Fiber

5.2

Bestellen

6.4

Service

7.6

Prijs

7.6

Levering

80%

Zou hier weer kopen

Fiber

Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Fiber is een groot en onafhankelijk bedrijf welke glasvezel internet, televisie en telefonie aanbiedt aan particulieren en bedrijven. Meningen, oordelen en reviews! Op NederlanReview.nl tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming en Fiber. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van Fiber. Het is goed om ook een review op NederlandReview achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van Fiber vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op NederlandReview. 

Over Fiber

Een betere toekomst door techniek, dat is iets waar Fiber voor staat. Het is een bedrijf wat de glasvezel techniek heeft omarmd en weet dat het de wereld zal veranderen. Het is mogelijk om een betere wereld te krijgen, doordat het meer communicatie mogelijk maakt. Fiber Nederland groeit snel als de grootste volledig onafhankelijke glasvezelprovider. Het is geen onderdeel van een multinational bedrijf of van een anoniemen buitenlandse investeerder. Het is een bedrijf wat betaalbaar glasvezel in je huis brengt. Hiermee kun je internetten, bellen en televisie kijken plus radio luisteren. Het is een ondernemend bedrijf gericht op daden en succes. Ze willen dagelijks nog beter worden dan de dag ervoor. Het is goed om te zien welke feedback er allemaal is. Ook is het mooi om te ontdekken, dat ze wel tegen een stootje kunnen. Er is een duidelijk verbeteringstraject en ook naar klachten wordt echt geluisterd. Doordat het een onafhankelijk bedrijf is, zijn veranderingen sneller door te voeren.  Respect en verantwoordelijkheid 

Diensten van Fiber

Er zijn een groot aantal pakket voor televisie, internet en telefonie welke je bij Fiber kunt afnemen. Denk hierbij aan de volgende pakketten: 
•    ProductenAll-in-One Light
o    All-in-One Medium
o    All-in-One Top
o    All-in-One vergelijken
 Ze helpen je ook graag met overstappen. Iets wat gemakkelijk en goed moet gebeuren.

Klachten, tips en complimenten over Fiber

Het is mogelijk, dat er iets misgaat. Het is dan belangrijk om een klacht in te dienen. Het is gemakkelijk om met hun hierover te communiceren. Je klacht kun je per mail, per post en telefonisch indienen. Hierna zal er naar een oplossing gezocht worden en anders komt er een goede uitleg van hun. Natuurlijk kun je daarna een review op onze site plaatsen. 

Heb jij ervaring met Fiber?

Ben jij bekend met dit bedrijf? Laat dan ook een review achter op NederlandReview. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat. 


 


Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Internet & hosting of glasvezel. Lees hoe anderen geholpen worden bij Fiber! Lees het bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Internet Only

I am an expat from the UK. I am paying 40 euros per month for supposedly 1000gb but I get 100gb which is generally fine but way over priced. There are plenty of cheaper providers so dont make the same mistake I did and get locked in 4 12 months. In the UK we have rules around this i.e. if you are not getting what you are promised you can exit the contract without penalty but does not seem to have the same rules here, which is a shame.

K

Kasim Alsina

09-12-2019

0

Aanbieding overgestapt en goede service

Voor de aanbieding overgestapt en alles doet het naar behoren. Klantenservice is erg goed hier, ze hebben ons goed op weg geholpen en met meerdere vragen konden we ze goed bereiken.

N

Nien

17-01-2017

0

overgestapt naar Fiber van Ziggo

Wij kwamen van Ziggo maar wilden overstappen in verband met de kosten en de service. We kozen voor Fiber omdat ze een mooie aanbieding hadden en snel internet. Voor ons is dat heel belangrijk. Overstappen ging best makkelijk en we hebben nog geen storingen of klachten. Internet is inderdaad erg snel, Top!

A

A. Van Bennekom

02-01-2017

0

Overstappen naar Fiber bijzonder interessant

Ben sinds kort aangesloten bij Fiber.nl. Ben uiteindelijk overstag gegaan door de lucratieve aanbieding die ze momenteel hebben. Ze bieden bij alle pakketten snelheidsgarantie voor internet en ook nog eens haarscherpe televisie in HD. Ik hou er niet van om te wachten als ik aan het internetten ben en ook aan onscherpe televisie kan ik me irriteren. Bij Fiber is dit definitief verleden tijd en ik ben dan ook blij dat ik overgestapt ben. Bijkomend voordeel: je krijgt gratis FOX Sports Eredivisie 1 bij ieder pakket. Nu kan ik in het weekend lekker geniet van het Eredivisievoetbal.

T

Tom Blaauw

29-11-2016

0

Vaste prijs garantie bij Fiber

Een tijdje geleden de overstap gemaakt naar Fiber en ik ben er heel erg tevreden over. Wij moeten namelijk nogal op onze uitgaven letten doordat we allebei werkloos zijn, maar bij Fiber heb je een vaste prijs garantie. Hierdoor hebben we niet te maken met prijsstijgingen, maar betalen we constant hetzelfde. Die garantie is toch wel prettig wanneer je op de kleintjes moet letten.

D

Dhr. Draaisma

07-06-2016

0