NederlandReview

  Ervaringen Fiber

  Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Fiber is een groot en onafhankelijk bedrijf welke glasvezel internet, televisie en telefonie aanbiedt aan particulieren en bedrijven. Meningen, oordelen en reviews! Op NederlanReview.nl tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming en Fiber. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van Fiber. Het is goed om ook een review op NederlandReview achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van Fiber vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op NederlandReview.

  Over Fiber

  Een betere toekomst door techniek, dat is iets waar Fiber voor staat. Het is een bedrijf wat de glasvezel techniek heeft omarmd en weet dat het de wereld zal veranderen. Het is mogelijk om een betere wereld te krijgen, doordat het meer communicatie mogelijk maakt. Fiber Nederland groeit snel als de grootste volledig onafhankelijke glasvezelprovider. Het is geen onderdeel van een multinational bedrijf of van een anoniemen buitenlandse investeerder. Het is een bedrijf wat betaalbaar glasvezel in je huis brengt. Hiermee kun je internetten, bellen en televisie kijken plus radio luisteren. Het is een ondernemend bedrijf gericht op daden en succes. Ze willen dagelijks nog beter worden dan de dag ervoor. Het is goed om te zien welke feedback er allemaal is. Ook is het mooi om te ontdekken, dat ze wel tegen een stootje kunnen. Er is een duidelijk verbeteringstraject en ook naar klachten wordt echt geluisterd. Doordat het een onafhankelijk bedrijf is, zijn veranderingen sneller door te voeren. Respect en verantwoordelijkheid

  Get Heart Healthy with Soluble Fiber

  Diensten van Fiber

  Er zijn een groot aantal pakket voor televisie, internet en telefonie welke je bij Fiber kunt afnemen. Denk hierbij aan de volgende pakketten:
  • ProductenAll-in-One Light
  o All-in-One Medium
  o All-in-One Top
  o All-in-One vergelijken
  Ze helpen je ook graag met overstappen. Iets wat gemakkelijk en goed moet gebeuren.

  Klachten, tips en complimenten over Fiber

  Het is mogelijk, dat er iets misgaat. Het is dan belangrijk om een klacht in te dienen. Het is gemakkelijk om met hun hierover te communiceren. Je klacht kun je per mail, per post en telefonisch indienen. Hierna zal er naar een oplossing gezocht worden en anders komt er een goede uitleg van hun. Natuurlijk kun je daarna een review op onze site plaatsen.

  Heb jij ervaring met Fiber?

  Ben jij bekend met dit bedrijf? Laat dan ook een review achter op NederlandReview. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat.

  Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Internet & hosting of glasvezel. Lees hoe anderen geholpen worden bij Fiber! Lees het bij NederlandReview

  Fiber
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  6.8
  80% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.2
  Service
  rating
  6.4
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  7.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fiber

  Uw beoordeling

  Internet Only

  I am an expat from the UK. I am paying 40 euros per month for supposedly 1000gb but I get 100gb which is generally fine but way over priced. There are plenty of cheaper providers so dont make the same mistake I did and get locked in 4 12 months. In the UK we have rules around this i.e. if you are not getting what you are promised you can exit the contract without penalty but does not seem to have the same rules here, which is a shame.

  Door: Kasim Alsina09-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Aanbieding overgestapt en goede service

  Voor de aanbieding overgestapt en alles doet het naar behoren.

  Klantenservice is erg goed hier, ze hebben ons goed op weg geholpen en met meerdere vragen konden we ze goed bereiken.

  Door: Nien17-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  overgestapt naar Fiber van Ziggo

  Wij kwamen van Ziggo maar wilden overstappen in verband met de kosten en de service.

  We kozen voor Fiber omdat ze een mooie aanbieding hadden en snel internet. Voor ons is dat heel belangrijk.

  Overstappen ging best makkelijk en we hebben nog geen storingen of klachten.

  Internet is inderdaad erg snel, Top!

  Door: A. Van Bennekom02-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Overstappen naar Fiber bijzonder interessant

  Ben sinds kort aangesloten bij Fiber.nl. Ben uiteindelijk overstag gegaan door de lucratieve aanbieding die ze momenteel hebben. Ze bieden bij alle pakketten snelheidsgarantie voor internet en ook nog eens haarscherpe televisie in HD. Ik hou er niet van om te wachten als ik aan het internetten ben en ook aan onscherpe televisie kan ik me irriteren. Bij Fiber is dit definitief verleden tijd en ik ben dan ook blij dat ik overgestapt ben. Bijkomend voordeel: je krijgt gratis FOX Sports Eredivisie 1 bij ieder pakket. Nu kan ik in het weekend lekker geniet van het Eredivisievoetbal.

  Door: Tom Blaauw29-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Vaste prijs garantie bij Fiber

  Een tijdje geleden de overstap gemaakt naar Fiber en ik ben er heel erg tevreden over. Wij moeten namelijk nogal op onze uitgaven letten doordat we allebei werkloos zijn, maar bij Fiber heb je een vaste prijs garantie. Hierdoor hebben we niet te maken met prijsstijgingen, maar betalen we constant hetzelfde. Die garantie is toch wel prettig wanneer je op de kleintjes moet letten.

  Door: Dhr. Draaisma07-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is Fiber een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Fiber. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fiber actief?

  Fiber is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Alles-in-één-pakketten, Telefoon, TV & Film, Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fiber gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.