

  Geloof de goede reviews niet, die zijn nep!

  Oplichters van de bovenste plank! Beloven je een hoger bedrag dan je daadwerkelijk krijgt. Ze vinden altijd wel iets dat zogenaamd aan je telefoon mankeert, een dode pixel die er helemaal niet is, of iets dergelijks.
  Of ze zeggen dat er een barstje in je scherm zit, en daar heb je niks tegenin te brengen want je kan het tegendeel niet bewijzen. Je krijgt altijd maar een paar euro voor je telefoon.

  Dit zijn sluwe uitgekookte oplichters die volgens de wet niets fout doen maar ondertussen een dief zijn van jouw portemonnee.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  iPhone 6 verkocht

  Kreeg 40 euro geboden, ontving maar 8 euro. Excuus was dat het scherm los zou zitten, dit was pertinent niet zo. En dan moet je ook nog 8,50 betalen als je m weer terug wilt. Niet aan beginnen dus!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verkoop van Samsung Note8 Dual Sim

  Ik had een Samsung note 8 dual sim opgestuurd vervolgens kreeg ik het volgende bericht:

  Bij de verwerking zijn helaas afwijkingen geconstateerd ten opzichte van de aanmelding. In de bijlage vindt u de details daarvan terug. Op basis van deze bevindingen bieden wij u twee opties:

  1. U gaat akkoord met ons voorstel van totaal € 42,00, voor de producten met een afwijking. (zie het bijgesloten rapport voor verdere details).
  2. U kiest ervoor om toestellen met een afwijkend oordeel retour te ontvangen, waarbij u rekening dient te houden met een éénmalig bedrag van € 8,50 voor behandelings- en verzendkosten.

  Graag vernemen we uw keuze en reactie binnen 10 dagen. Indien we binnen deze termijn geen reactie van u ontvangen, gaat u automatisch akkoord met onze bevindingen en wordt het conform optie 1 afgehandeld.


  Er is niks mis met de telefoon. Er zit een klein beschadegingetje in de linkeronderkant van het scherm. Verder is hij als nieuw. het scherm werkt, batterij werkt heel goed, scherm werkt, inclusief met pen voor de note 8 dual sim etc.

  Eerste bod was €235,- nu wordt hier dus €42,-?! van gemaakt. Enkel en alleen door de kleine beschadiging in de linkeronderhoek die verder geen enkel effect heeft op de werking van de telefoon. Op marktplaats wordt er zo 250 euro gegeven voor een telefoon in deze staat. Maar heb er voor gekozen om hem via een telefoon verkoopsite te verkopen omdat ik daar meer zekerheid heb.

  Nu moet ik het dus aan dat stel oplichters gaan verkopen voor €42,- of ik moet het terug laten zenden (wat overigens niet eens gratis is maar gewoon doodleuk €8,50 behandelings/verzendkosten is. Je moet dus betalen voor behandelingskosten aan een stel oplichters.)

  Ik mag hopen dat ze de telefoon gewoon innemen voor het afgesproken bedrag en niet met dit soort onzin aan komen zetten?!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  opgelicht?

  Voor de gene die zijn opgestuurde telefoon niet meer terug vindt omdat gsm loket zegt hem niet te hebben ontvangen en post nl zegt deze te hebben afgeleverd .
  Dan is er sprake van oplichting !
  Doe online aangifte en meld het op meld.nl
  om andere mensen te waarschuwen dat dit gebeurt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onterecht afgekeurd

  Ik zou meer dan 100 euro ontvangen voor mijn iphone, zelfs als er een aantal dingen afgekeurd zouden worden. Ik kreeg bericht terug dat ze me 30 euro wilde betalen wegens een defecte camera en vlekken in het scherm. Dit was in ieder geval nog niet het geval toen ik het opstuurde in het originele doosje. Waarin mijn telefoon dus niet opeens een defecte camera en vlekken in het scherm had kunnen oplopen. Voel me aardig opgelicht.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Oplichting

  zware oplichters, zal het programma kassa benaderen over dit zwendelbedrijf

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slechte voorwaarden die niet overeenkomen

  De voorwaarden die ze stellen aan de staat van de telefoon komen totaal niet overeen met hoe zij de telefoon beoordelen. Ik heb een telefoon opgestuurd waarbij aan de buitenkant wat krasjes zaten maar verder nog prima werkt. Het voorstel via de site was 70euro. De beoordeling van hun is dat de telefoon beschadigd is en niet werkt waarbij ze 12.50 willen geven. Deze voorstellen liggen zover uit elkaar, waardoor ze niet een eerlijk beeld geven.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Waardeloos

  Waardeloos bedrijf wat valse beloftes doet. Verkoop je je telefoon aan GSM loket dan krijg je een absurt laag bedrag terug, terwijl ze op de site meer beloven. Redenen zijn ongegrond. Ga je niet akkoord, dan met je 12,50 administratiekosten en verzendkosten betalen om je telefoon terug te krijgen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Telefoon verkocht

  Mijn telefoon verkocht via GSM Loket ging sneller dan gedacht incl opsturen en verwerking, ik kreeg wel minder geld dan gehoopt maar het was dus ook geen nieuwe telefoon meer

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  houd rekening met het laagste bedrag

  Houdt bij dit bedrijf goed in de gaten dat 1 kras die met een vingernagel voelbaar is de cosmetische staat van uw toestel degradeert naar zwaar gebruikt. Verder adviseer ik foto's te maken van het toestel voor verzenden en deze bij het pakket bij te voegen. Wellicht dat zij zich daar evengoed niets van aantrekken, maar dan heb mogelijk toch een poot om op te staan. Ik stuurde een toestel op, altijd in hoesje gezeten, achterkant glom tegen mij, wel enkele lichte krasjes en hun maken een foto van een toestel, met vele kleine krasjes en twee krassen die met een vingernagel voelbaar zijn. Schade niet bij hun ontstaan natuurlijk.
  Voor de toestellen toch nog wat geld ontvangen en ze worden milieuvriendelijk hergebruikt of gerecycled, dus prima te doen, alleen houdr met de laagste waarde.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  beter voor het milieu

  nou voor het geld heb ik mijn oude telefoon niet eens ingeleverd want ik kreeg er echt bijna niks meer voor

  maar vind het voor het milieu wel beter want er zitten toch van die speciale metalen in telefoons en nu kunnen ze daar nieuwe telefoons mee maken

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goede ervaring

  Goede ervaring behad. Dacht dat ik een 8GB had maar ze geven eerlijk aan dat het 16GB is, dus kreeg ik meer dan verwacht.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  toch weer geld

  mijn oude telefoon leverde minder op dan ik had gehoopt maar het is toch weer geld anders ligt deze toch maar in een kastje weg te rotten

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Telefoon verkocht aan GSMLoket

  Mijn abonnement was verlopen, maar mijn toestel werkte nog prima. Toch wilde ik een nieuwe smartphone, dus besloten om hem te verkopen. Ik stuitte toevallig op GSMLoket en kreeg een goede prijs voor mijn telefoon geboden. Kon hem gratis opsturen en had binnen 24 uur het geld al op m'n rekening staan. Ik zou het andere zeer aanraden.

  Hallo,

  Ik heb mijn samsung galaxy j5 2016 verzonden naar gsm loket en ik zou er nog 28 euro voor terugkrijgen. Niet slecht voor een gsm die al een jaar in mijn schuif lag dacht ik. De gsm werkt prima en er zat zelfs nog een onbeschadigd pantser glas op. De batterij, interne werking en behuizing waren zo goed als nieuw.

  Vandaag ontving ik een mail met als uitkomst dat ik maar 6 euro zou ontvangen i.p.v. 28.
  De home button zou niet meer werken, terwijl mijn gsm behoorlijk goed verpakt was.
  (gsm in bubbelenvelop, dik karton errond en dan nog in een goed dichtgeplakt kartonnen doosje).

  Ik vroeg om uitleg en kreeg enkel een bevestiging van wat ik al wist.
  Toen ik had geantwoord dat ik niet tevreden was en een slechte beoordeling ging posten kreeg ik te horen dat ze mijn gsm kosteloos gingen retouren, terwijl ik duidelijk die 6 euro verkoos ipv te retouren (beter dan niets).
  Eveneens dat ze met mij geen zaken meer zullen doen.

  Als ik vroeg naar wat de algemene voorwaarden zijn in deze situatie kreeg ik gewoon geen antwoord meer.
  Ik voel mij in het zak gezet en zal sowieso reclame maken voor dit mooie bedrijfje.
  Voor iedereen die eraan denkt om iets op te sturen naar Gsm Loket, denk 2 keer na en zoek online eerst naar de revieuws die ze krijgen.

  Mvg,
  Gertjan Van Snick

Anderen bekeken ook

Geeektech.com
70 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Ortel
1 reviews

Met Ortel kun je bellen naar binnen- en buitenland voor scherpe tarieven, terwijl je wel het betrouwbare netwerk van KPN gebruikt. Nieuwsgierig naa...

KINQ
6 reviews

Wat vinden consumenten van Kinq? Omdat er vele online warenhuizen zijn die gadgets en smart devices aanbieden vindt NederlandReview het belangrijk ...

Expert
19 reviews

Expert: Ervaringen Koop je nieuwe elektronica, dan doe je dat natuurlijk graag bij een betrouwbare partij, het liefst bij eentje die ook nog goede...

GSMLoket

Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Natuurlijk houdt GSMLoket zich met telecom en met mobiele telefonie bezig. Het is niet vreemd, wat er allemaal mogelijk is vandaag de dag met de verschillende nieuwe technieken in de wereld. Misschien heb jij al een goede of slechte ervaring met GSMLoket? Dan zien we graag jouw beoordeling en review van hun terug op onze website. Het is goed om op die manier andere mensen te kunnen helpen en te laten zien wat je van ze vindt. 

Over GSMLoket
Het bedrijf achter GSMLoket is Ecowave bv. Het is een van de pioniers in de markt. Het is net alleen een van de eerste bedrijven geweest, maar ook is het een milieubewust bedrijf. Ze denken steeds na over milieubewuste en ook innovatieve oplossingen en services om ervoor te zorgen, dat bijvoorbeeld de afvalstromen verminderen. 

Het is mogelijk voor consumenten om hun mobiele toestel te verkopen aan GSMLoket. Deze service wordt ook aangeboden aan winkels en aan webshops. Het is hierdoor mogelijk om de oude smartphone in te leveren en te laten repareren. Het is mooi en goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is vandaag de dag. 


Er zijn volop operators en fabrikanten plus grote bedrijven welke tot de klanten van Ecowave bv horen. Ook zijn er volop projecten waar GSMLoket bij betrokken is om de mobiele telefoons in te zamelen voor een goed doel. Ecowave bv is een bedrijf wat erkend is door het Nederlandse ministerie van VROW met een registratie nummer. Ook in België zijn ze geregistreerd. 

GSMLoket is een betrouwbare partner welke er samen met u voor zorgt dat er miljoenen telefoons ingezameld worden. Ze worden nu niet als afval weggegooid, maar krijgen een betere bestemming. Ook de eigenaar krijgt hier nog een mooi bedrag voor het oude toestel. 

Diensten van GSMLoket
GSMLoket zorgt ervoor dat u uw oude telefoontoestel kunt inleveren en er ook nog geld voor krijgt. Het is goed om te weten hoe gemakkelijk het is om het oude mobiele toestel in te leveren en om er geld voor te krijgen. Ook om een goede bijdrage te leveren aan het milieu. 

Klachten, tips en complimenten over GSMLoket
Ben je ontevreden over het GSMLoket? Dan is het belangrijk, dat je een klacht indient over ze. Het is belangrijk om te laten merken dat er ergens iets niet goed is gegaan. Het is gemakkelijk om een klacht in te dienen. Iedere klacht kun je via de telefoon, per post en ook per mail indienen. GSMLoket zal vervolgens de klacht in behandeling nemen en verder afwikkelen. 

Heb jij ervaring met GSMLoket?
Pak je kans! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te laten weten wat ook jij vindt van deze organisatie. Op NederlandReview verzamelen we de meningen van mensen over bedrijven. Ook jouw mening telt.

Lees hier ervaringen van echte klanten met GSMLoket. Hier kun je je mobiel verkopen met gratis verzending, maar moet je dat wel doen? Wat is jouw smartphone nog waard?

}